Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell lánynak felül mozognia, (3 db)

Kb 2honapja vesztettem el a szüzességem a párommal és kétszer már probáltuk, hogy én vagyok felül de nem igazán ment.Hogyan kell a lánynak felül mozognia? Mi az, hogy fel le? Picit álljak fel majd megint üljek le?

légyszives irjátok le részletesen...szeretnék neki örömet okozni hogy ne mindig neki kelljen a "varrógép" szerepét betölteni. és én is ki akarom probálni mien mikor jol megy és élvezem fenül is. ha lehet nagyon részletes leirást kérnék! köszi

Legjobb válasz: Szia! Én sem tudtam az elsõ pár szex után hogy kerekedjek felülre..:) ha már bennt van a pénisze dölj elõre és mozogj elõre hátra vagy egyenesegy fel és mozogj fel le...vagy akár köröz a csípõddel...a barátod is besegíthet h ráérezz a ritmusra...:) Nekem azért megjegyzem jobban bejön ha a párom van felül..., ha én vagyok fennt nem érzem õt annyira:(

Szia! Én sem tudtam az elsõ pár szex után hogy kerekedjek felülre..:) ha már bennt van a pénisze dölj elõre és mozogj elõre hátra vagy egyenesegy fel és mozogj fel le...vagy akár köröz a csípõddel...a barátod is besegíthet h ráérezz a ritmusra...:) Nekem azért megjegyzem jobban bejön ha a párom van felül..., ha én vagyok fennt nem érzem õt annyira:(
Azért arra is figyelj, hogy neked is jó legyen!!!Hiszen a te orgazmusod is ugyanolyan fontos! A férfinek úgy a legjobb, ha nem fel-le, hanem elõre-hátra mozogsz rajta. Neked úgy a jobb, ha ugyanúgy elõre-hátra mozogsz, de a csípõdet behúzod, a hátadat egy kicsit megkörnyeszted (picit összekuporodsz). Ilyenkor a párod pénisze erõsen ingerli a G-pontot, és nagyon könnyen el tudsz menni. Petranova
Vannak nagyon jo dokumentum filmek erre vonatkozoan probald beszerezni a : The Lovers Guide cimu filmecsket ebben mindent garantaltan megtalalsz! szinkronos verzio is letezik!
Elég nedves vagy ? Használjatok síkosítót és ha teljesen lazán csúszkál ki-be, akkor már könnyû irányítani a mozgást

Hogyan kell a lánynak felül mozognia, mit kell csinálnia, hogy mind a két embernek jó legyen?

Sztiasztok!Csak pár hónapja élek szexuális életet és nem igazán tudom mit kellene csinálnom felül valahogy nem érzek rá és nem jó ,nem megy.Segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)

Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)
Szia énis nagyon féltem elöször hogy elrontok valamit de eleinte úgy csináltuk ahogy az elötem szóló írta párom mozgatott majd belejötünk azóta legtöbször már csak lovagolok
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor gyakorlás teszi a mestert...köszi majd igyekszem:)

A barátom kutyapózban szeretne lefeküdni velem, de én valahogy félek töle. Lányok ti élvezitek ezt a pózt? Hogy kell közben mozogni?

Legjobb válasz: mitõl félsz? az egyik kedvenc pózom. sokkal intenzívebb az élvezet, a párod jól meg tud "pakolni" :D (nem tudom, hogy te szereted-e ezt vagy nem, én ezért is szeretem). nagyon nem tudsz mozogni közben, pucsíts, és nyúlj hátra a heréihez, közben. imádni fogja. :)

