Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell hogy a csaj (203 db)

Hogyan kell bókoni a csajoknak, hogy ne legyen ilyestő, nyomulós? 2 évvel idősebb csajról van szó

Legjobb válasz: Gondolj bele: bókolsz a csajnak... Hányan bókolnak még rajtad kívül? Valószínûleg sokan... A barátod következõ tanácsa valószínûleg az lesz, hogy akkor nyûgözd le valamivel... ez is az elõzõ kategória... Hogyan udvarolj neki? Röviden: legyen olyan vonzó az életed, hogy a csaj részese akarjon lenni... demonstrálj olyan értékeket, amik számodra és számára egyaránt fontosak, ha lehet, mindezt indirekten (pl. ne magad dicsérd, hanem valaki téged...)

Gondolj bele: bókolsz a csajnak... Hányan bókolnak még rajtad kívül? Valószínûleg sokan... A barátod következõ tanácsa valószínûleg az lesz, hogy akkor nyûgözd le valamivel... ez is az elõzõ kategória... Hogyan udvarolj neki? Röviden: legyen olyan vonzó az életed, hogy a csaj részese akarjon lenni... demonstrálj olyan értékeket, amik számodra és számára egyaránt fontosak, ha lehet, mindezt indirekten (pl. ne magad dicsérd, hanem valaki téged...)
Tudod mi állna jól neked? A farkam... Ez szerintem így korrekt és egyértelmû
Én teljesen normálisan beszélgettem a barátnõmmel amikor elsõnek találkoztam vele, és 2 évvel idõsebb. ha magad adod és az tetszik neki akkor nincs semmi gond. Egy 30as lánynak ugyanúgy kell bókolni mint egy 20asnak. Az már más, hogy gyereknek néz e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: én 15vagyok õ17 még nem volt barátnõm, de már tõbb csajnál is probálkoztam de sikertelenül, , , , ezért irtam ki a kérdést mert most nem akarom elrontani......
A lényeg az, hogy egy kicsit szólj be neki, miközben bókolsz... ezzel elveszed mindkettõ élét egy kicsit... Bár a kérdés, hogy minek akarsz bókolni és beállni a sorba a többi pasi közé, aki bókolni akar neki?
A kérdező hozzászólása: egyik haverom mondta hogy kezdhetnék bókolni egy kicsit a csajnak.
A kérdező hozzászólása: hogyan udvaroljak neki??????
Sajna, de nagyon nehéz lesz ebben a korban. Ha nem nézel ki 18-nak nincs sok esélyed. Ha 20, 22 lenne a helyzet sokkal esélyesebb lenne.

Ruhán keresztül hogy kell simogatni a csajt, hogy elérje az orgazmust?

Legjobb válasz: Hát a csiklóját kell simogatni, de nem tudom, elég ügyes vagy-e hozzá... De egyébként miért csak ruhán keresztül???

Hát a csiklóját kell simogatni, de nem tudom, elég ügyes vagy-e hozzá... De egyébként miért csak ruhán keresztül???
tökmindegy hány éves, ruhán keresztül minden korban bajos. :) ha semmiképp nem akarja levenni a gáré a ruhát (miért?), akkor be kell nyúlni alá, aztán már van is hozzáférés.
Mint ruha nélkül.De azt javaslom hogy ne ragadj le egy helyen foglalkozz a melleivel csokolgasd a nyakát szóval izgasd ruhán keresztül, majd meg fogja kezed és beteszi a ruha alá:-) sok sikert
Simogasd érzékien a combját belülrõl és haladj mindig felfelé de nem muszály a pi***jához érned! Ez bejön a lányoknak hözben pedig smaciz vele w nyald a nyakát! Nekem is volt barátnõm és ugyanezeket csináltam és TELJES SIKER VOLT ! Kül még meg is dicsért a csaj . . .
Ügyesen =)
mert egy 13-14éves, akinek most vagy van esze v nincs
Te hány éves vagY?
A kérdező hozzászólása: 17
sehogy

Hogy kell leszólítani a csajokat úgy hogy elolvadjanak tőlem?

jó csajozós dumát tud valaki? ami tuti beválik olyat.

