Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell kielégíteni a (27 db)

Szájjal hogy kell kielégíteni a páromat?

Legjobb válasz: Férfi vagyok és még nem sikerült szájjal kielégíteni

A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok és még nem sikerült szájjal kielégíteni
LOL :D az elõzõ választ akkor felejtsd el :D
A legérzékenyebb testrészünk a clytolys, vagyis a csikló.Elõször izgasd azzal a párod, hogy a hasán keresztül haladsz a bugyijáig, és mielõtt a bugyit lehúznád róla, a lehelleted melegével és ha nem idegen számodra a nyelveddel nyalogasd a punciját kívülrõl a bugyin át, majd ha már érzed(hogy nedves lesz), akkor húzd félre a bugyiját, nyisd szét a nagyajakot, és a nyelved hegyével kezd ingerelni a csiklóját, de óvatosan elõször, mert aki ezt elõször kapja, annak furcsa lehet, de nagyon jó.Majd ha hallod, hoyg szaporábban szedi a levegõt, erõsebben kezd el nyalni, körbe-körbe, a lentrõl felfelé egy kicsit kényelmetlen, ezt így óvatosan.És ha ez még nem elég, akkor rásegíthetsz az ujjaddal, simogathatod a csiklót, vagy esetleg mellé "meg is ujjazhatod", ez nálunk nagyon beválik, a férjem irtó jól csinálja.GYakorlat teszi a mestert, hát GYAKOROLJON MESTER!!!! Buja B.U.É.K
Te most fiú vagy vagy lány? Ennyire azért ne legyünk szemérmesek...
ne szájjal, nyelvvel! és elõször csak szép lassan aztán ha már úgy érzed gyorsíthatsz nekem kb 10-15 próbálkozás után sikerült úgy kiismernem a barátnõmet, hogy bármikor bármikor rajtam ne múljon a dolog :) Szóval nem fog elsõre menni, de SOHA NE ADD FEL!
Bekapod a szerszámát. Vigyázz a fogaidra, ne harapd meg a makk részét, még játékból se! Elõször alig-alig vedd be, majd ha jártass vagy már, akkor kezd jobban nyelni. A heréit alul az egyik kezeddel simogathatod de ez nem kötelezõ, de a másik kezddel fog a szerszámot, hogy ne döllöngéljen balra jobbra. Ha netán kisebb, akkor kézimunkázz. Mosolyogj, nevess, pajkoskodj, nézz a szemébe, és ezzel neki is jobb kedve lesz, azaz ne vágj olyan arcot közben mint aki a tûzkeresztségen megy át. Ha érzed hogy elmegy pillanatokon belül, akkor vagy lenyeled vagy megy zsepibe. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Milyen mozgást csináljak a számmal?

Hogyan kell kielégiteni a barátomat szájjal meg soha nem csináltam. és felek hogy nem lesz neki jó. Valakinek valami jó tipp?

Legjobb válasz: http://xhamster.com/movies/1173787/horny_girl_loves_to_pleas.. pont így.

A kérdező hozzászólása: második :) a piercing ..megvanhozza :D
bõ nyállal
http://fapdu.com/boyfriends-cum-explosion-mouth-1 ettõl jobbat még nem láttam. Ha adhatok egy tippet te is adj ki ilyen cuppogató hangokat közben. Szexibbé teszi :)
Jah keress egy palit de ne Nauront mert egy dagadt koczka
Lány vagy fiú vagy?
megfogsz egy kamiont és szépen felhelyezed a vaginádba
15:58! 1. nem neuron hanem nauron 2. arra céloztam hogy egyáltalán nemvok kövér :D
A kérdező hozzászólása: én 1 kérdés tettem fel válasz helyett meg veszekedést kapok kilehetne ezt hagyni?
A kérdező hozzászólása: ja kedves nauron ha nem tetszik a kérdésem sajnálom, nem kértem vélemény nyilványítást és nem is akarok többet tõled!
Nyugalom, csak humorizálunk! Nauron, te is, nehogy megsértõdj már! :D Kérdezõ: Próbáltad már simizni a nunidat? Ha jó úgy, akkor próbáld kicsit erõteljesebben, fõleg a középsõ ujjaddal, akkor majd rákapsz az ízére. (Átvitt értelemben.) Ilyesmi válaszra gondoltál? :)
Simizd a puncidat! :) Pont egy éve írtak utoljára! :DD Azóta rájöttél a technikára? :D
nyomj fel magadnak egy falut XD
Kedves Neuron! Lepj meg minket! Melyik Hollywood-i sztárhoz hasonlítasz? :D
xD nah akk meglepõdnél ha meglátnál de nekem amugy sem kellene egy csaj csak dugásra :D
vagy keress fel agy palit aki ezt elintézi neked :D
Sok lehetõség van, de a legjobb és legelterjedtebb, ha maszturbálsz.
egyre gyakrabban találkozok ilyen kanos lányokkal de nemcsak neten az ismerõseim közt is :D
A kérdező hozzászólása: de am az most hülye kérdés volt h lány v fiú vagyok e mert ha fiú lennék pont lányoktól kérnék tanácsot
Hány éves?
A kérdező hozzászólása: lány
Javítok: Majdnem egy éve! :D

