Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell közben (637 db)

A barátom kutyapózban szeretne lefeküdni velem, de én valahogy félek töle. Lányok ti élvezitek ezt a pózt? Hogy kell közben mozogni?

Legjobb válasz: mitõl félsz? az egyik kedvenc pózom. sokkal intenzívebb az élvezet, a párod jól meg tud "pakolni" :D (nem tudom, hogy te szereted-e ezt vagy nem, én ezért is szeretem). nagyon nem tudsz mozogni közben, pucsíts, és nyúlj hátra a heréihez, közben. imádni fogja. :)

mitõl félsz? az egyik kedvenc pózom. sokkal intenzívebb az élvezet, a párod jól meg tud "pakolni" :D (nem tudom, hogy te szereted-e ezt vagy nem, én ezért is szeretem). nagyon nem tudsz mozogni közben, pucsíts, és nyúlj hátra a heréihez, közben. imádni fogja. :)
Persze, hogy élvezem! De ilyenkor tényleg nem tudsz túl sok mindent mozogni, inkább csak támaszkodni... fõleg, ha a pasid eléggé be van indulva... :) De nyugodtan simogathatod közben a melleid, a puncid, vagy nyúlj hátra a golyóihoz, nagyon fogja élvezni!
Én nem szeretem annyira, mert úgy mélyebb a behatolás és jobban fáj. De ha közben a csiklómat is dolgozza, vagy én magamnak, akkor nem is fáj kicsit sem, sõt jobban élvezem. Mellesleg a pasik nagy százaléka imádja, és már csak ezért megéri. :) Próbáld ki, ha nem jön be, csináljátok a megszokott módon! De lehet neked tetszeni fog.
nekem még soha nem volt hüvelyi orgazmusom, de ebben a pózban érzem magam a legközelebb hozzá, ezt szeretem a legjobban, mozogni nem nagyon tudok közben
Elõzõ vagyok. És még annyit, hogy ebben a hasonfekvõs pózban még mozogni sem nagyon tudsz, max annyi, hogy megemeled egy kicsit a csípõd/feneked.
Szia! Van még egy póz, ami hasonlít a kutyához: hason fekszel összezárt lábakkal és õ úgy hátulról hatol beléd. Na az nagyon élvezetes tud lenni ám! Néha az is kicsit fájdalmas, de ha kellõen be vagy indulva és ha óvatosan csináljátok eleinte, akkor nagyon jó tud lenni. Viszont vigyázzatok vele, mert a párod gyorsan el tud menni ebben a pózban. De Te is!
Beszélj vele, és ha szeretnéd te is próbáljátok ki.Legföljebb úgy, hogy ha neked nem lesz jó akkor más pózban csináljátok.Egy próbát megér, hiszen lehet, hogy te is élvezni, mint az elsõ válaszoló is.Én nyilatkozni nem tudok, mert szûz vagyok.
érdemes kipróbálni!
Nekem ez az egy póz, ami nem jött be:(((( egyrészt mert fáj, másrészt, mert nem lehet élvezni:(
Mindenképpen próbáljátok ki!!!! Persze lehet, h neked olyan felépítése van a puncidnak, h nem jön be, de ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbáljátok! Én eleinte azért féltem tõle, mert szeretek szemkontaktust teremteni szex közben... De ha rossz kedvem van ez a póz a legjobb a világon. :D
Már próbáltuk nem 1szer a páromal. Nagyon élveztük. Amikor elöször csináltuk megtörtént hogy bepumpálta a levegöt és pukizot a nunim, :/ nagyon égö volt de a pasim megcsókolt és aztmondta "ne szégyeld magad ez miatt ez természetes." Azóta nem fordult elö. :)
Én is szeretem a szemkontaktot tartani a barátommal, meg szeretem közelebb tudni magamhoz. Úgyhogy nálunk ez a póz nem vált be... vagyis õ nagyon szereti, de nekem túl pornós, érzelemmentes:S ne nézzetek hülyének emiatt:P
Nekem is ez a kedvenc pózom, számomra ennél a legélvezetesebb és a legkevésbé fájdalmas. A hason fekve összezárt lábakkal, az is nagyon élvezetes. Punci puki bármelyik póznál elõfordulhat. Ez a póz nem ciki, mindenki, aki aktív érett nemi életet él, tudja, hogy semmi megalázó és ciki nincs ebben a pózban és a puncipukiban sem. Ha problémáitok vannak ezekkel, akkor valszeg még nagyon tapasztalatlanok vagytok még mindketten.
amúgy ez a punci puki hülyeség mer kb minden póznál ugyannyi esély van rá mint ennél
félhetsz is mer lehet hogy megharap de ha szerencséd van csak élvezed.
A "punci puki" nagyon izgató tud lenni pár férfinál.Nekem is csinálja, de mi csak mosolygunk rajta egyet, mert élvezzük a dolgot.A kutya póz a legjobb póz.Én rá esküszöm.Az elsõ orgazmusom is ebben a pózban történt.
Nem tudom, hány éves lehetsz, de ha elég érettek vagytok, és már elég ideje tart a kapcsolatotok, akkor ez nem lehet ciki dolog köztetek, hiszen ez természetes, hogy megesik néha... A kutyapóz pedig a legjobb. :D Errõl ennyit. =)
mi imádjuk ezt a pózt...nekem a kedvencem és amikor pukizik a puncusod az sokkal inkább vicces mint ciki...ha a pasi cikinek gondolja, akkor egy bunko...mi mindig tök jót nevetünk
Ez az ún. "punci puki" más pózoknál is elõfordulhat, hogyha a pasi úgy pumpál h néha kiveszi a szerszámát! És nem egy ciki dolog, az a ciki ha a pasid azt gondolja ciki! Amúgy a kutyapóz azért klassz, mert a G-pontod is nagyobb ingerléshez jut. Nekem ez az egyik kedvencem. Jah és lehet benne mozogni is!Amikor a fiúm kihúzza kicsit elõre húzom magam én is, aztán mikor döf csúszok én is rá. Én így még jobban élvezem!Szerintem egy próbát megér!:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :$
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) 1x akkor lehet engedek neki és kiprobálom. lehet amiatt félek hogy hallottam olyanról hogy ugye ahogy "belénk pumpálják a levegõt" és ettöl "pukizik a puncink" :D és ezt nem tudom kínosnak érezném
A kutyapóz a legjobb a világon, imádom... :D

