Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell lánynak (1305 db)

Hogyan kell ismerkedni? Sajnos annyira elszoktam tőle, hogy már nem tudom hogyan kell! lányokkal még inkább nem tudom hogy kell ismerkedni, mert legutoljára ált. Iskola 2. osztályában volt lányhaverom (kb.13 éve) és azóta nem volt egy sem sajna.

Tudom, hogy a helyzet hozza, de mégsem tudom mir?l lehet(ne) beszélgetni, mindig azon gondolkodok.

Legjobb válasz: na ezt nekem is elmondhatná valaki, mert kb. ugyan így vagyok vele..(19L)

na ezt nekem is elmondhatná valaki, mert kb. ugyan így vagyok vele..(19L)
Kedvenc agykurkászom száma a következõ:0688-39- 57-892 Ha szükséged van róla infóra csak írj :D Ja bocs inkább mégse írj mert én sem szeretek ismerkedni :( Egy tipp a feloldódáshoz:néhány felesre egy korsó sör :D
Hidd el lányból is van regeteg ilyen.. keress egyet és gyûjtsetek közös élményeket :) Arról beszélhetsz ami érdekel ;) Mi érdekel?
kell hozzá: - 2 ember kik kíváncsiak a másikra - egy helyszín ahol jól érzik magukat (pl utca, kávézó, étterem, otthon kajafõzés közben) - fel kell tenni olyan kérdéseket amibõl kiderül hogy a másik hogy vélekedik az adott dologról, a másik félnek meg figyelnie kell és visszakérdezni, vagy hozzátenni a véleményét. és így tovább, és így tovább.
"2 ember kik kíváncsiak a másikra " Ezt a legnehezebb összehozni, mert rengeteg ember magasról tesz a másikra és egyáltalán nem érdekli.
Én eléggé zárkózott vagyok, csak nagyon kevés embernek szeretek a társaságában lenni. Feszült is vagyok, csendes is, normális. Nem csodálkozom, manapság annyi idióta van már és viselkedés zavaros, hogy kilógom a sorból.
"annyira elszoktam tõle, hogy már nem tudom hogyan kell" a leírásból ítélve... ha neked utoljára 8 évesen voltak lány haverjaid, akkor igazából Te sosem tudtál ismerkedni.. amúgy semmi az egész, odamész és köszönsz és megdicséred a fülbevalóját/ruháját/cipõjét, aztán megkérdezed hogy van, stb... a sorrend tetszõleges (a köszönést sem feltétlenül kell elõre rakni... harmadik mondatnál beközlöd, hogy "jaa, egyébként szia, ez kimaradt" az se rossz:D)

Hogy kell lányt nyelvvel elõl kielégiteni?

Legjobb válasz: mármint elõl, lent

A kérdező hozzászólása: mármint elõl, lent
Nevezzük nevén.. a puncijánál?
a lábánál?
google a barátod nézz meg egy pár pornót bõ nyállal, fürge nyelvel

Hogy kell lányokkal randizni? :c

25/f

Legjobb válasz: sehogy

sehogy
szilvás buktát mert azt szeretem
Elhívod õket aztán elmész a helyszínre. Kb.
Elhívod õket aztán "áh, úgysem jönne össze" alapon nem mész el.
Hmm ez még jobb technika kedves utolsó.
A szatír vagy be lököd a bokorba és kész mivel lányt írtál . Ha nõkvel akarsz randizni udvariasan meghívod vacsorára vagy ebédre . És beszélgettek .
Úgy bírom mikor a sok beképzelt majom hsz nem képes felfogni hogy nem mindenki ilyen extrovertált hogy hozzá mer szolni egy lányhoz , ráadásul az összes ribnanc csak kelleti magát de nem segíti a fiút , nem akar semmit , az összes társkeresõs akinek a szex re paraméter is be van jelölve az ismerkedés mellett ha ráírsz még arra sem képes hogy visszaböfögjön egy nemet amikor ingyenes az irka. Mindenki azt harsogja hogy kétszer annyi nõ van mint férfi ebben a nyanvadt országban de ha felmész a nevesebb társkeresõkre , ugyan azzal a nõkínállattal találkozol és ugyan úgy nem akarnak semmit de még beszélni sem bírnak éveken keresztül . Lehet hogy nem is a fiúkkal van a baj hanem a nõkkel , ezekkel a mûkrvákkal . Persze ha fizetségért cserébe akarod akkor mindjárt megnyílik a kommunikációs képességük. Azzal meg nem kell jönni hogy nyomi vagyok ismerkedni az utcán diszkóba kell , nyilván nem lenénk itt ha arra képesek lennénk és nem irkálnánk ki ilyen kérdéseket. Mondjuk nem én vagyok a kérdezõ csak hasonló kérdés nekem is folyamatosan gyötri a fejemet.

