Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell kielégíteni (57 db)

Szájjal hogy kell kielégíteni a páromat?

Legjobb válasz: Férfi vagyok és még nem sikerült szájjal kielégíteni

A kérdező hozzászólása: Férfi vagyok és még nem sikerült szájjal kielégíteni
LOL :D az elõzõ választ akkor felejtsd el :D
A legérzékenyebb testrészünk a clytolys, vagyis a csikló.Elõször izgasd azzal a párod, hogy a hasán keresztül haladsz a bugyijáig, és mielõtt a bugyit lehúznád róla, a lehelleted melegével és ha nem idegen számodra a nyelveddel nyalogasd a punciját kívülrõl a bugyin át, majd ha már érzed(hogy nedves lesz), akkor húzd félre a bugyiját, nyisd szét a nagyajakot, és a nyelved hegyével kezd ingerelni a csiklóját, de óvatosan elõször, mert aki ezt elõször kapja, annak furcsa lehet, de nagyon jó.Majd ha hallod, hoyg szaporábban szedi a levegõt, erõsebben kezd el nyalni, körbe-körbe, a lentrõl felfelé egy kicsit kényelmetlen, ezt így óvatosan.És ha ez még nem elég, akkor rásegíthetsz az ujjaddal, simogathatod a csiklót, vagy esetleg mellé "meg is ujjazhatod", ez nálunk nagyon beválik, a férjem irtó jól csinálja.GYakorlat teszi a mestert, hát GYAKOROLJON MESTER!!!! Buja B.U.É.K
Te most fiú vagy vagy lány? Ennyire azért ne legyünk szemérmesek...
ne szájjal, nyelvvel! és elõször csak szép lassan aztán ha már úgy érzed gyorsíthatsz nekem kb 10-15 próbálkozás után sikerült úgy kiismernem a barátnõmet, hogy bármikor bármikor rajtam ne múljon a dolog :) Szóval nem fog elsõre menni, de SOHA NE ADD FEL!
Bekapod a szerszámát. Vigyázz a fogaidra, ne harapd meg a makk részét, még játékból se! Elõször alig-alig vedd be, majd ha jártass vagy már, akkor kezd jobban nyelni. A heréit alul az egyik kezeddel simogathatod de ez nem kötelezõ, de a másik kezddel fog a szerszámot, hogy ne döllöngéljen balra jobbra. Ha netán kisebb, akkor kézimunkázz. Mosolyogj, nevess, pajkoskodj, nézz a szemébe, és ezzel neki is jobb kedve lesz, azaz ne vágj olyan arcot közben mint aki a tûzkeresztségen megy át. Ha érzed hogy elmegy pillanatokon belül, akkor vagy lenyeled vagy megy zsepibe. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Milyen mozgást csináljak a számmal?

Hogyan kell kielegiteni onmagam?

Eleg regota nincs baratom es nem vagyok az a fajta, aki mindenkivel osszefekszik. nem is szeretnem azt. viszont nem tagadom, elegge hianyzik. probalkoztam az onkielegitessel, de nem olyan.. meg csak ellazulni se tudok kozben. tanacsokra es tippekre kernelek titeket, hogy mivel lenne jobb.

Legjobb válasz: Ne görcsölj rá. Én fürdés közben szoktam. Ellazít a meleg víz, egy kis zene közben és kész. Vagy ha a látvány indít be akkor pornó. Bár a nõk általában inkább elképzelni szokták, mint nézni. Lényeg a lényeg nyugodj meg és csak akkor csináld ha akarod. Annak semmi értelme ha elhatározod hogy csak azért is. Végül ha semmi nem megy vannak segédeszközök is.

Ne görcsölj rá. Én fürdés közben szoktam. Ellazít a meleg víz, egy kis zene közben és kész. Vagy ha a látvány indít be akkor pornó. Bár a nõk általában inkább elképzelni szokták, mint nézni. Lényeg a lényeg nyugodj meg és csak akkor csináld ha akarod. Annak semmi értelme ha elhatározod hogy csak azért is. Végül ha semmi nem megy vannak segédeszközök is.
Itt egy gyorstalpaló tanfolyam. [link]
zuhanyrózsa, kispárna, banán(csak gumival ajánlatos)
Persze, hogy nem olyan. Sohasem lesz olyan, mert nem tudsz a kispárna, zuhanyrózsa vagy banán kielégültségtõl csillogó szemébe nézni utána. De: a feszültségtõl megszabadulhatsz, élvezhetsz egy nagyot és ez a cél. :) Tehát csak lazán. Miért nem tudsz ellazulni? Tinikorodban, kislánykorodban nem masztiztál?
hát ... szerintem fésü nyele vagy uborka

Hogyan kell kielégíteni egy fiút? Hogy verjem ki neki hogy biztosan elelvezzen?