BGF nemzetközi gazdálkodás - a felvételi tájékoztató azt írja, hogy felvételi követelmény a gazdasági szakcsoportban meghatározott érettségi vizsgatárgyak közül kettő tárgy választása. Ezt hogyan kell értelmezni?

Azt jelenti, hogy aki nem tanult mondjuk közgazdasági ismereteket, az nem is jelentkezhet oda?

Legjobb válasz: Nem kell hozzá. Ha jól megnézed az oldalt, az "Az alábbi vizsgák közül kettõt kell választani:" alatt felsorolt tárgyak között vannak "vagy"-ok, tehát ezekbõl a tárgyakból kettõt. Ha kötelezõ lenne a gazdaságis érettségi, akkor "és"-t tettek volna. Tehát a felsoroltak közül bármelyiket választhatod.

Nem kell hozzá. Ha jól megnézed az oldalt, az "Az alábbi vizsgák közül kettõt kell választani:" alatt felsorolt tárgyak között vannak "vagy"-ok, tehát ezekbõl a tárgyakból kettõt. Ha kötelezõ lenne a gazdaságis érettségi, akkor "és"-t tettek volna. Tehát a felsoroltak közül bármelyiket választhatod.
Ezt a kérdést én is kiírtam már az õsidõkben. Keress rá. Nem kell hozzá semmilyen szakmai tárgy, többen voltunk, akik megkérdeztük. Ugyanezt. ÚGyhogy ne aggódj.

Hogyan kell szűlés közben levegőt venni?

Nem jártam sz?lés felkészít? tanfolyamra, nem volt rá 15000Ftom, plusz a 15000es utiköltség... és ha le lehet ezt írni hogy számolni valahogy vagy fogalmam sincs, akkor megköszönném.

Legjobb válasz: Szia! Én sem jártam ilyenre, amikor megindult a szülés, egy éjszakás nõvér adott tanácsot, és én úgy csináltam. Az volt a lényege, hogy fájás közben ne a fájdalomra figyeljek, hanem arra, hogy lehetõleg ne kapkodva vegyem a levegõt, orron mélyen be, szájon ki. Azt mondta, hogy csak a légvételre figyeljek, és a babára, ahogy egyre lejjebb halad a szülõcsatornában. Nagyon bevállt nekem :o), mindkettõt így szültem, az elsõvel 2 órát, a másodikkal 1,5-et voltam szülõszobán. Kinyomásnál mélyen belélegzel, és nyomás közben a lábaidat térd alatt fogva húzod (amennyiben fekve szülsz), közben nyomsz, levegõt nem fújsz ki, szemed csukva, szád is. Úgy kell nyomni, mintha extra székrekedésed lenne. Nem arcba, csakis lefele. Vagyis az arcodat ne fújd föl. Szép szülést! :o)

