Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell jól csinálni a (36 db)

Hogyan kell jól csinálni a nyelves csókot?

Vagy egyáltalán hogyan kell? Hogyan tudnék gyakorolni rá, amíg nem találkozom újra a szerelmemmel?

Legjobb válasz: Nem fogsz tudni gyakorolni rá. Ahhoz kéne partner is, aki ha jól értettem, távol van. De ne aggódj, nem fog megkövezni, ha elsõre nem sikerül annyira jól. Hamar bele fogsz jönni.

Nem fogsz tudni gyakorolni rá. Ahhoz kéne partner is, aki ha jól értettem, távol van. De ne aggódj, nem fog megkövezni, ha elsõre nem sikerül annyira jól. Hamar bele fogsz jönni.
A kérdező hozzászólása: Van olyan technika, ami nektek bejön? Amivel meglepetést lehetne okozni? (Utánaolvastam, de ebbõl nem lehet megtudni, hogy az embereknek mi jön be...)
olyan mintha nyalogatnád a partnered nyelvét

Hogyan kell jól csinálni a lovagló pózt?

Nekem valahogy nem megy, nem tudok elég gyorsan mozogni, és ez eléggé zavar! Szóval, hogyan kell?

Legjobb válasz: Voltam már együtt olyan csajjal, aki full hülye volt hozzá. de én most segítek neked: A lényeg mindig az, hogy a dákó hosszan, nagyokat mozogjon benned. Minél nagyobb utat tesz meg a farok, annál élvezetesebb lesz a fiúnak. Próbáld meg csípõbõl nyomatni, biztos sok ilyen pornó videót láttál már. De ha nem megy, akkor csak bátran használd a combizmaidat és a térded erejét, és így mozogj a dákón. A tempóról meg csak annyit, hogy csak nagyon kevés lény tudja több percig is csinálni ugyanabban a ritmusban. Ha kiesel a ritmusból váltogassad a tempót.

Voltam már együtt olyan csajjal, aki full hülye volt hozzá. de én most segítek neked: A lényeg mindig az, hogy a dákó hosszan, nagyokat mozogjon benned. Minél nagyobb utat tesz meg a farok, annál élvezetesebb lesz a fiúnak. Próbáld meg csípõbõl nyomatni, biztos sok ilyen pornó videót láttál már. De ha nem megy, akkor csak bátran használd a combizmaidat és a térded erejét, és így mozogj a dákón. A tempóról meg csak annyit, hogy csak nagyon kevés lény tudja több percig is csinálni ugyanabban a ritmusban. Ha kiesel a ritmusból váltogassad a tempót.
A csípõddel kell mozogni. Olyan mintha ecsetelõ mozgást végeznél, felülve. Minél jobban csavarod elõre és hátra a csípõd annál jobban stimulál. Vagy ülj bele, dõlj elõre a pasira, és a csípõdet mozgasd fel és le, úgy hogy a hasad ne emelkedjen el, és a péló se csússzon ki. Legfõképp pedig élvezd, és ne titkold el, hogy élvezed!! Ha látszik rajtad akkor az még izgatóbbá tesz.
Sietsz valahová?
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a segítséget!:)
Úgy csináld, hogy a ló ne dobjon le magáról.

Hogyan kell jól csinálni a párhuzamos parkolást?

Néha rámegyek a járdaszegélyre, néha meg túl messzire állok meg. Mindig 100-szor kell korrigálni, közben meg egyre idegesebbek mögöttem a többiek, mert nem férnek el.

Legjobb válasz: ezt elméletileg a rutinon megtanították..nem is lehetne jogsid:)

