Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell hogy hány (1520 db)

A Clostit hány hónapig kell szedni? Milyen eséllyel lesznek ikreim? Lehet hízni tőle? Hogy kell szedni? Hány hónap után lehetek babás? Closti szedése közben lehet próbálkozni?

Legjobb válasz: A Closti peteérés serkentõ, tehát igen, az a lényege, hogy próbálkozzatok! Azt, hogy milyen ütemben kell szedned, az orvosod mondja meg, ez vényköteles gyógyszer. Általában 1-3 hónapig lehet szedni folyamatosan, aztán szünetelteti az orvos. Arra figyelj, hogy félidõben (mensid 14.napja körül) rendeljen be az orvosod vizsgálatra, mert cisztásodhatsz (nem feltétlenül!!!) tõle. Hízni csak attól lehet, amit megeszel. :-) Akár az elsõ clostis hónapban babás maradhatsz, ikreid pedig szerintem 50% eséllyel lehetnek. Vagy igen, vagy nem. Eredményes próbálkozást nektek!

A Closti peteérés serkentõ, tehát igen, az a lényege, hogy próbálkozzatok! Azt, hogy milyen ütemben kell szedned, az orvosod mondja meg, ez vényköteles gyógyszer. Általában 1-3 hónapig lehet szedni folyamatosan, aztán szünetelteti az orvos. Arra figyelj, hogy félidõben (mensid 14.napja körül) rendeljen be az orvosod vizsgálatra, mert cisztásodhatsz (nem feltétlenül!!!) tõle. Hízni csak attól lehet, amit megeszel. :-) Akár az elsõ clostis hónapban babás maradhatsz, ikreid pedig szerintem 50% eséllyel lehetnek. Vagy igen, vagy nem. Eredményes próbálkozást nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm . és ha nemsikerül 3 honap alatt sem?
A kérdező hozzászólása: és ti mennyi closti után jött ösze?
Jesszus ez nem így van..... A Clostit kérlek szépen a menzeszed elsõ napjától kell szedned ha jól emlékszek és 5 napon keresztül.Ez stimulálja az agyad az meg a petédet és vagy érik vagy nem.Sokkal nagyobb eséllyel lessz iker baba, mert akár több pete is érhet.Nekem 3 ért de csak egybõl lett baba.Mondjuk ha mind a 3 pete épp és egészséges lett volna kkor picit bajban lennék azt hiszem.Hogyha nem ér a petéd az elsõ szedés után akkor ezt meg kell ismételin a következõ hónapban is.Ez nem hormon, nem hízlal.A doki mondja meg, hogy a 2. hónapban is csak 1-et kell-e szedned naponta vagy pedig 2-t.Viszont 3 havi próbálkozás után szünetet kell tartani, de ha tényleg erre lesz szükség akkor a doki mindent pontosan elmond. Nekem az elsõ 5 napos próba után bejött :o) M?ondjuk mi a 11-15. nap között minden nap szexeltünk, hogy tuti legyen :o) 23 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: de jo neked én szerintem most azt ir fel mert mikor elõsször elmentem aztmondta mindenok. de azota neminden honapban van peteérésem.
Sogornõmnek az elsõ hónap szedése után sikerült teherbe esnie, hozzáteszem hogy 5 pete érett be tõle és mire akcióztak addigra 2 maradt meg. Tehát most ikrekkel terhes. Neki azt mondta a doki hogy akkor vállalja be ennek a gyógyszernek a szedését ha nem fél hogy akár ikrei is lehetnek vagy akár többszörös ikrei. Most 12 hetes terhes és 2 hetente kell orvoshoz járnia az ikreterhesség miatt. Üdv: 27 hetes kismami
Hasonló a sztorim az elöttem lévõhöz! :) Én 13 hetes ikerterhes vagyok! Amikor voltam UH-n, az elsõ hónapban a closty szedése után rögtön, akkor a doki azt mondta, hogy van 5 petém, amibõl elvileg egy fog megérni, a többi olyan pici, hogy esély sincs rá! Ez volt a 14. napon. Erre tessék, ikreim lettek. Mellesleg megjegyzem, 5 ismerõsöm szedte hónapikig is akár, és mindegyiknek "csak" egy gyereke lett, vagy lesz! Szóval nagyobb az esély ez tény, de ahogy a példa is mutatja nem mindenkinél lesznek ikrek! Egyébként én a mensi elsõ napjától-bár a doki 2 szemet írt fel/nap- egyet szedtem be 5 napon keresztül. Hízni nem lehet tõle, én legalábbis még mindig annyi vagyok, mint amennyivel kezdtem a terhességem! Nagyon boldogságos babavárást kívánok majd neked, és ha esteleg ikreid lesznek légy olyan boldog, mint most én velük!
A kérdező hozzászólása: én nembánnám ha ikrek lennének csajk lenne már baba.

