Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell jól (904 db)

Hogyan kell jól fogalmazni, irkálni, vagy írni?

Legjobb válasz: Ha a lehetõ legegyszerûbben kéne megfogalmaznom, hogy kell jól írni, azt mondanám, nem úgy, ahogy beszélünk. Vagyis a nyelvtani szabályokat tökéletesen betartva, helytelen szófordulatokat kerülve és a legegyszerûbb, legáltalánosabb szavakat és fogalmakat mellõzve. Elhiszem, hogy ezer szó ismeretével is le lehet élni, de szegényes és sivár élet lesz az. Vannak szavak, melyek behelyettesíthetõk sok helyére, szókapcsolatok, melyeket gyakran használunk, mert jól mûködnek és egyszerûek. Azonban, ahogy a fûszer ízt ad az ételnek úgy a szavak zamatot a szövegnek. Nem elég azonban az idegen szavak szótárát papírra vetni, össze is kell õket fûzni, ráncba szedni. Szófordulatok, szókapcsolatok és kötõszavak, ezekkel is meg kell tanulni bánni, így viszel egyediséget, stílust az írásodba. Szókincs, igényesség és stílus.

Ha a lehetõ legegyszerûbben kéne megfogalmaznom, hogy kell jól írni, azt mondanám, nem úgy, ahogy beszélünk. Vagyis a nyelvtani szabályokat tökéletesen betartva, helytelen szófordulatokat kerülve és a legegyszerûbb, legáltalánosabb szavakat és fogalmakat mellõzve. Elhiszem, hogy ezer szó ismeretével is le lehet élni, de szegényes és sivár élet lesz az. Vannak szavak, melyek behelyettesíthetõk sok helyére, szókapcsolatok, melyeket gyakran használunk, mert jól mûködnek és egyszerûek. Azonban, ahogy a fûszer ízt ad az ételnek úgy a szavak zamatot a szövegnek. Nem elég azonban az idegen szavak szótárát papírra vetni, össze is kell õket fûzni, ráncba szedni. Szófordulatok, szókapcsolatok és kötõszavak, ezekkel is meg kell tanulni bánni, így viszel egyediséget, stílust az írásodba. Szókincs, igényesség és stílus.
Amikor írsz valamit, akkor ne magadnak vagy a papírnak írj, hanem annak, aki majd olvassa. Képzeld el õt, hogy mit vált ki belõle, és úgy írd le, hogy a kívánt hatást érje el.
olvass ki hetente minimum 1 könyvet, kb 2 év múlva látszani fog a változás.
ha sokat olvasol, mindenféle témában és stílusban, és te magad is nekiállsz, elõbb-utóbb megtalálod a saját hangod.
Hö. Én meg pont azt mondanám, hogy úgy kell írni, ahogy beszélsz. Mintha egy barátodnak mesélnél. Elöszörre vagy leírod az egészet, amit akarsz így, és utána nekiülsz, hogy kijavítsd a szóismétléseket, szinonimákat, stb, vagy pedig csinálsz már az elején egy vázlatot, és pontonként megcsinálod ugyanazt. Ideális esetben nem az utolsó pillanatban, hanem még alszol rá egy-kettõt, és újra átnézed. Én abból indultam ki, hogy neked ez iskolába kell.
Én személyem szerint ha írok, akkor elôször is kitalálom, mirôl. Aztán ha megvan, akkor adok neki címet(a cím nagyon sokat segít!) és írok egy rövidke emlékeztetôt magamnak, hogy pl. ha sztorit írok, akkor mirôl szól, mi lesz a végén, meg lejegyzetelem a hirtelen ihletáradatom, amivel színesebbé teszem majd a történetet. Aztán ki kell találni, hogy pl. a fôhôs meséli-e el, vagy a narrátor mondja, vagy mint a legtöbb filmben, csak úgy mennek az események. Ha ez is megvan, akkor a saját igényeimnek megfelelôen megírom. Elsô sorban úgy, ahogyan én akarom látni/olvasni. Utána alakítgatom, elolvastatom rokonokkal, ismerôsökkel, stb., és ha megvan ez is, és nekik is tetszik, és nekem is tetszik, akkor késznek nyilvánítom. Fontos, hogy más könyveket is elolvassunk, mert ahogy mondani szokták: az okos mások hibájából tanul, a buta a sajátjából, a hülye egyikbôl sem. Csak itt nem hibákról, hanem történetekrôl van szó. Remélem segített ^^

