Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell két tengerimalacot (3 db)

Nemsokára kapok két tengerimalacot. Hogy kell gondozni? Minden fontos tanácsot szívesen várok.

Legjobb válasz: Kb.2-3 naponta szigorúan takarítani õket.Mindíg legyen elõttük széna,önitatóban friss víz (ne hallgass azokra,akik azt mondják,nem isznak!Bizony elég sokat isznak ám!),szeretik a paradicsomot,paprikát,kígyóubit,almát,néha de csak néha salátát(de ha saját kerti a saláta és nem vegyszeres,akkor adhatod),az enyémek most ettek epret és barackot.És sokat kell nekik beszélgetni,hogy szokjanak téged.Pár nap után próbálhatod kézbõl etetni õket,de ne keseredj el ha elsõre nem fogadják el,sok-sok türelem.Késõbb reggel már a hûtõajtó csapódásra jelezni fognak,hogy kaja kell. Tüsi és Lédi gazdija

Kb.2-3 naponta szigorúan takarítani õket.Mindíg legyen elõttük széna, önitatóban friss víz (ne hallgass azokra, akik azt mondják, nem isznak!Bizony elég sokat isznak ám!), szeretik a paradicsomot, paprikát, kígyóubit, almát, néha de csak néha salátát(de ha saját kerti a saláta és nem vegyszeres, akkor adhatod), az enyémek most ettek epret és barackot.És sokat kell nekik beszélgetni, hogy szokjanak téged.Pár nap után próbálhatod kézbõl etetni õket, de ne keseredj el ha elsõre nem fogadják el, sok-sok türelem.Késõbb reggel már a hûtõajtó csapódásra jelezni fognak, hogy kaja kell. Tüsi és Lédi gazdija
Szia! Ha felmész erre az oldalra: http://www.tengericoci.hu akkor mindent megtudhatsz róluk.

Hogyan kell összeszoktatni két tengerimalacot akik alomtársak?

AZ lenne a kérdésem, hogy most vettünk tegnap két tegnerimalackát nőstények, állatkereskedésből vettük ahol együtt voltak több nyuszival is. Most itthon is egy ketrecben vannak, de valahogy nem jönnek ki jól az egyik malacka folyton frusztrálja a másikat, vagy legalábbis ez így tűnik, mert van két kis alagutjuk, és mindkettőnek megvan a sajátja és az egyik néha odamegy és belecsip a másikba és amaz elrohan. Ez normális? Ja és még valami folyton motyognak, illetve inkább csak az amelyik bántva van. Meghallgattam neten hogy mi mit jelent, de nem tudom eldönteni néha olyan panaszosnak hallatszik mintha magányos lenne vagy fájna neki valami, máskor meg olyan motyogós mintha jókedve lenne, de emelett a gesztusai nem igazán ezt mutatják szóval kicsit olyan riadtnak tűnik:S Segitsetek kérlek. Köszönöm:)

Legjobb válasz: Azt hogy motyognak és dürrögnek és miegymás az normális. az náluk a beszélgetés..:) Az hogy csipkedik egymást az még nem súlyos eset. Ha verekedni látod õket az nagyobb baj...

Azt hogy motyognak és dürrögnek és miegymás az normális. az náluk a beszélgetés..:) Az hogy csipkedik egymást az még nem súlyos eset. Ha verekedni látod õket az nagyobb baj...
Figyelj rájuk. Ha néha csipkedik egymást, az elõfordul, még nálunk embereknél is, viszont ha össze akarnának ugrani, azt már nem szabad hagyni, nehogy maradandó baj legyen belõle.
Õket már nem kell összeszoktatni, hagyni kell, hogy õk szokják meg az új helyet.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszo kat :) Csak csipkedik egymast, illetve csak az egyik csipkedi a masikat ha epp ott van ahol o szeretne lenni :) De akkor hagyom oket h megszokjanak. Remelem kezhez is szoknak mihamarabb :)

Hogyan kell összeszoktatni két tengerimalacot?

Van egy fiú tengerimalacom, és ha magányos, akkor elkzed sírni, visítani. Most készülök venni mellé egy másikat is. Hogy kellene összeszoktatni ?ket? Vagy egyb?l berakhatom a másikat is a ketrecbe?

Legjobb válasz: Attól függ,hogy fiút vagy lányt raksz be mellé! Ha lányt:Berakhatod,nem bántja!De azért egy ideig még figyelj rájuk! Ha fiút:Én nem merném berakni,mert összeverekednek.

Attól függ, hogy fiút vagy lányt raksz be mellé! Ha lányt:Berakhatod, nem bántja!De azért egy ideig még figyelj rájuk! Ha fiút:Én nem merném berakni, mert összeverekednek.
eloszor is amikor hazaviszed az uj tengerimalacot akkor nehogy beteddd mellé, akár fiu akár lány.vidd be mindkettot egy olyan szobába ami az ujnak és a réginek is semleges, tehát nem volt ott még egyik sem, mert igy nem érzi majd ugy a mostani tengerimalacod, hogy neki van elonye.Másodszor pedig ha megoldhato volna, hogy a tengerimalacod ketrecét megfelezed valamivel, (mondjuk egy kartonlappal)ugyhogy fele-fele arányban jusson nekik terulet, egy darabig igy legyenek , hogy megszokják egymás szagát, így amikor osszekerulnek akkor már ismerosek lesznek egymásnak. Persze amikor eljon az ido, hogy osszeengedd oket akkor azért még figyelj rájuk, a reakciojukra...
Nagyon fontos hogy milyen nemu malackat veszel! Azonos nemuek akar ki is nyirhatjak egymast ugyanakkor ha a fiuhoz kislanyt veszel, garantalt a szaporulat hamarosan...ugye nem konnyu rasozni senkire a kis ragcsalokat. A kartonpapirt-elottem iro otlete- nem tartom szerencsesnek mert siman atragjak magukat es kesz a csetepate. En csakis akkor vennek masik allatot, hogy "ne legyen egyedul" a mar meglevo ha masik kuckot tudsz neki biztositani. Szerintem nem azert vonyit mert egyedul van mellesleg. A tengerimalac szokasa visitani igy kommunikal. Sok szerencset!
Szia!! Nekem 2 aranyhörcsögöm van, egy fiú és egy lány. Én ugy szoktattam õket össze hogy mindennap egy kicsit összeraktam õket, persze felügyelettel.Aztán hozzászoktak hogy együtt vannak.Ha meg két azonos nemû malacod van, hát nem raknám õket össze.De a állatkereskedõtöl is kérhetsz tanácsot!!
szia! úgy kell hogy az edigi tengerimalacodat a helyérõl kiveszed és valahol egy helységet körbekerítetek ahova mind a kettejüket berakjátok hogy összebarátkozzanak , majd ha minden jólment akkor berakhatjátok a ketrecbe!
Szerintem egy ivartalanított lány malit vegyél, mert nagyon el tudnak szaporodni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!