Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell kerti tóban szaporitani (2 db)

Hogy kell koi pontyot szaporítani eredményen kerti tóba?

Szeretnék a tavamba egy kis koi szaporulatot. Esetleg valaki meg tudná mondani hogy hogy kell ?ket szaporítani.

Legjobb válasz: Hello! Kezdésnek szerezz be 3-4 db. fiatal Koit.A Koi viszonylag könnyen ívik megfelelõ körülmények közt. Ez kb- 17-24 fok közti, színtiszta vizet jelent, rengeteg növénnyel és élelemmel.1,5- 2 évesen lesz ivarérett, tavasszal rakja le ikráit,úgyhogy ebben az idõszakban érdemes gyakran tisztítani a vizet.Kissé hisztis lehet ilyenkor, a kisebb halakat ajánlatos erre az idõre a tóból eltávolítani, mert kárt tehet bennük.:)

Hello! Kezdésnek szerezz be 3-4 db. fiatal Koit.A Koi viszonylag könnyen ívik megfelelõ körülmények közt. Ez kb- 17-24 fok közti, színtiszta vizet jelent, rengeteg növénnyel és élelemmel.1, 5- 2 évesen lesz ivarérett, tavasszal rakja le ikráit, úgyhogy ebben az idõszakban érdemes gyakran tisztítani a vizet.Kissé hisztis lehet ilyenkor, a kisebb halakat ajánlatos erre az idõre a tóból eltávolítani, mert kárt tehet bennük.:)
A kérdező hozzászólása: Oké és kb menyi kishal várható egy ikrázásból?
A kérdező hozzászólása: ja és kb milyen mély vízbe rakja az ikrákat a nõstény koi??
Egy kis olvasni való.http://koiponty.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=340238

Hogyan kell eredményesen kerti tóban szaporitani az aranyhalakat?

A tó mérete: 7m hosszú 3m széles lépcs?s kialakitásu

Legjobb válasz: Kerestem neked egy cikket a neten: http://malydiszhal.extra.hu/hal/aranyhal/arany.html

Kerestem neked egy cikket a neten: http://malydiszhal.extra.hu/hal/aranyhal/arany.html
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de ha rámegyek azt irja ki Error 404 a keresett dokumentum nem található légyszi probáld meg mégegyszer leirni hálás lennék érte Köszi
A kérdező hozzászólása: Nagyon szápen köszönöm a válaszod nagyon sokat segitettél.Még nincsenek meg az aranyhalak de már megrendeltem öket a neten kb 30-40 db ot. Ha bejön szólók köszi
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami ezt bármikor meg lehet csinálni csak a hõfököt kell elérni vagy van ennek 1 bizonyos idõszaka??
Nem találtam sehol konkrét idõszakot arra vonatkozóan, hogy mikor ívnak a halak, ezért szerintem a vízhõfok a lényeg, mert akkor érzik jól magukat plussz az ikráknak is az a jó.A lényeg, hogy a hím kergesse a nõstényt akkor tuti, hogy van ikrája.
A kérdező hozzászólása: KÉ KÖSZI A VÁLASZT!!!!!!
Igazán nincs mit!
dobálsz bele mind2 nembõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!