Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell hogy a csaj eszrevegye, (1 db)

Hogyan kell nyomulni, hogy a csaj eszrevegye, hogy akarok vele tobbet, mint smarolas?

Legjobb válasz: hát szerintem beszéld meg vele, hogy komolyabbra akarod fordítani a kapcsolatotokat, mert lehet, hogyha csak úgy spontán próbálkozol, rosszul sül el. de mindenesetre csak azt csinálj vele, amit õ is megenged:)

hát szerintem beszéld meg vele, hogy komolyabbra akarod fordítani a kapcsolatotokat, mert lehet, hogyha csak úgy spontán próbálkozol, rosszul sül el. de mindenesetre csak azt csinálj vele, amit õ is megenged:)
A kérdező hozzászólása: nem igy ertem... nekunk ez komoly kapcsi... de nyomulni a sex fele... :D igy ertem... mivel lehetne ot elzarni a kulvilagtol es csak a magameva tenni ot + hogy kivanjon???
Maradjatok kettesben. Ne lásson meg senki, mert az csak feszélyez. Csókolózás közben simogasd és fogdosd "ott" neki. Esetleg nyúlj be a pólója alá, simogasd úgyis. Ebbõl már tudni fogja, hogy nem csak smárolni akarsz vele. Ha engedi, akkor nyert ügyed van. De ne egybõl szexzel kezdjétek. Ha már odáig eljutottok, amit az elõbb írtam, akkor a nadrágja, bugyija alá is benyúlhatsz és úgy simogasd. Csak simogasd, esetleg megujjazhatod, de azt is csak akkor, ha látod, hogy engedi. Csak késõbb gondolj a szexre, elõbb ismerjétek meg egymás testét. De ha még nem engedi, hogy ott simogasd, akkor se keseredj el. Beszélgessetek errõl, akkor már tudni fogja, hogy te már szeretnéd vele a szexet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy fiú akivel már rég óta ismerjük egymást, de neki is van barátnője meg nekem is van barátom, és mégis olyat érzünk egymás iránt, h több mint barátsag, de kevesebb mint szerelem! Mit csináljunk?

3

Egy 16 éves lánynak van esélye egy 41 éves férfinél a feleséggel szemben?

Vagy csak szexre használja? A házasságuk nem jó.

46

Mit gondoltok az olyan lányokról, akik csak nyitott "kapcsolatban" tudnak gondolkodni, mert szükségük van más fiúkkal is összefeküdni, cserébe a barátjának is megengedi, hogy bármikor összefekhet más lányokkal?

Vagyis a lány már a kapcsolat elején kijelenti ezt. Szüksége van egy állandó partnerre, akire mindig számíthat, de ha elkapja a hév, akkor nem akar gátat szabni az ösztöneinek.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

21

10 millió forintért szakítanál a pároddal?

Elméleti kérdés. Indokold.

21

Elhagyjam? El vagyok keseredve.

Jól megvoltunk a barátommal, de a napokban volt egy megjegyzése, hogy a nagy mellek tetszenek neki.
Nekem kicsi van, csúnya nagy mellbimbókkal :(
Az előző pasim folyton csúfolta őket, nem is voltam vele sokáig (voltak más, durvább dolgai is)
Nem tudok mit tenni, nincs pénzem plasztikára...
bánt hogy így többször felhozta
Keressek mást? Eddig úgy éreztem, ezt leszámítva nem vagyok rossz nő de ez totál levitt az életről

9

Mennyi idő után feküdjek le a barátommal?

Most 2 hónapja vagyunk együtt és én nem akarom elsietni

9

Õszintén! Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki elég csúnyácska, viszont nagyon értelmes és kedves, aranyos mindenkivel?

8

El kellett volna mondanom h voltam?

Az akkori barátommal 4 évig voltunk együtt,az utolsó 1,5 év maga volt a pokol. Megcsalt,ha el akartam hagyni zsarolt,terrorba tartott. Aztán mikor talált egy olyan lányt akit komolyan vett,akkor kidobott. Nagyon megviseél az egész szakitás,volt h napokig nem ettem,ha ettem vmit azt ki is hánytam.Egyszer rosszul lettem a város központba és mentőt hivtak nekem a járókelők,akkor derült ki h terhes vagyok. Azonnal műteni kellett mivel ikerterhességem volt,de az egyik magzat méhen kivül ágyazodott be,igy a méhen belülit is kikaparták.
Anyukám jött be azonnal a kórházba hozzám,rajta kivül nem is tudja senki h terhes voltam. Ennek már 3 éve.
Fogalmam sincs hogyan de most megtudta az exem. Van egy gyanúm h hogyan,de lényegtelen ez most. Olyan üzeneteket kaptam tőle h én megöltem a gyerekét,stb... Neki erről tudnia kellett volna stb...

14

Lehet pasija vagy csaja, 1 rendelleneséggel született vagy beteg fiúnak! Lánynak?

17

Nekem az a problémám, hogy nagyon féltékeny vagyok, miért van ez?

Miért van az,hogy féltékeny vagyok a párom régi kapcsolataira?Mikor eszembe jut,hogy mást is szeretett,mást is ölelt,csókolt teljesen megváltozom,nagyon bánt.Nem értem magamat,pedig szeret.Ez betegség?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!