Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell lerakni (34 db)

A sims 3-ba hogy kell lerakni egy sima üres telket, amire tudok építeni?

Múltkor leraktam, de azóta nem találom..

Legjobb válasz: Sehogy sem kell lerakni, csak meg kell vásárolni. Amikor házat keresel a családodnak, akkor lehet üres telket is választani. Ha már megvan a családod, akkor szerintem a Költözés módban lehet, bár ezt még nem próbáltam, szóval nézd meg!

Sehogy sem kell lerakni, csak meg kell vásárolni. Amikor házat keresel a családodnak, akkor lehet üres telket is választani. Ha már megvan a családod, akkor szerintem a Költözés módban lehet, bár ezt még nem próbáltam, szóval nézd meg!

A Sims 2-ben hogyan kell lerakni a medenecét? Bőv. Lent

Hiába választom ki a medencét nem engedi lerakni. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Egyenes talajra kell rakni és csak földre teheted. Ugyanúgy kell húzni az egeret és "építeni" a medencét ahogy a padlót rakod le.

Egyenes talajra kell rakni és csak földre teheted. Ugyanúgy kell húzni az egeret és "építeni" a medencét ahogy a padlót rakod le.

Hogyan kell lerakni a laminált szalag parkettát? Azt tudom hogy kell alá habfólia meg ha szükséges akkor ajzat kiegyenlítő beton.

Hol kell elkezdeni a lerakást? Gondolom nem az ajtó felől ahol bemegyek a szobába.

Legjobb válasz: http://videosmart.hu/video/hogyan-rakjuk-le-a-laminalt-parke..2oldalon klikkes laminált padló hogyan kell lerakni az első sor után?

az világos hogy egy sor le van rakva mondjuk a hosszoldalon illesztve aztán jön a következő sor első darabja , az oké, de a másodikat hosszoldalon is klikkelni kell de a röviden is!!! azt hogy?? egy komplet sort lehetne egyszerre , de vicces mutatvány lenne úgy :-)

Legjobb válasz: pedig úgy kell... Összeállítod a teljes sort és hozzáilleszted az elõzõhöz.