Hogyan kell jól szopni? Banánon gyakoroljom? Hogyan szeretitek fíúk és hogy kell jól csinálni? 18/L

Legjobb válasz: Nahhh, csak azt javítod ki... Amit nem látsz a videón, az fantázia és ösztön... Jó a banán, mert legalább jól laksz, ha mást nem is érsz el vele.

Nahhh, csak azt javítod ki... Amit nem látsz a videón, az fantázia és ösztön... Jó a banán, mert legalább jól laksz, ha mást nem is érsz el vele.
ma 13:19 Egy a lényeg. A fogadat nem használhatod, de a nyelveddel játssz bátran. Hidd el akkor nem lehet elrontani.
Érzésbõl! És figyeld a reakcióit!Ami jó neki azt folytasd. Elõször végigcsókolhatod, nyalogathatod ilyesmi. Aztán kezd el a szádba venni. Fogad ne érjen hozzá. Élvezd te is!!! Sok nyállal!Úgy lesz jó sok és ragadós nyálad ha mélyen lenyeled és ez ingerli a torkod.Kézzel is csináld!A vége a legérzékenyebb, van akinek itt óvatosan kell és van aki itt élvezi, nézd meg hogy reagál.Nagyon fontos a ritmus!Ne csak nyalogasd, szopjad:DNem tudom szebben írni ne haragudj:) Váltogasd a lassút a gyorssal, kézzel, kéz nélkül. És a golyókat se felejts ki!Ja és ne csak a végét kapd be!! 24 L
Keres olyan videókat.
Megtanítlak és gyakorolhatsz is rajtam rendszeresen! F.
Ja és úgy szeretem, ha nincs rajtam gumi! :) 22/F
Bõ nyállal.
Én körülmetélt vagyok, szóval sehogy se szeretem... mert az életben nem megyek el, hiába erõltetnénk a dolgot. Ezt is nem árt tisztázni: van, aki nem szereti, nem érzi és emiatt fölösleges, sok lány meg - tapasztalatból mondom - kb kötelezõnek érzi....
Így van.Bõ nyállal kell csinálni, és akkor semmi probléma nem lesz.
Alapszabály: bõ nyállal!
Jól meghízol a banántól a sok gyakorlatozás miatt, aztán már nem is fogsz tudni mást csinálni.
A kérdező hozzászólása: * nyelvét
A kérdező hozzászólása: ma 13:17 De én már egybõl azt akarom hogy jók csináljam és nem akarok gyakorlatozni egy pasin se.A banán lenne a legjobb, de valami teknikája biztos van.Hol tudnám el lesni?Vodeokon nem látod belûl a csaj száját és hogy hova teszi pl a nyelét amikor tövig beakapja.
Élõben egyszerûbb lenne.
A mélytorok technika a legélvezetesebb, itt egy videó, hogy kell megtanulni: http://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=611580268

Hogyan kell jól nyalni a puncit?

Mi a technikája?

Legjobb válasz: Fontos az odavezetõ út, annyira fel kell húznod, hogy elveszítse annyira a fejét, hogy máson se járjon az esze, minthogy végre kezdj valamit a puncijával. Aztán nyalod, odafigyelve a nõre, hogy mi a jó neki, de ezt is fokozatosan kezded. Aztán egy izgalmi szint után viszont meg kell találni a neki legjobb izgatását a csiklójának, és rajtamaradni végig. De van nõ, aki nem szereti végig, hanem inkább azt akarja, hogy belehatolj. De ha akarod, kombinálhatod is, behatolsz az ujjaddal, vagy egy dildóval, és tovább nyalod közben. Szóval a lényeg: minden nõ más, úgy kell jól nyalni, ahogy neki jó. :)