Van valami tipp hogy mit hogyan szeretnek,?

Legjobb válasz: Szívesen megtanítalak rá!

Szívesen megtanítalak rá!
az enyémen megnézheted, kipróbálhatod:) ) 18/F
A kérdező hozzászólása: Inkább tippeket legyszi:)
Markolj rá, de inkább a végét fogd, húzogasd fel, le. Elõször lassan, majd gyorsíts. Ha nem elég nedves, akkor nyálazd be. Sok sikert!
gyengéden fogd meg és kezd el húzgálni!De az se rossz ha a szádba veszed és úgy csinálsz mint ha smárolnál és közbe gyengéden húzgáld neki!
Kérd meg, hogy a jó ritmus/fogás esetén szóljon! Közepes erõvel, tehát ne szoritsd, de fixen tartsd. A bõrt mindig húzd le a makkról, és vissza, hogy a makk pereme a korona izgatva legyen. A sikositás jót tesz neki, a masculan vizbázisú, és jó is. Az álló szerszámon a fitymát egyenletes fel-le ütemben mozgasd. Tartasd az ütemet, a monoton izgatástól megy el. Amikor közeledik nagyon feldagad a makk, és kõkemény lesz a test. A sperma magasra tud ugrani, ha áll a fiú akkor pedig el fog találni, és alaposan összeken erre számits. Amikor elõugrik az elsõ sugár lassúbb, de egyenletes mozgással ütemesen fejd ki, amikor elapad nagyon érzékeny, ezért nagyon finom, lágy fogásra válts. Az, hogy hová irányitod rajtad múlik. (nyelvre, melleidre stb...)
cumizd le lehetoleg fogazd kemenyen
Nézd meg itt hogyan csinálják. [link]

Hogyan kell kielégiteni a barátomat szájjal meg soha nem csináltam. és felek hogy nem lesz neki jó. Valakinek valami jó tipp?

Legjobb válasz: http://xhamster.com/movies/1173787/horny_girl_loves_to_pleas.. pont így.

A kérdező hozzászólása: második :) a piercing ..megvanhozza :D
bõ nyállal
http://fapdu.com/boyfriends-cum-explosion-mouth-1 ettõl jobbat még nem láttam. Ha adhatok egy tippet te is adj ki ilyen cuppogató hangokat közben. Szexibbé teszi :)

21 évesen hogyan tanulhatnám meg hogyan kell kielégíteni egy nőt?

Legjobb válasz: szerezz barátnõt és gyakorolj

szerezz barátnõt és gyakorolj
Bakker, most nagyon gondolkozok, de a paprikás csirkére sem emlékszem mikor tanultam meg... :) Ohhh, gyakoroltam! 37/F
Én a palacsintával kezdtem... amúgy gyakorlat teszi a mestert tehát igen, vagy barátnõt, vagy egy éjszakás kalandokat.
Pontosan ugyan ugy ahogy 16 evesen, sok gyakrolassal:)
Sehogy, errõl már lekéstél. Túl nagy a konkurenciád.
mutasd meg neki a bankszámlakivonatod, ha jó sok pénz van rajta akkor ott helyben elélvez tõled :D
Úgy, ahogy 14-17 vagy 20 évesen. Gyakorlással.
Mi a fäszért kell mindig leírni a nõket, mi szerint csak a pénz a fontos nekik. Mit gondoltok kedves férfi társaim, ki miatt alakult ki ez a nézet? Hát persze, hogy miattatok!!! Mert kezdõdött azzal, hogy a nõnek otthon a helye, majd a férfi keresi a pénzt, majd ha sikerül munkát találnia (persze, hogy itt is inkább férfiakat részesítik elõnyben) akkor fix, hogy jóval kevesebbet keres, mint férfi nemû kollégája... Mindenkinek kell a pénz, és minél több van belõle, annál jobb.
19:04 Ló[email protected], ha ti nõk nem költenétek állandóan, meg nem hívatnátok meg magatokat kv-ra meg moziba elsõ randin, úgy hogy semmit se adtatok cserébe, akkor nem lenne ez így. Ez csakis a ti hibátok és ne a pasikért.

