Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell kerti (105 db)

Hogyan kell kerti grillsütőt építeni? (többi lent)

Egy ilyen sütőt szeretnék építeni: [url=

Legjobb válasz: itt a kép: http://kepfeltoltes.hu/130610/gratar_rustic_caramida_mures_2..

A kérdező hozzászólása: itt a kép: http://kepfeltoltes.hu/130610/gratar_rustic_caramida_mures_2..
http://grillsuto.lap.hu/kerti_grill_epites_hazilag/25559356 Szerintem vásárláskor rohand le ezekkel a kérdésekkel az eladót, õ biztosan tudni fogja. :)

Egy lakásban tartott 4 éves macskát hogyan kell jól kerthez szoktatni?

Legjobb válasz: Hogyha még sosem volt kinnt akkor biztos,hogy egy kicsit félõs lesz az elején. Fontos,hogyha új a ház is elõszõr azt szokja meg.Szerintem elég,hogyha nyitvahagyod az ajtót egy kicsit és kiülsz a kertbe, meglátod hamarosan elindul majd felfedezõútra. Hagyni kell egy kicsit ismerkedni a környezettel,de nagyon fog neki tetszeni. Pár napig még vidd be mindig nehogy elmásszon messzire. Ne izgulj sokkal ügyesebbek mint az gondolnád ,nagyon jól tudnak tájékozódni,egyedül a kutyáktól kell félteni,mert még nem ismeri a veszélyt.

Hogyha még sosem volt kinnt akkor biztos, hogy egy kicsit félõs lesz az elején. Fontos, hogyha új a ház is elõszõr azt szokja meg.Szerintem elég, hogyha nyitvahagyod az ajtót egy kicsit és kiülsz a kertbe, meglátod hamarosan elindul majd felfedezõútra. Hagyni kell egy kicsit ismerkedni a környezettel, de nagyon fog neki tetszeni. Pár napig még vidd be mindig nehogy elmásszon messzire. Ne izgulj sokkal ügyesebbek mint az gondolnád , nagyon jól tudnak tájékozódni, egyedül a kutyáktól kell félteni, mert még nem ismeri a veszélyt.
Ha elhozod a játékait akor biztos!

Hogyan kell szóelemekre bontani ezeket a szavakat? Kertem fiúkat kérjenek beszélgetnének

Legjobb válasz: kertem szótõ: kert , -m személyrag fiúkat " fiú, -k többes szám jele, -t tárgyrag kérjenek " kér, -j felszólító mód jele, -nek többes szám 3. személyben az igerag beszélgetnének szótõ: beszél, -get gyakorítóképzõ, -né feltételes mód jele, -nek ugyancsak a többes szám 3. személy igeragja

kertem szótõ: kert , -m személyrag fiúkat " fiú, -k többes szám jele, -t tárgyrag kérjenek " kér, -j felszólító mód jele, -nek többes szám 3. személyben az igerag beszélgetnének szótõ: beszél, -get gyakorítóképzõ, -né feltételes mód jele, -nek ugyancsak a többes szám 3. személy igeragja


A cicámnak most vettünk hámot. Amikor a lakásba felrakjuk vidáman kóborol benne, mint úgy általában. De már kiszeretnénk vinni, de nem tudjuk hogy kell-e veszettség elleni oltás, ha 5-10 percre leszeretnénk vinni a kertbe?

Szobacica kandúr április 21.-én lesz 1 éves.Házi cirmos. Segítség!!!

Legjobb válasz: Ha nem találkozik más állattal a kertben, nyugodtan kivihetitek.