Hogy kell levezetni? Hány cm3 2, 186 mol/dm3-es, 1, 126 g/cm3 sûrûségû kénsavoldatot kell 1000 cm3 vízhez kevernünk, hogy pontosan 4, 80 m/m%-os kénsavoldat képzõdjön? Azt tudom, hogy az eredmény 300 cm3, csak sehogy sem jön ki.

Legjobb válasz:
Húha, megpróbálom érthetõen levezetni. c=2,186 mol/dm3 ρ=1,126 g/cm3 Abból indultam ki, hogy a koncentráció alapján 1 dm3 oldatban 2,186 mol oldott anyag van. - Az 1 dm3 oldat pontosan 1126 g (sûrûségbõl kiszámítva: M=ρ*V= 1000 cm3 * 1,126 g/cm). - A 2,186 mol oldott anyag (kénsav) tömege pedig 214,228 g. (m=n*M= 2,186*98). Tehát ezek alapján ki tudjuk számolni, hogy hány tömegszázalékos az oldat. mo= 1126 g moa=214,228 g m/m%= moa/mo * 100 = 19 % Innen már egy egyszerû keverési egyenlettel meg lehet oldani. I. x g 19%-os oldat II. 1000 cm, azaz 1000 g víz (azaz 0%-os oldat) III. x+1000 g 4,8 tömegszázalékos oldat x * 19 + 0 * 1000 = 4,8 x + 4800 19 x = 4,8 x + 4800 x = 338 g Sûrûségbõl kiszámítva: V=m/ρ=300 cm3 :)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Húha, megpróbálom érthetõen levezetni. c=2, 186 mol/dm3 ρ=1, 126 g/cm3 Abból indultam ki, hogy a koncentráció alapján 1 dm3 oldatban 2, 186 mol oldott anyag van. - Az 1 dm3 oldat pontosan 1126 g (sûrûségbõl kiszámítva: M=ρ*V= 1000 cm3 * 1, 126 g/cm). - A 2, 186 mol oldott anyag (kénsav) tömege pedig 214, 228 g. (m=n*M= 2, 186*98). Tehát ezek alapján ki tudjuk számolni, hogy hány tömegszázalékos az oldat. mo= 1126 g moa=214, 228 g m/m%= moa/mo * 100 = 19 % Innen már egy egyszerû keverési egyenlettel meg lehet oldani. I. x g 19%-os oldat II. 1000 cm, azaz 1000 g víz (azaz 0%-os oldat) III. x+1000 g 4, 8 tömegszázalékos oldat x * 19 + 0 * 1000 = 4, 8 x + 4800 19 x = 4, 8 x + 4800 x = 338 g Sûrûségbõl kiszámítva: V=m/ρ=300 cm3 :)
A kérdező hozzászólása: Most már értem :) Köszi

Segítségetekre lenne szükségem! Pontosan hogyan kell kiszámítani hány hetes kismama vagyok? Mert több variációt hallottam és nem tudok ki igazodni most már.

Legjobb válasz: Utolsó mensid 1.napja és a mai nap között hány hét és hány nap van?Na ennyi idõs terhes vagy:)

Utolsó mensid 1.napja és a mai nap között hány hét és hány nap van?Na ennyi idõs terhes vagy:)
http://www.naptarak.com http://www.babszoba.hu itt is vannak kalkulátorok én ezekt szoktam használni
Ez csak akkor igaz, ha rendszeres a menszid. Nálam rendszertelen volt, és ilyenkor az elsõ UH alkalmával a méretek alapján mondják meg, hány hetes terhes vagy. Rendszeres menszi esetén is összevetik a menszibõl számított hetek számát az UH méreteivel, mert van akinél késõbb, van akinél korábban van peteérés az "elõírtnál".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)


Vettem egy intim gyantát, x-epil a neve. Először használnék ilyet és a dobozára nincsen részletesen leírva, hogy hogyan kell használni. Hány percig kell a kezelt felületen hagyni, stb. szóval hogyan kell használni ezeket?