Tudnátok linkelni egy pornót ami tökéletesen bemutatja hogyan kell kielégíteni egy pasit kézzel?

Tapasztalatlan vagyok a témában, szeretnék olyan videókat amikben szerintetek jól csinálja a csaj.

Legjobb válasz: én ismerek valakit, aki segítene neked gyakorolni

én ismerek valakit, aki segítene neked gyakorolni
Privátban keress meg légyszi, ide inkább nem írom ki, ha nem baj!
Pontosan úgy kell, ahogy a videón szereplõ lány csinálja, bár õ nem csak a kezét használja:http://en.youporn.com/watch/276935/mellie-swan-amazing-tease..
Kölcsönadom a tököm azon gyakorolhatsz. Ja és ne fogazz!
Jah keress egy palit de ne Nauront mert egy dagadt koczka
Lány vagy fiú vagy?
megfogsz egy kamiont és szépen felhelyezed a vaginádba
15:58! 1. nem neuron hanem nauron 2. arra céloztam hogy egyáltalán nemvok kövér :D
A kérdező hozzászólása: én 1 kérdés tettem fel válasz helyett meg veszekedést kapok kilehetne ezt hagyni?
A kérdező hozzászólása: ja kedves nauron ha nem tetszik a kérdésem sajnálom, nem kértem vélemény nyilványítást és nem is akarok többet tõled!
Nyugalom, csak humorizálunk! Nauron, te is, nehogy megsértõdj már! :D Kérdezõ: Próbáltad már simizni a nunidat? Ha jó úgy, akkor próbáld kicsit erõteljesebben, fõleg a középsõ ujjaddal, akkor majd rákapsz az ízére. (Átvitt értelemben.) Ilyesmi válaszra gondoltál? :)
Simizd a puncidat! :) Pont egy éve írtak utoljára! :DD Azóta rájöttél a technikára? :D
nyomj fel magadnak egy falut XD
Kedves Neuron! Lepj meg minket! Melyik Hollywood-i sztárhoz hasonlítasz? :D
xD nah akk meglepõdnél ha meglátnál de nekem amugy sem kellene egy csaj csak dugásra :D
vagy keress fel agy palit aki ezt elintézi neked :D
Sok lehetõség van, de a legjobb és legelterjedtebb, ha maszturbálsz.
egyre gyakrabban találkozok ilyen kanos lányokkal de nemcsak neten az ismerõseim közt is :D
A kérdező hozzászólása: de am az most hülye kérdés volt h lány v fiú vagyok e mert ha fiú lennék pont lányoktól kérnék tanácsot
Hány éves?
A kérdező hozzászólása: lány
Javítok: Majdnem egy éve! :D

10 centiméteres pénisszel mennyire lehetséges/hogyan kell kielégíteni egy nőt?

Sajnos igen satnya szerszámmal "áldott meg" a sors, ereje teljében kb 10 centis, a vastagsága se nevezhet? épp átlagosnak, de az azért legalább nem az átlag kétharmada, kicsit jobb a helyzet.

Legjobb válasz: Muszáj lesz techinkáznod, egyes pózokat szerintem felejts el, mert... kevés hozzá a méreted. Nekem 16 centi de néha még így is kevés,mert nem tudom, én szeretek nagyokat lökni csajom is ezt szereti aztán sokszor elõfordul h kijön de be már nem megy mert túlságosan kihúztam,ugyan ez igaz arra is mikor barátnõm lovagol,túl felemelkedik és a farkam meg kicsúszik belõle:S

