Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell lánynak felül (71 db)

Van olyan, hogy valaki egyszerűen nem tudja eldönteni, hogy melyik lány kell neki? Az egyikkel régi kapcsolat 7 éves a másik kb fél éve tart, de nem tudja mi legyen. Van ilyen vagy csak fél szakítani?

Legjobb válasz: Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!

Szerintem nincs olyan, hogy nem tudja eldönteni. Olyan van, hogy nem akarja eldönteni. Fél attól, hogy mi lesz, ha rosszul dönt, mi lesz ha a másiktól többet kapott volna, és még ezernyi oka lehet, amitõl fél. Akik így élnek, rendszerint azt gondolják, hogy nem az õ kezükben van az életük, hanem az csak úgy történik velük. Ez rengeteg csalódáshoz fog vezetni az életben, mert rengeteg elvárás van és csak reagálnak a külsõ eseményekre. Ha el akarja dönteni az illetõ, akkor majd eldönti, addig pedig mindenféle kifogást fog találni, hogy ne kelljen, vagy megvárja, míg valamelyik a két lány közül megelégeli, és kiadja az útját és akkor továbbra is maradhat a körülmények áldozata. Ugyanaz a sztori, csak más köntösben. Amíg nem veszi ezt tudomásul, addig ilyen életet fog élni. Sok sikert!
Van. Egy barátom úgy döntötte el, hogy melyik lány kell neki kettõ közül, hogy mérlegelni kezdett. Melyik lánytól mit kapott. Most nem a testi dolgokra gondolok, hanem a lelkiekre. És nem máról holnapra tudta eldönteni, és ez fontos, nem szabad az ilyen döntéseket nyomás alatt meghozni. Egyszer együtt mentünk haza, és beszélgettünk, akkor mondta, hogy most nem kell neki kapcsolat. Rá kb 2 hónapra aztán összejött az egyik lánnyal a kettõ közül. Késõbb mesélte el nekem, hogy mi alapján döntött, ezt írtam le fentebb. Szerintem így, mérlegeléssel lehet eldönteni, ha az érzelmek már úgyis megvannak mindkét lány felé. Az idõ pedig, ami alatt meg tudja hozni a döntést, egyénenként változó..

Kb 2honapja vesztettem el a szüzességem a párommal és kétszer már probáltuk, hogy én vagyok felül de nem igazán ment.Hogyan kell a lánynak felül mozognia? Mi az, hogy fel le? Picit álljak fel majd megint üljek le?

légyszives irjátok le részletesen...szeretnék neki örömet okozni hogy ne mindig neki kelljen a "varrógép" szerepét betölteni. és én is ki akarom probálni mien mikor jol megy és élvezem fenül is. ha lehet nagyon részletes leirást kérnék! köszi

Legjobb válasz: Szia! Én sem tudtam az elsõ pár szex után hogy kerekedjek felülre..:) ha már bennt van a pénisze dölj elõre és mozogj elõre hátra vagy egyenesegy fel és mozogj fel le...vagy akár köröz a csípõddel...a barátod is besegíthet h ráérezz a ritmusra...:) Nekem azért megjegyzem jobban bejön ha a párom van felül..., ha én vagyok fennt nem érzem õt annyira:(

Szia! Én sem tudtam az elsõ pár szex után hogy kerekedjek felülre..:) ha már bennt van a pénisze dölj elõre és mozogj elõre hátra vagy egyenesegy fel és mozogj fel le...vagy akár köröz a csípõddel...a barátod is besegíthet h ráérezz a ritmusra...:) Nekem azért megjegyzem jobban bejön ha a párom van felül..., ha én vagyok fennt nem érzem õt annyira:(
Azért arra is figyelj, hogy neked is jó legyen!!!Hiszen a te orgazmusod is ugyanolyan fontos! A férfinek úgy a legjobb, ha nem fel-le, hanem elõre-hátra mozogsz rajta. Neked úgy a jobb, ha ugyanúgy elõre-hátra mozogsz, de a csípõdet behúzod, a hátadat egy kicsit megkörnyeszted (picit összekuporodsz). Ilyenkor a párod pénisze erõsen ingerli a G-pontot, és nagyon könnyen el tudsz menni. Petranova
Vannak nagyon jo dokumentum filmek erre vonatkozoan probald beszerezni a : The Lovers Guide cimu filmecsket ebben mindent garantaltan megtalalsz! szinkronos verzio is letezik!
Elég nedves vagy ? Használjatok síkosítót és ha teljesen lazán csúszkál ki-be, akkor már könnyû irányítani a mozgást

Hogyan kell fel izgatni igazán 1 lányt, szóval mi a teendő hogy jo sex legyen hogy csináljam hogy bnőm nagyon élvezze a dolgot, hol kell keresni a lány erogén zónáját?