Szia! Én sem jártam ilyenre, amikor megindult a szülés, egy éjszakás nõvér adott tanácsot, és én úgy csináltam. Az volt a lényege, hogy fájás közben ne a fájdalomra figyeljek, hanem arra, hogy lehetõleg ne kapkodva vegyem a levegõt, orron mélyen be, szájon ki. Azt mondta, hogy csak a légvételre figyeljek, és a babára, ahogy egyre lejjebb halad a szülõcsatornában. Nagyon bevállt nekem :o), mindkettõt így szültem, az elsõvel 2 órát, a másodikkal 1, 5-et voltam szülõszobán. Kinyomásnál mélyen belélegzel, és nyomás közben a lábaidat térd alatt fogva húzod (amennyiben fekve szülsz), közben nyomsz, levegõt nem fújsz ki, szemed csukva, szád is. Úgy kell nyomni, mintha extra székrekedésed lenne. Nem arcba, csakis lefele. Vagyis az arcodat ne fújd föl. Szép szülést! :o)
Szia.Én nemtudtam nem figyelni a fájásra.Én 15 órát vajúdtam.Nekem az mondta a szülésznõ, hogy az orron vegyem a levegõt, és a számon fújjam ki mintha egy gyertyát akarnék elfújni.Nem mindig jött össze, de megpróbáltam.A barátnõm pedig azt tanácsolta, hogy dúdoljak zárt szájjal .Valamelyest jó volt.De hidd el nem oszt nem szoroz szerintem .
Szia!Egyetértek az 1.válaszolóval nekem van egy ilyen videokazattám ami alapján lehet gyakorolni, hogyn végy levegöt mikor nyomj stb.Ugyanaz amit az 1.válaszoló írt. Nagyon jó és a válasz is hasznos.Szép és könnyü szülést!
Én sem jártam szülésfelkészítõre .Nekem autómatikussan az a légzés jött amit az elsõ válaszoló írt.A szülésznõ meg ugyis segít !Szép szülést neked!
Szia. Én jártam tanfolyamra (nálunk ingyenes volt!!), és ott tanították azt, amit az elsõ válaszoló írt. Mikor elkezdõdtek a fájásaim, elõször nem csináltam, tisztára bepánikoltam, egyszerûen kifolyt a kezem közül az irányítás, borzasztó volt, aztán elkezdtem a lassú légzést, és akkor már sokkal-sokkal jobb volt. Nekünk úgy tanították, hogy orron be lassan a levegõt, közben számolsz, és a szájon ki még lassabban és egyel többet számolsz. (tehát ha 7-re szívod be, akkor 8-ra engedd ki). Nem tudom, mennyire voltam érthetõ :-) Két nyomás között pedig lehet lihegni, nyomás alatt benttartani.
Amikor jön a fájás az orrodon vedd a levegõt és a szádon fújd ki, szép lassan. Én a gyors levegõvételektõl teljesen elszédültem és elkezdett zsibbadni a karom. :)
Szia!Én se jártam szülésfelkészítõ tanfolyamra nekem a fogadott orvosom a szülés közben mutatta hogyan vegyem a levegõt nagyon sokat segített.
orrodon belégzés, nyomás és nyomással egyidõben szájon át kifújás. Ha a nyomásnak vége, nagy levegõõ, és kifúj, közben nyom pfuuuuuu és jön a fejecskéje, kint van, majd még egy nagy levegõ, nyomás, közben levegõ ki és már repül is ki a kist teste is :) Nekem így volt. Én közben szorítottam a másik szülésznõ kezét és kértem, h sgítsen. De hidd el, ezt érezni fogod, és akkor tudni fogod, h kell venni a levegõt. Na és segítenek is ott, mondják. Nagyon sok boldogságot Neked azokra a percekre, na és persze az azutáni sok sok évre!!! :)

Csókolózás közben hogy kell a másik nyelvét "szívni"? Benn a szájüregben, és az ajkaim közé kell fogni és úgy szívogatni? Ilyenkor milyen mélyre dugja be a másik a nyelvét? Légy szíves írjatok

Legjobb válasz: Én nem szoktam nyelvet szívni,vagy csak nagyon ritkán szerintem.Összeérintitek az ajkaitokat,te a két ajkaddal az õ felsõ vagy alsó ajkait fogod össze(összeszorítod),aztán kicsit nyitjátok a szátokat és nyelveztek(körkörösen mozgatjátok a nyelveteket)majd újra jön az ajakösszefogás :)és ez ismétlõdik,közben mehet szájrapuszi is cuppogással .