Na, picit félreértetted a dolgot. :) Nincs megbeszélve, hogy arról szól, de amíg nem jöttök rá, hogy a legjobb a másiknak, addig leginkább csak gyakorlás:) Persze amellett, hogy romantikus szeretkezés vagy vad szex. :D De amíg nem ismeritek teljesen a másikat, addig gyakorlás is. :)
Muszáj lesz techinkáznod, egyes pózokat szerintem felejts el, mert... kevés hozzá a méreted. Nekem 16 centi de néha még így is kevés, mert nem tudom, én szeretek nagyokat lökni csajom is ezt szereti aztán sokszor elõfordul h kijön de be már nem megy mert túlságosan kihúztam, ugyan ez igaz arra is mikor barátnõm lovagol, túl felemelkedik és a farkam meg kicsúszik belõle:S
Az a helyzet hogy a G pont a nõnek kb. 10cm-re van a hüvelykezdetétõl, ha azt eléred akkor kisebbel jobban ki tudod elégíteni a csajt mint nagyobbal (ezt olvastam). Amúgy: http://penisz-noveles.freeweb.hu/ Pár centit simán el lehet érni nyújtással, 2-3 hónap alatt. Az önértékelésedet ez eléggé ronthatja ha szerinted kicsi a dákó, de tapasztalatból mondom hogy az önértékelés fontosabb az adottságoknál. Szóval, ha jót akarsz magadnak akkor ezek miatt ne alacsonyítsd le magad mert az többet ront a helyzeten mint amit a méret ronthat.
csajtol is függõ. én pl lemértem, és belém 10 cm fér. szoval ki tudja. 20/L
Ha haturol csinalod a lany kb2 centivel tobbet erez mind mas pozban de ami a leg fontosabb, hogy elotte elveztesd ell nyelvel es akkor nagy az eselyed hogy mar behatolaskor kozel fog jarni a masodik vagy a harmadik elvezeshez.Es nyugi mert a legtobb hetkoznapi lany nem a meretet nezi hanem a szemejt akivel egyut van. (Egy pornos)
Tényleg lehet, hogy pár póz nem fog menni... Viszont, ha jól értem komolyabb kapcsolat van alakulóban... nos, ott úgyis kitapasztaljátok egy idõ után, hogy a legjobb neked illetve a lánynak. Gyakorlás kérdése és lehetnek hatalmas orgazmusai, attól függ, mennyit gyakoroltátok, illetve mennyire ismeritek mi a jó a másiknak.:)
nekem volt dolgom kicsivel...hát...kitudott ugyan elégíteni, de a nagyobb szerszámmal többet éreztem. viszont barátnõmnek volt dolga szintén kicsivel, õ viszont azt mondta h nagyszerûen kitudja õt elégíteni. kérdeztem h de hogy, meg miért? erre õ annyit mondott h nemtudja, de jó. aztmondják a technika a lényeg. és ebben lehet vmi, mivel a barátnõm pasija elég tapasztalt volt már, és sok nõvel volt együtt. az én akkori pasim pedig nemigazán, énvoltam a 2. nõje akivel szex is volt. így neked azt tudom mondani, hogy légy technikás. viszont ez nemfog máról a holnapra bekövetkezni. ez hosszú folyamat, ezért lettvolna jobb, hamár hamarabb elkezded, és nem szégyelled, mert akkor mostanra már teis technikás lehetnél és nemkéne ilyeneken görcs9ölnöd-
Vagy ha nincs kedved nyújtani, ott a mûtét, ha jól tudom 150000-ért 4 centivel meg tudják neked toldani, annyi az egész h valami szövetet vagy ínyt elvágnak:P
Nekem is volt már mindenféle tapasztalatom, kicsi is, nagy is, és volt, hogy a "kevesebb több", tehát szerintem ne aggódj! A japánoknak még kisebb, és állítólag fantasztikus szeretõk! Abszolút igaz a mondás, hogy nem a méret a lényeg... Ne legyél gátlásos, hagyd hogy elragadjon a szenvedély, élvezz ki minden pillanatot, és így a lánynak is jó lesz.. ;) Sok sikert!
nekem volt már dolgom kisebbel is és nem éreztem semmit! Most már, ha kifognék egy ilyen pasit, neki sem állnék, nem lenne érdemes! Az a pasi, akivel így jártam, van egy 3 éves kapcsolata és a csaj oda van érte! Mindenképp várj még a szexel, amíg a csaj beléd szeret!
hát sok sikert a szerszámmal és ha abban a dologba nem tudlak virítani akkor nyelvel legyél szorgalmas :P 17/F