Emberek, lenne itt egy kis gond. Hogyan kell lányokkal megismerkedni?

Úgy tudom, hogy azt nem szeretik az emberek, ha véletlenszerûen bejelölik õket különbözõ közösségi oldalakon. Viszont az, hogy személyesen mikor találkozom vele, teljesen kiszámíthatatlan (holnap-tól a sohatöbbet-ig bármi lehetséges).

Legjobb válasz: Ne legyél ronda !

Ne legyél ronda !
NOS, ugyesen.
A kérdező hozzászólása: #2 :D Erre majd késõbb visszatérek, mi a második lépés?
Ne legyél csóró.
Vannak akiket nem zavar ha bejelölik, egy próbát megér :) meg nem minden lány a pénzre hajt, pl én se, engem leginkább az zavar, hogy nem elég bátor néhány pasi.

Hogy kell lány formát kivágni papírból?

Legjobb válasz: Keress egy képet a neten egy lányról, nyomtasd ki (ha nincs rá lehetõséged, másold át egy papírra kézzel) vágd körbe és rakd egy papírlapra. Aztán vágd körbe a forma mentén.

Keress egy képet a neten egy lányról, nyomtasd ki (ha nincs rá lehetõséged, másold át egy papírra kézzel) vágd körbe és rakd egy papírlapra. Aztán vágd körbe a forma mentén.
Akármilyen reklám újságból is kivághatod, amit ráteszel egy sima fehér lapra, amit szintén kivágsz.

A lovaglós pózt hogy kell lánynak jól csinálni?

Több ször próbálkoztunk már a párommal, de ő nem tudott elélvezni.

Legjobb válasz: csináld úgy, ahogy neked jó. mi férfiak könnyen elmegyünk

csináld úgy, ahogy neked jó. mi férfiak könnyen elmegyünk
úgy, hogy a lánynak jó legyen :) ha a párod nem tud, váltsatok pózt
Valoszinu, h az a baj, h csak ráulsz es keveset mozogsz. Az kevésbo jo, hogy csak benned van. Akkor jo, ha mozogsz rajta. Hosszabakat huzz, hogy ki-be bárjon a pénisz, akkor jo lesz.

Nem tudom hogy kell, lányok?

Az lenne a helyzet hogy a bn?mmel készülünk pettingelni, és ugye márt kényeztettem kézzel... de nem rizsázok, az lenne a kérdésem hogy amikor van az orgazmusotok akkor gyorsabban kéne csinál(ny*lást, ujjal simogatást) vagy pedig le lasítani??

Legjobb válasz: lassíts

lassíts
A kérdező hozzászólása: és akkor nagyobb lesz az élvezetük?
mikor mar latod rajta hogy nem birja akkor gyorsitsal es orgazmusa lesz! :)
Hát ez szerintem pont nem a lassításról/gyorsításról szól! Úgyis észre veszed, hogy tempóba melyik neki a legjobb, mert ebben szerintem mindenkinek más az igénye. Miután ezt kitapasztaltad, tartsd a tempót, és ha érzed hogy orgazmusa van, semmiképp se gyorsíts, mert esetekben fájdalmat is okozhatsz vele, és ki is zökkented a ritmusból. Az állandó tempó a leghosszabb orgazmus titka. Majd Õ irányítja magának amúgy is a mozgásával.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat=)
Az utolsóval egyet értek. Egyébként rá is kérdezhetsz, hogy Jó-e, vagy Gyorsaban, Lassabban
Én ugy szeretem, h mikor már kezd jó lenni, akkor gyorsabban, mikor majdnem elmegyek, akk hirtelen lassítson. De ez mindenkinél változó. Kérdezd meg, vagy mond neki h irányítson. :)
-_-
seggbe kapanyél ;) legjobb
Ha ez a kérdés komoly akkor írj egy e-mailt és elmesélem mit hogy csinálj! (diszkréten)
A kérdező hozzászólása: mármint, elméletben tudom, de mikor próbáltam, nem volt semmi különösebb érzésem, vagy hogy is monjdam...
Írj privátot!Megmutatom neked hogy csináld! :) :) :) 34/F
Ha nem volt semmi különösebb érzésed akkor valamit rosszul csinálsz. Ha gondolod segíthetek persze nem élõ segítségre gondoltam csak tanácsokra. (Ja és 20 év alatt vagyok.)
Háát..... elõször még csak maszírozzad és utánna zuggy bele !! ;) én így szoktam.. 14/L

Hogyan kell lányt "csinálni"?

