Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell jóskártyából jósolni (1 db)

Hogyan kell a jóskártyából jósolni?

Most légyszi ne azt írjátok, hogy ez egy hülyeség, aki annak tartja, az ne írjon ide semmit. Csak szeretném, ha valaki leírná, hogy tulajdonképpen hogyan kell ezt csinálni, hány lapot kell húzni, mit jelentenek, ilyesmi.

Legjobb válasz: Nem írtad milyen kártyából szeretnél jósolni.Ez pedig attól is függ. Más a jelentésük, más a jóslás formája, stb. Lehet jósolni tarot-ból, cigánykártyából,...,akár magyarkártyából is. Én cigánykártyából szoktam, abból is sokféleképpen lehet jósolni-pl mikor konkrétan kérdezel vmit, van álatánosban, körbe kitevõs ennek a neve szerencsekerék,stb. Itt a net, keresgess a Google-ben, és megtalálod a kártyák jelentését, találsz sokféle jóslás leírást, formát.

Nem írtad milyen kártyából szeretnél jósolni.Ez pedig attól is függ. Más a jelentésük, más a jóslás formája, stb. Lehet jósolni tarot-ból, cigánykártyából, ..., akár magyarkártyából is. Én cigánykártyából szoktam, abból is sokféleképpen lehet jósolni-pl mikor konkrétan kérdezel vmit, van álatánosban, körbe kitevõs ennek a neve szerencsekerék, stb. Itt a net, keresgess a Google-ben, és megtalálod a kártyák jelentését, találsz sokféle jóslás leírást, formát.
Szeritem nézz körül szakkönyvek után. Ha komolyan érdekel a téma, és komoly dolognak tartod, akkor gondolom nem gondolod, hogy ezt le hehet annyival rendezni, hogy húzz 8 lapot, és ami harmadikon szerepel, az majd akkor izé... Ennél biztosan összetettebb a dolog nem gondolod?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Konkrétan mire gondolt, hogyan értette ezt a jósnő?

Valahogy nem tudom hová tegyem a választ...

8

Mennyire lehet elhinni a jóslást?

Én elég szkeptikus vagyok és nem hiszek az ilyen dolgokban.

7

Látnok lennék? Megérzem, hogy milyen műsor lesz a TV-ben.

De nem árulhatom el el?re, mert akkor nem az lesz. A családom nem hisz nekem, hogy tudnám nekik bebizonyítani?

29

Mennyire jó ez a weboldal menyire hiteles?

http://www.ezoterikus.hu/josprogram.php?id=6

8

Hol van az interneten olyan jós, akitől lehet ingyen kérdezni, és 90 %-ban legalább igazat is mond?

9

Különleges vagy nem?

Nos én jósként dolgozok és már régóta használok cigány és tarot kártyát.

15

Mennyibe kerülhet a jósoltatás Frabatónál?

9

Ez a pálma levél dolog hogyan lehetséges?

Hiszen vannak emberek akik megtalálták a sajátjukat és el is olvasták és mind igaz volt.

12

Aki tartja a Luca napi szokásokat! Nektek valóra vált ez?

Azért ide írtam a kérdést, mert voltaképpen ez is a jóslás egyik formája, és babonaság. Ne töröljétek a kérdést! Köszönöm!

17

Tisztánlátó jós vagyok. Szeretném kipróbálni a képességeimet az internet szellemkapcsolatán keresztül is. Jó jós vagyok?

Írjátok le néhány kérdéseteket, melyekre a legjobb tudásom szerint igyekszek válaszolni. írjátok majd le, hogy jött be amit jósoltam

127

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!