Mi a különbség a körülmetélt és a nem körülmetélt szerszámok közt? Hogyan kell kielégíteni/bánni velük?

eddig már több sráccal is volt dolgom, de a mostani barátom az els? olyan, aki körül van metélve és kíváncsi vagyok, hogy hogyan kell kielégíteni az ilyen pasikat? és hogy ?k miben másak... ??

Legjobb válasz: pont ugyan úgy. szvsz a körülmetélt kevésbé érzékeny, mivel nincs ami védje, egész nap dörzsölõdik...

pont ugyan úgy. szvsz a körülmetélt kevésbé érzékeny, mivel nincs ami védje, egész nap dörzsölõdik...
Teljesen egyforma , nem olyan mint a boxoló feje hogy minnél többet ütik annál jobban bírja.
Sikositva/nyálazva ugyanolyan érzékeny mint a sima. Most ide írhatnék egy csomó mindent, de szerintem legjobb, ha a pároddal beszélgettek arról, hogy neki mi a legjobb.

Hogy kell kielégíteni kézzel a srácot?

szeretném egy kicsit én is kényesztetni ?t

Legjobb válasz: Lágyan simogasd, és a makkján húzogasd a bõrt. Vagy szorítsd a két melled közé, és úgy húzogasd rajta...

Lágyan simogasd, és a makkján húzogasd a bõrt. Vagy szorítsd a két melled közé, és úgy húzogasd rajta...
Csatlakozom az elõzõhöz, én sem szeretem különösebben ha csak verik, abban semmi extra nincs, én is meg tudom oldani magamnak ráadásul ált. jobban is mint egy lány. Viszont ha mégis csak erre adod a fejed, akkor síkosítani mindenképp kell, mert szárazon még kellemetlen is lehet. 22/F
Simogasd a fejét , huzogasd finoman és nyugodtan kérdezz töle hogy szeretné sok sikert aztán ird + mijen volt;-)
Tanulj meg írni. Értékelni fogja.
Hát ha nem rángatja mint egy joystickot akkor nem kell síkosítás. Miért, amikor magadnak veritek akkor kell síkosító? Mert szerintem nem. Húzogasd, és figyeld a reakciót.
Egy jo par valaszado eltert a kerdezett dolgoktol, de sebaj! Egyet ertek a sikosotoval ha az megvan akkor csak kerdezd a partnered hogy o hogy szeretne.Mivel te nem erzed hogy neki hogy jo!Minden esetre idits lassan es erzekien, aztan johet a kerdes hogy ez jo e vagy ha van valami elvarasa akkor hangoztatnia kellene.Szemelyes tapasztalatom hogy a 69 es forma bejon persze ez a merettol is fugg.Ha megvan akkor nyomj egy kis sikositot a cickod koze es ameddig o el lesz ott addig te is tudod majd elvezni a nyelv adta aldast;).
Szia! Hát sokat segít a sikosító, utána akezed kell mozgatni, fel-le. Nyugodtan kérdezd meg a párod mi jó, mi nem, biztos segíteni is tud neked :-D Sok sikert!
minek a sikosító?!nyál!!!hallottál már róla?!egy faszi nem csipi ha csak vered neki!!!szopogasd, és néha huzz rá egy párat!!! ilyen egyszerû!!!
Kérd meg, hogy mutassa meg õ hogy csinálja magának.Aztán fogd meg neki, érezdgesd a fogását, melegségét, lassan huzogasd rajta a bõrt.Esetleg megkérheted, hogy vezesse a kezed a huzogatás gyakorisága, és hossza miatt. Ha kellõen felizgult biztosan nem kell sikosító, jön abból annyi elõváladék amitõl jól fog csúszni, ha mégse akkor kicsit nyálazd meg. Sok sikert!