Ha nem találkozik más állattal a kertben, nyugodtan kivihetitek.
Veszettség ellen nem szükséges oltatni, ha csak Veled van kinn. Viszont ajánlom, hogy kezeld kullancs ellen, mert sajnos már megjelentek. A város közepén lakunk, itt is van a park bokrain, már szedett össze a cicám. Mi is levisszük sétálni.
Esetleg ha megharapja egy veszett macska akkor kell parázni.Szerintem felesleges ha szobacica.De ki ahogy érzi. Én is szeretném beoltatni cicabetegségek ellen meg féreghajtást, nemrég kaptam a cicát(kb.féléves vagy még annyi sincs és õ is szoba cica lett mióta hozzám került.:)
Fertõzõ betegségek ellen célszerû a lakásban tartott cicát is oltatni. Enyém macskanáthás lett, vsz. cipõn hoztuk be a vírust. Mivel oltva volt, két antibiotikum injekcióval rendbe jött.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
Ehhhh azt hiszem regisztrálni kell ahhoz, hogy a donwloads nál le tudj tölteni a Mod the simsrõl.
A kérdező hozzászólása: Az már rég megvan...én mást kérdeztem, azt, hogy a Downloads MAPPÁBA kell-e tenni? (Electronic Art/Sims3/Downloads)
Hát én hiába teszem oda, a játékban nem jelenik meg. Neked eredeti?
A downloads mappába csak sims3pack fájlokat lehet rakni és azt telepítheted az indítópanelból utána. Package fájlokat mods mappába kell tenni amit neked kell csinálnod. Itt le van írva pontosan mit kell csinálni. http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:Installi..
Na nekem sikerült, több órás kínlódás után. (Utolsó elõtti vagyok.) A package fájlokat a C (vagy D), program files, electronic arts, the sims 3, mods mappába kell tenni, a sim fájlokat meg a dokumentumok, electronic arts, the sims 3, saved sims mappába. Ha nincsenek ilyen mappák, akkor ugye csinálni kell.
csanál?
Annyit tudok, hogy frissen leszedve teának ihatatlan! Pedig sok mocskot ittam már én is a gyógyulásért...
Anál? Az jóóó... de én orálpárti vagyok.
Próbálld megfõzni és abban fürödni rendszeresen talán használni fog.
Hajra mi simán szoktuk, ez most abszurd lesz, de egy kád vízbe 10-15 egész szál csalán. Ez ázik egy-két órát, aztán abban a kád vízben meg lehet fürödni, addigra már nem csíp. De ha nagyon zavar, akkor persze elõtte kiveheted. A hajat úgy lehet kezelni vele, hogy belefekszel a kádba úgy, hogy a hajad érje a víz mindenhol, és relaxálsz 10-20-30 percet, amennyit tudsz. Elõtte érdemes félretenni a vízbõl az utolsó öblítésre. Leszedni akármikor lehet, ilyenkor nyáron érdemes mindig frissen szedett csalánból csinálni a csalánlét. Szárítás: kiteríted vagy fellógatod egy szellõs helyen. Ha terítetted, akkor idõnként meg kell mozgatni õket és újra szétteríteni, ha lógattad, akkor csak békén kell hagyni.
Teának egy kávéskanálhoz negyed liter víz. Ezt a mennyiséget lehet inni egy évig.

Rendeltünk a kerti medencéhez Aquamar típusú vegyszereket, de nincs hozzá magyar utasítás. Leírná valaki hogyan kell használni?

Aquamar klórsokkról,ph mínuszról és triplex miniről van szó. Próbáltam keresgélni a neten magyar használati utasítást, de sehol semmi,lefordítva pedig semmi értelmeset nem ad ki.

