Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell intim (40 db)

A Frezyderm intim csomagot hogy kell használni?

az intim csomagban benne van a hab és a gél,nos tudom hogy mi mire jó mert ott van a honlapon csak ezt együtt kell használni ? el?ször a gélt utána a habot??? vagy hogyan?

Legjobb válasz: Az intim ápoló alapcsomag amirõl beszélsz! Ha most nincs semmilyen jele az intim fertõzésnek, akkor csak az intim hab kell neked - minden nap - mûködését akkor tudod! Az intim segítség az is hab (Intim Aid van ráírva) akkor kell, ha összeszedtél valamit! Remélem segítettem! :)

Az intim ápoló alapcsomag amirõl beszélsz! Ha most nincs semmilyen jele az intim fertõzésnek, akkor csak az intim hab kell neked - minden nap - mûködését akkor tudod! Az intim segítség az is hab (Intim Aid van ráírva) akkor kell, ha összeszedtél valamit! Remélem segítettem! :)
Inim habot (pH4, vagy pH7) minden nap tusolás közben kell használni, majd alaposan leöblíteni! Intim segítséget, ami gél, pedig akkor amikor már jele van a gombás vagy bakteriális fertõzésnek.

Vettem egy intim gyantát, x-epil a neve. Először használnék ilyet és a dobozára nincsen részletesen leírva, hogy hogyan kell használni. Hány percig kell a kezelt felületen hagyni, stb. szóval hogyan kell használni ezeket?

Legjobb válasz: hát nem kell azt rajtahagyni, felmelegíted, vagy ha hideg gyanta, akkor egy picit melengeted a kezeddel. utánna rásimítod a felületre, és a szõr növekedésével MEGEGYEZÕ irányba jól rányomkodod. utánna mély levegõ, és a növekedéssel ELLENTÉTES irányba GYORS, HATÁROZOTT MOZDULATTAL lerántod. én ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t, vagy zenét, hogy a szomszédok ne higyjék azt, hogy éppen gyilkolnak... :D fontos, hogy gyorsan, és határozottan rántsd le, és ami még nagyon fontos, ne vízszintesen felfelé, mert akkor nagyon csúnyán jársz, tele leszel véraláfutással, és hát az intim területen nem túl bizalomgerjesztõ, amikor úgy néz ki, mintha egy nagy valami jól kiszívta volna... :D sok sikert!

hát nem kell azt rajtahagyni, felmelegíted, vagy ha hideg gyanta, akkor egy picit melengeted a kezeddel. utánna rásimítod a felületre, és a szõr növekedésével MEGEGYEZÕ irányba jól rányomkodod. utánna mély levegõ, és a növekedéssel ELLENTÉTES irányba GYORS, HATÁROZOTT MOZDULATTAL lerántod. én ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t, vagy zenét, hogy a szomszédok ne higyjék azt, hogy éppen gyilkolnak... :D fontos, hogy gyorsan, és határozottan rántsd le, és ami még nagyon fontos, ne vízszintesen felfelé, mert akkor nagyon csúnyán jársz, tele leszel véraláfutással, és hát az intim területen nem túl bizalomgerjesztõ, amikor úgy néz ki, mintha egy nagy valami jól kiszívta volna... :D sok sikert!

Hogyan kell használni az intim zuhanyt? És fájdalmas vagy van utánna valami rossz érzés?

Azt tudom hogy anális szex elött szokták használni.

Legjobb válasz: Intim zuhanyt a hüvelyben kell használni. Anális szex elõtt beöntés kell. Gyógyszertárban tudsz venni hozzá cuccot.

Intim zuhanyt a hüvelyben kell használni. Anális szex elõtt beöntés kell. Gyógyszertárban tudsz venni hozzá cuccot.
Az intim zuhany a hüvely tisztántartására van, heti max 3alkalommal használható. Van egy mûanyag üveg hozá, aminek van egy szára, és a szár végén apró lukak, mint egy slag. Az üveget feltöltöd az intim zuhany folyadék és víz meglfelelõ arányával, rácsavarod a "slag" részét, majd felhelyezed magadnak mint egy vibrátort, és megnyomod a mûanyag üveget, ami általa folyadék kimossa a hüvelyed, és kifolyik belõle. Tehát ajánlatos zuhanyozás, fürdés közben végezni a folyamatot. Beöntõ szettet is lehet kapni gyógyszertárban, de ilyet is használhatsz ha akarsz anál szex elõtt, de semmiképp ne ugyanazt használd a hüvelyedbe és az anál területre. De én pl nem szoktam semmit használni anál elõtt sem, hisz két ember kapcsolata szoros, ha iylet tesz, és tudjuk, hogy mire számítsunk. Az análból kivett dolgokat úgysem tesszük máshova utána, mert baromira fertõzésveszélyes, hanem megyünk, és megmossuk.
A kérdező hozzászólása: De itt vki azt írta hogy anál elött kell. :S ezt már tényleg nem vágom. De köszike.:)

Hogyan kell végezni a Kriston-féle intim tornát? Mivel növelhetném még az esélyét annak, hogy orgazmusom legyen?