Fontos az odavezetõ út, annyira fel kell húznod, hogy elveszítse annyira a fejét, hogy máson se járjon az esze, minthogy végre kezdj valamit a puncijával. Aztán nyalod, odafigyelve a nõre, hogy mi a jó neki, de ezt is fokozatosan kezded. Aztán egy izgalmi szint után viszont meg kell találni a neki legjobb izgatását a csiklójának, és rajtamaradni végig. De van nõ, aki nem szereti végig, hanem inkább azt akarja, hogy belehatolj. De ha akarod, kombinálhatod is, behatolsz az ujjaddal, vagy egy dildóval, és tovább nyalod közben. Szóval a lényeg: minden nõ más, úgy kell jól nyalni, ahogy neki jó. :)
Nézz pornókat, és tanulj belõle!
én lassan szeretem, mintha fagyit nyalna

Mitől függ h valaki jól csókol-e? Hogyan kell jól csókolni?

egy jó technika? beleszületni kell? vagy elég az összhang? :O

Legjobb válasz: vagy tudsz elsõre jól vagy nem. ha nem tudsz gyakorolni kell és ráérzel !

vagy tudsz elsõre jól vagy nem. ha nem tudsz gyakorolni kell és ráérzel !
Vanak ilyen szado-mazok is, mint én, én szeretek ajkat harapni, na nem vérzõsre, csak kicsit.Nem biztos, hogy ha az egyik szerint jól, akkor a másik szerint is jól csinálod.
az összhang fontos. és tudd hogy a párod mikor kíván érzékibbet vagy vadabbat. ki kell még tapasztalni, hogy milyen extrákat kedvel még, pl tapizás, hajbatúrás, símogatás. és elsôre senkinek sem sikerül hibátlanra, ezen ne parázz! sok sikert! :)

Hogy kell jól nyalni?

soha nem nyaltam még puncit de nagyon akarok,de nem csak simán megcsinálni, jól akarom csinálni, úgy hogy nagyon élvezze az akinek éppen csinálom.

Legjobb válasz: Tudod a csikó nagyon érzékeny. Legalább olyan, mint a fiúknak a makkja. A nyelvvel csak óvatosan szabad kalandozni rajta és körülötte felváltva. Ha a lány erõsebben szeretné, úgy is odanyomja a szádhoz és akkor lehet egy kicsit erõsíteni. Amikor pedig érzed és hallod, hogy a lány kezd közel járni az élvezet felé. akkor pedig abba ne hagyd, mert akkor mindennek vége és lehet elõröl kezdeni az egészet. Lehet közben simogatni a lányt a hasán, a popsiján a combja körül, és mindenhol, ahol a lányon érzed, hogy jól esik neki. Ahhoz, hogy jó legyen a lánynak eléggé össze kell szokni, mert a lány nemfiú, hogy mindegy legyen, csak húzogassák neki. A lánynak érzelem és kedvesség kell. Csak akkor érsz el valamit.

Tudod a csikó nagyon érzékeny. Legalább olyan, mint a fiúknak a makkja. A nyelvvel csak óvatosan szabad kalandozni rajta és körülötte felváltva. Ha a lány erõsebben szeretné, úgy is odanyomja a szádhoz és akkor lehet egy kicsit erõsíteni. Amikor pedig érzed és hallod, hogy a lány kezd közel járni az élvezet felé. akkor pedig abba ne hagyd, mert akkor mindennek vége és lehet elõröl kezdeni az egészet. Lehet közben simogatni a lányt a hasán, a popsiján a combja körül, és mindenhol, ahol a lányon érzed, hogy jól esik neki. Ahhoz, hogy jó legyen a lánynak eléggé össze kell szokni, mert a lány nemfiú, hogy mindegy legyen, csak húzogassák neki. A lánynak érzelem és kedvesség kell. Csak akkor érsz el valamit.
Az elöttem szóló jókat mondott, de szeretnék egy valamit kijavítani: a csiklóban sokkal több idegvégzõdés van, mint a te makkodban, szóval még finomabban és gyengédebben kell csinálni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, holnap után ki is próbálom:) :)
Na sikerült? :D