pedig úgy kell... Összeállítod a teljes sort és hozzáilleszted az elõzõhöz.
9-es vagyok Acelsziv pont azt írta elsõ válaszolóként amit én csak rövidebben.
A kérdező hozzászólása: köszi 10-es az ék jó ötlet, ezek szerint te már láttál ilyet.. a kalapálásnál az aggályom nem amiatt van amelyiket ütöm óvatosan hanem amelyikbe beütöm az megy tönkre.. hisz a klik úgy van kitalálva hogy 30-45fokban menjen bele a következõ nem síkban ütve. ott valami roncsolódik DE MOSTMÁR KIPRÓBÁLOM :-)
Kérdezõ: kb 100 nm ilyen padlót leraktam már. Ennyit arról, hogy olyan írjon, aki már csinált is ilyet. Mellesleg a barkácsáruházak jó része szervez ingyenes oktatásokat többek közt ebben a témában is. Én is ott tanultam meg. És, ha ezek után egy nyugdíjas házaspár simán lerakta a saját padlóját, akkor -talán- neked is sikerülhet.
A kérdező hozzászólása: 9-es válasza már megoldás lehet de egy 6x6 os szobában akkor legalább 5emberrel lehet ezt végrehajtani mivel végig pontosan illeszteni 30-45 fokos szögben majd lehajtani egyszerre síkba komoly csapatmeló
Kalapálni olykor kell, de nem úgy, mint ahogy egy szöget versz be a falba. Azért írják rá hogy ne kalapáld, mert ha hozzáfogsz egy vaskalapáccsal kopogtatni, akkor nagyon könnyû elverni rajta a nútot, így a következõ sor már jó eséllyel nem fog normálisan a helyére menni, onnantól meg jó eséllyel az életben nem rakod le normálisan a padlót, míg a sérült darabot ki nem cseréled. Van hozzá segédeszköz. A fal mellett valóban kell hézagot hagyni, de azt ki szokták ékelni (ahhoz is van segédeszköz). Ha kiékeled, akkor meg már olyan, mintha közvetlenül a falnak lenne nyomva a lap. De mivel a videoban nincs fal, ezért nincs is mihez kiékelni, ezért mondta az ipse, hogy csal egy kicsit.
Ha meg van az elsõ szépen összeklikkelve, akkor fogod és megcsinálod a második sort külön. Pont úgy mintha az lenne az elsõ sor. Szóval a végeket összeilleszted. Ha meg van, akkor az egés már összeillesztett második sort klikkeled össze az egész elsõ sorral. Harmadikat megint külön összeállítod, ha meg van mehet az egész a második sorra stb...stb...
A kérdező hozzászólása: az összes dobzán ott a jel hogy kalapálni tilos + a faltól hagyni kell egy centit a dilettáció miatt, de ezt nõként nem.kell tudnod...u_u
A kérdező hozzászólása: a klikkes hornyot összekalapálni biztosan jó ötlet :-) ha ott a fal ha nincs.. a google sok ilyet csinált??
Az "ezért én most csalok" részt arra értette, hogy a bal oldalon nem volt fal, ami megtartsa az elsõ parkettát, míg a másodikat belekalapálja. Ezt még nõ létemre is felfogtam. u_u
"oké akkor most olyat kérdeznék aki csinálta is már! :-) " "google : laminált padló lerakása"
A kérdező hozzászólása: http://m.videosmart.hu/video/hogyan-rakjuk-le-a-laminalt-par.. ezen a videón is olyan Fószer rakja aki még sosem csinálta. "kicsit csalok" meg "majd megkalapálom" kíváncsi vagyok ha 6méternél hogy csal.. pfff
A kérdező hozzászólása: oké akkor most olyat kérdeznék aki csinálta is már! :-) elméletben nekem is megy de ha az egyik élt pl a hosszélt illesztem akkor nem lehet utánna rövidbe csúsztatni csak ha megemelném az egész sort...
google : laminált padló lerakása
Hét nagy helyiséget parkettáztam le klikkes parkettával, ketten a férjemmel, és mindenhol "kalapáltunk" (nem közvetlenül a kalapáccsal, hanem nem tudom mi a neve segédeszközzel (mint a videóban), ahol nem csusszant be a rövid él. Soha nem szakadt, repedt a nút sehol, úgyhogy szerintem kopácsold bátran, csak ne erõvel. Nem kell öt ember, hidd el.
Azt bekell bindelni. Pontosan nemtudom, hogy mitkell írni.
A kérdező hozzászólása: nyomni kell egy 0-át és be kell írni valamit arra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: lécci irjatok
A kérdező hozzászólása: 8 már megvan
A kérdező hozzászólása: pls mi az :S elfelejtettem

Men of War:Assault Squad c. játékban, hogy kell lerakni az dolgokat?

Gondolok itt a tank aknákra,szögesdrót stb..

Legjobb válasz: Jobb oldal kis sarok minden ott van

Jobb oldal kis sarok minden ott van

CS 1.6ba a bombát hogy kell lerakni?

Legjobb válasz: E betû vagy F betû hosszan tartva

E betû vagy F betû hosszan tartva

Minecraftba hogy kell lerakni az ágyat?

mert nem engedi

Legjobb válasz: Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek Ezt még te sem gondolod komolyan

Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek Ezt még te sem gondolod komolyan
oda kell nézni ahol a lábrész lesz és elõtte még egy blokk lesz a fejrész

Nemtudom hogy kell lerakni egy blokkot ebben a minecraft szerű játékban? Ujjatekok.com/jatek/44421-banyablokkokjatek. Htm

Legjobb válasz: Shift+kattintás vagy jobbkattintás. Mivel böngészõs, ezért a shift+katt célravezetõbb.

Shift+kattintás vagy jobbkattintás. Mivel böngészõs, ezért a shift+katt célravezetõbb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!