kedvencem ;D nem is tudtam h más is igy csinálja xD de am igen, igy kell ahogy leirtad..de nem értem minek ezen ennyit gondolkodni..
Nem értem miért spilázod túl, mindenkinek jön magától, hogy mit kell csinálni..Ha ráparázol és rákészülsz, tutira szar leszel..
Az a link...Ennek a pornónak borzalmas zenéje van...
Én nem szoktam nyelvet szívni, vagy csak nagyon ritkán szerintem.Összeérintitek az ajkaitokat, te a két ajkaddal az õ felsõ vagy alsó ajkait fogod össze(összeszorítod), aztán kicsit nyitjátok a szátokat és nyelveztek(körkörösen mozgatjátok a nyelveteket)majd újra jön az ajakösszefogás :) és ez ismétlõdik, közben mehet szájrapuszi is cuppogással .
Hát igen valahogy úgy...a nyelvét pedig maximum addig dugja amig eléri a tidet..szerintem neigazan jo erzes de persze van akinek tetszik :)
A fiúkat izgatja, ha szívon a nyelvüket ... - mivel ugye elvonatkoztatnak picit másra :P Én nem szeretem. Amúgy addig dugom ki, mintha valakire ki akarnám ölteni a nyelvem... Ha meg én szívom, akkor simán nyomjuk a nyelves csókot és egyszercsak leállítom a saját nyelvem és elkezdem szívni :)
majd rájössz elsõre fura lesz második megint csak fura 4-5-6 elkezded érezni menj el diszkóba sok a részeg csaj tesztelheted kivéve ha csúnya vagy
Ha ezt a videót megnézed, garantáltan megtudod :-) http://www.youtube.com/watch?v=CEiKsjaZfVo
Hát... ha így folytato fix h elrontod.
hidd el, már most el van döntve, hogy elszúrod, mert ennyit parázol rá és ide is tettél fel kérdést errõl..Innen már veszett ügy az elsõ alkalom..
A kérdező hozzászólása: Kicsit furcsa elképzelni, és nem szeretném elszúrni...
A kérdező hozzászólása: És ez a fajta csók is nyelves csók? Ha nem, akkor mi a különbség eközött és a nyelves csók között?
A kérdező hozzászólása: Köszi, és a "sima" nyelves csókot hogy kell?
A nyelv erõs szívása fájdalmas. Tanulj csókolózni leszbi filmekbõl a többi pedig jönni fog, csak próbálkozz!

Mit csináljak hogy anál közben ne érjen "baleset"? Milyen előkészületek kellenek? 20/l

Legjobb válasz: A kulcsszó: beöntés. Langyos vizet engedsz a fenekedbe, ami olyan hatást vált ki, mint a hasmenés. Utána elmész a vécére, és elvégzed a dolgodat. Ezt addig ismétled, amíg teljesen tiszta víz nem jön vissza belõled. Ha ez megvan, akkor nyugodtan mehet az anális szex, semmi kellemetlen szag nem keletkezik majd, és nem kell félni, hogy a pénisz kakis lesz közben. Én mindenképpen javaslom, hogy csináld meg elõtte, mert amellett, hogy sokkal higiénikusabb így, neked is segít ellazulni. Nem jön elõ a kakilási inger, amikor majd dugja a fenekedet, és nem kell aggódnod amiatt, hogy bármiféle baleset történik. ;)

A kulcsszó: beöntés. Langyos vizet engedsz a fenekedbe, ami olyan hatást vált ki, mint a hasmenés. Utána elmész a vécére, és elvégzed a dolgodat. Ezt addig ismétled, amíg teljesen tiszta víz nem jön vissza belõled. Ha ez megvan, akkor nyugodtan mehet az anális szex, semmi kellemetlen szag nem keletkezik majd, és nem kell félni, hogy a pénisz kakis lesz közben. Én mindenképpen javaslom, hogy csináld meg elõtte, mert amellett, hogy sokkal higiénikusabb így, neked is segít ellazulni. Nem jön elõ a kakilási inger, amikor majd dugja a fenekedet, és nem kell aggódnod amiatt, hogy bármiféle baleset történik. ;)
Elõtte jól kormold ki a "kéményt"! 22F
mi sosem szoktunk semmit a baratnommel es megsem olyan. 35F
Beöntést... :D
Nem kell semmi. A pasi majd síkosít és kitágít elõtte az ujjával. Persze csinálhatsz beöntést is, aztán majd a bent maradt víz szex közben kicsordogál a fehér lepedõre..
pfuj

Hogyan kell kettő kocsi közé szabályosan, hogy az oktató ne húzzon meg?