Legjobb válasz: Hóembercsajoknál próbálkozz, egy méretes hõsugárzóval.

Hóembercsajoknál próbálkozz, egy méretes hõsugárzóval.
6-os egy kicsit paranoiás. Nem minden férfi akar megerõszakolni minden nõt. Paprika spray:ez nem paranoia? Inkább tanulj önvédelmet, mert ha megtámad egy pasi akkor még arra sem lesz idõd hogy elõvedd!
Ha innen kapsz egy jó dumát 2 mondat erejében amitõl "elolvadnak", akkor mi lesz a harmadik mondatod? Mert 2 mondat után nem fognak fejest ugrani az ágyadba.
Bocsi, de ezt a millát ebben a táskában te vesztetted el? (És tiszteletteljesen átnyujtod a táskát 1 000 000Ft-tal.)
Akármit is mondhatsz nem fogok elolvadni, szerintem nincs ilyen duma, inkább azt kell kideríteni hogy a lány vevõ-e a szép dicsérõ szavakra. Nekem megteszi egy meghívhatlak egy italra, vagy hazakísérhetlek:aztán meglátom mit értél el nálam
Hú ha valaki megkérdezné hogy hazakísérhet-e, elõvenném a paprikasprayt és úgy szembefújnám, hogy megvakulna. Engem senki se kisérgessen haza, nem gondoljátok, hogy ez egy kicsit félelmetes, és elmebeteg? :D fõleg sötétedés után....
esetleg beválhat az elolvadás szempontjából az, ha odarohansz és odakiabálod, hogy GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS.
a nõtõl függ, mi jön be neki...például, az....ISMERED TED-ET? :D:D:D
jó a segged, iszú kólát?
engem egyszer egy srác azzal állított meg, hogy nagyon hasonlítok mila kunisra:D egy kicsit tényleg, az egyik kedvencem, de mérföldekkel jobb nõ nálam! tudtam h nem komolyan gondolja, de annyira aranyosnak találtam és kicsit cikisnek h ilyen szöveggel leszólit h adtam neki egy percet, aztán most másfél éve együtt vagyunk:)
Inkább legyen egyéniséged, meg kisugárzásod, legyél megismételhetetlen... tudod, az egy olyan entitás, ami nem tuca. Ja, az intelligencia is vonzó tud lenni, bár ha csajozós dumával akarsz valakit megszerezni, akkor ostoba lányok tetszenek, akkor meg tényleg sajnállak.
hõsugárzóval
Gyere a kohóba baby! X)
Te jó isten.. gondolkodj már egy kicsit, mert ez már fáj.. Nem gondolod, hogy ha lenne olyan joker mondat, amivel minden nõt ki lehet dumálni a bugyijából, akkor az emberi civilizáció cirka 6000 éves történelme során már rájöttek volna erre? Neem, ez nem így mûködik. Az a helyzet, hogy bizony meg kell erõltesd magad ahhoz, hogy egy nõt megszerezz. Elsõsorban persze akkor van könnyû dolgod, ha õszintén vonzódsz a lányhoz, és nem csak dugni akarsz, mert akkor szívbõl jön a kedvesség, a bókok, az érdeklõdés, a mosoly. Ellenkezõ esetben meg színészkedned kell.
#5-nek:" ha te ezzel állítanál meg engem és csaj lennék, láma módjára szembe köpnélek." Nem egy láma leszolitásárol volt szo!
"helló bébi, bár nem hívnak elvisznek, ha szépen megkérsz bárhova elviszlek" by sub bass halhatatlan! :D
Buuuuuurn with meeeeee... (42) DW fanok erteni fogjak :D De nem, szerintem nem letezik jo csajozos duma, minden csajt mas dolgokkal lehet megfogni. Sokan elbol elutasitjak a sablonos dumaval probalkozokat.
Bocsi, de ezt a millát ebben a táskában te vesztetted el? (És tiszteletteljesen átnyujtod a táskát 1 000 000Ft-tal.) Áhh ezen szakadtam..:D A Széf, Legyen ön is milliomos forgatásán elsütheted, de ha te ezzel állítanál meg engem és csaj lennék, láma módjára szembe köpnélek.
Nincs jó duma, meg amúgy is ha te így csajozol, azt észre veszik és elküldenek a levesbe. Normális megjelenés, helyzet felismerõképesség, pozitív kisugárzás. Ezek megvannak benned akkor nem kell ezen agyalnod.
Az összes csajozós duma unalmas már a csajoknak, imprózz!