ezt elméletileg a rutinon megtanították..nem is lehetne jogsid:)
mindenesetre ne foglalkozz a többiekkel.had idegeskedjenek.te meg gyakorolj otthon sokat!
off Na az elõzõ hozzászóló ha ezt az utcán mondja nekem, esküszöm megverem! Miaz hogy ne foglalkozzon a töbiekkel?!! Normális vagy? Így is tele vannak hülye barmokkal az utcák, akik beállnak az utca közepére, elfoglalnak 3om parkolóhelyet meg le se szarják a másikat. Persze ha téged akadályoznának akkor meg neked állna feljebb. Ha mindenki olyan barom volna, már rég összeolmlott volna közlekedés. off vége. Nade a lényeg, hogy lehet venni oktatótól pótórákat. Bár drága, de hasznos lehet, mert pár óra alatt megtanítanak neked ilyeneket. A titka egyébként az, hogy ismerni kell a kocsit, illetve gyakorolhatsz is, elmész valami félreesõ helyre, kiteszel bólyákat, vagy ami van, és megpróbálsz beállni. Hasznos ha valaki segít is. Egy idõ után jól fog menni.
Állj az a kocsi mellé, ami elötted lesz majd úgy, hogy a te hátsó kereked az õ faránál legyen, kb fél méterre tõle. Kezdj el lassan tolatni úgy, hogy közben teljesen betekered akadásig a kormányt. (Lassan gurulj!!!) Miután teljesen betekerted a kormányt, gurulj így kb még 1 métert, majd tekerd visszafele a kormányt. Így 1 "lendülettel" be lehet parkolni. Lehet, hogy kis gyakorlást igényel majd, míg megtalálod a sebességet amivel tolatnod kell, de tuti beválik. Én így tanultam 10 éve Angliában, azóta így parkolok mindig és ritka, hogy korrigálnom kelljen. Illetve sokkal kisebb helyekre is beparkolok, mint azt elsõ ránézésre bárki gondolná. Sok sikert.
Találtam egy leírást, itt a link: http://kepfeltoltes.hu/080913/p_rhuzamos_parkol_s_www.kepfel.. Én annyit tennék hozzá, hogy én úgy emlékszem, az oktatóm annó a 2. pont második feléhez (lila vonalas rész) azt mondta, hogy addig kell hátra tolatni, amíg a külsõ tükörben teljesen meg nem látom a mögöttem parkoló autót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Anno 16 éve, amikor jogsit csináltam MO-n, valóban megtanitották. Csakhát otthon el lehet lenni e nélkül is, ugyanis nem igen kell igy parkolna. Illetve lehet máshogy is. Viszont külföldre költöztem és itt csak igy lehet parkolni. Még azért is megbüntetnek, ha hozzáér a kerék a járdaszegélyhez. Egyébként megy, csak mint ahogy irtam is, nem szokott elsõre sikerülni. Azért köszönöm a segitséget és gyakorolni fogok.
én nem szoktam méregetni. a leírt módszer szerint az elõttem álló kocsi mellé szoktam beállni. amikor kb. a kocsim felénél van az õ vége, akkor tekerem be a kormány, és lassan tolatok. egészen addig amíg az én kocsim külsõ hátsó sarka egy pontban nem lesz a mögöttem lévõ elsõ külsõ sarkával. ez a "kör középpontja", majd ezen az íven beforgatom a kocsit :) sok sikert. a mögötted lévõk miatt ne aggódj, van rajta kormány, ki tud kerülni, ha nem akkor meg dudál, attól õ megnyugszik, te meg ne foglalozz vele :)

A Bates-szemtornában mi a memóriainga és hogy kell jól csinálni? A "kis inga" és a "nagy inga" fogalmak mit jelentenek? Én csak a "sima" ingázást ismerem

Aki tudja, légyszi írjon!

Legjobb válasz: Az alapján amit olvastam ,én úgy értelmeztem ezeket, hogy a nagy inga, amikor állva ingázol. Ilyenkor ugye minden ellenkezõ irányba mozog. Mikor te jobbra ingázol, akkor minden balra megy. A másik ingázás, mikor mindezt csukott szemmel elkébzeled, gondolom ez a memóriaingázás. Írt egy harmadik félérõl is, mikor betûket figyelve ingázol. Gondolom ez a kis inga. Ilyenkor csak a sorok, vagy csak egy betû mozog ide-oda.

Az alapján amit olvastam , én úgy értelmeztem ezeket, hogy a nagy inga, amikor állva ingázol. Ilyenkor ugye minden ellenkezõ irányba mozog. Mikor te jobbra ingázol, akkor minden balra megy. A másik ingázás, mikor mindezt csukott szemmel elkébzeled, gondolom ez a memóriaingázás. Írt egy harmadik félérõl is, mikor betûket figyelve ingázol. Gondolom ez a kis inga. Ilyenkor csak a sorok, vagy csak egy betû mozog ide-oda.

Milyen pózban jó a szex? Nálunk mindig csak misszionárius van meg néha hátulról.. Szeretnék lovagolni is, de félek, hogy nem jól csinálnám. Hogyan kell jól csinálni?

Legjobb válasz: Ráülsz a párodra. Beleülsz a péniszébe. A kezedet a feje/válla mellé teszed, és mozogsz fel le... Vagy ahogy jól esik! Sok sikert!

