Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell iwiw-re (5 db)

Miért kérdezik IWIW-en, hogy kell -e meghívó az IWIW-re?

:D Komolyan, belegondolnak ebbe az emberek, vagy egyszer?en várják, hogy egy ismer?sük jelezze, hogy az ? ismer?sének kell?

Legjobb válasz: Valószínûleg azért, ha már nagynehezen megjött ne vesszen kárba.

Valószínûleg azért, ha már nagynehezen megjött ne vesszen kárba.
Mert az iwiwen várni kell a meghívóra. És ha azt szeretnéd, hogy egy ismerõsöd azonnal fel tudjon menni, akkor nagyon jól jön, ha valaki felajánl egy fel nem használt meghívót. Egyszer én is kínáltam meghívót, mert akinek kértem, az végül nem regisztrált. Az egyik ismerõsömnek kellett, így elküldtem az általa megadott címre.
Mert balf.szok! Utálom az ilyen kórencsálást meg a hülyekérdezõsködés!
A kérdező hozzászólása: Aham, kösz a válaszokat :)

Mi kell ahhoz, hogy egy új alkalmazás felkerüljön az iwiw-re?

Van két ötletem, de halvány lilám sincs hozzá, hogy m?ködik egy ilyen alkalmazás létrehozása.


Hogy kell az iwiw-re képet feltenni? Lehetne lépésről lépésre?

Legjobb válasz: Belépsz. Jobb oldalt fent találod, h "profiloldalam"-arra rákattintasz. Most bejön az adatlapod. Rámész oda, ahol a képednem kéne lennie bal oldalt.-rákkattintasz. "Profilképek" fog bejönni. Itt találsz majd olyat, h "képek feltöltése" - erre rákkattintasz. "Képek hozzáadása" fog bejönni-erre is katt. Megkeresed a gépeden a feltölteni kívánt képet, és utána rámész h "képek feltöltése" Remélem tudtam segíteni :)

Belépsz. Jobb oldalt fent találod, h "profiloldalam"-arra rákattintasz. Most bejön az adatlapod. Rámész oda, ahol a képednem kéne lennie bal oldalt.-rákkattintasz. "Profilképek" fog bejönni. Itt találsz majd olyat, h "képek feltöltése" - erre rákkattintasz. "Képek hozzáadása" fog bejönni-erre is katt. Megkeresed a gépeden a feltölteni kívánt képet, és utána rámész h "képek feltöltése" Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod!

Hogyan kell az iwiw-re képeket felrakni?

Nagyon kezdö vagyok!

Legjobb válasz: Rámész a profilodra, aztán bal oldalt kiválasztod a képek menüpontot. Utána pedig értelemszerûen a tallózásra mész, kiválasztod a képet, amit fel akarsz tölteni, nevet is adhatsz a képnek, és a végén megnyomod a mentés gombot. Ennyi az egész :-)

Rámész a profilodra, aztán bal oldalt kiválasztod a képek menüpontot. Utána pedig értelemszerûen a tallózásra mész, kiválasztod a képet, amit fel akarsz tölteni, nevet is adhatsz a képnek, és a végén megnyomod a mentés gombot. Ennyi az egész :-)
Az iWiW-honlapjának jobb felsõ sarkában FAQ menüpont alatt, (magyarul:Gyakran Ismételt Kérdések) nagyon részletes, és kimerítõ tippeket találni. Érdemes tanulmányozni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!