Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell kalandot összehozni (2 db)

Egy-éjszakás kalandot hogy kell összehozni?

Hogy néznek ki az ilyen lányok? Hogy szólítsam le, meg mit mit mondjak? És ha több csaj van együtt akkor hogy választok ki egyet a társaságból? Konkrét helyeket írhatnátok, ahova mehetnék Pest környékén.

Legjobb válasz: Ha több csajvan egy helyen. Odamész. Rámutatsz egyre. És elkiáltod magad " Te! Velem jössz! "

Ha több csajvan egy helyen. Odamész. Rámutatsz egyre. És elkiáltod magad " Te! Velem jössz! "
vegyél egy ferrárit, dugj szivart a szádba!Garantált siker! Le sem fogod tudni õket vakarni!:) ))
leginkabb akkor sikerul, ha nem akarod gorcsosen. pl haveri tarsasagban valakivel. en pl csak haverokkal voltam ugy, hogy egyszer lefekudtunk. kivancsi voltam, de vadidegennel nem akartam. amugy meg nem ertem miert erre hajtasz, de probalkozhatsz netes szexpartner keresovel is. L24
Ha jól nézelki, és elég önbizalmad is van, jó szöveg jó kocsival jársz. Könyen találsz ilyen mindenre kapható lányokat.
kupiban...
Bármelyik szórakozóhelyen találhatsz ilyen lányokat... Tipikus mindent megmutatok-ribancos külsõ, kevés ész. 26/l
Huszonévesen azért elég szánalmas, hogy egyéjszakás kalandokban gondolkozol. Komolyan össze akarsz szedni valamilyen nemi betegséget?:P Normális csajok nem szeretnek kúrógépekkel járni, úgyh magad alatt vágod csak a fát...
Én nem probáltam még ki, mert én boldog párkapcsolatban élek.
Vagy mint C. Ronaldo: "You, me, fuck fuck."
A kérdező hozzászólása: ezt te kipróbáltad élesben? nem sok esélyét látom hogy mûködjön...
egy kis help helyszin: nyocker gettos resze kinezet: legalabba szemuk feherje latszodjon a sotetben szoveg1: sunnaznam a muffodat szoveg2: dugunk? kivalasztas1: dugunk? kivalasztas2: ezreses kinek sunnazhatom a muffjat? eredmeny1: szerencses esetben 2 het intenziv es 1 nemibaj eredmeny2: szerencsetlen esetben [email protected] az egesz getto, 2 ev intenziv es olyan nemibajok, hogy az aidsz mar jol is hangzik

Hogyan kell alkalmi kalandot összehozni szórakozóhelyen?

Sokan mondják, hogy a Bank meg a Zöld Pardon meg a szórakozóhelyek csak arra jók, hogy egyéjszakás kalandokat találjunk, nem pedig normális lányt. Mivel még nem voltam ilyen helyeken, ezért megkérdezném, hogy ez hogy megy? Mert mindenki azt mondja, hogy egyéjszakás kaland az van. Ennyire bevállalós lenne 1-2 lány? Vagy ez hogy m?ködik?

Legjobb válasz: Az a pasi se különb, aki elmegy ilyen csajokkal. Hasonló ember a hasonlót találja meg. Nekem speciel nem kéne olyan pasi, aki ilyen szabadosan szexel, de nem ítélem el, fõleg nem kettõs mércével.

Az a pasi se különb, aki elmegy ilyen csajokkal. Hasonló ember a hasonlót találja meg. Nekem speciel nem kéne olyan pasi, aki ilyen szabadosan szexel, de nem ítélem el, fõleg nem kettõs mércével.
Én járok a zp-be és egy alkamli kapcsolatom nem volt még, és a barátnõimnek se õk is járnak.
Ez általába úgy van, h vannak eléggé adakozó lányok, fõleg a mai fiatalok ilyenek. Õket hívjuk mi a bulikba egyszerûen kurváknak. Minden buliba más pasival mennek el. Ez náluk nem egy mindenbulis dolog, tehát ez nem munkájuk meg semmi ilyesmi. Ha odamész egy csajhoz, kellõképpen be van rugva, udvarolsz neki meg ilyenek, és ha esetleg a buli végén felhívod magadhoz menni fog. Na így alakul ki egy egy éjszakás kaland. Semmi extra, olyan mintha amúgy is összejönnél egy csajjal, azzal a különbséggel hogy utána nem jártok. Ennyi.
Igy van. A mai lányok elég könnyûvérûek. Ha bejön egy pasi kis flört, meghívod inni valamit, szép vagy és hasoló szépeket búgsz a fülébe (ami vagy igaz, vagy nem ... :) , összebújtok, puszi, csók, simi, nagyon ívánlak, én is, megtörténik, utána az egyik fél vagy szó nélkül lelép, vagy még megy pár napig illendõségbõl a mizu hogy vagy, és elfelejtitek egymást, mert ez (elvileg) csak a testiségrõl, a vágyakról szól. Persze ha épp válságban van az ember, vagy vágyik valakire, hajlamos elferdíteni a valóságot, és talán elsõ-látásra-szerelemnek érzi, de ez az érzés nem minden esetben, sõt, szinte sosem valós és nem maradandó, csak ideig-óráig. abban segít hogy rájöjön az, aki csalódott, hogy nem az ex az egyetlen, és van élet utána, önbizalmat ad, segí továbblépni, de hosszútávú, mély, õszinte kapcsolat ebbõl nem lesz, mivel gondolj csak bele: egy normális ember aki normális kapcsit keres nem tud megízni (gyakran jogosan) egy olyan emberben, aki csak úgy rávehetõ felelõtlenül, ismeretlenül szexre. A minden alapját képezõ bizalom nincs meg. Szerintem a normális viselkedés a legcéravezetõbb, ugyan a kaland ad percörömöt, de hosszútávom a normális ielkedés a kifizetõdõ, minden esetben. Lelkileg-testileg sokkal többet nyújt, hosszabb távú jóval, és nem égsz ki tõle. Szerintem. Remélem tuam segíteni, puszi : )
Sehogy.Ne hozz össze ilyeneket, erkölcstelen dolog, inkább szerezz egy normálislányt, nem olyat, ami össze vissza baszik!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!