Ráülsz a párodra. Beleülsz a péniszébe. A kezedet a feje/válla mellé teszed, és mozogsz fel le... Vagy ahogy jól esik! Sok sikert!
álljatok fel, és úgy hátulról a falnál; vagy az ágyon mindketten oldaltfekve vagytok, és úgy; legyen fantáziátok!! a lovaglástól nem kell félni, nem tudod rosszul csinálni. én a pornókból rengeteget tanultam, és megérte mert eddig senki nem panaszkodott rám...sõt ;) nézz ilyen filmeket, és el tudsz sajátítani jó pár mozdulatot, és rengeteg, izgalmas pózt.
Ültél már lóháton?Ha igen, akkor pont úgy:) Ha nem akkor ajánlok egy jó pornó filmet és némi hastáncot.A kettõ kombinálva észveszejtõ tud lenni.;) Nekem nagy g ponti orgazmusaim vannak attól a póztól, h a párom oldalán fekszik, én háton merõlegesen a törzsére.Egyik combja a lábam között, és mindent bele. Aztán változatosságot jelenthet egy szék, asztal, fürdõkád, mosógép, virágos mezõ...
nagyon sok féle póz van még... lovacska is jóó nagyon, vagy ha oldalatokon fekszetek, te háttal a barátodnak... vagy ugyanez szembõl, vagy hogy te háton, õ oldalt fekve... estelge a lovaglás egy másik változata amikor neki háttal ülsz rá... hmm nemtom mit hagytam ki de ebbõl már lehet válogatni... am meg lovacska nem nehéz egy kis elõre-hátra meg fel-le mozgás, variált ritmusban és behatolással, a pasid oda lesz tõle:P sok sikert:)

Hogy kell jól csinálni azt a pózt mikor a fiú áll és az ölébe veszi a lányt?

Legjobb válasz: Hát a srácnak kell egy jó fizikum, a csaj meg ne legyen egy tonnadonna.

Hát a srácnak kell egy jó fizikum, a csaj meg ne legyen egy tonnadonna.
Erõsödj meg elõtte
jó nagyon.Csak a férfinak tényleg erõsnek kell lennie.26L

Ha egy nőt orálisan kiakarok elégíteni, akkor mik azok a dolgok amikre figyeljek, és hogyan kell jól csinálni?

nyelvemet meg az ujjamat hogyan használjam jól?

Legjobb válasz: majd a csaj elmondja, mindenki máshogy szereti

majd a csaj elmondja, mindenki máshogy szereti
Igaza van az elso komentesnek!
ha nem is volt tökéletes, begyakoroltattam az illetõt, majd megkóstolhatta a ge.cimet jutalom gyanánt
Magyarul, ha kérhetném.
Visszajárnának... már amelyiknek hagytam. :)
össze ne vesszetek már :) kérdés, hogy tövig bekapod-e, és közben kiguvadnak a szemeid és folyik a könnyed?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem veszekedtünk. Felszabadultan társalogtunk csupán.
A kérdező hozzászólása: Ez nem csak a tövig bekapásról szól. Hanem nyelvjátékról, szopogatásról, nedvesítésrõl, kézzel-kéz nélkül felváltva, megfelelõ sebességgel, ujj játékkal, fülledt erotikus nyögdécseléssel és lihegéssel. Na ezzel leírtam a 70%-át :)
#20 köszi, hogy elmagyaráztad :) )) (nem a tini kategória vagyok, még ha a hülyeségem olyan szintû is)
Jelzem én nem vagyok mestere ennek, de ahogy hallom, a finom nyelvjáték, stb. állítólag jobb, mint a tövig bekapás. :)
A kérdező hozzászólása: mindkettõ kell. így teljes a folyamat. de a csak tövig bekapás, hörögni meg fuldokolni a kukin, az nem muri :D
Na nekem fizetni se tudnának annyit, hogy bárki kukija miatt fuldokoljak. :) Hol abban az élvezet? :)
Szia! :) Mondd el a lánynak, hogy szereted, mi az, ami fáj Neked, tanítsd meg, és nem kerülsz ilyen helyzetbe. Nem tanítják az orált iskolában, csak Japánban :D
Kérdezõ: gratulálok a teljesítményedhez, de azért azzal legyél tisztában, hogy minden férfi mást szeret - nekem eddig nem volt panasz a technikámra, de minden partneremmel újratanultam, hogy NEKI személy szerint mi a jó! A másik pedig: én nem örülnék neki, ha csak a szopási technikámért járna hozzám vissza egy pasi, mivel úgy gondolom, vannak egyéb értékeim is... arról nem is beszélve, hogy én is szeretném magam jól érezni egy kapcsolatban. (Nem csak szexuálisan.)
Ja és ha hörögsz meg fuldokolsz a mélytorkozástól, akkor azért van még mit finomítani. ;) Meg lehet azt is tanulni úgy, hogy ne fuldokolj! ;)
Biztos meg lehet... kérdés, hogy érdemes-e? :) Akinek az a feltétele, hogy a farkát lenyomja a torkomon, az felõlem le is léphet, nem igazán érdekel tovább, sõt, valószínûleg le is kell lépnie. :) (Ha másnak jó, nem szólom meg, tényleg csinálja az a nõ aki ezt élvezi, az õ dolga).
A kérdező hozzászólása: A kérdés az, vissza is járnak-e hozzád :)
Én meg nem is szoktam csinálni, (el se várom), ha csinálnám is béna lennék... mégis kapkodnak utánam szex terén (is), na de mindenki másban jó, ahogy mondják. :)
A kérdező hozzászólása: :D
Magyarul: Srácok, jellemzõ rátok, hogy ijedten tiltakoztok ("jaj... csak ezt ne, kérlek...!") ha a lány le akar cumizni, mivel eddigi tapasztalatok alapján félõ, hogy a fogaival szétcincálja, rágcsálja, harapdálja a kukitokat? :)
Volt szerencsém több béna csajhoz is, volt hogy nem is igényeltem inkább, mert egyszerûen szar volt, de hát na, ki tudja, hogy mi mennyivel vagyunk jobbak?:D
Még szerencse, hogy nõ vagyok... a fiúknak általában spontán ösztönük van a jó nyalásra, szerintem úgy születnek.
5. Valószínûleg jobbak vagytok. :) Az a lelkesedés, semmi fintorgás, ösztönös nyelvmunka... mintha az ég is a nõ lába közé teremtett volna. :D
nincs az az isten!
És ha valami vérengzõ, barbár, hegyes fogú nõrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Csak mert egy 20 éve házas férfinek mutattam meg milyen is mikor valaki jól csinálja. A felesége nem értett hozzá. Nyugi, már elvált. Mielõtt még nekem esne valaki :D
#10 önbizalmad az van :)
A kérdező hozzászólása: Kell az önbizalom, anélkül kicsinálna a többi ember :D Egyébként meg van mire, eddig minden férfi szerint világbajnok vagyok ebben a tevékenységben...
#12 Szoppancs, te vagy az?
A kérdező hozzászólása: ? :D
Na erre a maratonra komplekt beizgultam! :)