Legjobb válasz: Az intim torna részletes leírása egy egész könyv. Nagyon sokféle gyakorlat van, ez nem olyan, hogy három mondatban összefoglalható, szerezd meg a könyvet, érdemes! :)

Az intim torna részletes leírása egy egész könyv. Nagyon sokféle gyakorlat van, ez nem olyan, hogy három mondatban összefoglalható, szerezd meg a könyvet, érdemes! :)
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy itt nálunk nem beszerezhetõ a könyv. :( Pedig nagyon jól jönne.

Mit ér el az ember intim tornázástol? Hol lehet találni neten olyat, hogyan kell tornázni intim tornát?

ahoz,hogy jo legyen a sex a párommal,állitolag intim tornáznom kéne,mert számomra kicsi neki a pénisze,de állitolag velem van a baj,intim tornát javasoltak,de sehol nem találok neten olyat,hogyan kell tornázni intim tornát.és miért jo az egy olyan embernek aki nem tud jol sexelni kis pénisszel?kérlek segitsetek,jo legyen a párommal a sex.mert ez miatt nem akarom elvesziteni.

Legjobb válasz: nem veled vana baj, a kis péniszt más sem érzi, ha ezt a barátod mondta akkor kedves tõle. Azt éred el az intimtrnával hogy feszesebb lesz a hüvelyfalad, szûkbb is, jobb lesz az orgazmusod tõle, intenzívebb, ha rendszeresen csinálod akkor nem fogsz 50 évesen bepisilni(inkontinencia olvass utána) és könnyebben fogsz szülni. állítólag.:D Kegel gyakorlatoknak hívják így keress rá, naponta 10 percig befeszíted elernyeszted a hüvelyizomzatod, nem tudom pontosan milyen ütemben meg hogy úgyhogy nézed meg pontosan neten. nem egy nap után lesz javulás de pár hét után már biztosan.

nem veled vana baj, a kis péniszt más sem érzi, ha ezt a barátod mondta akkor kedves tõle. Azt éred el az intimtrnával hogy feszesebb lesz a hüvelyfalad, szûkbb is, jobb lesz az orgazmusod tõle, intenzívebb, ha rendszeresen csinálod akkor nem fogsz 50 évesen bepisilni(inkontinencia olvass utána) és könnyebben fogsz szülni. állítólag.:D Kegel gyakorlatoknak hívják így keress rá, naponta 10 percig befeszíted elernyeszted a hüvelyizomzatod, nem tudom pontosan milyen ütemben meg hogy úgyhogy nézed meg pontosan neten. nem egy nap után lesz javulás de pár hét után már biztosan.
Szerintem a párodnak is kéne vennie egy sexuális felvilágosító órát.Ott talán eltudják magyarázni, h hogyan szerezzen nagy örömöt egy kisebb pénisszel.Egyébként meg olvassatok utána a neten is(google).Sok tanács van ilyen problémákra. Egyébként meg amit én személyesen javaslok, h sex elõtt legyen hosszabb az elõjáték és az aktus alatt a párod egyszerre izgassa a csiklód és a hüvelyed.
A kérdező hozzászólása: a párom nem tudja, hogy nekem nem elég a pénisze, ö nem érti, mért nem tud a csucsra vinni, mint eddigi barátnöit.nem a párom mondta, hogy intim tornázzak, hanem itt javasolták, de nem tudtam mi értelme annak.de rákeresek, köszi a választ, csak találok valamit ami tud segiteni nekem.amugy nem volt életem során, tán 2 pasi aki a farkával ki is elégitett, nekem a vastag és hosszu az ideál ezért mondták, hogy velem lehet a probléma:( és akkor javasoltál az intim tornát.
A kérdező hozzászólása: sex elött hosszu elöjáték megtörtént, de annak mi értelme?attol még nem tudok a farkával elmenni sajnos:( és ez miatt nem akarom, hogy rossz legyen a kapcsolatunk.mert szeretem, és jo lenne vele a sex, mert elég sokáig birja, de egyszerüen nem tudok a péniszével elmenni.nekem nagyon rossz ez igy, mert ö csak akkor érzi jol magát sex közben, ha látja és érzi is ha egy nö a csucson van.sokan mondták, szinleljem, hogy a csucson vagyok, de azt nem lehet, mivelhogy azt egy pasi érzi ha elmegy a nö.legalábbis tudtommal.
Igen, én is hallottam, hogy az intimtornától csökken az esélye az idõskori vizeletcsepegésnek és fejleszthetõ az orgazmus készség. Csak annyit kell tenned hogy, mikor vécén vagy többször különbözõ utemenként leállítod a vizelést, majd úgy teszel, mintha valamit be akarnál húzni a hüvelyedbe, befelé itányítod, majd aztán kifelé, mintha ki akarnál tolni valamit. Az ütemezést én sem tudom.
A kérdező hozzászólása: megnéztem ezt a Kegel gyakorlatot.hát remélem valami összejön igy, hogy ha ezeket csinálom.köszönöm a tanácsokat, és ha valami változás lesz utánna, leirom ide, majd nézzetek vissza.de ha van aki még tud hasonlo dolgot és tudna segiteni, nyugodtan irjon, addig én Kegel gyakorlatozok:)
A kérdező hozzászólása: köszi a linket, ez nagyon jo, lépésröl lépésre.....remélem igy minden ok lesz velem.
Én amióta az eszemet tudom pisilés közben meg-meg állítom a csurgást, többször egy pisi alatt. Lehet ettõl van 2-3 percenként orgazmusom szex közben:) )?

