Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell jól csinálni a lovagló (2 db)

Hogyan kell jól csinálni a lovagló pózt?

Nekem valahogy nem megy, nem tudok elég gyorsan mozogni, és ez eléggé zavar! Szóval, hogyan kell?

Legjobb válasz: Voltam már együtt olyan csajjal, aki full hülye volt hozzá. de én most segítek neked: A lényeg mindig az, hogy a dákó hosszan, nagyokat mozogjon benned. Minél nagyobb utat tesz meg a farok, annál élvezetesebb lesz a fiúnak. Próbáld meg csípõbõl nyomatni, biztos sok ilyen pornó videót láttál már. De ha nem megy, akkor csak bátran használd a combizmaidat és a térded erejét, és így mozogj a dákón. A tempóról meg csak annyit, hogy csak nagyon kevés lény tudja több percig is csinálni ugyanabban a ritmusban. Ha kiesel a ritmusból váltogassad a tempót.

Voltam már együtt olyan csajjal, aki full hülye volt hozzá. de én most segítek neked: A lényeg mindig az, hogy a dákó hosszan, nagyokat mozogjon benned. Minél nagyobb utat tesz meg a farok, annál élvezetesebb lesz a fiúnak. Próbáld meg csípõbõl nyomatni, biztos sok ilyen pornó videót láttál már. De ha nem megy, akkor csak bátran használd a combizmaidat és a térded erejét, és így mozogj a dákón. A tempóról meg csak annyit, hogy csak nagyon kevés lény tudja több percig is csinálni ugyanabban a ritmusban. Ha kiesel a ritmusból váltogassad a tempót.
A csípõddel kell mozogni. Olyan mintha ecsetelõ mozgást végeznél, felülve. Minél jobban csavarod elõre és hátra a csípõd annál jobban stimulál. Vagy ülj bele, dõlj elõre a pasira, és a csípõdet mozgasd fel és le, úgy hogy a hasad ne emelkedjen el, és a péló se csússzon ki. Legfõképp pedig élvezd, és ne titkold el, hogy élvezed!! Ha látszik rajtad akkor az még izgatóbbá tesz.
Sietsz valahová?
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a segítséget!:)
Úgy csináld, hogy a ló ne dobjon le magáról.

Hogyan kell igazán jól csinálni a lovagló pózt? Mire kell figyelni, hogy a pasinak jó legyen? Hogy mozogjak?

Legjobb válasz: Én úgy szoktam,hogy ammenyire csak tudom letolom magam(persze miközben benem van!).Tutira elélvez.Nem igazán szokott kiabálni,nincsen hangja közben,csak ha fáj neki valami :) Csak takarótépés, meg stb.De ettõl...XD Térdbõl emelkedj fel és le.Közben a melleiddel simogathatod a mellkasát ha ráfekszel a mellkasára.Fogd meg a kezeit a csuklójánál és úgy lökd magad.Én így szoktam :)

Én úgy szoktam, hogy ammenyire csak tudom letolom magam(persze miközben benem van!).Tutira elélvez.Nem igazán szokott kiabálni, nincsen hangja közben, csak ha fáj neki valami :) Csak takarótépés, meg stb.De ettõl...XD Térdbõl emelkedj fel és le.Közben a melleiddel simogathatod a mellkasát ha ráfekszel a mellkasára.Fogd meg a kezeit a csuklójánál és úgy lökd magad.Én így szoktam :)
jo az is ha enm csak fel le mozgatod magad hanem elõre hátra a csipõdet:P
Én is ugy szoktam h a csipõmmel mozgok akkor csúszkálok benne:) nekünk ez a legjobb mert ugrálni nem tudok vagyis inkább nem merek :$
Én is így csinálom :) Amúgy meg ha rendes a pasid, akkor az elején mozgatja a feneked a kezével, hogy ráérezz a ritmusra.
A kérdező hozzászólása: szokta! csak mondom azért megkérdezem a véleményeket. köszi!
igen, ez tényleg állati jó. sõt, ha ügyes vagy, akkor itt duplaorgazmusod is lehet: csikló és G-pont egyben. Na utána kipurcansz rendesen...... Én itt volt, hogy zsinorban többször is élveztem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!