Hogy kell jól szopni? Mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Aki en-block a pornóoldalakat ajánlotta, az még nem részesült szerintem kényeztetõ orálszexben. Én csak a farok szõrösebb vége felõl tudom elmondani a véleményem és lehet, hogy van olyan fiú, aki leginkább a "szájbakúromanõtosztjólvan"-típus, én nem vagyok az és a barátnõm sem szeretné. [ON] Szóval: bõ nyállal - ne ragadj le, nekünk sem jó, ahogy nektek sem, mondjuk ujjazásnál. A fogakat felejtsd el, amíg a makk a szádban van! Tapasztald ki, hogy a barátodnak hol érzékeny, hol rossz érzés és ennek megfelelõen izgasd! Van, aki szereti, ha rendesen szívják neki (porszívó-száj), van, aki jobban élvezi, ha gyengéden/sehogysem szívja a barátnõje. Ha az elõváladék/ondó ízével bajod van, akkor fogd a barátodat gyümölcsdiétára, elég 2-3 nap (az elsõ nap kell pár orgazmus a kiürüléshez). Utána nem lesz dohos/büdös/keserû a pasid, hanem a lehetõségekhez mérten gusztusos. Igazából bármilyen gyömülcsöt ehet, de a magokat (általában keserûek) inkább ne egye meg. Alapszabály, hogy olyat ne csinálj, ami neked kimondottan kellemetlen! Megpróbálni lehet (szájbaélvezés, mélytorok, etc.) de minél kellemetlenebb, annál rtkábban csináld. Fontos, hogy a pasid elmondja neked, ha baja van azzal, amit csinálsz, én 4-5 hónap után mondtam el barátnõmnek valamit, ami nem esett jól és azóta (számomra) tökéletesen csinálja, nulla tapasztalat után.

Aki en-block a pornóoldalakat ajánlotta, az még nem részesült szerintem kényeztetõ orálszexben. Én csak a farok szõrösebb vége felõl tudom elmondani a véleményem és lehet, hogy van olyan fiú, aki leginkább a "szájbakúromanõtosztjólvan"-típus, én nem vagyok az és a barátnõm sem szeretné. [ON] Szóval: bõ nyállal - ne ragadj le, nekünk sem jó, ahogy nektek sem, mondjuk ujjazásnál. A fogakat felejtsd el, amíg a makk a szádban van! Tapasztald ki, hogy a barátodnak hol érzékeny, hol rossz érzés és ennek megfelelõen izgasd! Van, aki szereti, ha rendesen szívják neki (porszívó-száj), van, aki jobban élvezi, ha gyengéden/sehogysem szívja a barátnõje. Ha az elõváladék/ondó ízével bajod van, akkor fogd a barátodat gyümölcsdiétára, elég 2-3 nap (az elsõ nap kell pár orgazmus a kiürüléshez). Utána nem lesz dohos/büdös/keserû a pasid, hanem a lehetõségekhez mérten gusztusos. Igazából bármilyen gyömülcsöt ehet, de a magokat (általában keserûek) inkább ne egye meg. Alapszabály, hogy olyat ne csinálj, ami neked kimondottan kellemetlen! Megpróbálni lehet (szájbaélvezés, mélytorok, etc.) de minél kellemetlenebb, annál rtkábban csináld. Fontos, hogy a pasid elmondja neked, ha baja van azzal, amit csinálsz, én 4-5 hónap után mondtam el barátnõmnek valamit, ami nem esett jól és azóta (számomra) tökéletesen csinálja, nulla tapasztalat után.
Néz meg egy pornó oldalt még kategoria is van ilyen
Fog nélkül, minnél mélyebben... Így még nem volt rá panasz. :D
Hát.. mindenkinek saját technikája van :) nekem pl, a pasim istenítette a technikám... aztmondta, hogy mint egy vérbeli profi... :D hát... nah :)
majd ha szopsz egy jó nagy faszt "rágyüssz" a technikájára
MÉLYTOROK FUCK YEAH!
A szád l1en olyan pozícióba mintha 1 ú betût akarnál kimondani, le is ellenõrizheted h így milyen messze vannak a fogaid az ajkaidtól.
20F mi volt az ami nem tetszett és amit késõbb mondtál el a b.nõdnek?:)
próbáld érzéssel, gondolja arra, hogy jól szeretnél sz.opni. szerintem ha nem vagy fridid, akkor belejössz.
Elõzõ: 20/F
a szopás mûvészet, nem mindenki tudja elsajátitani:D sajnálom, de azért hajrá!
Az a fõ amikor csinálod, ha egyre keményebb és feszül akkor jó, ha lanyhul és puhává válik akkor szólj, hogy hogy lenne jobb:P
Annyira nem lehet rosszul csinálni. Csak a fogadat ne használd, még véletlenül se. :-D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!tapasztalatlan vagyok még ebben, de szeretném jól csinálni.

