Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell két (874 db)

A photoshop cs5-be, hogy kell két képet egymás mellé szerkeszteni?

Legjobb válasz: Én Cs4-et használok, de talán az 5-ben is ugyanígy kell. 1; Megnyitod mindkét képet. Most felül külön fülön van a két kép. 2; Jobb klikk az egyik fülre és "áthelyezés új ablakba". Vagy bal egérrel lehúzod a másik képre. Most már egyszerre látszik a két kép de még mindig külön ablakban vannak. 3; Bal oldalon a legfelül a nyíl ikonra klikk és áthúzod egyik képet a másikra. 4;Ha át akarod méretezni mert kitakarja egyik kép a másikat akkor: Fent Szerkesztés-Szabad alakítás.

Én Cs4-et használok, de talán az 5-ben is ugyanígy kell. 1; Megnyitod mindkét képet. Most felül külön fülön van a két kép. 2; Jobb klikk az egyik fülre és "áthelyezés új ablakba". Vagy bal egérrel lehúzod a másik képre. Most már egyszerre látszik a két kép de még mindig külön ablakban vannak. 3; Bal oldalon a legfelül a nyíl ikonra klikk és áthúzod egyik képet a másikra. 4;Ha át akarod méretezni mert kitakarja egyik kép a másikat akkor: Fent Szerkesztés-Szabad alakítás.

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi a különbség a parfüm illetve a parfüm-dezodor között? És hogy hogyan kell õket alkamazni? Linkelek is

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Nem deó, nem izzadásgátló, hanem mindkettõnek "parfüm" szerepe van, "csak" a töménységükben van különbség! A parfüm deó kevesebb illatanyagot és több alkoholt tartalmaz, míg az EDT töményebb. Ha lenne Eau de Parfum változata is, az még koncentráltabb lenne. Az EDP-k 10-30 %-osak, míg az EDT-k 5-20 %. Nem együtt kell használni õket.

Nem deó, nem izzadásgátló, hanem mindkettõnek "parfüm" szerepe van, "csak" a töménységükben van különbség! A parfüm deó kevesebb illatanyagot és több alkoholt tartalmaz, míg az EDT töményebb. Ha lenne Eau de Parfum változata is, az még koncentráltabb lenne. Az EDP-k 10-30 %-osak, míg az EDT-k 5-20 %. Nem együtt kell használni õket.

A LittleBigPlanet PSP ben hogyan kell két mentést csinálni? Fontos!

tesómmal akarunk ketten játszani a little big planettel és nem tufjuk hogyan kell kett? mentést csinálni

Legjobb válasz: Minek kettõ mentés? Ha valamelyikõtök levan maradva a sztoriban míg a másik elõrébb akkor csak vissza kell töltenie azt a pályát amelyikkel még nem játszott. Megjegyezi hogy melyik az amelyiken utoljára játszott és késöbb onnan folytatja.

Minek kettõ mentés? Ha valamelyikõtök levan maradva a sztoriban míg a másik elõrébb akkor csak vissza kell töltenie azt a pályát amelyikkel még nem játszott. Megjegyezi hogy melyik az amelyiken utoljára játszott és késöbb onnan folytatja.
A kérdező hozzászólása: de amm két mentést hogyan kell?
ugy hogy te játszasz és ha a tesod jön akkor rádugod gépre kiszeded a mentésedet és rárakod a tesódét


http://www.partition-tool.com/ A home változat ingyenes.
A kérdező hozzászólása: de kér kodot és nincsen nem tudsz szerezni

Hogyan kell megszelídíteni egy sajnálatos módon elvadult, alábbiakban leírt fajú siklót? Illetőleg, hogyan kell két nőstény alábbiakban leírt fajú siklót egymáshoz szoktatni?

Szegényemnek néhány napig ki volt száradva a tálja, nem volt párája és vize, valószínűleg ezért történt hogy elvadult, jelenleg nem tudom megfogni mert rögtön összetekeredik, a fejét megemeli és készül rá hogy marjon ha megmoccanok. Hatalmas dolog történt ma. Megleltem, (pontosabban a macska) a több mint 7 hónappal ezelőtt eltűnt siklómat. Él, virul és jó erőben van, (jól tud harapni (tapasztalat)) azonban azóta már több mint fél éve van egy másik ugyanilyen, Lampropeltis Triangulum Sinaloe (Vörös Királysiklóm).

Legjobb válasz: Összeszoktatás nem nagy kunszt: beteszed egyiket a másikhoz. Egy ideig kergetõzni fognak, meg rángatózni de ez normális. A kézhez szoktatás meg vagy sikerül vagy nem.. ki kell venni többször is, hozzátenném h egyik sikló harapása se fájdalmas, ha vörös királysiklóról van szó, akkor sem. Egyébként semmi köze a víz kiszáradásának a viselkedéséhez.

Összeszoktatás nem nagy kunszt: beteszed egyiket a másikhoz. Egy ideig kergetõzni fognak, meg rángatózni de ez normális. A kézhez szoktatás meg vagy sikerül vagy nem.. ki kell venni többször is, hozzátenném h egyik sikló harapása se fájdalmas, ha vörös királysiklóról van szó, akkor sem. Egyébként semmi köze a víz kiszáradásának a viselkedéséhez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, pontoztam, további válaszokat várok, megerõsítést vagy cáfolatot egyaránt.

Hogyan kell két újjal fütyülni?

Legjobb válasz: Ugyanúgy mint két régivel.

Ugyanúgy mint két régivel.
XÐ Elsõnél a pont! :D Elméletben egyszerû, gyakorlatban én még a mai napig nem tudok. Ha googleba beírod akkor kiad egy csomó találatot vannak köztük hasznosak és érthetõen megfogalmazottak. Elméletben úgy kell, hogy a nyelved hegyét az ujjaddal egy kicsit felpenderíted és csak simán a levegõt fújod ki.

Access 2003-ban hogyan kell két táblában lévő 2 mezőt összekötni? (többi lent)

...tehát, a lekérdezések előtt már, és a lekérdezések közben is össze kell legyen kötve mindig annak a két mezőnek.

Legjobb válasz: Hát fogod és mielõtt lekérdezést megcsinálnád össze kötöd õket a kapcsolatok fülnél ez lehet egy-sok kapcsolat vagy sok-sok vagy egy-egy kapcsolat. remélem segítettem.

Hát fogod és mielõtt lekérdezést megcsinálnád össze kötöd õket a kapcsolatok fülnél ez lehet egy-sok kapcsolat vagy sok-sok vagy egy-egy kapcsolat. remélem segítettem.

Hogy kell két gépet összekötni egy hálókábellel?

Az egyiken Windows 7 a másikon XP van. Az XP-s vinyójáról akarom áthúzni az adatokat a 7esre. Mit kell a gépeken állítani hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Két gépet közvetlenül keresztkötésû UTP kábellel tudsz összekötni. Egyenes kötésû és kereszt kötésû kábel van ebben a fajtában, kifejtsem, vagy ennyi elég?

Két gépet közvetlenül keresztkötésû UTP kábellel tudsz összekötni. Egyenes kötésû és kereszt kötésû kábel van ebben a fajtában, kifejtsem, vagy ennyi elég?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!