Hogy kell elkenni a csajon a sikosítót, úgy hogy élvezze már azt is? Mintha masziroznám?

Aki nem tud normálisat irni az ne is irjon választ

Legjobb válasz: ügyesen amúgy masszírozni két sz

ügyesen amúgy masszírozni két sz
Igen, valahogy ugy, mintha massziroznad.:) Ahogy elkened, kozben igy az ujjaiddal "lepegethetsz" is rajta, az nagyon izgato tud lenni:) De mar az is nagyon elvezetes tud lenni, ha egyszeruen csak ilyen simogato mozdulatokkal kened el rajta:) Nem hiszem, hogy normalis valasz, de megprobaltam:D
Kedves az utóiratod. Inkább nem válaszolok, ki tudja, neked mi számít normálisnak. Szánalmas, aki egybõl támad.

Hogy kell barátkozni a csajokkal?

A mother mindig baszogat hogy nem beszélek a lányokal és többiek igen,de nem suliban hanem táncon(a táncra nehogy tegyetek kérdést)HELP!!!!!!

Legjobb válasz: Milyen tánc?

Úgyanúgy beszélj, mint a fiúkkal, csak legyél kicsit érzelmesebb. ^^
Hali:) Én lány vagyok:) Szerintem add önmagad:) De soha, semmilyen hülye poénnal ne próbálkozz, mert az nagyon szar..Semmi ilyesmi, hogy " Szia Cica, van gazdád?" Nah ilyeneket ne, mert elküldenek melegebb éghajlatra... Egyébként velünk is úgy kell beszélni, mint a fiúkkal, csak legyél udvarias, de sose tolakodó...:)
Milyen tánc?
B*szki... szerinted hogy kéne? Ugyanúgy, mint a srácokkal. Csak lehetõleg ne nyomass hímsoviniszta dumát, az általában nem jön be nekik.:D (Legalábbis én nem díjaznám.:D)
Nem :(
tekintsd õket emberként, és beszélgess úgy velük o.O Sok sikert!
Tánc?
A kérdező hozzászólása: Néptánc mostmár válaszoltok?
A kérdező hozzászólása: Az most nem érdekes.
A kérdező hozzászólása: Miért nem?

Hogyan kell nyomulni a csajokra?

én bár mejik csajal el tudok beszélgetni és nem vagyok csendben melet?k!! és leis merem ?ket szolitani.

Legjobb válasz: a gyakorikérdések.hun van egy olyan kérdéshalmaz hogy (((közoktatás, tanfolyamok))) sürgõsen jelentkezz valami irodalom és helyesírás tanfolyamon mert szörnyû ahogy írsz