Egy lakásban tartott 4 éves macskát hogyan kell jól kerthez szoktatni?

Legjobb válasz: Hogyha még sosem volt kinnt akkor biztos,hogy egy kicsit félõs lesz az elején. Fontos,hogyha új a ház is elõszõr azt szokja meg.Szerintem elég,hogyha nyitvahagyod az ajtót egy kicsit és kiülsz a kertbe, meglátod hamarosan elindul majd felfedezõútra. Hagyni kell egy kicsit ismerkedni a környezettel,de nagyon fog neki tetszeni. Pár napig még vidd be mindig nehogy elmásszon messzire. Ne izgulj sokkal ügyesebbek mint az gondolnád ,nagyon jól tudnak tájékozódni,egyedül a kutyáktól kell félteni,mert még nem ismeri a veszélyt.

Hogyha még sosem volt kinnt akkor biztos, hogy egy kicsit félõs lesz az elején. Fontos, hogyha új a ház is elõszõr azt szokja meg.Szerintem elég, hogyha nyitvahagyod az ajtót egy kicsit és kiülsz a kertbe, meglátod hamarosan elindul majd felfedezõútra. Hagyni kell egy kicsit ismerkedni a környezettel, de nagyon fog neki tetszeni. Pár napig még vidd be mindig nehogy elmásszon messzire. Ne izgulj sokkal ügyesebbek mint az gondolnád , nagyon jól tudnak tájékozódni, egyedül a kutyáktól kell félteni, mert még nem ismeri a veszélyt.
Ha elhozod a játékait akor biztos!

Hogyan kell jól smárolni? Ti hogy szoktatok?

A barátom azt mondta hogy csókolózás közben mindig belemélyed a fogam a szájába és fáj neki. Vele smároltam elösször de ? ezt nem tudja, azt hiszi elötte mással is csináltam. Úgy szoktam hogy forgatom a nyelvem, igazából érzem hogy nem jól csinálom de nem tudom hogy kéne jobban. Ti hogyan szoktátok? Már lassan 2 éve vagyunk együtt de még mindig nem jöttem bele igazán..

Legjobb válasz: A kérdés:hogy kell jól smárolni úgy hogy ne harapjam szét a pasim száját.....esetleg leírhatjátok hogy ti miylen technikával szoktatok....

A kérdező hozzászólása: A kérdés:hogy kell jól smárolni úgy hogy ne harapjam szét a pasim száját.....esetleg leírhatjátok hogy ti miylen technikával szoktatok....
fúúúúderég smároltam!!!!! Elfelejtettem :( 2 éve utoljára, ez azért botrány.... 21/F
Hát...mindenki úgy csókol meg smárol ahogy neki jó én általában harapdálom a párom néha szól hogy fájt hát ez van xD majd megszokja :D Am ha smárolás közben mélyednek a fogaid az ajkába akk nem kötelezõ smárolni sima csók is van a világon sztem nem kell hogy mindig ledugd a nyelved a másik torkán
Én sem vagyok híve mindig annak, hogy túrkáljunk egymás szájában, szerintem is többféle módon csókolózik az ember.Ez a pillanatnyi aktustól is függ, hogy éppen hogyan nyomjátok, de szerintem is igen kellemes amikor csak a szátokkal játszotok, finoman harapdáljátok, vagy kicsit a nyelveddel is hozzáérsz, nehéz ezt leírni, de lehet tök finoman is.
Hát 2 év alatt szerintem már belejöhettél volna, de azt sem értem, hogy ha a barátodat ez zavarja, akkor miért nem segít Neked? Én segítenék :)
A kérdező hozzászólása: Nem mindig zavarja csak amikor vadul csináljuk....amúgy meg én érzem hogy rosszul csinálom vagy hogy lehetne jobba is. És tudom hogy lehet anélkül is hogy turkálnánk egymás szájában.úgy is szoktunk.
huh
mi a kérdés?
akkor ne csináljátok vadul.. vagy szolj egy nagy bengáli cigány nak hogy verje ki a fogad és nem lesz akadály:D