Nem kell ám megbotránkozni a kérdésen, de kiváncsi vagyok ki milyen praktikákat mond. Van egy gyönyör? fiúnk aki szerelmes anyájába és a világon semmi probléma nem lenne, hogyha még egy ilyen kis h?sszerelmes érkezne a családunkba, de gondolom mindenki a vegyespárosra hajaz.. :O) Érdekes, de úgy tünt fel nekem, hogy van lányidény és fiúidény. Amikor a fiam született akkor körülöttem szinte csak fiúk születtek el?tte 1 évvel meg csak csajok :)

Legjobb válasz: a közösülés idõzítésének lehet hatása. Az Y-kromoszómát tartalmazó ondósejtek gyorsabban úsznak,de rövidebb ideig maradnak életben, mint az X-et vivõk. Úgyhogy ha egy pár pontosan az ovuláció idejére idõzíti a közösülést, a gyorsabb-úszó hím spermáknak elõnyük van, és a fiúgyermek nemzése is valószínûbb, de csak alig. Ha az idõzítés egy-két nappal korábbra történik, a férfi spermákból több pusztul el, és egy kislány fogantatása kicsit valószínûbb.

Nekem ovukor fogant a lányom, de az étkezést alá tudom támasztani.
a közösülés idõzítésének lehet hatása. Az Y-kromoszómát tartalmazó ondósejtek gyorsabban úsznak, de rövidebb ideig maradnak életben, mint az X-et vivõk. Úgyhogy ha egy pár pontosan az ovuláció idejére idõzíti a közösülést, a gyorsabb-úszó hím spermáknak elõnyük van, és a fiúgyermek nemzése is valószínûbb, de csak alig. Ha az idõzítés egy-két nappal korábbra történik, a férfi spermákból több pusztul el, és egy kislány fogantatása kicsit valószínûbb.
Hozzáteszem: az apán múlik az egész, pontosabban azon a spermiumon, ami eléri a petesejtet, X vagy Y kromoszómát ad.
Tegnapi 17:38 és 17:43-as vagyok! Még soha nem írtam a pontok miatt mert nem érdekelt! De most elégé le lettem pontozva csak nem értem miért utána néztem többször is, hogy válaszolni tudjak jót és még is le lettem pontozva :( Na mindegy! Sok sikert a kis csajszihoz!DRUKKOLOK!
Szia Én ezt találtam: A férfiak két féle spermiummal rendelkeznek: az egyik X kromoszómát hordoz, a másik Y-t. A nõi petesejt mindig X-t tartalmaz. Ha ezt egy X-es spermium termékenyíti meg, akkor XX - tehát kislány lesz a baba. Ha Y-os , akkor XY -tehát fiú. Dr. Shettles szerint az Y-os spermiumok kisebbek, gyengébbek, de gyorsabbak, az X-esek nagyobbak, erõsebbek , de lassabbak. Tehát ha az ovulációkor szeretkezünk, fiú utódra van nagyobb esély a gyorsan úszó hímspermiumok miatt. Ha viszont 3 vagy több nappal az ovulácó elõtt tesszük ezt, akkor vszínû kislányunk lesz, mert meg kell várni, míg a petesejt megérik, és erre a hosszabb ideig életképes X -spermiumok alkalmasabbak. Elõtte 2 nappal és utána pár napig ismét a fiúk vannak elõnyben. Elõtte 2 nappal az esély lány:fiú = 1:1. Tippek és Trükkök Befolyásoló körülmények, avagy mit tegyünk, hogy fiunk/lányunk szülessen?! Fontos dolog a pH: A savas környezet a kislányoknak kedvez, mert elpusztítja az Y-spermiumokat ( közösülés elõtt ecetes-vizes hüvelyöblítés ) . A lúgos a kisfiúknak ( szódabikarbónás-vizes öblítés ). Például orgazmusnál a hüvely lúgosabb lesz, ez a fiúknak kedvez. Ha viszont lányt szeretnék, le kéne mondani róla- már, aki ezt bevállalja. . . Behatolás mélysége: A hüvely bemenete a legsavasabb. , így mély behatolásnál a fiúnak, felszínesebbnél a lánynak van nagyobb esélye. Misszionárius-pózban lányoké, hátulról történõ behatoláskor fiúké az elõny. Spermium-szám: Az alacsony mennyiség egyiknek sem kedvez, de a spermiumok magas száma a fiúutódokat részesíti elõnyben. Megfelelõ idõzítés, és szünet: Ha fiút szeretnénk, a megfelelõ idõ ugye az ovuláció elõtti 2. napon kezõdik. Ezt megelõzõen 3-4 napig ne szeretkezzünk, aztán persze mindent bele! Kislány utódért pedig szeretkezzünkminden nap amennyit csak lehet, de ovuláció elõtt 3 nappal álljunk meg. (húha. . . ) Hõmérséklet: A herék nem hiába vannak a testen kívül a herezacskóban- nekik a testhõmérsékletnél alacsonyabb hõ a kedvezõ. Ha fiút szeretne egy pár, a férfinak ajánlott közvetlenül a közösülés elõtt forró fürdõt venni, ha lányt, akkor a szobahõ a legjobb. Például elõtte "meztelenkedjen" egy kicsit. Kávé: Fiú nemzése érdekében ajánlott a férfinak közvetlenül az aktus elõõtt egy csésze kávét elfogyasztania. Ennek nem ismert a hatásmódja, de a tapasztalat szerint ez is az Y-os spermiumoknak segít. Érdekességek: Megfigyelés, hogy a házasságban élõk kapcsolatából gyakrabban születik fiú. A fiú:lány arány 106:100. Japán és dán orvosok szerint a közösülés utáni dohányzás csökkenti a fiú utód nemzésének lehetõségét. Brit kutatók szerint pedig a vegetáriánusok között több lány születik. Az étrend befolyásoló hatása Az ásványi anyagok állítólag nagyon fontos szerepet játszanak. Ezt állatkísérletekkel vizsgálták. Ha káliumban és nátriumban gazdag ételt fogyaszt a leendõ állat-anyuka, akkor 70-80% az esélye, hogy kisfia születik. Ha sok magnéziumot és kálciumot eszik, akkor ugyanennyi, hogy lány. Ha lányt szeretnénk: Sok kálcium, kevés só! Ajánlott: · tejtermékek ( kivéve a sajt ) · gabonafélék - rizs · húsfélék - szárnyasok · zöldségek - saláta, zöldbab, spenót · gyümölcsök - ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper Nem ajánlott: · sajt ( sós ) · elkészített gabonafélék ( cornflakes, tészta ) · zöldségek ( burgonya, bab, lencse ) · füstölt hús, felvágott, sertés · füstölt hal, tenger gyümölcsei · konzerves gyümölcsök, banán, datolya · sárgabarack, cseresznye, õszibarack, aszalt gyümölcs · készételek ( konzerv, sózott vaj, csoki ) Ha fiút szeretnénk: Ajánlott: · sós ételek · bármilyen húsféle, legjobbak a hirtelen sültek · zöldség - bármi, ami nem spenót, saláta · kenyér, tészta Nem ajánlott: · tej ( tejcukor miatt ) · spenót, zölbab, saláta · tojás
Nem botránkozok meg a kérdésen, de nincs erre praktika! Ha lenne, bizonyos helyeken már rég megoldották volna, hogy csak fiúörökösök vagy csak lányok szülessenek. Kutatják ugyan a miérteket és hogyanokat, de általánosságban annyi, hogy 50% az esély arra, hogy fiú, 50% az esély arra, hogy lány születik, és ezt házi dolgok nem befolyásolják. Olvastad már Janikovszky Éva két kiskönyvét? )Örülj, hogy fiú! és Örülj, hogy lány!) :)
Nyisd ki a szádat mikor d...tok :) Akkor talán puncis lesz :)
A kérdező hozzászólása: SZERINTEM MAXIMIM MA, NEHOGY A FIÚK GYÕZEDELMESKEDJENEK.
Segíts kérlek! Pénteken lesz pé-m meddig legyünk együtt? kedd szerda esetleg csütörtök péntek? Vagy hétvégén is?
Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Találtam a neten egy tanulmányt, miszerint a fiú spermák gyorsabbak, de hamarabb halnak, a lányok lassabbak, de sokáig élnek. Ovuláció elõtt/van szuper ovu mikroszkópom eladó/ 3-4 nappal eggyütt kell lenni, és mire a pete beérik a kislányok ott sórakoznak. a nõgyógyászom kinevetett, de ez igaz :O)
És milyen módszert követtél?
HÁÁÁÁÁÁT GRATULÁLOK :)
A kérdező hozzászólása: Sikerült :O) 3 hetes és a szobájában alszik éppen...
Sikerült a kisleány?
Ne törõdj vele!:)
A kérdező hozzászólása: Hidd el, nem én pontoztalak le!!! Én mindig hasznosnak jelölök, kivéve ha vki "ugatni" jön. De köszönöm a válaszod, rendkívül hasznos volt!!! Sztem ne foglalkozz holmi pontozással, biztos vagyok benne, hogy van akinek errõl szól az élete, hogyan pontozzon mindenkit le.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a sok hozzászólást, ígérem hogyha sikerül a gyermekáldás beszámolok, ki lett a vége :O) Igyekszünk betartani, de én is ezt az ovu elõtt 3 nappal stoppot ismertem és talán ez a "leghihetõbb" :O)
köszi

Hogyan kell a lányokkal ismerkedni, nyitni feléjük? Mit kell/lehet tenni?