nem gonoszkodunk veled, h tanulj meg rendesen írni... ez fontos!! fõleg ha normális csajt akarsz, mert azoknál nem elég egy szép pofika, meg h tudnak "nyomulni" a fejedben lévõ mosogatólevet át kéne tornázni agyra, és utána gondolkozz a nyomuláson, okéé? :D amugy meg tényleg csak a kis r*bancoknak jön be a "nyomulós" csávó... szóval, ha neked az kell, hajrá, azoknak ész sem kell a buksidba, szal még esélyed is lenne!! :D
a gyakorikérdések.hun van egy olyan kérdéshalmaz hogy (((közoktatás, tanfolyamok))) sürgõsen jelentkezz valami irodalom és helyesírás tanfolyamon mert szörnyû ahogy írsz
semmi képpen ne írjál neki!!!
elõször is ne beszélj szótagolva, másodszor is nem minden csajnak jönnek be a nyomulós pasik, csak a r*bancoknak, szal ha r*bancot akarsz magadnak akkor nyomulj azokra.
Na ja, wenn deine Muttersprache wirklich Deutsch ist, schreib uns auf deutsch!!!
Téged ismerlek!:DCsak te tudsz ilyen szarul írni és hazudni Márkocska xD
@ 00:01, das habe ich weiter oben auch schon gesagt... leider ohne Reaktion :)
A válasz megírásának idõpontja: ma 00:02 Szerintem is kamu.. ha német lenne, kétlem, hogy hungarinak írná :DD
A válasz megírásának idõpontja: ma 07:39 persze... azért is írtam neki németül, de még arra sem reagál :D:D:D
Gehe mit den Mädels tanzen, lege den Arm um ihre Hüfte und du wirst sehen wie sie reagiert.
Einfach Fragen stellen, frag was sie gerne tun. Frag sie über ihre Meinung zu gemeinsamen Themen. Lade sie zu Eisessen oder ins Kino ein :)
Jujj, ez az írás... oké, nem kritizállak. Itt következik az én csajozósi teknikám ami eddig bevált: Beszélgess velük olyan dolgokról amik õket érdeklik, kérdezgesd mindenfélérõl így tudni fogod mik érdeklik és látja azt is hogy érdeklõdsz iránta. Ne szóld le a dolgokat amik neked nevetségesek de neki tetszenek (pl. ha idióta sorozatokat néz vagy ilyesmik XD) inkább mondj valami humorosat amin jót nevet majd. A humor fontos, szórakoztasd, dicsérd milyen szép a ruhája, haja, szeme, akármi. Nem hiszem hogy a nyomulás bármelyik normális csajnak is bejönne. (Pl. taperolás, meg egyéb bunkóságok, ezeket felejtsd el). Hát... röviden ennyi.:D
Kein Problem, schreib auf Deustch. :)
hátazlátszik :) de szerintem csinálj mindent ugy ahogy eddíg nem hinném hogy olyan béna vagy
A kérdező hozzászólása: piff nem azért jõttem ide hogy kritizájanak hanem hogy a kérdésemre kapjak válaszokat!!!!!!4 és mik vagytok ti nyelvtan tanárok az kûlõmben is tõtõm a magyart mert a nyelvem Német és nem tudok rendesen hungariu!!!!!!44
A kérdező hozzászólása: csak mert meg szolt 1 csaj hogy nem vagyok elég nyomulos és igy nem fog õszejõni a dolog hogy legyek nyomulosabb:S ? hát akor mit beszéjek vele tapitam meg minden nem mindenki szereti ezt mondjuk ez a csaj rám van katanva és a barátnõje monta hogy nem vagyok elég nyomulos
határozottan poénosan de a viccelõdéseket nem szabad túlzásba vinni nem tolakodósan semmiképpen ne bunkó és ne paraszt módon hirtelen ennyi jut eszembe de írni megtanulhatnál!!!!!!
Nem tudom szerintem add magad ennyi ha tettszik a lánynak akkor elfogad úgy ahogy vagy.Ti meg csak kritizálni tuddjátok az írását ahelyett hogy rendesen válaszolnátok nagyon gáz!!!!

Hogyan nedvesítsem be a puncit? Ez lesz majd az első alkalom, és nemtudom hogy mit hogyan kell csinálni. A tapasztaltabbak le írnák nekem? Ha fel izgatom a csajt, akk egyből nedvesedik neki?

Légyszi csak komoly válaszokat írjatok, ill tapasztalatokat ha gondoljátok...és szemrehányások köszi de nem kellenek^^)..köszi szépen

Legjobb válasz: ha mondjuk hevesre veszitek az elõjátékot, és pl az ajtóhoz szorítod, és percekig csókolóztok, mire lekerül a ruha sztem már eléggé nedves lesz :) ha nem, akkor nagyon finoman kezd simogatni.. egyenlõre ne a puncijánál.. húzd egy kicsit az agyát... :) simogasd a testét, a melleit, ha már nagyon türelmetlen akk a comjai belsõ oldalát... aztán ha már majdnem kiugrik a bõrébõl, rátérhetsz arra hogy a punciját simogatod... ha eddígre nem teljesen nedves, akk valami gond van :) sok sikert