Elsö alkalomra készülök, fiu vagyok. Hogyan kell majd jol ujjazni és hogyan kell jol bedugni neki?

sok petting em volt már és sok lánnyal de idáig még nemjutottam el... nyalni már nyaltam sokszor :) ujjazni is csak abba nemvagyok biztos hogy jol csinálom e :$ kérlek segitsetek :)

Legjobb válasz: az jó ha beleremeg, de annak hogy élvezi, nem mindenki remégéssel reagálja le. na. szóval érted. ha nem remeg, de látod rajta, hogy élvezi, akkor nincs baj.

Csak elõtte vágd le a körmödet! Iszonyúan tud fájni a nõnek, ha megkarmolod! Köszi, a többi nõ nevében is! :)
Csak ne feszengj, és minden oké lesz..:) Pasi vagy, véredben van..:P:) Minden rezzenését figyeld, legyél nagyon óvatos. amikor már elég nedves, elõször mondjuk dugd be finoman a mutató ujjad. húzogasd ki-be, néha forgasd.. Ha érzed, hogy ez már megy, akkor bemehetsz mégegy ujjal. látni fogod rajta, ha tetszik neki..:) Ha biztosra akarsz menni, kérdezd köszben halkan, hogy jó-e, hogy szeretné..... Aztán, mikor már eléggé kitágítottad, és úszik a nedvben:P;), akkor hajolj fölé, fogd meg a fütyköst a végénél, hogy biztos lyukba találj..:) Sok sikert!;)
az utolsó 2 voltam. Örülök, hogy tudtam segíteni. Saját tapasztalat alapján ment. az én akkori párom is abban a helyzetben volt mint Te..:) L/17
az jó ha beleremeg, de annak hogy élvezi, nem mindenki remégéssel reagálja le. na. szóval érted. ha nem remeg, de látod rajta, hogy élvezi, akkor nincs baj.
ha "beleremeg" az csakis azt jelenti, hogy jó neki, de csak óvatosan!
Hidd el látni lehet azt, ha elélvez!:) Ügyes legyél!;)
tudom ajánlani a Kámaszutra cm könyvet. :) De a kedvencem a lovagló póz: te fekszel az ágyon, és a csaj meg úgy csinál, mintha lovagolna, csak itt be van dugva neki a farkad, és a csaj diktálja a tempót, amit tapasztalatból tudok, hogy néha eléggé gyors tud lenni :) neki is jó, nekem is jó :) A másik a misszióránius póz, a harmadik a kutya póz, meg stb... szal ezt nem lehet elrontani. A méret nem lényeg, hanem az, hogy mit tudsz vele csinálni. Egyszerûbben: a játékos lehet akármilyen, de ha nagyon jól játszik, akkor nyerõ :)
A kérdező hozzászólása: hát köszi tényleg nagyon :) nemtudtam beregeljek e ide de megérte :) hát majd probálkozom a legjobbat nyujtani mint mindig :)
A kérdező hozzászólása: uha akkor abban is segithetnél hogy ilyenkor miért nem akarja 3 honap után sem? miért fél és hogy rudok segiteni neki abban hogy ezt leküzdje?
Ó, értem...:) akkor a válaszom 2. felét hagyd ki..:) jaaa..:) a csiklóját meg ingerelheted körkörös(finom) mozdulatokkal, vagy ide-oda..:) A lényeg hogy tényleg figyelj rá, mert egy pár ilyen érzéki alkalom után oda fogja adni a testét..:) ;)
A kérdező hozzászólása: hát az a baj hogy nálla csak petting röl lehet még szo... még nemakarja eröltetni mert az elsö rossz volt neki :S ezért is akarok nagyon jolenni és köszi a segitséget :) mindegyik hasznomra lessz :)
A kérdező hozzászólása: o értem köszi :D remélem holnap jobb leszek mint eddig :D nagyon szeretnék jolenni hogy ebben is tökéletes legyek számára :)
A kérdező hozzászólása: köszi :( és az aztjeleni hogy elélvez hogyha beleremeg? :) és a másik kérdésemre vmi tanács? :)
A kérdező hozzászólása: és akkor nemjo neki ha nemremeg bele? vagy azért akkor is? :) bocsi a láma kérdésekért :d
A kérdező hozzászólása: köszi :) meg az jo ha ott alul miközbe ujjazok beleremeg? csak nagyon fontos nekem ez a lány és ö már nem szüz mondjuk neki rossz volt az elsö ezért halogatja... szoval joakarok lenni nagyon:$