Legjobb válasz: hát nem kell azt rajtahagyni, felmelegíted, vagy ha hideg gyanta, akkor egy picit melengeted a kezeddel. utánna rásimítod a felületre, és a szõr növekedésével MEGEGYEZÕ irányba jól rányomkodod. utánna mély levegõ, és a növekedéssel ELLENTÉTES irányba GYORS, HATÁROZOTT MOZDULATTAL lerántod. én ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t, vagy zenét, hogy a szomszédok ne higyjék azt, hogy éppen gyilkolnak... :D fontos, hogy gyorsan, és határozottan rántsd le, és ami még nagyon fontos, ne vízszintesen felfelé, mert akkor nagyon csúnyán jársz, tele leszel véraláfutással, és hát az intim területen nem túl bizalomgerjesztõ, amikor úgy néz ki, mintha egy nagy valami jól kiszívta volna... :D sok sikert!

hát nem kell azt rajtahagyni, felmelegíted, vagy ha hideg gyanta, akkor egy picit melengeted a kezeddel. utánna rásimítod a felületre, és a szõr növekedésével MEGEGYEZÕ irányba jól rányomkodod. utánna mély levegõ, és a növekedéssel ELLENTÉTES irányba GYORS, HATÁROZOTT MOZDULATTAL lerántod. én ilyenkor be szoktam kapcsolni a tv-t, vagy zenét, hogy a szomszédok ne higyjék azt, hogy éppen gyilkolnak... :D fontos, hogy gyorsan, és határozottan rántsd le, és ami még nagyon fontos, ne vízszintesen felfelé, mert akkor nagyon csúnyán jársz, tele leszel véraláfutással, és hát az intim területen nem túl bizalomgerjesztõ, amikor úgy néz ki, mintha egy nagy valami jól kiszívta volna... :D sok sikert!

Hogy kell kimondani Hany Istók nevét?

Vagyis: Hany y-ra, vagy ny-re végz?dik-e?

Legjobb válasz: Hanyi Istók. Borsodi vagy? Egyébként csak úgy kiváncsiság vagy tervezed hogy elmész oda? :)

Hanyi Istók. Borsodi vagy? Egyébként csak úgy kiváncsiság vagy tervezed hogy elmész oda? :)
A kérdező hozzászólása: Békés megyei vagyok. Valahol van egy róla elnevezett rendezvény is- gondolom erre gondolsz- de nem tervezem meglátogatni.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsiságból érdekel hogy kell kimondani.
A kérdező hozzászólása: Ja a lényeg lemaradt: Nagyon szépen köszönöm!
Nincs mit:)

Ha a ricinus olajt hashajtóként használjuk menyi idő kell, hogy hasson? Kb hány cseppet kell meginni, hogy hamar hasson?

Legjobb válasz: A ricinus olajból 2 evõkanállal kell bevenni, és kb. 1-2 óramulva hat.

A ricinus olajból 2 evõkanállal kell bevenni, és kb. 1-2 óramulva hat.

Zöld teával történő méregtelenítés hány napig kell hogy tartson, hogy hatékony legyen? Miket kell még betartani?

A méregtelenítés alatt mivel ízesíthetem meg és napi hány litert kell meginnom, meddig kell hogy tartson a kúra és miket kell betartani? Bocsi a sok kérdésért de még soha nem méregtelenítettem és kicsit tájékozatlan vagyok e témában. L/25

Legjobb válasz: Google > méregtelenítõ tea Google > méregtelenítés ( http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=28519 )

Google > méregtelenítõ tea Google > méregtelenítés ( http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=28519 )

Elmagyaráznátok, hogy ezt hogy kell kiszámolni? Öcsinek és Huginak összesen 52 foga van. Ha Huginak fele annyi foga lenne, Öcsinek pedig 2-szer ennyi, akkor Huginak eggyel több foga lenne mint Öcsinek. Hány foga van Huginak? :-)

