Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell kezdeményezni (64 db)

Cselekvőképtelenné nyilvánítást hogy kell kezdeményezni, ha nem a gyámhivatalon keresztül akarom intézni?

Az illetékes bíróságra kell bennem? Ügyvédet kell fogadnom? (lehet nem jó kategóriába írtam a kérdést, de aki tudja, intézett már ilyen kérem segítsen, köszönöm!)

Legjobb válasz: Gondnokság alá helyezésre gondolsz? Gyámhivatalnál kell kezdeményezni.

Gondnokság alá helyezésre gondolsz? Gyámhivatalnál kell kezdeményezni.

Éretlenebb fiúknál hogyan kell kezdeményezni?

Van egy srác, aki egy kicsit lökött (hogy finoman fogalmazzak:P) de nekem tökre tetszeik a stílusa meg minden de az a baj, hogy néha kedves, néha meg nagyon bunkó... az utúbbi általában akkor van ha vele van a haverja :( De látszólag én is tetszem neki... mit tudok ezzel csinálni? Fiúk várom a tanácsokat (lányoktól is ha tudtok az jó lenne)!

Legjobb válasz: Szerintem probálj meg te kezdeményezni!Pl. irj neki levelet de nem muszály h szerelmes levél legyen hanem csak olyan h "mizu"v vami ilyesmi!Hülyéskedj vele!Hidd el ha tetszesz neki akk ez a legjob!!15/F

Szerintem probálj meg te kezdeményezni!Pl. irj neki levelet de nem muszály h szerelmes levél legyen hanem csak olyan h "mizu"v vami ilyesmi!Hülyéskedj vele!Hidd el ha tetszesz neki akk ez a legjob!!15/F
A kérdező hozzászólása: háát nem tudom, msn-en lehet, h jó lenne... csak csomó fiúval jóban vagyok az osztályból és nekik elmondtam. De köszi a válaszodat :) És amúg fogalmam sincs mit szólna, ha megtudná xD kicsit aggódok
Pl az ilyen lazább órákon irhatsz neki levelet!Nem fog meglepödni hanem ha te is tetszesz neki akk nagyon fog örülni!Elsõ voltam!
A kérdező hozzászólása: oks majd lesz valami :D köszii :)

Hogyan kell kezdeményezni a válást és hogy folyik le a bírósági tárgyalás?

Legjobb válasz: Be kell adni a válókeresetet írásban, ezt a hivatalos panasznapon is megteheted. Vagy pedig ügyvédhez fordulsz, aláírsz egy megbízási szerzõdést és onnantól fogva mindent õ intéz veled egyeztetve. Elõször békéltetõ tárgyalás van, ha nem vonod vissza a keresetet, akkor folytatódik. Meg kell egyezni a gyermek elhelyezésében, kapcsolattatásban, illetve a vagyon megosztásában. Ha meg tudtok egyezni, akkor olcsóbb és sokkal gyorsabb is.

Be kell adni a válókeresetet írásban, ezt a hivatalos panasznapon is megteheted. Vagy pedig ügyvédhez fordulsz, aláírsz egy megbízási szerzõdést és onnantól fogva mindent õ intéz veled egyeztetve. Elõször békéltetõ tárgyalás van, ha nem vonod vissza a keresetet, akkor folytatódik. Meg kell egyezni a gyermek elhelyezésében, kapcsolattatásban, illetve a vagyon megosztásában. Ha meg tudtok egyezni, akkor olcsóbb és sokkal gyorsabb is.
Szóval igy.


kamera beállítások.
A kérdező hozzászólása: És azt hol találom?
Amikor bekapcsolod a fényképezõgépet. Ott lesz egy ikon bal oldalon. Egy camera. Azt megnyomva tudod váltogatni a 2 camerát.
A kérdező hozzászólása: Ha azt megnyomom akkor videózni fog, és nem elsõ kamerára lép át!:(
Mondom bal oldalon! Nem jobb!
A kérdező hozzászólása: csak egy camera ikon van , az is jobb oldalt..

