Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell kerti tóban (4 db)

Hogyan kell a tavi kagylót és a vörös rákot tartani a kerti tóban? Van valamilyen igényük, a rákok szaporodnak a tóban?

Legjobb válasz: tavikagyló és folyami kagyló nekem egy mûanyag edényben van,benne homok és abban furkálgatnak a kagylók. rákot nem tudom,nem tartottam még nem is valószínû hogy fogok.

tavikagyló és folyami kagyló nekem egy mûanyag edényben van, benne homok és abban furkálgatnak a kagylók. rákot nem tudom, nem tartottam még nem is valószínû hogy fogok.
A kérdező hozzászólása: És ha csak úgy bedobom a kerti tóba az nem jó? Azért szeretnék rákot mert az olyan egzotikus, meg szép.:)
attól függ, ha van az alján mibe túrniuk akkor jó lehet de ha nincs elég üledék akkor az nem lesz valami jó nekik. párat én is raktam le de azok kipurcantak, amik az edényben vannak meg teljesen jól érzik magukat.
A kérdező hozzászólása: De mennyi edény kell már ahhoz?? növény cserépbe nicns el, van azokba is föld...
A kérdező hozzászólása: ?

Minimum milyen mélynek kell lennie egy kerti tónak, hogy a halak gond nélkül tudjanak telelni?

.

Legjobb válasz: 1-1.5 között legyen. Mi télen be is takartuk, így nem fagyott be. Ha befagy, a jeget naponta fel kell törni, hogy a víz oxigénhez jusson, és persze vele, a halak. Amikor megszületett a gyermek, betemettük a tavat. Féltettük a vízbe fulladástól.

1-1.5 között legyen. Mi télen be is takartuk, így nem fagyott be. Ha befagy, a jeget naponta fel kell törni, hogy a víz oxigénhez jusson, és persze vele, a halak. Amikor megszületett a gyermek, betemettük a tavat. Féltettük a vízbe fulladástól.
120 centi a tavunk legmélyebb része, ott télen tudnak vermelni a halak. Mi nem törögetjük, hanem egy levegõztetõt tettünk bele, úgy nem tud befagyni.
A barátoméké 180 de az alja már tele van iszappal. Elsõ évben is raktak bele nagy aranyhalakat, hát min kidöglött, második évben is raktak bele, addigra már bealgásodott, meg beállt a víz kitenyésztõdtek benne a baktériumok annyira hogy jó legyen, és második évben megint raktak bele halakat, de azok már megmaradtak. A tó aljába beleépítettek egy lámpát, az poén este, felkapcsolod és akkor látod a halakat, mert amúgy nem sok látszik benne. Még nyáron nappal látszik amikor napoznak a halak a víz tetején :) Körbe meg van ültetve nád, az is jól néz ki, meg vannak ilyen nagy terméskövek körbe. Az alján meg egy speciális vastag fólia van direkt ilyen kerti tavakhoz való, de nem csak alul hanem körbe is (de az nem látszik).

Hogy kell koi pontyot szaporítani eredményen kerti tóba?

Szeretnék a tavamba egy kis koi szaporulatot. Esetleg valaki meg tudná mondani hogy hogy kell ?ket szaporítani.

Legjobb válasz: Hello! Kezdésnek szerezz be 3-4 db. fiatal Koit.A Koi viszonylag könnyen ívik megfelelõ körülmények közt. Ez kb- 17-24 fok közti, színtiszta vizet jelent, rengeteg növénnyel és élelemmel.1,5- 2 évesen lesz ivarérett, tavasszal rakja le ikráit,úgyhogy ebben az idõszakban érdemes gyakran tisztítani a vizet.Kissé hisztis lehet ilyenkor, a kisebb halakat ajánlatos erre az idõre a tóból eltávolítani, mert kárt tehet bennük.:)

Hello! Kezdésnek szerezz be 3-4 db. fiatal Koit.A Koi viszonylag könnyen ívik megfelelõ körülmények közt. Ez kb- 17-24 fok közti, színtiszta vizet jelent, rengeteg növénnyel és élelemmel.1, 5- 2 évesen lesz ivarérett, tavasszal rakja le ikráit, úgyhogy ebben az idõszakban érdemes gyakran tisztítani a vizet.Kissé hisztis lehet ilyenkor, a kisebb halakat ajánlatos erre az idõre a tóból eltávolítani, mert kárt tehet bennük.:)
A kérdező hozzászólása: Oké és kb menyi kishal várható egy ikrázásból?
A kérdező hozzászólása: ja és kb milyen mély vízbe rakja az ikrákat a nõstény koi??
Egy kis olvasni való.http://koiponty.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=340238


Hogyan kell eredményesen kerti tóban szaporitani az aranyhalakat?

A tó mérete: 7m hosszú 3m széles lépcs?s kialakitásu

Legjobb válasz: Kerestem neked egy cikket a neten: http://malydiszhal.extra.hu/hal/aranyhal/arany.html

Kerestem neked egy cikket a neten: http://malydiszhal.extra.hu/hal/aranyhal/arany.html
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de ha rámegyek azt irja ki Error 404 a keresett dokumentum nem található légyszi probáld meg mégegyszer leirni hálás lennék érte Köszi
A kérdező hozzászólása: Nagyon szápen köszönöm a válaszod nagyon sokat segitettél.Még nincsenek meg az aranyhalak de már megrendeltem öket a neten kb 30-40 db ot. Ha bejön szólók köszi
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami ezt bármikor meg lehet csinálni csak a hõfököt kell elérni vagy van ennek 1 bizonyos idõszaka??
Nem találtam sehol konkrét idõszakot arra vonatkozóan, hogy mikor ívnak a halak, ezért szerintem a vízhõfok a lényeg, mert akkor érzik jól magukat plussz az ikráknak is az a jó.A lényeg, hogy a hím kergesse a nõstényt akkor tuti, hogy van ikrája.
A kérdező hozzászólása: KÉ KÖSZI A VÁLASZT!!!!!!
Igazán nincs mit!
dobálsz bele mind2 nembõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!