mitõl félsz? az egyik kedvenc pózom. sokkal intenzívebb az élvezet, a párod jól meg tud "pakolni" :D (nem tudom, hogy te szereted-e ezt vagy nem, én ezért is szeretem). nagyon nem tudsz mozogni közben, pucsíts, és nyúlj hátra a heréihez, közben. imádni fogja. :)
Persze, hogy élvezem! De ilyenkor tényleg nem tudsz túl sok mindent mozogni, inkább csak támaszkodni... fõleg, ha a pasid eléggé be van indulva... :) De nyugodtan simogathatod közben a melleid, a puncid, vagy nyúlj hátra a golyóihoz, nagyon fogja élvezni!
Én nem szeretem annyira, mert úgy mélyebb a behatolás és jobban fáj. De ha közben a csiklómat is dolgozza, vagy én magamnak, akkor nem is fáj kicsit sem, sõt jobban élvezem. Mellesleg a pasik nagy százaléka imádja, és már csak ezért megéri. :) Próbáld ki, ha nem jön be, csináljátok a megszokott módon! De lehet neked tetszeni fog.
nekem még soha nem volt hüvelyi orgazmusom, de ebben a pózban érzem magam a legközelebb hozzá, ezt szeretem a legjobban, mozogni nem nagyon tudok közben
Elõzõ vagyok. És még annyit, hogy ebben a hasonfekvõs pózban még mozogni sem nagyon tudsz, max annyi, hogy megemeled egy kicsit a csípõd/feneked.
Szia! Van még egy póz, ami hasonlít a kutyához: hason fekszel összezárt lábakkal és õ úgy hátulról hatol beléd. Na az nagyon élvezetes tud lenni ám! Néha az is kicsit fájdalmas, de ha kellõen be vagy indulva és ha óvatosan csináljátok eleinte, akkor nagyon jó tud lenni. Viszont vigyázzatok vele, mert a párod gyorsan el tud menni ebben a pózban. De Te is!
Beszélj vele, és ha szeretnéd te is próbáljátok ki.Legföljebb úgy, hogy ha neked nem lesz jó akkor más pózban csináljátok.Egy próbát megér, hiszen lehet, hogy te is élvezni, mint az elsõ válaszoló is.Én nyilatkozni nem tudok, mert szûz vagyok.
érdemes kipróbálni!
Nekem ez az egy póz, ami nem jött be:(((( egyrészt mert fáj, másrészt, mert nem lehet élvezni:(
Mindenképpen próbáljátok ki!!!! Persze lehet, h neked olyan felépítése van a puncidnak, h nem jön be, de ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbáljátok! Én eleinte azért féltem tõle, mert szeretek szemkontaktust teremteni szex közben... De ha rossz kedvem van ez a póz a legjobb a világon. :D
Már próbáltuk nem 1szer a páromal. Nagyon élveztük. Amikor elöször csináltuk megtörtént hogy bepumpálta a levegöt és pukizot a nunim, :/ nagyon égö volt de a pasim megcsókolt és aztmondta "ne szégyeld magad ez miatt ez természetes." Azóta nem fordult elö. :)
Én is szeretem a szemkontaktot tartani a barátommal, meg szeretem közelebb tudni magamhoz. Úgyhogy nálunk ez a póz nem vált be... vagyis õ nagyon szereti, de nekem túl pornós, érzelemmentes:S ne nézzetek hülyének emiatt:P
Nekem is ez a kedvenc pózom, számomra ennél a legélvezetesebb és a legkevésbé fájdalmas. A hason fekve összezárt lábakkal, az is nagyon élvezetes. Punci puki bármelyik póznál elõfordulhat. Ez a póz nem ciki, mindenki, aki aktív érett nemi életet él, tudja, hogy semmi megalázó és ciki nincs ebben a pózban és a puncipukiban sem. Ha problémáitok vannak ezekkel, akkor valszeg még nagyon tapasztalatlanok vagytok még mindketten.
amúgy ez a punci puki hülyeség mer kb minden póznál ugyannyi esély van rá mint ennél
félhetsz is mer lehet hogy megharap de ha szerencséd van csak élvezed.
A "punci puki" nagyon izgató tud lenni pár férfinál.Nekem is csinálja, de mi csak mosolygunk rajta egyet, mert élvezzük a dolgot.A kutya póz a legjobb póz.Én rá esküszöm.Az elsõ orgazmusom is ebben a pózban történt.
Nem tudom, hány éves lehetsz, de ha elég érettek vagytok, és már elég ideje tart a kapcsolatotok, akkor ez nem lehet ciki dolog köztetek, hiszen ez természetes, hogy megesik néha... A kutyapóz pedig a legjobb. :D Errõl ennyit. =)
mi imádjuk ezt a pózt...nekem a kedvencem és amikor pukizik a puncusod az sokkal inkább vicces mint ciki...ha a pasi cikinek gondolja, akkor egy bunko...mi mindig tök jót nevetünk
Ez az ún. "punci puki" más pózoknál is elõfordulhat, hogyha a pasi úgy pumpál h néha kiveszi a szerszámát! És nem egy ciki dolog, az a ciki ha a pasid azt gondolja ciki! Amúgy a kutyapóz azért klassz, mert a G-pontod is nagyobb ingerléshez jut. Nekem ez az egyik kedvencem. Jah és lehet benne mozogni is!Amikor a fiúm kihúzza kicsit elõre húzom magam én is, aztán mikor döf csúszok én is rá. Én így még jobban élvezem!Szerintem egy próbát megér!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :$
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) 1x akkor lehet engedek neki és kiprobálom. lehet amiatt félek hogy hallottam olyanról hogy ugye ahogy "belénk pumpálják a levegõt" és ettöl "pukizik a puncink" :D és ezt nem tudom kínosnak érezném
A kutyapóz a legjobb a világon, imádom... :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!