Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell intim tornát (5 db)

Hogyan kell végezni a Kriston-féle intim tornát? Mivel növelhetném még az esélyét annak, hogy orgazmusom legyen?

Legjobb válasz: Az intim torna részletes leírása egy egész könyv. Nagyon sokféle gyakorlat van, ez nem olyan, hogy három mondatban összefoglalható, szerezd meg a könyvet, érdemes! :)

Az intim torna részletes leírása egy egész könyv. Nagyon sokféle gyakorlat van, ez nem olyan, hogy három mondatban összefoglalható, szerezd meg a könyvet, érdemes! :)
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy itt nálunk nem beszerezhetõ a könyv. :( Pedig nagyon jól jönne.

Mit ér el az ember intim tornázástol? Hol lehet találni neten olyat, hogyan kell tornázni intim tornát?

ahoz,hogy jo legyen a sex a párommal,állitolag intim tornáznom kéne,mert számomra kicsi neki a pénisze,de állitolag velem van a baj,intim tornát javasoltak,de sehol nem találok neten olyat,hogyan kell tornázni intim tornát.és miért jo az egy olyan embernek aki nem tud jol sexelni kis pénisszel?kérlek segitsetek,jo legyen a párommal a sex.mert ez miatt nem akarom elvesziteni.

Legjobb válasz: nem veled vana baj, a kis péniszt más sem érzi, ha ezt a barátod mondta akkor kedves tõle. Azt éred el az intimtrnával hogy feszesebb lesz a hüvelyfalad, szûkbb is, jobb lesz az orgazmusod tõle, intenzívebb, ha rendszeresen csinálod akkor nem fogsz 50 évesen bepisilni(inkontinencia olvass utána) és könnyebben fogsz szülni. állítólag.:D Kegel gyakorlatoknak hívják így keress rá, naponta 10 percig befeszíted elernyeszted a hüvelyizomzatod, nem tudom pontosan milyen ütemben meg hogy úgyhogy nézed meg pontosan neten. nem egy nap után lesz javulás de pár hét után már biztosan.

nem veled vana baj, a kis péniszt más sem érzi, ha ezt a barátod mondta akkor kedves tõle. Azt éred el az intimtrnával hogy feszesebb lesz a hüvelyfalad, szûkbb is, jobb lesz az orgazmusod tõle, intenzívebb, ha rendszeresen csinálod akkor nem fogsz 50 évesen bepisilni(inkontinencia olvass utána) és könnyebben fogsz szülni. állítólag.:D Kegel gyakorlatoknak hívják így keress rá, naponta 10 percig befeszíted elernyeszted a hüvelyizomzatod, nem tudom pontosan milyen ütemben meg hogy úgyhogy nézed meg pontosan neten. nem egy nap után lesz javulás de pár hét után már biztosan.
Szerintem a párodnak is kéne vennie egy sexuális felvilágosító órát.Ott talán eltudják magyarázni, h hogyan szerezzen nagy örömöt egy kisebb pénisszel.Egyébként meg olvassatok utána a neten is(google).Sok tanács van ilyen problémákra. Egyébként meg amit én személyesen javaslok, h sex elõtt legyen hosszabb az elõjáték és az aktus alatt a párod egyszerre izgassa a csiklód és a hüvelyed.
A kérdező hozzászólása: a párom nem tudja, hogy nekem nem elég a pénisze, ö nem érti, mért nem tud a csucsra vinni, mint eddigi barátnöit.nem a párom mondta, hogy intim tornázzak, hanem itt javasolták, de nem tudtam mi értelme annak.de rákeresek, köszi a választ, csak találok valamit ami tud segiteni nekem.amugy nem volt életem során, tán 2 pasi aki a farkával ki is elégitett, nekem a vastag és hosszu az ideál ezért mondták, hogy velem lehet a probléma:( és akkor javasoltál az intim tornát.
A kérdező hozzászólása: sex elött hosszu elöjáték megtörtént, de annak mi értelme?attol még nem tudok a farkával elmenni sajnos:( és ez miatt nem akarom, hogy rossz legyen a kapcsolatunk.mert szeretem, és jo lenne vele a sex, mert elég sokáig birja, de egyszerüen nem tudok a péniszével elmenni.nekem nagyon rossz ez igy, mert ö csak akkor érzi jol magát sex közben, ha látja és érzi is ha egy nö a csucson van.sokan mondták, szinleljem, hogy a csucson vagyok, de azt nem lehet, mivelhogy azt egy pasi érzi ha elmegy a nö.legalábbis tudtommal.
Igen, én is hallottam, hogy az intimtornától csökken az esélye az idõskori vizeletcsepegésnek és fejleszthetõ az orgazmus készség. Csak annyit kell tenned hogy, mikor vécén vagy többször különbözõ utemenként leállítod a vizelést, majd úgy teszel, mintha valamit be akarnál húzni a hüvelyedbe, befelé itányítod, majd aztán kifelé, mintha ki akarnál tolni valamit. Az ütemezést én sem tudom.
A kérdező hozzászólása: megnéztem ezt a Kegel gyakorlatot.hát remélem valami összejön igy, hogy ha ezeket csinálom.köszönöm a tanácsokat, és ha valami változás lesz utánna, leirom ide, majd nézzetek vissza.de ha van aki még tud hasonlo dolgot és tudna segiteni, nyugodtan irjon, addig én Kegel gyakorlatozok:)
A kérdező hozzászólása: köszi a linket, ez nagyon jo, lépésröl lépésre.....remélem igy minden ok lesz velem.
Én amióta az eszemet tudom pisilés közben meg-meg állítom a csurgást, többször egy pisi alatt. Lehet ettõl van 2-3 percenként orgazmusom szex közben:) )?

Milyen az intim torna? Hogy csináljam itthon? A pisilést kell visszatartani?

Nem élvezem a szexet, csak ha ujjaznak, gondolom azért mert túlságosan kitágulok. Gondoltam ilyen gyakorlatok segítenének.

Legjobb válasz: Tornázz velem együtt! Élvezni fogod!

Tornázz velem együtt! Élvezni fogod!
[link]
vedd meg Kriston Andrea kazettáját, õ a legjobb intim tornát oktató tanár nem nehéz megtanulni

Hogyan kell az intim tornát csinálni?

Legjobb válasz: A Kriston tornáról van szó. Kapható kazetta, az alapján meg lehet tanulni.Nagyon egyszerû és hatásos kb. 3 hónap után

A Kriston tornáról van szó. Kapható kazetta, az alapján meg lehet tanulni.Nagyon egyszerû és hatásos kb. 3 hónap után
én ezt is megnézném a helyedben: http://www.intim-torna.hu/main.html

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!