Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell hogy hány napos (15 db)

nekem a 7 napos szünet 5. napján jön meg és a 2.tabletta bevételekor fejezõdik be.
Mindenkinél más.Nekem a negyedik napon jön meg, és miután beszedem a tablettát aznap még van egy kevés vérzésem, sõt elõforfdul , hogy másnap is.
lehet, hogy vérezni fogsz, amikor elkezded szedni a következõ levelet. alkati kérdés. nekem a 7napos szünet 4. napján jön meg, és 3-4 napig tart.
5 munkanap
A kérdező hozzászólása: köszi
Én szerdán hagyom abba a gyógyszert, következõ héten kedden megjön, csütörtökön szedem be az elsõ tabit és szombaton már nincs mensim.
en miert nem verzek?
A kérdező hozzászólása: csak elsõ hónapban v max még másodikban és nem mindenkinek

Hogyan kell kiszámolni, hogy hány napos a menstruációs ciklusom? mindig az első naptól kell számolni vagy az utolsótól?

Legjobb válasz: A ciklusod elsõ napja az, amikor megjön a mensid. Addig számolod, amíg megint meg nem jön. Ált 28 napos, de van akinek több, van akinek kevesebb.

A ciklusod elsõ napja az, amikor megjön a mensid. Addig számolod, amíg megint meg nem jön. Ált 28 napos, de van akinek több, van akinek kevesebb.

Ha május 28-án volt az utolsó menstruációm és 21 naposak a ciklusaim, akkor ma (06/25) hány napos terhes vagyok? Hogyan kell kiszámolni?

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket! Könnyû lesz számolni, minden hétfõn kezdõdik az új hét :)

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket! Könnyû lesz számolni, minden hétfõn kezdõdik az új hét :)
Ha valóban terhes vagy, akkor ma vagy pontosan 4 hetes menszi szerint. Uh szerint pedig kb 2 hetes vagy.
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Én eszerint néztem mindig :) Te most eszerint 4 hét 0 napos vagy. Boldog babavárást!
szia! en s ilyen kalkulatorral szamoltam, nekem utolso ciklus maj 25, biztosan tudom hogy jun 9en fogant, de ciklus szerint 4 het 3 napos vagyok:) isten eltessen minket!
Nekem is akkor volt utoljára, de 25-26 naposak a ciklusaim. Két napja folyamatosan érzem hogy megjön, de semmi. sose késik, szerintetek vegyek tesztet? A természet nagy csodája lenne ha simán teherbe estem volna! Elsõ gyerekeim mesterségesen fogantak, ikrek.
Utolsó vagyok, van két csíkom!!!! Úgyhogy csatlakozom hozzátok! Boldog babavárást mindannyiónknak!

Hogy kell ciklust számolni? Nekem most akkor hány napos?

A következő időpontokban menstruáltam: (előtte lévőket azért nem írok mert hol megjött hol nem és gyógyszert írt fel az orvos a rendszertelenségre) október 28- november december 10-január 6 február 5 - február 14 ez így normális? Vagy érdemes lenne visszamennem az orvoshoz?

Legjobb válasz: A ciklus huszonnyolc napos.Van,akinél kevesebb,van akinél több.Én huszonnyolcat szoktam rászámolni,de sokszor egy héttel hamarabb jön meg.Neked még nem pontos,de ha minden hónapba megjön,nincs miért izgulnod.

A ciklus huszonnyolc napos.Van, akinél kevesebb, van akinél több.Én huszonnyolcat szoktam rászámolni, de sokszor egy héttel hamarabb jön meg.Neked még nem pontos, de ha minden hónapba megjön, nincs miért izgulnod.
A ciklust az adott havi menstruáció 1. napjától a köv. havi 1. napjáig számolják. Akkor dec. 10-jan. 6. közt 27 nap, jan 6-febr. 5 közt 30 nap van. Ha így értetted a dátumokat. A februári kilóg a sorból, azért nem vagyok biztos benne. Lehet, hogy félreértettelek.
A kérdező hozzászólása: Ha így kell számolni akkor pl december 10 megjött és következõnek február 5 jött meg közte meg január 6 amikor elmúlt.
Ja, értem már. Hát, mivel az 1 hétig tartó menzesz is hosszúnak számít, ez így nem normális, de a febr. 5-14. már jobb, mint a dec.10-jan.6. Talán most kezd beállni. Bocs, hogy többet nem tudok segíteni, hátha jön valaki okosabb.

Hogy kell kiszámolni, hogy hány napos a ciklusom? És ez alapján hogy kell kiszámolni hogy kb hanyadik napon van a peteérésem?

Még nagyon gyakorlatlan vagyok:( Köszi

Legjobb válasz: Ez segít! http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/

A kérdező hozzászólása: Megnéztem, 28 naposak a ciklusaim. És ugye a 14 napon van a peteérés. De ez mihez viszonyítva a 14 nap? A menstruáció elsõ napjától számított 14 nap? Vagy a menstreuáció befejeztétõl számított 14 nap? Esetleg a menstruáció kezdetétõl visszaszámított 14 nap?
Ha 28 napos a ciklusod az még nem biztos, hogy a 14. napon van péd. Esetleg reggeli ébredési hõ mérésével, vagy lh teszttel meg tudnád te is mikor vannak az izgis napok nálatok. Vagy van olyan, aki megérzi a pét.
A menstruáció elsõ napjától.
Ha leírod mikor volt az utolsó menstruációs napod jobban tudok segíteni.
Akkor nekem is segíthetnétek.Jók ezek az oldalak ahol meghatározzák csak a szabálytalan ciklusos nõkre nem gondolnak és én nem tudom kiszámolni mert május elején mensiztem.
A kérdező hozzászólása: Nekem pont ma jött meg. Tehát mától számoljak 14 napot és akkor van a peteérés?
mától kell számolni az igaz, de nem biztos, hogy a 14. napon lesz péd. ahhoz kellene ébredési hõ, ami azt mutatja mikor volt, és lh teszt, ami meg azt, hogy mikor lesz

Hány napos/hetes korban lehet már hátrahúzni a kisfiúk fitymáját? Utána hogyan kell kezelni/ápolni azt?