Mire való az intim dezodor és hogyan kell használni? Hol lehet ilyet kapni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.

Nem! Van kifejezetten intim dezodor is. Én az Avonnál rendeltem, olyan 500Ft körül van. Gondolom a feladata az, mint más dezodornak, szagok eltüntetése, frissességnyújtás.
intim dezodornak minõsülnek a különféle intim törlõkendõk, melyek tejsavat tartalmaznak és segítenek az intim részek tisztán tartásához. Kellemes illatuk van. Léteznek különbözõ intim mosakodó gélek, habok stb 8 lacracid femina, nivea intimo stb stb) Drogériákban (ahol a betétek, tamponok vannak) megtalálhatóak 500-1000 ft körüli áron, de gyógyszertárakban is hozzá lehet jutni.
Elõttem szólok leírtak mindent a kérdésedre válaszolva, én viszont csak annyit tennék hozzá, hogy nagyon nem ajánlott ilyeneket használni!! A hüvelynek megvan a természetes környezete, nem lenne szabad beleavatkozni. Persze úgy teszel ahogy jónak látod, én csak errõl is tájékoztatni akartalak, hátha így másként gondolod.
Aki rendelte az intim dezodort! Milyen?
Szerintem igenis jó dolog az intim dezodor, irritációtól nem igazán kell tartani, mert direkt olyanra csinálják, hogy kímélõek és gyengédek. Kétféle létezik, van amit belül lehet használni, annak ilyen csöve is van, bár nem tudom hol kapható, de képet a neten biztos találsz róla. És van az elterjedtebb, ami külsõ használatra van. Ebbõl én a Vionell márkájút nagyon ajánlom, de a többi is biztos jó.

Az intim mosakodó gélt hogyan kell használni? Hüvelyen belül is?

Legjobb válasz: Nem, belül nem kell, csak kívül! Ugyanúgy, mint a szappant, vagy a tusfürdõt. A belsõ mosást irrigálásnak nevezik, de ahhoz másabb szer kell, ill. fel kell hígítani, eszköz kell hozzá stb. De terhesen ezt ne csináld, kiv. persze ha az orvosod mondta.

Nem, belül nem kell, csak kívül! Ugyanúgy, mint a szappant, vagy a tusfürdõt. A belsõ mosást irrigálásnak nevezik, de ahhoz másabb szer kell, ill. fel kell hígítani, eszköz kell hozzá stb. De terhesen ezt ne csináld, kiv. persze ha az orvosod mondta.
Szia. A gélt tényleg csak kivûl, de nekem a védõnõm azt is mondta, hogy nem lehet terhesen az összes fajtát használni, az intimzuhanyt pedig egyáltalán ne használjam.
Azt csak és kizárólag szigorúan kívül , hetente max 3X, de terhesen nem is ajánlák. VAn intimzuhany, amit belül lehet, de terhesen tilos!
én ezt nemmerném megcsinálni az bisztos. én a canesten combiba hiszek.
A kérdező hozzászólása: hát csak hogy az nem használ!!:S el múlik (ha elmúlik)és utána 1-2 hét és vissza jön!!!!
Szia! Én a grapefruitmag kivonatot olyan formában próbáltam ki, hogy fültisztítót belemártottam napi 3-szor, és felkentem vele, de sajna nem használt, igaz a gyógyszerek is alig múlasztották el, lehetmár nagy volt a gyulladásom, óde azért próba szerencse! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi...... még irjatok!!

Hogyan kell használni az [email protected] frissítő intim sprayt? Pontosan hová kell vele fújni?

Legjobb válasz: a tarkódra...-.- kb 10-20 cm távolságról fújj rá.Csak külsõleg!

a tarkódra...-.- kb 10-20 cm távolságról fújj rá.Csak külsõleg!
Nehogy belefújj a lukba, csak külsõleg használd.
Intim spray elég gázos - ha érted mire gondolok:) Nos, és intim habot használok kb 2 éve (terhesség alatt is, most is), heti rendszerességgel, és magamon is érzem, h tisztább vagyok, bátrabban megyek usziba, nem szedtem össze semmi a terhesség alatt sem. 1 flakon hab kb fél évig elég, szóval még gazdaságos is... Inkább az intim habot ajánlanám, mert az mosakodás közben tutti "jó" helyre kerül, ellentétben a spray-el:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!