Legjobb válasz: Nem tudom tulajdonképpen mit szeretnél megtudni,de ha erogén zónát keresel akkor...nekem pl a nyakam nagyon érzékeny.Hihetetlen betudok indulni,ha a nyakamat csókolgatják,vagy pl.ha a hasam vagy a belsõcombom puszilgatják.

Nem tudom tulajdonképpen mit szeretnél megtudni, de ha erogén zónát keresel akkor...nekem pl a nyakam nagyon érzékeny.Hihetetlen betudok indulni, ha a nyakamat csókolgatják, vagy pl.ha a hasam vagy a belsõcombom puszilgatják.
mellbimbó nyalogatás, mell két oldala, belsõ comb, fül, szeméremdomb, nem árt ha van egy jó adag szerelmes érzelem irántad... jó hosszú elõjáték...ami nem azt jelenti, hogy a csaj csinálja neked az orálist... gyengédség, simogatások, puszik, csókok, nyalogatás stb...
A agyában.
A Google-ba keresd. Bászki.
a puncijában.
vagy azt is élvezi ha kinyalják
mi lenne, ha a barátnõdtõl kérdeznéd meg, hogy õ hol szereti, ha simogatják, csókolgatják?? ennyire töketlen nem lehetsz... minden csaj mást szeret!

Fiúk szeretitek, ha a lány húzza fel az óvszert? És ha szájjal csinálja? Hogy kell úgy igazán izgatóan csinálni? Szeretném meglepni a barátomat legközelebb.

Legjobb válasz: Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!

Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!
Akkor talán 14 éves vagy? xD
Húha Ez nem is rossz ötltet Erre én is kíváncsilennék 22/L
A kérdező hozzászólása: Mármint ha az óvszert szájjal húzza fel. Bocsánat, kicsit félreérthetõ lett:)
Nekem már húzta fel úgy a barátnõm. Elõször mindenképpen kézzel kell hogy kitudd nyomni a levegõt belõle . Tehát a makkra vagy a makk feléig, aztán szájjal legörgetheted:) Sok sikert!
Szerintem élvezik. Viszont azt is gondolom (talán olvastam is valahol meg logikus is) hogy egyik alapvetõ biztonsági szabály hogy nem szájjal húzzuk fel.
A kérdező hozzászólása: A biztonsággal tisztában vagyok, kioktatást nem kértem. Elmúltam 13 éves:)
kor?
A kérdező hozzászólása: A kérdésnek semmi köze a koromhoz, amúgy elmúltam 18, ha ettõl megnyugodtok.

Szerintetek mi a megfelelő érv amellett, hogy párkapcsolatom mellett egy másik lánnyal tudjak szexelni? Az érv a másik lány felé kell, mert ő a bizonytalan, nem én. Részletek lentebb.

Ugyanis az a lány úgy gondolja, hogy tudja, mennyire rossz volt már a saját 5 éves párkapcsolatánál, amikor kiderült, hogy a pasija próbál másfele kacsintgatni (de nem volt eléggé bátor, hogy ténylegesen meg is tegye vele). Õk 2 hónapja szakítottak, és már le is feküdtünk egyszer. Viszont azóta van ebben a helyzetben, hogy nem, mert tudja, szar dolog lenne a másiknak. Egyszerűen nem jut eszembe megfelelő érv emellett, és nekem kell ő, baromira kell...Kérlek, segítsetek egy JÓ érv kitalálásában!

Legjobb válasz: Ne légy tetû! Vess véget a mostani kapcsolatodnak! Ennél jobb érv nem is kell! Mit keresel a másik csaj mellet,ha ezt a csajt akarod! Legyél singli, aztán csinálj amihez kedved van!

Ne légy tetû! Vess véget a mostani kapcsolatodnak! Ennél jobb érv nem is kell! Mit keresel a másik csaj mellet, ha ezt a csajt akarod! Legyél singli, aztán csinálj amihez kedved van!
Nagyon szeretheted a barátnõdet... Az itt a probléma, hogy a másik lány normálisan áll a dolgokhoz. Szar az élet, ugye? :) )
Egy jó érv: "veled maradok, mert téged akarlak! Már megyek is szakítani a batárnõmmel!"
Na neked sem sok gerinc adatott. Teljesen igaza van a csajnak. Ha annyira õ kell neked akkor hagyd el a barátnõdet. Bár én a helyében még így sem kezdenék veled mert ki tudja mellette mikor lépsz félre.
Ha már érvelni kell, régen rossz. Keress egy másik csajt, aki nem filozofálgatni akar, hanem dgni.
Csak megdugni kell? Miért? Ennyire jó a teste, vagy mi? Ha meg csak nem megdugni akarod, akkor miért vagy még a barátnõddel? Igaza van az elõttem szólóknak a legjobb érvet illetõen..
Szakíts és azzal fekszel le akivel akarsz.Ne bõvítsd már te is a férfiak azon ocsmány táborát akik miatt el vannak nyomva már a kisebb % -ban található normálisabbak:/ Max. megbeszéled a csajjal, hogy nyílt kapcsolat és mindenki jól jár.
Hiába teszel bármit is Isten mindent lát és e egy gerinctelen hûtlen senkiházi vagy.... A csajod remélem megtudja és akibe belógattad és nem akarja többet hogy belógasd annak se fogsz kelleni mert tudni fogja hogy mikor belógattad volt mellete asszonykád és akkor ez vele is feláll hogy ott van õ neked és mellete más... Elbasztad fiam.. Én is nagy vadász voltam de ilyenekt szingliként csináltam hogy egyik nap Zsófi másik nap Brigi...
Remélem rájön mihamarabb, hogy egy kikúrt gerinctelen féreg vagy....szánalmasan undorító....