Van ennek egy menete arra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Hogyan kell kettõ kocsi közé szabályosan mit BAMEG mit? :)

Hogyan kell kettõ kocsi közé szabályosan mit BAMEG mit? :)
Az oktató nem fog meghúzni soha, legalábbis úgy nem... inkább a vizsgabiztos. Egyébként ezt majd az oktató elmagyarázza ill. megtanítja neked, az a dolga.
Az oktatód max úgy fog meghúzni, hogy azt mindketten élvezitek! :D

Ha 3 hete próbálkozunk 6 hósan a hozzátáplálással és azt csinálja, hogy etetés közben egyfolytában szopja az ujját, akkor hogyan illetve kell-e erről leszoktassam?

Amint kiveszem a kiskanala a szájából már tolja is be a kis ujjacskáit. Elvan egy ideig, majd kiveszi és tátja a száját, hogy jöhet a kövi adag kanálkaja. :O) néha hosszabb ideig 4-5 percig is szopizza az ujját, ekkor van, hogy én veszem ki az ujjacskákat, hogy folytassuk az evészetet...miért csinálja ezt? másé is csinálja?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is voltak ilyen problémáim a most 2,5éves fiammal.Vettem neki egy zenélõ rágókát,evés közben azt nyomogatta én meg megtudtam etetni.Nem biztos,hogy beválik,de mindent ki kell próbálni.Sok sikert!

Szia!Nekem is voltak ilyen problémáim a most 2, 5éves fiammal.Vettem neki egy zenélõ rágókát, evés közben azt nyomogatta én meg megtudtam etetni.Nem biztos, hogy beválik, de mindent ki kell próbálni.Sok sikert!
Szoptatod még? Az én 7 hós lányomnak azért van a keze a szájában, mert szopizni akar. Eddig kajcizás után szoptattam meg, most elõtte szoptatom és akkor nem szopja az ujjacskáit. Próbáld meg, hátha nálatok is beválik.
Én finoman lefognám a kezét, és játékosan próbálnám etetni, hogy a te kezedre figyeljen, dícsérd nagyon, hogy milyen ügyesen bekapta a kanalad.
A kérdező hozzászólása: köszi...a kezébe nár én s adtam dolgkat, de lerakja és jön az ujjszopi...de zenélõt még nem próbáltunk, holnap szerzek neki egyet
A kérdező hozzászólása: milyen a zenélõ rágóka?

Ezt hogyan kell? (Feladat: műveletet kell lenni a számok közé, a végeredmény legyen egy! 1 2 3 4 5 6 7 8=1)

Legjobb válasz: Például úgy. hogy mindegyik szám közé szorzásjelet teszel és mindegyik számot nulladik hatványra emeled.

Például úgy. hogy mindegyik szám közé szorzásjelet teszel és mindegyik számot nulladik hatványra emeled.
Kis kombinálással. Nem nehéz feladat, csak szokatlan. @1: Binér mûveletre gondolt, a feladat szövege alapján.

Minecraft segítséget kérek. Ezeket nem értem: milyen minecraft frissítés kell a hamachihoz? Hogy kell használni a hamachit? Colos 22 minecraft-ját használom és hiába szedem le a klienset és a Magyar szervert nem történik a szerver elindítása közben.

Legjobb válasz: Szerintem te valamit keversz. A hamachinak nincs köze a minecraft-hoz. az egy külön program. Leegyszerûsítve arra jó hogy Lan hálózatot létesít két számítógép között.

Szerintem te valamit keversz. A hamachinak nincs köze a minecraft-hoz. az egy külön program. Leegyszerûsítve arra jó hogy Lan hálózatot létesít két számítógép között.
A kérdező hozzászólása: és a másik gond?

Turó gombóc tésztájában mennyi ideig kell a búzadarának állni, hogy főzés közben ne esen szét? A sok búzadarátol meg keményedhet főzés közben?

Legjobb válasz: Az én szakácskönyvem szerint fél napig állni kell a hûtõben. Így szoktam csinálni és mindig jó szokott lenni.

Az én szakácskönyvem szerint fél napig állni kell a hûtõben. Így szoktam csinálni és mindig jó szokott lenni.
szerintem sem hagytad elõtte a darát rendesen megduzzadni, és fõzés közben szívta meg magát rendesen. utána meg beállt, mint a beton.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!