Legjobb válasz: ha magyarországról rendelted, akkor kell, hogy adjanak hozzá, így hívd fel az eladót/forgalmazót, és közöld, hogy ez kötelességük; vagy mész a fogyasztóvédelemhez.

ha magyarországról rendelted, akkor kell, hogy adjanak hozzá, így hívd fel az eladót/forgalmazót, és közöld, hogy ez kötelességük; vagy mész a fogyasztóvédelemhez.
A kérdező hozzászólása: ezert kerdeztem a masik valaszolotol hogy mi a szakmaja, mert szerintem sem kell bejaratni
Olaj mehet bele a szintetikus, járatni nem nagyon kell, de ne nagy (értsd: brutális, gépkínzó) fûvel kezd.
A kérdező hozzászólása: nem kell olyan hogy pl: napi 5-10 percet jarassam, legkisebb fordulatszamon? amugy melyik a legmegfelelobb motorolaj neki, mert eleg draga volt.... zoval erted!?
Szia.Minden új gépet szerszámot be kell járatni mint például az új autót illetve motorgenerált követõen is a jármûveket!Ezt a jó szakemberek úgy szokták csinálni hogy egy teli tankolt gépet beindítanak és alapjáraton kijáratják belõle a benzint ez elég szokott lenni a bejáratásra.Amennyiben nem kerül bejáratásra az olyan mintha az ember bemelegítés nélkül a futóversenyen indulok !
A kérdező hozzászólása: neked mi a szakmad?
"a jó szakemberek úgy szokták csinálni hogy..." A jó szakember tudja, hogy vagy 20 éve a gyártástechnológia bõven afölé a szint fölé emelkedett minõségben, ami már nem követeli meg a bejáratást, azt a kezdeti kíméletes használat is megteszi... Bár nem engem kérdeztél, de az én szakmám okleveles gépészmérnök, gépgyártástechnológiai iránnyal...
pedig minden gépnél ajánlót a bejáratás, ha régi, ha új!
Már lemaradtam róla, de arról nem beszéltetek (lehet, hogy azért, mert egyértelmû), hogy az elsõ 5 üzemóra után viszont tanácsos lecserélni az olajat.

Szegeden tüdőszűrésre kell beutaló, ill. szükség van előzetes bejelentkezésre? Orvosom azt mondta, mehetek anélkül, ismerősöm azt, hogy tőle kértek beutalót. Kb. mennyi időt vesz igénybe, amíg elkészítik a leletet?

Legjobb válasz: Ha munkahely kér tüdõszûrést akkor adnak leletet.Ha lakossági szûrésre megy valaki akkor nem, csak ha valamit látnak akkor hívják vissza.És azt hiszem 18-40 éves kor között fizetni kell.

Ha munkahely kér tüdõszûrést akkor adnak leletet.Ha lakossági szûrésre megy valaki akkor nem, csak ha valamit látnak akkor hívják vissza.És azt hiszem 18-40 éves kor között fizetni kell.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen!

Hogy kell elmagyarázni a derékszögű koordinátarendszert? öcsém azt tanulja de nem érti. Engem kértek, hogy magyarázzam el, de most mit mondjak?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy olyannak kéne elmagyaráznia, aki érti? Kérdezd meg, mit nem ért rajta, mivel a dolog elég egyszerû...

Nem lehet, hogy olyannak kéne elmagyaráznia, aki érti? Kérdezd meg, mit nem ért rajta, mivel a dolog elég egyszerû...
magyarázd el példákkal. legyenek az x tengelyen a családtagok pl, apa anya, te, öcséd. az y tengely meg jelölje hogy ki hány éves. a következõ koordinátarendszerben legyen az x tengely az öcséd életkora, az y tengelyen pedig hogy mikor milyen magas volt esetleg, hátha van róla adat. ha nincs, akkor találjátok ki. esetleg nézzétek meg mivan akkor ha x és y tengelyen is az életkorát jelölitek. tegyétek fel, hogy 60 évesen meg fog halni az öcséd. x tengelyen jelöljétek az életkorát, az y tengelyen a hátralévõ éveinek számát. meg játsszatok esetleg ilyen teknõsös játékot, hogy a teknõs elindul +2;-3 irányba, és a 4;4-es koordinátán volt, hova fog kilyukadni? ha esetleg nem +2;-3ba ment volna hanem +2;+3-ba, akkor milyen vektorral jutna el arra a helyre, ahol lennie kéne?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!