Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell hogy a (44319 db)

Insoo Kim Berg: Konzultáció sokproblémás családokkal? I. K. B. hogyan gondolja, hogy kell kezelni a sokproblémás családokat?

Kérlek ha vki olvasta már a könyvet, akkor válaszoljon már. Szociálpedagógus hallgatók els?sorban!!Köszönöm el?re iss.

Legjobb válasz: hali, én még nem olvastam, de ebbõl kell egy dolgozatot írnom, tudsz nekem ebben segíteni?

hali, én még nem olvastam, de ebbõl kell egy dolgozatot írnom, tudsz nekem ebben segíteni?
A kérdező hozzászólása: fhu, hát végülis elolvastam:) már egy ideje, ha tudok akkor segíthetek.

Fel volt függesztve a fiókom. Hogy kell hogy mutassa, hogy fent vagyok facen?

nem találnak a cset ablakba,nem lehet rámenni az adatlapomra a keresőbe se vagyok benne...

Legjobb válasz: csak simán belépsz..nekem annyi kellett..:)

csak simán belépsz..nekem annyi kellett..:)
A kérdező hozzászólása: hát engem igy se mutat!


Szeretnék a páromnak egy egyedi szöveggel ellátott sálat kötni, de nem tudom, hogy hogyan kell. Hogyan kell egy saját szöveggel ellátott sálat megkötni?

Legjobb válasz: Szerintem kösd egy sor sima egy forditottal,igy a látható oldala végig sima lesz,majd egy kockás papiron meg tudod tervezni a szöveget,és minden kocka egy szemet jelöl. Az irásnál más színnel köss.

Szerintem kösd egy sor sima egy forditottal, igy a látható oldala végig sima lesz, majd egy kockás papiron meg tudod tervezni a szöveget, és minden kocka egy szemet jelöl. Az irásnál más színnel köss.
A kérdező hozzászólása: De hogyan kell azt megcsinálni az írásnál, hogy úgy nézzen ki ahogy elterveztem? Hogyan kell a más színû fonallal bekapcsolódni a másik fonalhoz?
A kérdező hozzászólása: Hogyan kell a betûket úgy megformálni a kötéskor, hogy olyan kerek alakja legyen a sálban?
én a helyedben sima kötéssel kötném, és utána az elütõ színnel kihímezném kötést utánzó szemekkel. ez minden kötõs könybvben benne van, hogy hogy kell csinálni, könyvtárban meg tudod nézni vagy a neten.
Ahama kötõsulija a neten megtalálod. Sajna telórol vagyok, nem tudom belinkelni. Kerekek is lehetnek a betûk. a körben kötés babaholminál lesz a másik szin bekapcsolása.
A kérdező hozzászólása: Én egy olyan hízésromát keresek amit nem norvégmintás kötöttholmikra lehet hímezni, hanem bármilyen kötéssel (sima fordított) kötött holmikra is, valakinek van valami ötlete?

Elég hülye kérdés, de valaki segítene elmonda hogy alaplapot hogyan kell bekötni a házba?

Szóval.Van egy mATX es alaplapom és már becsavaroztam a házba.A winchestert is bekötöttem meg a lemezmeghajtót is. A gond az hogy nem vagyok egy gépzseni és nem értek hozzá. Egy csomó pici kábel van amit nem tudom hova kell illeszteni.Pl.:H.D.D.,SW RESET,SW POWER. Segítene valaki?

Legjobb válasz: Naszóval..az alaplaphoz mellékeltek egy szép kis utmutatót abba minden benne van:))

Naszóval..az alaplaphoz mellékeltek egy szép kis utmutatót abba minden benne van:) )
A kérdező hozzászólása: A kábelre van írva, de az nem eggyezik sehova.
Vidd inkább pc szervízbe :D távtartókat is rakj be nehogy rövidre zárd az alaplapot :D
A kérdező hozzászólása: Intel DH55TC
Jobb esetben a kis kábelek pöckeire rá van írva mi micsoda, és az alaplapon a kártyahelyek alatt kicsit jobbra van sok kis tû, és pici betûkkel meg van jelölve mit hova kell dugni (Szerintem ugyanazokat az írásokat láthatod, amin a kis pöckökön szerepel). Én se vagyok gépzseni, de sikerült kifilóznom amikor a gépem raktam össze.
alaplap tipusa?
Alaplapod márkája és tipusa ?? pl:asus34h78/óó mondjuk
A kérdező hozzászólása: Hát ezen van minden de ezek nincsenek.
Az alaplapod tipusának megfelelõ manual-t töltsd le, és abban benne kell lennie. Elvileg a lapon is rajta kéne lenni a csatlakozóhelyek mellé írva ugyanezeknek a jelzéseknek ( SW reset, azaz reset gomb, SW power, bekapcsoló gomb), de sajnos nem minden lapra írják rá.
A kérdező hozzászólása: Nme kaptam.xD
Ezt töltsd le, benne van mit hová kell kötni. http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/dh55tc/sb/..