FIÚKK! (vagy forma1-et szerető lányok! ) Hogyan kell időrendi sorrendbe állítani ezt a 6 mondatot? MICHAEL SCHUMACHER-rel kapcsolatos feladat.

a.) Sportszer?tlensége miatt kizárják és elveszíti minden pontját. b.) 1994-baleset-Damon Hill c.) MÁr az els? évben gy?z (ferrari) - Barcelona d.) Sumi befejezi a szezont .. A ferrarinak ez jelenti a legnagyobb szezont már 13 éve e.) 1997 Jacques Villeneuve- f.) Jerez (Spanyolország) -utolsó verseny - megel?zi Jacques Villeneuve (bocs hogy ilyen pontatlanul irom de ez egy német feladat én már leforditottam már csak helyes sorrendbe kell tenni amit nem tudok!!!!!) ha valaki tudja irja le légyszii..

Legjobb válasz: c-b-e=a-f-d az e és az f ugyanaz, mert egy versenyen történt, ugyanabban az évben. vagy pontosabban kell lefordítanod a szöveget. milyen versenyre készülsz? mert nekem is van egy németversenyem, és ott is van egy Schumis feladat... 14/L

c-b-e=a-f-d az e és az f ugyanaz, mert egy versenyen történt, ugyanabban az évben. vagy pontosabban kell lefordítanod a szöveget. milyen versenyre készülsz? mert nekem is van egy németversenyem, és ott is van egy Schumis feladat... 14/L
A kérdező hozzászólása: spiel und gewinn -.-
A kérdező hozzászólása: de nem is irtam hogy versenyre lesz :D honnan vetted? na és te?
bocsi, ezt csak így kikövetkeztettem. énis ugyanerre a versenyre jelentkeztem:) ezek szerint nekem is lesz ilyen feladatom.:)
A kérdező hozzászólása: hogyhogy te még nem kezdted el? nekem holnapra lekell adnom -.- és még seholse tartok:P
háttt... nekem nem volt suli ezen a héten és nem csináltam még semmit belõle. lassan el kéne kezdeni:)

Egy 13 éves lányak hogy kell kinéznie meg milyen ruhákat vehet fel?

Legjobb válasz: Hogy érted a kérdésed? Egyébként mint egy normális 13 éves. --> Nem kihívóan. Nem kivágott ruhákban. Eredeti hajszín. /nem festett!/ Smink nélkül. Úgy gondolom, hogy ezek nélkül is lehet lánynak lenni és lehet gyereknek lenni nélkülk is bár ezt sok 12-13 éves nem tudja. Hidd el ha befested a hajad pl. késõbb megbánnád.

Hogy érted a kérdésed? Egyébként mint egy normális 13 éves. --> Nem kihívóan. Nem kivágott ruhákban. Eredeti hajszín. /nem festett!/ Smink nélkül. Úgy gondolom, hogy ezek nélkül is lehet lánynak lenni és lehet gyereknek lenni nélkülk is bár ezt sok 12-13 éves nem tudja. Hidd el ha befested a hajad pl. késõbb megbánnád.
Nem kihívó ruhák, mély dekoltázs meg ilyenek. Magassarkú ünnepnapokra, smink egy nagyon minimális bár szerintem idõsebbekre is bõven elég a szemceruza-szempillaspirál-szájfény hármas :) Ne akarj nagyon nõciskedni, a legtöbb esetben az rosszul sül el és vicces képet mutat. Végzõs vagyok gimiben, jót szórakoztunk év elején az elsõsökön, mert iszonyat ribizlisen néztek ki. Az a vicces, hogy most már azok is másképp néznek az ilyen lányokra akik maguk is hasonlóan öltözködtek, viselkedtek és belátják, hogy ez halálosan ciki. A mérték a lényeg, a rövidnadrágból ne csak kiskamaszoknak, de szerintem senkinek ne legyen ki a s*gge ugyanígy gondolom a szoknyákkal kapcsolatban is. Szóval egy angolosan jailbait ne mászkáljon már úgy/ne akarjon úgy kinézni mint egy felnõtt nõ. Mert a végén nagyot koppanhat a saját butasága miatt.
mivel egy 13 éves még nem serdül és nem fejlett nõ átlagosan természteesen semmi extra hiper szuper plusz
Szerintem most vagy abban az idõszakban amikor elkezdheted kialakítani a saját stílusodat, persze bizonyos korlátok között... Nincs olyan hogy 'kell' :)
A kérdező hozzászólása: szerinted tényleg fölvehetek olyan rövid szoknyát mint az utolsó ????? nekem tetszik :DDD

