Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell jóskártyából (1 db)

Hogyan kell a jóskártyából jósolni?

Most légyszi ne azt írjátok, hogy ez egy hülyeség, aki annak tartja, az ne írjon ide semmit. Csak szeretném, ha valaki leírná, hogy tulajdonképpen hogyan kell ezt csinálni, hány lapot kell húzni, mit jelentenek, ilyesmi.

Legjobb válasz: Nem írtad milyen kártyából szeretnél jósolni.Ez pedig attól is függ. Más a jelentésük, más a jóslás formája, stb. Lehet jósolni tarot-ból, cigánykártyából,...,akár magyarkártyából is. Én cigánykártyából szoktam, abból is sokféleképpen lehet jósolni-pl mikor konkrétan kérdezel vmit, van álatánosban, körbe kitevõs ennek a neve szerencsekerék,stb. Itt a net, keresgess a Google-ben, és megtalálod a kártyák jelentését, találsz sokféle jóslás leírást, formát.

Nem írtad milyen kártyából szeretnél jósolni.Ez pedig attól is függ. Más a jelentésük, más a jóslás formája, stb. Lehet jósolni tarot-ból, cigánykártyából, ..., akár magyarkártyából is. Én cigánykártyából szoktam, abból is sokféleképpen lehet jósolni-pl mikor konkrétan kérdezel vmit, van álatánosban, körbe kitevõs ennek a neve szerencsekerék, stb. Itt a net, keresgess a Google-ben, és megtalálod a kártyák jelentését, találsz sokféle jóslás leírást, formát.
Szeritem nézz körül szakkönyvek után. Ha komolyan érdekel a téma, és komoly dolognak tartod, akkor gondolom nem gondolod, hogy ezt le hehet annyival rendezni, hogy húzz 8 lapot, és ami harmadikon szerepel, az majd akkor izé... Ennél biztosan összetettebb a dolog nem gondolod?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A tarot jóslás mennyire megbízható?

Igazából eddig 99,9% százalékban bejött, de most olyat mondott, amit nem tudok elhinni, de jó lenne ha nem tévedne :)

11

A Mammutban lehet valamelyik üzletben ingát venni? Ha igen, hol?

2

Most hogy már szakított a párjával Seherezádé, összejöhetek vele?

Úgy fog kijönni Sheri a villából reméljük a legvégén a nyereménnyel a zsebében, hogy szingli és az a börtöntőltelék, aki miatt szakított az olasz dzsigolóval sem terheli magát. Most hogy gazdag lett, nem érdekes a pénz, nemkell gazdag pasit találnia, szerintetek, jósok, szóbajöhetek én is ? Jósóljátok meg, van-e esélyem ?

13

Meg tudod jósólni Sheherezádé nyeri-e a párbajt?

Való világról van szó és jóslást kérek, nem pedig esélylatolgatást köszi.

13

Nagyon szeretném meg tudni, hogy milyen nemű lesz a babám? Tudnátok ebben segíteni?

milyen nemű

7

Mit jelent a magyar kártyában a szív ász és a tök ász?

Magamnak kiraktam a magyar kártyát.Kíváncsi voltam, hogy általánosságban mit "mond" a jövőmről.Nem igazán értek hozzá, így internet segítségével olvastam össze lapok jelentését, de így se igazán tudtam nagyon összerakni. A neten csak általánosságban ír.
Mind a 3x egymás mellett jött ki a szív és a tök ász.Mit jelenthet? Tudom ez nagyon sokmindentől függ, de én mégis a két kártyamélyebb jelentésére vagyok kíváncsi.
Van itt olyan személy, aki valamennyire érte a kártyvetéshez?
Normális válaszokat várok. Aki szkeptikus ilyen téren, az ne írjon, nem véletlen jóslás a címe ennek a témakörnek!!!!!!
Köszönöm.

6

Jósolna nekem valaki a párkapcsolatomról?

8

Mit jelent jóslás közben amikor a jós 5-től 1-ig visszafelé számol?

Például Nyilas Misi is ezzel a technikával (illetve a név és életkor alapján) mondja el más emberek tulajdonságait, gondolatait.
Erről lehet valahol bővebben olvasni?

11

Szeged környékén hol lehet ingát venni?

Szeretnék Szeged környékén ingát venni, de előtte le szeretném ellenőrizni, hogy megfelelő-e, de ha nincs erre lehetőség a környékben, akkor természetesen marad a netről rendelés. Előre köszönöm a válaszokat. (nem a lebeszélést és trollkodást)

5

Milyen ingát vegyek?

Mire kell odafigyelni?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!