Munkanélküliről mentem tgyásra és azt nem tudom, hogy most hogyan kell igényelnem a gyedet?

Legjobb válasz: Vissza kell menni a munkanékülibe ha lejárt a tgyás, vissza vesznek pár napra ami alatt meg kell igényelni a gyedet.Kapni fogsz egy levelet h x napra elutasítják az igényedet majd folyósítják. Ez egy kiskapu szal sehol nincs hivatalosan leírva. Tuti h így van mert én is munkanélkülirõl mentem szülni és nekem is ez volt az eljárás és kapom a gyedet rendesen.

Vissza kell menni a munkanékülibe ha lejárt a tgyás, vissza vesznek pár napra ami alatt meg kell igényelni a gyedet.Kapni fogsz egy levelet h x napra elutasítják az igényedet majd folyósítják. Ez egy kiskapu szal sehol nincs hivatalosan leírva. Tuti h így van mert én is munkanélkülirõl mentem szülni és nekem is ez volt az eljárás és kapom a gyedet rendesen.
Ha lejár a tgyásod, akkor egy pár napra vissza kell menned munkanélkülire (elég 2-3 nap is), s a munkanélkülirõl kell igényelned a gyedet.Mert ha egybõl igényelnéd, akkor nincs az igénylés pillanatában jogviszonyod s akkor nem jár a gyed.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb hívtam a munkanélkülit és ott azt mondták, hogy elõször menjek be a TB-hez és ott kapok valami papírt és utána menjek vissza a munkanélkülibe.Nektek is kellett oda menni?
Elsõ vagyok.Nekem csak a Teve utcába kellett bemenni a gyed igénylõs lapért.
A kérdező hozzászólása: Nem Pesti vagyok úgyhogy sajna nem tudom mi van a Teve utcában :-)
Jah bocsi!Az oep van ott.:)

Mennyi vizsgálat kell, hogy kiderüljön, hogy ellenanyagot termelek a férjem spermái ellen?

Legjobb válasz: Szia! Ez ügyben meddõségi központban kellene segítséget kérni, ha felmerült a gyanúja. Nem tudom, hogy pontosan hogyan vizsgálják. Ez már az utolsó vizsgálatok között szokott lenni, amikor már minden más hormonális és fizikai okot kizártak.

Szia! Ez ügyben meddõségi központban kellene segítséget kérni, ha felmerült a gyanúja. Nem tudom, hogy pontosan hogyan vizsgálják. Ez már az utolsó vizsgálatok között szokott lenni, amikor már minden más hormonális és fizikai okot kizártak.

Nem tudom hogy hova hogyan kell felhelyezni a tampon? Most használnék először. ÉRTELMES válaszokat!

Legjobb válasz: hogy-hogy hova?? nyilván a hüvelybe..! de,ha vettél már tampont,akkor ott elég jól le van írva,és még rajz is van hozzá!! amúgy: akkor próbálkozz amikor már rendesen megjött. Ülj terpeszbe a wc-n,vagy rakd fel egyik lábad az ülõkére,és egy kicsit ferdén ameddig tudod felnyomod.ha még érzed ülés/járás közben-akkor feljebb tolod.

hogy-hogy hova?? nyilván a hüvelybe..! de, ha vettél már tampont, akkor ott elég jól le van írva, és még rajz is van hozzá!! amúgy: akkor próbálkozz amikor már rendesen megjött. Ülj terpeszbe a wc-n, vagy rakd fel egyik lábad az ülõkére, és egy kicsit ferdén ameddig tudod felnyomod.ha még érzed ülés/járás közben-akkor feljebb tolod.
A hüvelyedbe. Elõször az ujjaddal kellene tájékozódni az anatómiai felépítésedrõl, de jobb lenne menses idõn kívül. Moss kezet elõtte mindig!! Aztán ott a használati utasítás segítségnek. A legkisebb mérettel próbálkozz, elõször szerintem legjobb a guggoló testhelyzet a felhelyezéshez, aztán majd kialakul.
egyébkét hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!