Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell kiejteni Paolo Coelho nevét (1 db)

Hogyan kell helyesen kiejteni Paolo Coelho nevét?

Legjobb válasz: hat helyesen(portugalul) Paolo Kouejju, viszont magyarosabban Paolo Koejjoaltalaban igy sozktak mondani).

hat helyesen(portugalul) Paolo Kouejju, viszont magyarosabban Paolo Koejjoaltalaban igy sozktak mondani).
Hát milyen nyelven... Ez nem ettõl függ, portugál az illetõ, tehát portugálul. :) Az lh-t biztos j-nek vagy lj-nek kell ejteni.
Paolo Koejjo
Paolo KUELJU, és ez biztos.
Amúgy Paulo Coelho a neve.
Attól függ, milyen nyelven olvasod.
paolo koelhó
Páólú Klicskó
8-as hozzászóló: Köszönjük a szegénységi bizonyítványod. Kérdezõ: Én is úgy tudom hogy Páolo Koejjó-nak kell ejteni. Mikor említést teszek róla, és nem szoktak megkövezni ezért. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tűz és jég dala! (Trónok harca) Spoiler! Szerintetek h folytatódik a Aegon, Connington szál?

15

Meg lehet nézni interneten, hogy egy adott könyv bent van-e a szegedi Somogyi könyvtárban?

A könyvtárban meg lehet nézni, de interneten? És ha meg lehet nézni, kérhetnék linket?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!

1

Mi lehet a könyv címe? A lány prosti lesz mert nem tudja fizetni a tanulmányait.

Nemrég olvastam egy könyvnek a tartalmát és de sajnos a címére sem a szerzőre nem emlékszem. A könyv arról szólt hogy egy lány elköltözik otthonról és nem tudja fedezni a tanulmányait ezért prostituáltnak áll. Azt hiszem az volt h a lakására fogadja őket...

3

SOS. Mi ennek a könyvnek a címe és szerzője? A borítója fekete és talán rózsaszín?

Pár hónapja láttam a libriben de akkor nem vettem meg Csak arra emlékszem az ajánlóból, hogy a lány tizenhét éves és talán valami balett. Szerelmes könyv, belép a képbe majd valami srác is? Tudom ez nem sok, de még azt is tudom, hogy tuti NEM vörös pöttyös, de szintén tiniknek szól. Légyszí írjatok tippeket?

5

Segítene valaki fogalmazást írni? Sürgős

angolra kellene the big surprise essay,segítségeteket előre kössz

1

Van kedved elolvasni a novellámat és véleményezni?

Feltöltöttem amh.hu-ra, de nem nagyon érkezik kritika hozzá. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mi az, amit elrontottam a novellámban. Főleg a hibáimra lennék kíváncsi. Másfeles sorközzel 11 oldal és egy picike, a címe: Csak most élünk igazán...

Ha érdekel, kérek egy e-mail címet és már át is küldöm. :)

4

Olvasta már valaki a heartland - a legsötétebb óra című könyvet?

Aki olvasta az legyen szíves írja le nekem hogy mi történik benne :) köszi

0

Miért akarom megváltoztatni a cselekmény eredeti irányát?

Írtam egy rövid történetet, át akarom fogalmazni, de eközben mindig más irányba akar változni a sztori, én meg ezt nem akarom. Mindig újabb ötletek jutnak eszembe, de az elsőt nem akarom elvetni. Minek írnám meg még egyszer ? Persze kisebb változtatások nincsenek ellenemre.

3

Mit szólsz a "könyvemhez"?

Hello! Csak a történetet írnám le, nem szeretném, ha visszaélnének azzal, hogy kimásolják :) De ha valakinek megtetszik, e-mailben szívesen elküldöm ;)
Tehát a történet: A főhős egy gimnazista lány és egy huszonéves férfi. A lány éli mindennapjait,a mikor ez a rejtélyes fekete középkori ruhába öltözött férfi megjelenik az életében, és azt mondja neki, hogy a lány egy un. Utazó, aki képes a dimenziók között ugrálni, a férfi pedig a lidérce, aki védelmezi őt. Két dimenzió van:"Jövő", a lány világa és a "Középkor" a férfi világa. A lányt többen meg akarják ölni mindkét világból, a férfi pedig védelmezi. Lesz benne szerelmi sztori, gyilkosság, fantasy is :) Hideg-meleg kritikát szívesen fogadok :)

6

Legjobb Stephen King könyv?

Sziasztok!Szeretnék könyvet venni, de nem tudom melyik legyen...Nektek melyik a kedvenc könyvetek Stephen King-től?A Ragyogást és a Tortúrát már olvastam.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!