Legjobb válasz: a gyerekorvosam azt mondta hagyjuk békén, csak a popsikrémet mossuk ki. na az egyik ilyen akciónál nekünk magától hátraszaladt, utána egy kicsit piros lett, de kezeni semmivel sem kellett. magától elmúlt, annyi van, hogy azóza minden nap fel kell húzni.

a gyerekorvosam azt mondta hagyjuk békén, csak a popsikrémet mossuk ki. na az egyik ilyen akciónál nekünk magától hátraszaladt, utána egy kicsit piros lett, de kezeni semmivel sem kellett. magától elmúlt, annyi van, hogy azóza minden nap fel kell húzni.
A doki huzta hatra, amikor a fiam 6 honapos volt. Kicsit piros volt, de ennyi. Azota apa minden furcsi utan hatrahuzza neki egy piciket, hogy ne tapadjon vissza.

Minden esetben végig kell szedni egy megkezdett levél fogamzásgátlót, ha le akarok vele állni? Tapasztalatok? Ciklus, hogy változott? Hány napos lett? Mikor jött meg először tabletta után rendesen nektek? Volt, aki nem szedte be a megkezdett hónapot?

Babát szeretnék és abba szeretném hagyni a tablettát.

Legjobb válasz: Mindenképpen szedd végig a megkezdett levelet. Én is így voltam anno, megkérdeztem a nõgyógyászomat, és õ mondta, hogy mindenképpen szedjem végig azzal a levéllel, mert megkeveri a ciklust, ha a közepén abbahagyom (megvonásos vérzés, stb.).

Mindenképpen szedd végig a megkezdett levelet. Én is így voltam anno, megkérdeztem a nõgyógyászomat, és õ mondta, hogy mindenképpen szedjem végig azzal a levéllel, mert megkeveri a ciklust, ha a közepén abbahagyom (megvonásos vérzés, stb.).
A kérdező hozzászólása: Köszi! Már van babád azóta? Ha igen mikor jött össze tabletta után?

Hogy kell számolni, hogy hány hetes és napos vagyok?

Utolsó előtti alkalommal azt mondta a védőnő szombaton van a hétforduló.Utoljára meg pont csütörtökön mikor voltunk akkor töltöttem a 13. hetet.Akkor ez,hogy is van?Biztos egyszerű,de mostanába minden bonyolult.Pedig szeretném tudni hol is tartok.

Legjobb válasz: Szia!Én ezt használtam végig: http://www.kiskegyed.hu/kalkulator/terhessegi-kalkulator

A kérdező hozzászólása: És miért van akkor, h.egyszer így egyszer úgy jött ki, a védõnõ szerint??Szombat aztán csütörtök.E szerint meg ma 15+6.
Érdekesen számol a védõnõ. Az utolsó menstruációtól számolják. Annak az elsõ napja a hétfordulód. Mikor volt az utolsó mensid elsõ napja?
A kérdező hozzászólása: Az péntek volt.Tehát akkor a péntek a 7nap?
Igen, akkor péntek a hétfordulód, tehát holnap töltöd be a 16-ot.

Ha a nogyogyasz azt mondja, hogy kezelni kell valami fertozest, akkor az hany napos lehet? 1 het? Par nap? Valakinek mar volt-e ilyesmi?

Legjobb válasz: plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?

plussz még attól is, hogy hányszor akar látni a nõgyógyász! magán, vagy SzTK? Fizetsz neki?
Hát igen, ez is benne van a pakliban.
a 2. ra gondoltam
Azt is megkérdezheted a nõgyógyásztól, hogy kb meddig tart. Ez változ. Függ attól, hogy milyen fertõzésed van, milyen gyógyszerrel kezelnek stb.
3-tól 10 napig, attól függ, mit ír fel.
Mer még nem irt fel semmit? Ez furi, ha gond van akk egybõl felirja amit kell, s elmondja mi a teendõ!

Azt hogy hány napos a ciklusom hogy kell kiszámolni? Az a nap is beleszámolandó amikor megjön, vagy csak az utánna lévő?

nekem június 3-án jött meg! akkor ma hanyadik napon vagyok?

Legjobb válasz: Hát akkor a 28. napon vagy. Amikor megjön akár vérzel vagy barnázol az a ciklusod elsõ napja!

Hát akkor a 28. napon vagy. Amikor megjön akár vérzel vagy barnázol az a ciklusod elsõ napja!
A kérdező hozzászólása: van aki azt írja, hogy bele kell számolni az elsõ napot is, akkor pedig a 29. napon vagyok ma!
Igen bele kell számolni, bocs akkor a 29. napod van!
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen!
Szívesen!
Szia! a ciklusod elsõ napja, amikor megjön! Én úgy tudom, hogy a vérzés számít annak, a kicsi barnázás nem még, csak elõjele... Ha 3-án jött meg, õ az 1. nap, és ma a 30-on vagy, ha nem jött még meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!