Vajon mire gondolt azzal, hogy neki az úgy elég sokáig tart? Nem jól csinálom? Vagy tényleg csak fáradt volt? Hogy kell jól csinálni? Mit fog ahoz szólni, és hogy mondjam el neki, h én szeretném, ha számba élvezne?

A páromat még sose jutattam el a számmal az orgazmusig. Szinte mindig az el?játék része az orális szex, mindkett?nk részér?l, de a múltkor megvolt és nem akartam szeretkezni, de örömet akartam neki szerezni, bár már nagyon kés? volt és álmosak voltunk, és elkezdtem, még alig érzem hozzá, de már ágaskodott, de leállított vagy 2perc mulva, h ez így neki elég sokáig fog tartani.. Én annyira szeretnék neki így is örömet okozni.

Legjobb válasz: Érdekes helyezt. Lehetséges, hogy tényleg valamit nem jól csinálsz, és fájdalmat okozol neki, de mivel szeret nem meri megmondani. Nagyon figyelj, hogy nem fogazz, mert ezzel súlyos sérüléseket is szerezhetsz neki. Illetve arra is figyelj, mikor a bört hátra húzod, hogy azt óvatosan csináld. Nagyon fáj nekik, ha már feszül. Természetesen beszélj vele, az a legtisztább dolog. Egyik nõ sem úgy születik, hogy azonnal az orális szex mesternõje. Petranova

Érdekes helyezt. Lehetséges, hogy tényleg valamit nem jól csinálsz, és fájdalmat okozol neki, de mivel szeret nem meri megmondani. Nagyon figyelj, hogy nem fogazz, mert ezzel súlyos sérüléseket is szerezhetsz neki. Illetve arra is figyelj, mikor a bört hátra húzod, hogy azt óvatosan csináld. Nagyon fáj nekik, ha már feszül. Természetesen beszélj vele, az a legtisztább dolog. Egyik nõ sem úgy születik, hogy azonnal az orális szex mesternõje. Petranova
Sztem csak azért mondta, mert valójában nem akarta.Mégpedig azért mert nem akar úgy orgazmust, hogy Neked nem okoz.Egy igazi úriember.Az én férjem is ilyen, SOHA nem engedné meg, mert azt akarja, hogy én is élvezzem.Van is sorozatos orgazmusom rendesen.
Azért mert valakinek megvan még lehet orgazmusa!!! A nõ felhelyez egy tampont, és a férfi nyugodtan kényesztetheti a nõt kézzel vagy a nyelvével. Petranova
A kérdező hozzászólása: Szexelünk, attól, h megvan, ez nem gond, csak olyankor kevesebbet, mert utána le szeretek tusolni és már éjjel 3kor nem volt hozzá kedvem. Szerintem nem okoztam neki fájdalmat..szólt volna.
Ismerõs a dolog, és szerintem nem jól csinálod. Túl kevés ingert adsz neki, azért atart sokáig. Tipp: próbálj a makk alsó felére koncentrálni, és/vagy gyorsíts!
Akkor meg egyszerûen nem tud tõle elmenni.Az én pasim dettó ilyen.Csinálhatnám neki egy órán keresztül, orálisan nem tud elmenni.Legközelebb próbáld meg kézzel, vagy ha a száddal akkor bõ nyállal:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!