Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell hosszúszőrű kutyák szőrét ápolni (1 db)

Hogyan kell a hosszúszőrű kutyák szőrét ápolni?

Legjobb válasz: Naponta megfelelõ kefével fésüljük át és vizsgáljuk meg a bundát, hogy nem akadt-e bele valamilyen szúrós, ragadós növény. A fül mögötti puha szõrt naponta fésüljük át, nehogy összeragadjon. Ha már összecsomósodott, speciális bontófésûvel tudjuk a csomókat kibontani. A fésülés elõtti hintõporozással megakadályozhatjuk a szõrszálak összetapadását. A bontás megkönnyítésére már úgynevezett bontó spay-ket is lehet kapni a szakboltokban.

Naponta megfelelõ kefével fésüljük át és vizsgáljuk meg a bundát, hogy nem akadt-e bele valamilyen szúrós, ragadós növény. A fül mögötti puha szõrt naponta fésüljük át, nehogy összeragadjon. Ha már összecsomósodott, speciális bontófésûvel tudjuk a csomókat kibontani. A fésülés elõtti hintõporozással megakadályozhatjuk a szõrszálak összetapadását. A bontás megkönnyítésére már úgynevezett bontó spay-ket is lehet kapni a szakboltokban.
Nekem bichon havagnesem van.Fésülni és kefélni szoktam.A szemét és a fülét reggel séta után pucolom.Csak egyszer fürdünk tél végén. A kutyáknak van egy természetes faggyútermelése, amitõl nem lesz koszos, csak fésülni kell rendszeresen.Azért látsz annyi fehér kutyát szürkének mert agyon vannak fürdetve és annál jobban lesznek koszosak.Az én kutyusom HÓFEHÉR mindenki azt hiszi, hogy fürdetve van állandóan.A hosszúszõrüeket ápolni kell legalább egyszer egy héten megg kell fésülni, de alaposan én 6-7 hetente viszem kozmetikushoz is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretnék egy kislány csivavát! Milyen nevet adjak neki?

15

Kik azok a kutya kennelek? Tenyésztők?

4

PRA szűrésnek van értelme, ha szaporítani biztos nem fogom?

Mentett kölyök, olyan fajta, ahol gyakori ez a probléma. Van bármi értelme annak, ha leszűretem? Tehát ha van baj, akkor tudom lassítani a folyamatot, vagy akár visszafordítani, vagy így is úgy is megvakul?

3

Milyen kutya? (többi lent)

Nagyon barátságos, közepes termetű kutya fajtát keresek.
Légy szíves írnátok le néhány fajtát!

8

OKJ-s kutyakozmetikus képzés van Miskolcon? Vagy Budapesten kívül más helyen?

Ingyenes (22 év alatt) képzés nincs?

2

Milyen kutyát ajánlotok?

13 éves fiú,aki nemtúl aktív és kiskertes külvárosi házban él.

9

Egy kutyát hogy lehet arra megtanítani hogyha mondok egy szót akkor ugasson?

Tehát például azt mondom "ugass" akkor ugasson.

7

Acanashop-nál ha regisztrálok, ingyen házhoz viszik az 5 ezer alatti táptartót is?

http://www.acanashop.hu/webaruhaz/jutalomfalat-es-taptartok

3

Kutyasetaltatas esobe?

Olyanok valaszoljanak akik kint tartjak a kutyajukat! Ha be van vezetve a minden napos seta akkor esobe is kimentek? Nem lesz beteg a kutya ha megazik? Vagy ha hazaertek megszaritjatok?

14

Az el nem ismert fajták tenyésztőit nevezhetjük tenyésztőnek?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!