Üdv! 1. ha a lány lovagol, akkor nem a mélység számít, hanem inkább az, h a hüvely elülsõ falához milyen erõsen dörgölõzik a farkad, bár, tartanod kell a derekadat, mert könnyen ki tud csúszni... 2. misszionáriusban, ha felhúzod a lány lábát, sokkal mélyebbre tudsz menni és õ is szûkebb lesz neked. 3. villany le + gyertya, esetleg rövidítsd le a szõrzeted (ha az jól áll) és no szopás csak nyalás, hosszú elõjáték--ha egy nõ felizgul, összehúzódik a hüvelye, mert megtelik vérrel; semmit sem fog észrevenni, addig a pontig, amikor már nem fog számítani neki. 4. morzézás: szex nélkül is el tud menni egy lány, ha ütemesen, ügyesen nyomogatják a csiklóját (legyen mindig nedves az ujjad, pl. nyállal), saját tapasztalat. F/22
Helló, ne parázz. Ha a csaj rádül, a csiklója dörgölõzik hozzád, és úgy élvez el, a méret lényegtelen. De vannak elõnyei is: mélytorkost kapsz minden alkalommal és a csajod nem fog riadozni a popsis szexet kérsz. Szóval több a lehetõséged, mint hinnéd ;)))))) Nekem sincs nagy (mérni soha nem mertem) de minden barátnõm azt mondta hogy "pont jó". És imádták velem a popsizást :)
Évszázadók óta azon izgulnak. Igen igen ebben igazad van, izgulnak, pedig a problémájuk megoldható, tudás van (és meg is szereznék ha nem lennének ilyen elfogultak mint te kezdetben). De nem csak a pénisz méretében van így. A régi bölcsességekkel is így van, a tudás körülvesz minket, de nincs szemünk meglátni.
nem a méret a lényeg .. haveromnak 8 centis farka van .. és bomba nõje van.. nem minden esteben jó az ha a pasinak nagy van ..mert sok sznob köcsög nem tudja használni.. használni tanuld meg és nem lesz gáz..tapasztald ki h a csajnak h jó és ugy csináld de változatosan mert a csaj beleun hamar.. igaz nekem 17 cm de tapasztalat h nemtudod kihasználni..mert átlag csajoknál a hüvelymélység 15 cm és volt már rá példa h amikor tövig nyomtam fájt neki.. szal azzal is vigyázni kell!!! ne törödj vele.. légy magabiztos. hagyományos (misszionárius) kutya lovaglót nem ajánlom mert ott a csaj nem tudja mindig kihasználni a péniszméretet most am felesleges felsorolni ..nekem van kamasutra könyvem az a legjobb..nekem a fejembe van mind vedd meg nem drága ... hasznos.. vagy neten keress után csáó
A kérdező hozzászólása: Nekem tényleg hihetetlenül hangzik az, hogy évszázadok óta minden férfi azon izgul, hogy kicsi az övé és tényleg annyira triviális a megoldás, hogy folyamatosan lefelé kell húzogatni és attól megnõ 2-3 centit. De ha azt mondjátok, hogy ez ennyire hatékony, akkor teszek vele egy próbát, végigolvasom a cikket.
Mikroszkópikus kukid van de ki se próbálod hogy nagyobb legyen? Megmondták hogy lehet növelni, és az egyátalán nem veszélyes ha ésszel csinálod. Azért van állandóan vita belõle, mert az ilyenek mint te, ki se próbálják, nem nyitottak semmi felé, tele vannak elõítélettel. Nekem mindegy amúgy, te tudod.
A kérdező hozzászólása: Teljesen tapasztalatlan vagyok kapcsolatok terén, de úgy néz ki a barátnõm nagyon toleráns velem, tényleg igazán szeretjük egymást. Egy hosszú távú, régóta tartó kapcsolatban akkor ez úgy mûködik, hogy ezeket a dolgokat tényleg megbeszélitek, próbálgatjátok, tervezgetitek? Tehát egyáltalán nem tabutéma a szexualitás és van, amikor esetleg nem is a romantikus együttlét a lényeg, hanem a gyakorlás, próbálgatás, tapasztalatcsere? Na ezt, jó hülyén fogalmaztam meg, remélem azért érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat. Amúgy nem szeretném nagyobbítani, nem igazán hiszek ezekben a módszerekben, szerintem inkább veszélyesek, semmint hasznosak, ha ugyanis tényleg létezne minden esetben hatékony, nem káros pénisznagyobbító módszer, akkor nem lenne ekkora téma belõle. Kábé, mint a fogyókúra esetén.
- hogy lehet elérni hogy egy nõ még a szex után is fél óráig sikítson? - töröld a farkadat a függönybe!