ha mondjuk hevesre veszitek az elõjátékot, és pl az ajtóhoz szorítod, és percekig csókolóztok, mire lekerül a ruha sztem már eléggé nedves lesz :) ha nem, akkor nagyon finoman kezd simogatni.. egyenlõre ne a puncijánál.. húzd egy kicsit az agyát... :) simogasd a testét, a melleit, ha már nagyon türelmetlen akk a comjai belsõ oldalát... aztán ha már majdnem kiugrik a bõrébõl, rátérhetsz arra hogy a punciját simogatod... ha eddígre nem teljesen nedves, akk valami gond van :) sok sikert
hosszú hosszú petting, kényeztesd soká, az egész testét, de fõleg azokat a régiókat ahol érzékeny (az én barátnõm a nyakán és a fülén a legérzékenyebb). Csókolgasd, szivogasd, simogasd... benedvesedik magától. Hajrá! 22/F
Az elõjáték igen fontos. Ha már mind a ketten rá vagytok hangolódva nem lesz gond. A lánynak is elsõ alkalom? Vagy õ már tapasztaltabb? Ne izgulj, és ne siess el semmit. Lehet, hogy jobb lenne pettinggel kezdeni... Vagy ezen már túl vagytok? A védekezésrõl semmiképp se feledkezz meg. És igen, ha felizgattad, akkor az automatikus.
Párom, ha kell akkor simán a nyálával bekeni.
A kérdező hozzászólása: A lánynak is megnekem is az elsõ...és petting az már volt egy pár szor... Mindenkinek köszönöm a válaszokat^^)
Eleinte csókok, majd elkezded simogatni(még semmi intim részen) nyak, hát, aztán rátérsz a mellére, a lányok nagyon imádják.(volt barátnõm imádta ha a melle oldalát simogattam) Simogatod, masszírozod, száddal is kényeztetheted. :) Mire eljutottam a puncijáig már be is nedvesedett. :) De mivel szerettem "szenvedni" látni, ezért még a puncijával is foglalkoztam kicsit. :D Sok sikert!
Bocs, akkor már volt petting, de még nem sikerült benedvesítened? ezek szerint nem csinálod jól, kérdezd tõle, hogy csináld, mit élvez. Szerezzetek elõbb tapasztalatot.
hát ha petting volt már akkor nincs gond egyszerûen pettinglej vele utána tutira elég nedves lesz és készen áll hogy behatolj
Nos haver, hülye kérdésre nehéz komoly választ adni. De elõször vegyük a punci legfõbb tulajdonságát, ha izgatják, nedvesedik. Amúgy amíg petting se volt és semmi tapasztalatod nincs a nõi testtel, minek akarsz szexelni?
Ha nemigazán nedvesedik a csaj (mert van ilyen) akkor jön az Istenadta sikosító!
Egy csaj simán egy jó smárolástól is tud tocsogni:) Ha nem, akkor ujjaddal izgasd a csiklóját, ha az sem elég akkor nyálazd meg jó rendesen:)
Változó, van aki nehezen nedvesedik be, és van aki már egy forróbb pillantástól beindul. Amúgy FEDEZD FEL A TESTÉT, az erogén zónák is mindenkinél máshogy mûködnek. Van akinek a füle, van akinek a nyaka érzékenyebb, meglepõen gyakori a derék/csípõtájék is, a mell klasszikus, de volt már olyan is, aki elõre figyelmeztetett hogy neki nem jön be. Az biztos hogy ne a puncival kezdd, ha már volt petting, akkor minden ok, ugyanazt vigyétek tovább egy (két) lépéssel. FIGYELD A LÉGZÉSÉT. Ja és légy türelmes, ha mindkettõtöknek elsõ alkalom, akkor elõfordulhat némi összehangolatlanság, talán többször is neki kell hogy fussatok. (Bár ismét csak, ha már volt némi petting akkor nem hiszem) GUMIT mindenképp HASZNÁLJ, nem valószínû hogy elsõre lesz elég lélekjelenléted kivenni az utolsó pillanatban (de ha igen akkor is necces) a lány meg minek szedne tablettát ha még szûz. Ellenben a síkosítás ad némi fórt az eredeti kérdéshez is.(önmagában kevés) Más most nem jut eszembe, de különben is azt javaslom hogy NE AGYALJ TÚL SOKAT. Ha túltervezed elkezdesz majd lényegtelen apróságokon parázni, az meg egyikõtöknek sem lesz jó. Egyébként meg BÍZD A TERMÉSZETRE, mindketten rendelkeztek bizonyos veleszületett ösztönökkel, tudom hogy nehéz elhinni, de nem is olyan egyszerû elrontani. ui. ha bármelyikõtök 15 alatt van, akkor tárgytalan az egész. Inkább nintendózzatok még pár évig.

