Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell jóskártyából jósolni (1 db)

Hogyan kell a jóskártyából jósolni?

Most légyszi ne azt írjátok, hogy ez egy hülyeség, aki annak tartja, az ne írjon ide semmit. Csak szeretném, ha valaki leírná, hogy tulajdonképpen hogyan kell ezt csinálni, hány lapot kell húzni, mit jelentenek, ilyesmi.

Legjobb válasz: Nem írtad milyen kártyából szeretnél jósolni.Ez pedig attól is függ. Más a jelentésük, más a jóslás formája, stb. Lehet jósolni tarot-ból, cigánykártyából,...,akár magyarkártyából is. Én cigánykártyából szoktam, abból is sokféleképpen lehet jósolni-pl mikor konkrétan kérdezel vmit, van álatánosban, körbe kitevõs ennek a neve szerencsekerék,stb. Itt a net, keresgess a Google-ben, és megtalálod a kártyák jelentését, találsz sokféle jóslás leírást, formát.

Nem írtad milyen kártyából szeretnél jósolni.Ez pedig attól is függ. Más a jelentésük, más a jóslás formája, stb. Lehet jósolni tarot-ból, cigánykártyából, ..., akár magyarkártyából is. Én cigánykártyából szoktam, abból is sokféleképpen lehet jósolni-pl mikor konkrétan kérdezel vmit, van álatánosban, körbe kitevõs ennek a neve szerencsekerék, stb. Itt a net, keresgess a Google-ben, és megtalálod a kártyák jelentését, találsz sokféle jóslás leírást, formát.
Szeritem nézz körül szakkönyvek után. Ha komolyan érdekel a téma, és komoly dolognak tartod, akkor gondolom nem gondolod, hogy ezt le hehet annyival rendezni, hogy húzz 8 lapot, és ami harmadikon szerepel, az majd akkor izé... Ennél biztosan összetettebb a dolog nem gondolod?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki tud segíteni ingyenes numerológia elemzésben?

Saját részre szeretnék kérni.Kisebb elemzést kaptam már..de nagyon érdekelne..pénzt nem tudok rá szánni:/

5

EZO. TV jóslás? Kinél jósoltatok? Bejött?

21

Hol tudok interneten ingyen jósoltatni?

Egyáltalán van értelme az ilyen helyeken adott jóslatoknak?

10

Számmisztikával kapcs segítene valaki?

Nagyon érdekel a számmisztika..s szeretnék elemzést csináltatni magamnak, azonban amint hallotam drága..és sajnos nem tudok erre pénzt szánni. Valaki tudna segíteni abban hogy ez megoldható legyen pénzköltés nélkül valamilyen módon?

2

Melyik az a rúna, melyet ha feldobunk és leesik vagy igen -el vagy nem -el válaszol?

Mint a csillagpor c. filmben . Ha jól tudom ez a boszorkányrúna de az inkább jóslásra való.

6

Mibol lehet megjosolni, hogy hany gyerekem lesz?

13

Mindkét tenyerem életvonalán van egy elég nagy szakadás. Mit jelenthet ez?

11

Félnétek hogy mit mond egy jós a jövőre nézve?

Születésnapomra kaptam ajándékba, ill. kett? közül ezt választottam, édesanyámtól. Egy nagyon híres, elismert jós Mo-n és ami fontosabb h anyu is volt már nála és nagyon durván beteljesültek a dolgok amiket mondott. Rettent? káosz az életem, válás közepette vagyok, van egy kisfiam és valahogy minden olyan bizonytalan. Most egyszer?en elkezdtem félni, bár a hölgy nem mond annyira végzetes dolgokat.....teszem azt örökre egyedül maradsz, de mégis félek. Ti félnétek?, én úgy vagyok vele ha már mond valamit, ami segít, akkor már megérte, de ha rossz hírt mond?

4

Valakinek nincs josnöje? Aki tényleg az igazat mondta, szükségem lenne rá nagyon¢!

12

Ez igaz? :S (lentebb)

http://lmv.hu/node/4999

33

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!