Hogy kell a tusrózsával kielégíteni magad? Olvastam már többhelyen is, hogy tusrózsával csinálják, de hogy? 14*L

Legjobb válasz: Elõször azt olvastam, "hogy kell a túróstáskával kielégíteni magad?" :D

Elõször azt olvastam, "hogy kell a túróstáskával kielégíteni magad?" :D
A vizet max erõsségûre állítod, és odateszed a puncidhoz. Am akkor intenzívenn a harás, ha le tudod venni a zuhanyfejet, és úgy rakod oda. Sok vizet fogyaszt, viszont hatalmas az élvezet.
Szívesen kinyallak!
Perverz bunkó!!!!
Én szívesen kinyallak, ha gondolod. 43/F Majd számolj be, hogy milyen volt a tusi.
sok sikert ;)
A kérdező hozzászólása: és most megyek tussolni xD
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :DD
Próbálj ki minden fokozatot, és amelyikkel a legjobban élvezed, értelem szerûen az használd.
Én fiú vagyok! Én úgy szoktam, hogy leveszem a zuhanyrózsát és amikor magasból folyik a vízsugár és letérdelek és a kezembe veszem a farkam és úgy tartom, hogy a víz a makkra folyjon. Ez olyan, mint egy agresszív vibrátor! Elég hamar elélvezek tõle! Lányok , nem tudom, hogyan csinálják!
most jöttem rá miért van 3 állása a zuhanyrózsának. hát nem a pasiknak van, már értem.
A kérdező hozzászólása: és ha masszirozóra állítom, ugyanaz?
Folyasd a vizet a puncidra.
Várd meg amíg õ akarja, nem szabad erõltetni!
Ha normális csaj, akkor elõbb-utóbb szeretné, lehet, hogy csak izgul, vagy ilyesmi, és azért nem akarja/csinálja. Szerintem néha kérdezz rá, hátha olyan hangulatban találod (saját tapasztalatból; VAN olyan hangulat!), ha félénk a csaj, lehetsz néha határozottabb, de egyet értek az elõttem szólóval: nem szabad erõltetni!
A kérdező hozzászólása: értem és szerencsére én is hasonlóan gondoltam. köszi a válaszokat.
Kapd be.
Elmúlsz 14éves.
Ha te kezdeményezed a dolgot tök spontán, mondjuk filmnézés közben aztán láthatóan élvezettel végig is csinálod szal lenyeled vagy hagyod h oda menjen ahová akar akkor garantáltan rossz már nem leszel, sõt, imádni fog érte.
Mondd, hogy Ááh

(lanyoknak) hogy kell jol kielegiteni oralisan a pasit hogy felejthetetlen legyen neki? ti hogy csinaljatok?

a pasimat szeretnem, igy ki elegiteni.valami jo ötlet?ertelmes valaszokat legyszi!

Legjobb válasz: Ezt csak élõben lehet megmutatni... :-)

Ezt csak élõben lehet megmutatni... :-)
A kérdező hozzászólása: köszi!meg ha nem is kaptam ra konkret valaszt , de azert ment a zöld :) )
Ez tényleg csak gyakorlás kérdése. Kísérletezz és mindig figyeld a reakcióit.
Azért én még annyit hozzátennék, hogy a pornófilmekbõl is meglehet figyelni néhány technikát. Alapból a pornó tabu jelleggel bír, de lényegében azért sokminden tanulható belõlük és szexuális téren amúgysem kell szégyenlõsnek lenni. Sok sikert :-)
a lényeg szerintem, hogy lelkes legyél. ha látszik rajtad, hogy élvezed, az szerintem nagy pluszt jelent a pasinak. meg ne használd a fogaidat, mert az fájhat neki. nem muszáj lenyomni a torkodon, használd a kezedet is, és nyalogasd sokat. játssz vele, élvezd, és õ is élvezni fogja :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) )) ment a zöld!
Egy szurikátát kell használni...
Nektet, yo man yo man, ruff da ruff da!!!
Mindenkinek változó.Én azt szeretem, ha a csiklóm két oldalát felváltva nyalogatja az illetõ férfi.Nem túl erõsen, de ne is túl lágyan. 27/n
Szerintem ez lányonként eltérõ, de én pl azt bírom ha a nyalás mellé még ujjaznak is. 20L
A kérdező hozzászólása: köszi lányok :)
Szerintem is mindenkinek más a jó, ezt ki kell tapasztalni az aktuális barátnõdnél. Én imádom, ha elõtte végigcsókolja a testem, lágyan majd elkezd picit harapdálni, néha belekóstol a puncimba majd amikor már teljesen benedvesedtem elkezdi finoman nyalogatni a puncim, majd egyre hevesebben. A csiklómat körbe-körbe nyalogassa és néha szívja is, azt imádom, meg ha a nyelvét bedugja a hüvelyembe ujjazás után.Az is oltári.:) Ha közben ujjaz is akkor a nyelve mozogjon gyorsan az ujja viszont lassabban...Én így szeretem.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!