Nõként hogyan kell kezdeményezni?

Legjobb válasz: Egy határozott mozdulattal lerántod a zip-zárt. De elõtte gondosan gyûzödj meg róla egy benyúlással, hogy nincs-e lágyékkutyája.

Egy határozott mozdulattal lerántod a zip-zárt. De elõtte gondosan gyûzödj meg róla egy benyúlással, hogy nincs-e lágyékkutyája.
az elsõt kiegészíteném azzal hogy ha nem cipzáros akkor egyszerûen húzd le neki.. lehetõleg elõröl mert hátulról transzfesztitának tûnhetsz
Kezd el ba*tatni a haját, kérdezd meg, hogy csikis-e, ha igen, csikizd meg és kerülj fölé, ha nem akkor várd meg, hogy visszakérdezzen , hogy te is az vagy-e, mond, hogy igen és akkor meg úgy kerülj fölé, és innen már jön a csók, nekem az már bevált.

Hogyan kell kezdeményezni?

Suliban belezúgtam a padtársn?mbe, barátok vagyunk meg minden de én járni szeretnék vele, azthiszem tetszem neki, hogyan kezdeményezzek? 15/F

Legjobb válasz: Szerintem kezdj el Vele beszélgetni facebookon vagy msnen.De a legjobb,ha élõben:) Beszélgessetek sokat és akkor megnyilvánul,hogy Te is tetszel-e neki.Aztán elhívhatod moziba,valahova beülni meginni valamit vagy mekibe:D A lényeg,hogy ha beszélgettek akkor figyeld a csajszit,hogy mire hogy reagál.Sokat mosolyog-e a jelenlétedben..stb.Ezt érezni fogod,h tetszel-e neki;) De ne rohand le:) Sok szerencsét:)

Szerintem kezdj el Vele beszélgetni facebookon vagy msnen.De a legjobb, ha élõben:) Beszélgessetek sokat és akkor megnyilvánul, hogy Te is tetszel-e neki.Aztán elhívhatod moziba, valahova beülni meginni valamit vagy mekibe:D A lényeg, hogy ha beszélgettek akkor figyeld a csajszit, hogy mire hogy reagál.Sokat mosolyog-e a jelenlétedben..stb.Ezt érezni fogod, h tetszel-e neki;) De ne rohand le:) Sok szerencsét:)
Kezdjük ott, hogy mibõl gondolod, hogy belezúgtál?
A kérdező hozzászólása: lehet hülyén hangzik de este nem tudok lefeküdni anélkül hogy meg ne nézzem a képét facebookon, már ha meghallom a nevét az arcomba száll a vér, ha meg a szemébe nézek annyira szédülni kezdek hogy úgy érzem összeesem. Beszélgetéseknél próbálom összeszedni magam
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm már kezdtem feladni hogy kapok értelmes választ :) )
Bizony, és hívd el valahová. De azért a szerelem nem pusztán ennyi. :)

Hogyan kell kezdeményezni az ismerkedést?

Gondjaim vannak a kezdeményezéssel, szeretek ismerkedni, de legyen szó akárkirõl, akármilyen korosztályban, nem tudom, hogy egy idegennel hogyan kéne ismerkedni :/

Legjobb válasz: Szasz, Metál birod?

Szasz, Metál birod?
fiú vagy lány vagy? hány éves?
A kérdező hozzászólása: 17/F vagyok.
Küldesz neki egy nem maszkolható interruptot :D Odamész, köszönsz, megszólítod, és felhozol valami aktuális helyzettel összefüggésbe hozható témát.

Hogyan kell kezdeményezni facebookon egy 27 éves férfinál?

Tehát ráírok, és utánna mit mondjak, mit kérdezzek? Nem szeretném, hogy azt higgye barátkozni akarok, vagy hogy unalomból szórakozok vele. Szeretném ha konkrétan észrevenné, hogy ismerkedni szeretnék vele, és erre egyértelmû választ is kapnék. Mert ha nem tetszem neki, akkor nem akarom feleslegesen zaklatni, meg utalgatni célozgatni. Valami konkrét kérdést kellene neki feltennem de mit, ami azért nem nevetséges? Hívjam el valahova? Személyesen nem ismerjük egymást, csak látásból.