Csajok! Hogy kell rázni a popsit, csípőt? (buliban)

http://www.youtube.com/watch?v=xwBqGURUfzE Valami ilyesmire gondolok, persze nem ennyire durván. Azt hiszem nekem túl merev az a részem és nem igazán tudom mozgatni. Gyakorlással sikerülhet?

Legjobb válasz: itt tanulják sokan, de ez a csaj gumiból van http://www.youtube.com/watch?v=FFlTbgwNwXQ&feature=endscreen..

itt tanulják sokan, de ez a csaj gumiból van http://www.youtube.com/watch?v=FFlTbgwNwXQ&feature=endscreen..
A kérdező hozzászólása: Épp ez a problémám.:D Ez a csaj tuti csinálja már 10 éve, én meg lazán szeretném megtanulni, hogy buliban tudjam kicsit mozgatni a csípõm.
figyelj most interneten senki nem tudja elmagyarázni hogy rázd a csípõd :D állj a tükör elé és próbálkozz

Miért van az, hogy vannak olyan pasik akik folyton meg kell alázzák a csajokat azzal, hogy semmibe veszik őket, ahelyett, hogy szimplán megmondanák nekik, hogy nem az esetük?

Legjobb válasz: megalázza=nem esete? ha nem az esetem,akkor maximum kedves vagyok az illetõvel ,mint bárki más ismerõsömmel,aztán ennyi,de nem alázom meg.

megalázza=nem esete? ha nem az esetem, akkor maximum kedves vagyok az illetõvel , mint bárki más ismerõsömmel, aztán ennyi, de nem alázom meg.
Azok nem férfiak, hanem szimplán férgek.
Túlbecsülik a felfogásukat és feltételezik, hogy a célzásokból is értenek, kínos jelenet nélkül?

Hogy mondjam meg a csajnak, hogy nem kell nekem?

Van egy csajszi,aki már 5 éve szerelmes belém..én folyton próbálom lekoptatni,csúnyán is mondtam már neki,de nem érti meg..folyton azzal jön,hogy ő mennyire szeret meg sosem szeretett még így senkit,de már idegesít. Néha jó vele csókolózgatni meg 1-2 kaland,de ennyi. Sokszor megbántottam már és mindig bunkó voltam vele,de még mindig szeret. Néha már sajnálom,de mit csináljak?

Legjobb válasz: küld el nekem az email címét

küld el nekem az email címét
ásd el magad... ha tényleg nem kellene akkro nem használnád ki... Teee szégyentelen.
Olyan könnyedén, ahogy eddig hülyének nézted..:D
Lehet a bunkó pasikra bukik, nem õ lenne az egyetlen. Légy vele kedves, megértõ és ott fog hagyni figyeld meg.
Szereti seggbõl szájba?
Puha p*csû vagy barátom.
Elõször is ne tarts vele semmilyen kapcsolatot, ne smárolj vele és ne bocsátkozz vele kalandokba, mert ezzel csak táplálod benne a reményt.Magyarul kihasználod, úgy viselkedsz, mint egy tetû, aztán meg csodálkozol, ha reménykedik és megy utánad.Nem jó ötlet, semmi kommunikáció, semmi érintés. Ezenkívül is minden egyéb kapcsolatot függesz fel vele, és ne reagálj, ha keres.Majd elfelejt, jobb esz szegénynek. A harmadik tanácsom, hogy ne légy s..ggfej, mert az elõbb-utóbb megbosszulja magát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!