Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell iwiw-re képeket (3 db)

Hogy kell az iwiw-re képet feltenni? Lehetne lépésről lépésre?

Legjobb válasz: Belépsz. Jobb oldalt fent találod, h "profiloldalam"-arra rákattintasz. Most bejön az adatlapod. Rámész oda, ahol a képednem kéne lennie bal oldalt.-rákkattintasz. "Profilképek" fog bejönni. Itt találsz majd olyat, h "képek feltöltése" - erre rákkattintasz. "Képek hozzáadása" fog bejönni-erre is katt. Megkeresed a gépeden a feltölteni kívánt képet, és utána rámész h "képek feltöltése" Remélem tudtam segíteni :)

Belépsz. Jobb oldalt fent találod, h "profiloldalam"-arra rákattintasz. Most bejön az adatlapod. Rámész oda, ahol a képednem kéne lennie bal oldalt.-rákkattintasz. "Profilképek" fog bejönni. Itt találsz majd olyat, h "képek feltöltése" - erre rákkattintasz. "Képek hozzáadása" fog bejönni-erre is katt. Megkeresed a gépeden a feltölteni kívánt képet, és utána rámész h "képek feltöltése" Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod!

Hogyan kell az iwiw-re képeket felrakni?

Nagyon kezdö vagyok!

Legjobb válasz: Rámész a profilodra, aztán bal oldalt kiválasztod a képek menüpontot. Utána pedig értelemszerûen a tallózásra mész, kiválasztod a képet, amit fel akarsz tölteni, nevet is adhatsz a képnek, és a végén megnyomod a mentés gombot. Ennyi az egész :-)

Rámész a profilodra, aztán bal oldalt kiválasztod a képek menüpontot. Utána pedig értelemszerûen a tallózásra mész, kiválasztod a képet, amit fel akarsz tölteni, nevet is adhatsz a képnek, és a végén megnyomod a mentés gombot. Ennyi az egész :-)
Az iWiW-honlapjának jobb felsõ sarkában FAQ menüpont alatt, (magyarul:Gyakran Ismételt Kérdések) nagyon részletes, és kimerítõ tippeket találni. Érdemes tanulmányozni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!