Legjobb válasz: az egybõl kiderül ha ráírsz ha válaszol és bejössz neki akkor folytatja a beszélgetést ha nem akkor le fog koptatni

az egybõl kiderül ha ráírsz ha válaszol és bejössz neki akkor folytatja a beszélgetést ha nem akkor le fog koptatni
A kérdező hozzászólása: Már egyszer ráírtam, és akkor az volt hogy egyszavas válaszokat adott, nem is érdeklõdött. De akkor mobilról volt fennt, tehát ezért nem tudom eldönteni hogy ez volt az oka, vagy tényleg nem érdeklem. Most ezért szeretnék valami konkrét kérdést feltenni neki amibõl eldõl biztosra.
Pl. hogy megfognád a fenekem ha engedném?
hát magamból kiindulva tök mindegy hogy mobilról vagyok fent a válaszokból kiderül, legalábbis nálam ha õ nem ír rád magától akkor annyi ráírhatsz még egyszer, de ha õ nem érdeklõdik akkor te ne udvarolgass neki tovább
Megbököd, küldesz neki egy bögöly napszemüveges fotócsit a tükörbõl (fontos hogy a szennyes ott legyen mögötted és látszódjon), aztán a "nincsonallogondolatom.hu" ról leszedsz egy idézetet, ami csak 1 lehetõségre igaz a 100-ból, és az is nézõpont kérdése, és VOÁLÁ! Amúgy meg szerintem ne aggódj, mert akkor nem fog sikerülni. Ha lány szed fel pasit akkor jóval nagyobb az esély :D
ehule, bázdálikám

Milyen érzés az első csók? Hogy kell kezdeményezni?

Legjobb válasz: Hát, nem tudom, átlagban milyen az elsõ csók, nekem kicsit fura volt, olyan kis bátortalan puszinak induló, csókba átmenõ dolog volt. :) Nálunk nem volt nagy herce-hurca körülötte, a fiú csak odahajolt hozzám, a többi meg már történelem :D De egyébként, ahhoz képest szerintem jó volt, nagyon szép emlék nekem :)

Hát, nem tudom, átlagban milyen az elsõ csók, nekem kicsit fura volt, olyan kis bátortalan puszinak induló, csókba átmenõ dolog volt. :) Nálunk nem volt nagy herce-hurca körülötte, a fiú csak odahajolt hozzám, a többi meg már történelem :D De egyébként, ahhoz képest szerintem jó volt, nagyon szép emlék nekem :)
Finom!! Én 16 évesen tapasztalt partnertõl kaptam! Utána még éjjel is szivdobogásom volt.
lekapod és kész. aztán úgyjársz mint én. kiderült, hogy van barátja, és megharagudott egy életre. a barátnõi meg beszólogattak, hogy milyen bunkó vagyok.
A kérdező hozzászólása: csak most jöttünk össze azért kérdeztem
nekem ilyen üvegezõs-játékban volt. xD de szerintem ez jó mert tudod hogy meg fog történni, ha akarod ha nem, és nem izgulsz hogy most akkor mit mondj elõtte vagy utána vagy ilyesmi :D
A kérdező hozzászólása: ja :D végülis igaz fõleg ha olyannal csinálod aki tatszik am köszi a válaszokat

Nőként hogyan kell kezdeményezni a szexet? (első)

Legjobb válasz: markold meg a dénest

markold meg a dénest
kezdd el csókolgatni, és simogasd. Ezt szerintem egyértelmûen viszonozza, és szép lassan rátértek a lényegre. Ha meg olyan a pasi, hogy nem veszi a jeleket, bár ezt kétlem, akkor vedd le mondjuk a pólóját, és simogasd neki 'ott'...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!