Hogyan kell a lánynak felül mozognia, mit kell csinálnia, hogy mind a két embernek jó legyen?

Sztiasztok!Csak pár hónapja élek szexuális életet és nem igazán tudom mit kellene csinálnom felül valahogy nem érzek rá és nem jó ,nem megy.Segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)

Ezt igazából elmagyarázni nem lehet. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, ami jó neked. A párodat ne féltsd, neki jó lesz! Esetleg, kérd meg a barátodat, hogy mozgasson õ. De ne legyél szemértes, mozogj úgy, ahogy jól esik, olyantempóban, ahogy jól esik. Majd ráéreztek az ízére egy idõ után, és profik lesztek! ;)
Szia énis nagyon féltem elöször hogy elrontok valamit de eleinte úgy csináltuk ahogy az elötem szóló írta párom mozgatott majd belejötünk azóta legtöbször már csak lovagolok
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor gyakorlás teszi a mestert...köszi majd igyekszem:)
tényleg jön magától!
Hagyd hogy a pasi irányítson!
Vedd le a felsõd xD Mindjárt érdekesebb lesz az a csókolózás
Nemcsak a medvesajt a barátod hanem a gugli is lány.
Nem magyarázzuk el. Olvasd el a nagyon sok jó választ, de úgysem fog túlsokat érni ott és akkor.
Annyira jól lel ett írva, hogy tényleg vissza kéne keresned. Sokan az estét alig tudták kivárni, míg a párjuk hazaért.
nekem se magyarázták el anno és nesze az a srác is túlélte meg én is!!!!!! Ne a könnyû megoldásokat válaszd, meg milyen már az h csók közben arra figyelsz h azt csináld amit mondtak h csinálj!!! fúj, megölné az egész helyzetet, a srácnak/csajnak meg olyan lenne mintha egy babát csókolna!!! Úgyhogy gyerünk légy nagy gyerek és csináld magadtól!!!!!24/L
kedves kérdezõ. én még frissen, ma kaptam meg az elsõ csókomat. :$ kérdést is tettem ki ezelött és mindig olyat kerestem hogy hogyan kell csókolozni és nagyon paráztam. és tök ideg voltam hogy mindenki annyit irt hogy jön ösztönösen.És ma végül megtörtént.és nem lehet elmagyarézni hidd el, éstéleg jön ösztönösen.:)

Hogy kell egy lánynak "dolgoznia" ha felül van?

Komoly kapcsolatban élek.Nagyon szeretem a párommal az együtt létet de valamiért úgy érzem ha felül vagyok túl lassan mozgok esetleg rosszul csinálom.Tudnátok valami tanácsot adni?

Legjobb válasz: A sráccal öszhangban kell mozogni, és akkor a végén, biztossan egyszerre fogtok, elélvezni. F.

A sráccal öszhangban kell mozogni, és akkor a végén, biztossan egyszerre fogtok, elélvezni. F.
Az elsõ hülyeséget írt, nem attól lesz egyszerre orgazmusod a barátoddal, hogy átveszitek egymás ritmusát. A kérdésre nincs szerintem jó válasz, csak azt tudom tanácsolni, hogy gyakorolj sokat!;) 23/L
Ne fel-le mozogj, hanem próbbálj meg elõre-hátra "csúszkálni" és találd meg azt a testhelyzetet amikor a csiklód a legjobban van ingerelve. /picit dölj hátra vagy elõre-tapasztald ki, hgoy mi a jó/ Nekem a legjobb orgazmusaim így vannak, lovaglóülésben.
A pasi szemszögébõl nemigen lehet elrontani. Magadra figyelj, hogy milyen szögben, ritmusban a legjobb, hogy tudsz elélvezni.
én alapból nem tudok elmenni háton fekve, de mégis szeretem ha az elején a lány van felül. szép látvány ahogy ugrálnak a cickók, meg ha közbe a hasamat símogatja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!