Legjobb válasz:
Elõre jelzem, hogy elsõ látásra tetszett a feladat, de most már nem... Ugyanis kétféleképpen is kiszámoltam, de másodszorra is ugyanaz az eredmény jött ki: Öcsinek 10 foga van, Huginak 42. (Hugi és Öcsi netán krokodilok? :D) Szóval, két egyenletet tudunk felírni a szövegbõl. Ö + H = 52 2Ö + 1 = H/2 A másodikat megszorozzuk 2-vel: 2Ö + 1 = H/2 ..... / *2 4Ö + 2 = H Ezt behelyettesítjük az elsõbe, és megoldjuk: Ö + H = 52 Ö + (4Ö + 2) = 52 5Ö + 2 = 52 5Ö = 50 Ö = 10 --> H = 52 - 10 = 42 Ell.: 42:2 - 1 = 2 * 10 20 = 20 Stimmt. :) Tehát tényleg krokodilok... :P

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõre jelzem, hogy elsõ látásra tetszett a feladat, de most már nem... Ugyanis kétféleképpen is kiszámoltam, de másodszorra is ugyanaz az eredmény jött ki: Öcsinek 10 foga van, Huginak 42. (Hugi és Öcsi netán krokodilok? :D) Szóval, két egyenletet tudunk felírni a szövegbõl. Ö + H = 52 2Ö + 1 = H/2 A másodikat megszorozzuk 2-vel: 2Ö + 1 = H/2 ..... / *2 4Ö + 2 = H Ezt behelyettesítjük az elsõbe, és megoldjuk: Ö + H = 52 Ö + (4Ö + 2) = 52 5Ö + 2 = 52 5Ö = 50 Ö = 10 --> H = 52 - 10 = 42 Ell.: 42:2 - 1 = 2 * 10 20 = 20 Stimmt. :) Tehát tényleg krokodilok... :P
A kérdező hozzászólása: Igazából én is kiszámoltam egyszer csak nekem is ez jött ki és azt hittem hülye vagyok...42 FOG??na mind1 ha neked is ez jött ki akkor biztos jó!Nagyon köszönöm :) )

Hogy kell, pontosabban hány fokon célszerű mosni a plüss köntöst, hogy a puhasága megmaradjon?

Legjobb válasz: Puha marad ha vízlágyítót használsz a mosáshoz.

Puha marad ha vízlágyítót használsz a mosáshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi ! + gondolom a mosópor milyensége is fontos ... Perwoll biztos jobb neki nem ?
Nem tudok különbséget tenni, de az biztos hogy nélküle kemény víznél az anyagban marad a vízkõ és durvává teszi. Hiszen a kemény víz száradásakor csak a víz párolog el, az oldott ásvány bent marad.
A kérdező hozzászólása: Tudom , hogy ez nem a reklám helye , de te mit használsz , milyen vízlágyítót ?
Én 40 fokon mosnám és ecettel öblítenék. (nem lesz ecetszagú)
Bármelyik fokon moshatod, csak elõtte kend be egy kis tejföllel.

Hogy kell kiszámolni? : Hány perc telt el?

Ez van a házi feladatomban: 8.05->10.15 7.45->8.36 10.11->11.59 21.15->0.10 hogy kell kiszámolni, hogy hány perc telt el?

Legjobb válasz: 10,15-bõl kivonod a 8,05-öt, az 2,10 Második feladatnál a 36-ból nem lehet kivonni a 45-öt, ezért a 8,36-ot átalakítjuk. Tudjuk, hogy egy órában 60 perc van, így egy órával kevesebbet, azaz 7-et írunk és a 60-at hozzaadjuk a 36-hoz, lesz 7,96. Ebbõl vonjuk ki a 7,45-öt, ami 0,51 perc. 11,59-10,11=1,48 és itt is alakítunk, a 0,10=23,70 23,70-21,15=2,55

10, 15-bõl kivonod a 8, 05-öt, az 2, 10 Második feladatnál a 36-ból nem lehet kivonni a 45-öt, ezért a 8, 36-ot átalakítjuk. Tudjuk, hogy egy órában 60 perc van, így egy órával kevesebbet, azaz 7-et írunk és a 60-at hozzaadjuk a 36-hoz, lesz 7, 96. Ebbõl vonjuk ki a 7, 45-öt, ami 0, 51 perc. 11, 59-10, 11=1, 48 és itt is alakítunk, a 0, 10=23, 70 23, 70-21, 15=2, 55


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!