Egy teljesen kezd? srác vagyok.22/F

Legjobb válasz: Sajnos erre nincsenek 100%-os praktikák, mert ahány fiú annyiféleképpen csajozik. Úgy tudsz nyitni a lányok felé, hogy elkezdesz kommunikálni velük. Pl. egy boltban, mikor bevásárolsz és van a közelben egy lány, akkor megkérdezed, hogy nem tudja-e véletlenül, merre találod a tésztákat, üdítõt, stb. Persze ne oylat kérdezz, ami ott van melletted. Õ elmondja és máris nyitottál a lányok felé. Hasonlóan az utcán is kérhetsz útbaigazítást, akár a saját faludban, városodban is. :) Ezekkel azt a falat tudod lebontani, amit érzésem szerint az elmúlt években sikerült felépítened. Ha utazol buszon vagy csak vársz egy megállóban, ne restelj szóba elegyedni a szintén buszra váró lányokkal. pl. mennyit késik ez a busz! Hihetetlen! Aztán ilyenkor elindulhat egy beszélgetés. Azt is sokat segíthet Neked, ha a barátaiddal eljársz ilyen-olan rendezvényekre. Ott is összefuthatsz lányokkal, akik érdekesek lehetnek számodra. Ha már egy kicsit összaszedted a bátorságodat, akkor nyugodtan meg mered pket szólítani. Nem kell azzal a szándékkal odalépni hozzájuk, hogy ha törik, ha szakad én most felcsípem ezt a csajt. Inkább csak az legyen a célod, hogy egy kicsit megismerd õket. Aztán ha szimpatikusak, akkor lehet szó telefonszámcserérõl, randiról, stb. Nagy hamarjában ennyi jutott eszembe.

Sajnos erre nincsenek 100%-os praktikák, mert ahány fiú annyiféleképpen csajozik. Úgy tudsz nyitni a lányok felé, hogy elkezdesz kommunikálni velük. Pl. egy boltban, mikor bevásárolsz és van a közelben egy lány, akkor megkérdezed, hogy nem tudja-e véletlenül, merre találod a tésztákat, üdítõt, stb. Persze ne oylat kérdezz, ami ott van melletted. Õ elmondja és máris nyitottál a lányok felé. Hasonlóan az utcán is kérhetsz útbaigazítást, akár a saját faludban, városodban is. :) Ezekkel azt a falat tudod lebontani, amit érzésem szerint az elmúlt években sikerült felépítened. Ha utazol buszon vagy csak vársz egy megállóban, ne restelj szóba elegyedni a szintén buszra váró lányokkal. pl. mennyit késik ez a busz! Hihetetlen! Aztán ilyenkor elindulhat egy beszélgetés. Azt is sokat segíthet Neked, ha a barátaiddal eljársz ilyen-olan rendezvényekre. Ott is összefuthatsz lányokkal, akik érdekesek lehetnek számodra. Ha már egy kicsit összaszedted a bátorságodat, akkor nyugodtan meg mered pket szólítani. Nem kell azzal a szándékkal odalépni hozzájuk, hogy ha törik, ha szakad én most felcsípem ezt a csajt. Inkább csak az legyen a célod, hogy egy kicsit megismerd õket. Aztán ha szimpatikusak, akkor lehet szó telefonszámcserérõl, randiról, stb. Nagy hamarjában ennyi jutott eszembe.
írd be a gúgliba, hogy csajozás. Ja, és ne WoW-ozz annyit. Az csúnya halál.
hehe, eddig mit csináltál? kicsit késõn kezdél el ezen gondolkozni
uhh bazz lol az elsõXD Picit tényleg elkéstél, de semmi gond még van esélyed;)Sokan segíteni még énse tudok, mert hasonló cipõben járok mint te, csak 5évvel fiatalabb vagyok.De NEM WOW-ozok;)utálom azt a játékot:D Szval csak hajrá, csak magadat add, nekem mindig ezt mondják;)
Semmirõl sem késtél le...Ha szimpi egy lány akkor beszélgess vele. Add önmagad. És bókolj neki. Tegyél úgy aminek te is örülnél. Ne bunkózz. Szerintem ennyi:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!