Mi a különbség a körülmetélt és a nem körülmetélt szerszámok közt? Hogyan kell kielégíteni/bánni velük?

eddig már több sráccal is volt dolgom, de a mostani barátom az els? olyan, aki körül van metélve és kíváncsi vagyok, hogy hogyan kell kielégíteni az ilyen pasikat? és hogy ?k miben másak... ??

Legjobb válasz: pont ugyan úgy. szvsz a körülmetélt kevésbé érzékeny, mivel nincs ami védje, egész nap dörzsölõdik...

pont ugyan úgy. szvsz a körülmetélt kevésbé érzékeny, mivel nincs ami védje, egész nap dörzsölõdik...
Teljesen egyforma , nem olyan mint a boxoló feje hogy minnél többet ütik annál jobban bírja.
Sikositva/nyálazva ugyanolyan érzékeny mint a sima. Most ide írhatnék egy csomó mindent, de szerintem legjobb, ha a pároddal beszélgettek arról, hogy neki mi a legjobb.

Hogy kell kielégíteni kézzel a srácot?

szeretném egy kicsit én is kényesztetni ?t

Legjobb válasz: Lágyan simogasd, és a makkján húzogasd a bõrt. Vagy szorítsd a két melled közé, és úgy húzogasd rajta...

Lágyan simogasd, és a makkján húzogasd a bõrt. Vagy szorítsd a két melled közé, és úgy húzogasd rajta...
Csatlakozom az elõzõhöz, én sem szeretem különösebben ha csak verik, abban semmi extra nincs, én is meg tudom oldani magamnak ráadásul ált. jobban is mint egy lány. Viszont ha mégis csak erre adod a fejed, akkor síkosítani mindenképp kell, mert szárazon még kellemetlen is lehet. 22/F
Simogasd a fejét , huzogasd finoman és nyugodtan kérdezz töle hogy szeretné sok sikert aztán ird + mijen volt;-)
Tanulj meg írni. Értékelni fogja.
Hát ha nem rángatja mint egy joystickot akkor nem kell síkosítás. Miért, amikor magadnak veritek akkor kell síkosító? Mert szerintem nem. Húzogasd, és figyeld a reakciót.
Egy jo par valaszado eltert a kerdezett dolgoktol, de sebaj! Egyet ertek a sikosotoval ha az megvan akkor csak kerdezd a partnered hogy o hogy szeretne.Mivel te nem erzed hogy neki hogy jo!Minden esetre idits lassan es erzekien, aztan johet a kerdes hogy ez jo e vagy ha van valami elvarasa akkor hangoztatnia kellene.Szemelyes tapasztalatom hogy a 69 es forma bejon persze ez a merettol is fugg.Ha megvan akkor nyomj egy kis sikositot a cickod koze es ameddig o el lesz ott addig te is tudod majd elvezni a nyelv adta aldast;).
Szia! Hát sokat segít a sikosító, utána akezed kell mozgatni, fel-le. Nyugodtan kérdezd meg a párod mi jó, mi nem, biztos segíteni is tud neked :-D Sok sikert!
minek a sikosító?!nyál!!!hallottál már róla?!egy faszi nem csipi ha csak vered neki!!!szopogasd, és néha huzz rá egy párat!!! ilyen egyszerû!!!
Kérd meg, hogy mutassa meg õ hogy csinálja magának.Aztán fogd meg neki, érezdgesd a fogását, melegségét, lassan huzogasd rajta a bõrt.Esetleg megkérheted, hogy vezesse a kezed a huzogatás gyakorisága, és hossza miatt. Ha kellõen felizgult biztosan nem kell sikosító, jön abból annyi elõváladék amitõl jól fog csúszni, ha mégse akkor kicsit nyálazd meg. Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!