Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell jóskártyából jósolni (1 db)

Hogyan kell a jóskártyából jósolni?

Most légyszi ne azt írjátok, hogy ez egy hülyeség, aki annak tartja, az ne írjon ide semmit. Csak szeretném, ha valaki leírná, hogy tulajdonképpen hogyan kell ezt csinálni, hány lapot kell húzni, mit jelentenek, ilyesmi.

Legjobb válasz: Nem írtad milyen kártyából szeretnél jósolni.Ez pedig attól is függ. Más a jelentésük, más a jóslás formája, stb. Lehet jósolni tarot-ból, cigánykártyából,...,akár magyarkártyából is. Én cigánykártyából szoktam, abból is sokféleképpen lehet jósolni-pl mikor konkrétan kérdezel vmit, van álatánosban, körbe kitevõs ennek a neve szerencsekerék,stb. Itt a net, keresgess a Google-ben, és megtalálod a kártyák jelentését, találsz sokféle jóslás leírást, formát.

Nem írtad milyen kártyából szeretnél jósolni.Ez pedig attól is függ. Más a jelentésük, más a jóslás formája, stb. Lehet jósolni tarot-ból, cigánykártyából, ..., akár magyarkártyából is. Én cigánykártyából szoktam, abból is sokféleképpen lehet jósolni-pl mikor konkrétan kérdezel vmit, van álatánosban, körbe kitevõs ennek a neve szerencsekerék, stb. Itt a net, keresgess a Google-ben, és megtalálod a kártyák jelentését, találsz sokféle jóslás leírást, formát.
Szeritem nézz körül szakkönyvek után. Ha komolyan érdekel a téma, és komoly dolognak tartod, akkor gondolom nem gondolod, hogy ezt le hehet annyival rendezni, hogy húzz 8 lapot, és ami harmadikon szerepel, az majd akkor izé... Ennél biztosan összetettebb a dolog nem gondolod?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tarot kártyához, milyen könyvet ajánlanátok?

2

Mi a szellemtábla magyar neve? (nem a quija! )

36

Meg tudod jósólni, ki lesz Jézus Urunk következő utódja?

Most hogy lemondott a Szentatya a Pápaválasztó konklávé új Pápát választ majd. Engem most érdekelne. Jósok, meg tudjátok jósólni ? Trollokkíméljenek.

13

Hisz valaki a joslasban?

10

Azon nem gondolkoztatok még, hogyha minden jós mást jósol például világvégéről, akkor nem sok alapja van az egésznek? Ha valóban bekövetkezne valami nagy esemény, azt miért nem látja mindegyik?

Vagy vannak azért összefüggések, csak nem hallottam még róluk? Mert itt ahány ember, annyi féle jóslat. Legalább összebeszélhetnének egy kicsit. Vagy itt sem ér utánozni a másikat? :)

6

Egyetemen oktatták h. jósok körében extrém magas a borderline személyiségzavar! Mitől lehet sztetek?

Csak azért kérdezem mert ugye ti itt jártasabbak vagytok, és ez csak szóba került el?adáson.. pszichológiát hallgatok egyébként!

Esetleg van köztetek ilyen személyiségzavarral diagnosztizált jós?

5

Szerintetek lehet változtatni a sorsunkon?

Tegnap vetett nekem kártyát egy megbízható ember,azt látta,hogy a jelenlegi párommal ,akivel 5 éve együtt vagyunk vége lesz a kapcsolatunknak.Azt is mondta,hogy jön majd egy férfi,aki elhozza a boldogságot,a férjem lesz,gyerek is lesz!Az a probléma,hogy én ezt nem akarom,mert nagyon szeretjük egymást,el se tudnám képzelni az életemet mással!Rosszul vagyok már a gondolattól is!Egész éjjel sírtam ez jár a fejemben mindig!Tudok ezen változtatni,ha igazán szeretném?

7

Látok dolgokat (bővebben lent) (? )

Szóval látok dolgokat álmomban is de amikor ébren vagyok csak bevillan egy egy kép elég gyakran és azt utána látom is (nem deja vu szerintem de lehetséges) egy példa: (ezt álmomban láttam) Ahogy kilépek a suli udvarára kivezet? ajtón egy galamb repül el a magasba és pont odapillantok.. ezt pár nap múlva láttam is a suliba ahogy elrepül elég idegesít? mert van amikor 1 nap 3-4x is látok ilyen dolgokat ..

9

Sikerült már valakinek jósoltatnia Farbatosznál?

Pontosak a jóslatai? Mennyit kell fizetni? Szimpatikus volt e? Minden érdekel vele kapcsolatban.

19

Ki lesz az új Szentatya?

Jósok, próbáljátok megjósólni, ki lesz az új Pápa és milyen nevet vesz fel?

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!