A nők szeretik ha nyalják a pináját és hogyan kell jól csinálni?

a nők szeretik ha nyalják a pináját és hogyan kell jól csinálni?

Legjobb válasz: Én is szeretem, nincs abban semmi gusztustalan! Sõt hamar eljutok a csúcsra..:D

Én is szeretem, nincs abban semmi gusztustalan! Sõt hamar eljutok a csúcsra..:D
Keress fel egy profi csajt, õ majd kitanít! Egyébként ahány nõ annyi féle, pl valaki szereti ha szívogatják a csiklóját, valaki nem, stb. Vagy nézz több pornót addig is, míg nem tudsz hús-vér nõn gyakorolni. Amúgy szeretik, még az is, aki most itt tagadja. Csak hát a nõk már ilyenek. :D
Valósághû szerepjáték punci nyalás idõ intervalluma alatt: Férfi: mmm-mmm-cupp-lelelele-cupp-mmmm-nyek-nyak-lafatty-lelele Nõ: He-he -mmm-mmm-óóóhhh-óóóóóhhh-eh-ehe-eh-aha-aha-aaahhhaaaaa!!!!!!
A stílus, maga az ember. Ez vonatkozik a kérdésre, és válasz a kérdezõnek.
Én nagyon szeretem, egyszer csinálta egy fickó nagyon jól, attól kb. 2 perc alatt elélveztem, nem tudom hogy csinálta olyan volt, mintha rezegne a nyelve és jó helyre tette, fantasztikus volt.....25/L
Na, jó! Hagyjuk ezt!!! Igen is szeretik ha a pasik kinyalják a puncikájukat!! Van aztán olyankor takaró markolászás, meg szemforgatás, meg felsõtest megfeszítés, meg mély lélegzet, meg nyöszörgés, meg még ami most nem jut eszembe.
Én pl.szeretem, de csak ha jól csinálják. Ha csak ott szerencsétlenkedik vki, akkor még az élettõl is elmegy a kedvem.:D
Szerintem az orális szex nagyon megalázó dolog! Én férfi vagyok!De szerintem a "szopatás"(gyönyörû kifejezés) még ennél is megalázóbb és van nõ aki ezt élvezi!
Én nõ vagyok, de köszönöm, nem kérek belõle, szerintem ez undorító dolog, azt sehogy se lehet jól csinálni.
Hát az én barátnõim szerették az biztos! Én csinálni is szeretem ha szép ápolt az illetõ. Jól csinálni mást jelent egyes nõknél, de a lényeg, hogy figyeld a reakciókat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!