Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell használni felvinni (5 db)

A Dry szárazsampont hogyan kell használni, vizes vagy száraz hajra kell felvinni?

Legjobb válasz: Egyértelmûen száraz hajra. De aztem rá is van írva. Nekem is van, annak nem tudom mi a neve, olyan mint a spray, vagy hajlakk, rá kell fújni a hajra, összeborzolni, hogy a felesleg kimenjen, és kész.

Egyértelmûen száraz hajra. De aztem rá is van írva. Nekem is van, annak nem tudom mi a neve, olyan mint a spray, vagy hajlakk, rá kell fújni a hajra, összeborzolni, hogy a felesleg kimenjen, és kész.
A száraz sampont száraz hajra kell használni. Fõként szõke hajnál hatásos mert abban nem látszik annyira. Lényeg hogy dörzsölt be vele a fejbõrödet aztán alaposan fésüld ki hogy ne látszódjanak a kis fehér sampont darabkák.
Azért száraz sampon, mert száraz hajon kell alkalmazni. Tudomásom szerint a szárazsamponok hintõpor szerû állaggal rendelkeznek. A fejbõrre, hajtõre kell szórni, bedörzsölni, és kifésülni. Épp az a lényege, hogy nem kell hajat mosni, 1-2 napot ki tudsz vele húzni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
pontosan! azért DRY a neveXD én minden nap használom elég régota:D utána törülközövel szoktam megtörölni és ugy már nm látszik a hintöpor(mert ez tul.képp az)

A púdert hogy kell használni? Hova kell felvinni? Mi célt szolgál?

Legjobb válasz: én egyébként a nyakamra is szoktam rakni egy keveset, hogy ne legyen maszkszerû a sminkem. am. a sminkedet nagyon jól tudod fixálni hajlakkal is ( ez természetesen az utolsó lépés amikor már a spirál,szemhéjpúder stb. is felkerült.)nekem sokkal jobban bevált mint a különbözõ sminkfixálók. (elõzõ voltam)

én egyébként a nyakamra is szoktam rakni egy keveset, hogy ne legyen maszkszerû a sminkem. am. a sminkedet nagyon jól tudod fixálni hajlakkal is ( ez természetesen az utolsó lépés amikor már a spirál, szemhéjpúder stb. is felkerült.)nekem sokkal jobban bevált mint a különbözõ sminkfixálók. (elõzõ voltam)
A kérdező hozzászólása: ha nincs hozzá olyan pamacs, akkor kézzel kell felvinni? vagy vattakoronggal is jó ha felviszem?
A púder a smink fixálására szolgál, és arra, h felszívja a felesleges faggyút, ne csillogjon az arcbõröd. Én személy szerint nem használok, mert nagyon eltömíti a pórusokat. Megpróbálhatod vattakoronggal felvinni, de szerintem azzal nem lehet olyan szépen eloszlatni. A drogériáékban lehet venni púder pamacsot vagy ecsetet. Ja, és hát az alapozó után az egész arcod felületére kell felvinni, de csak vékonyan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :) a mattító púder az pontosan mi?
a matt púderek nem csillognak, és a bõröd sem fog fényleni tõle. elsõsorban arra használjuk, hogy az alapozót fixáljuk, és megakadályozzuk, hogy fényes legyen az arcunk. én mindig ecsettel viszem fel az arcomra, egyenletesen, vékonyan.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! :)
a sunidra hogy szép barna legyen.
A kérdező hozzászólása: -.-

A waxot hogyan kell használni, hogyan kell felvinni a hajra?

Legjobb válasz: Esetleg valami képet tudtok linkelni hozzá, hogy milyen hajat lehet vele csinálni pl? 20F

A kérdező hozzászólása: Esetleg valami képet tudtok linkelni hozzá, hogy milyen hajat lehet vele csinálni pl? 20F
Csak az ujjad hegyére vegyél egy kicsit, azt dörzsöld el egyenletesen a tenyeredben, és igy kicsit az ujjaiddal igazgatva, vagy teljes tenyérbe befogva formázhatod a hajad. Remélem tudod, hogy a viasz fõleg fényt ad, és kicsit rögzit, viszont gyakrabban kell a hajadat mosni, ha viaszolod, mert jobban megtapad rajta a szennyezõdés, ez miatt közvetve száritja a hajat. Képet nem keresek neked, simára fésült hajat lehet rögziteni, homlokból kiemelni, fejtetõn összekócolva rögziteni, esetleg fejtetõtõl lefelõ a középsõ részt összekócolva rögziteni, és igy tovább, nem tudom milyen a hajad, igy nehéz tippeket is adnom, kisérletezz. Még annyit tennék hozzá, hogy ha nem száritod a hajad, hanem magától szárad, akkor neves hajra is fel lehet vinni, de magam részérõl jobban szeretem a száraz hajat rögziteni vele. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát a hajam az olyan, legalábbis mindig ilyesmit próbálnék zselével összehozni, többé kevésbé sikerrel, hogy középen van, oldalt felnyírva géppel, meg hátul oldalt is, és hátul is középen van emghagyva, nem a punk rocker, hanem a "discos", de nem is az a kifejezett discos, a hétköznapiasabb, annyi kivétellel, hogy hátul nem zselézem. És arra lennék kíváncsi, hogy waxal könnyebb e összehozni olyan hajat, hogy elöl, és fentebb, mintha hát hogy írjam olyan Beckham-esre(amikor még a "kakastaréj" haja volt :D, na olyasmit, csak kicsit lightosabbat)
A kérdező hozzászólása: Várj tudok jobb példát, pont olyan lenne a legjobb mint Kovács Áronnak van, az a haj nagyon jó.
Hát próbálkozz meg vele, de azért ne legyen olyan nagy tarajod, mert az nem jó... a rövidebb az jó, de a hosszú az gáz...


Hogyan kell használni egy highlightert? (Hova kell felvinni? ) Tényleg olyan sokat számit?

Egy ilyet szeretnék venni, de nem tudom, hogy használnám-e, mert nem tudom, hogy kell.

Legjobb válasz: Mi az a highlighter? Amit linkeltél az púder?

Mi az a highlighter? Amit linkeltél az púder?
Az arcod "kiálló" részeire kell használnod. Ez lehet highlighter, világos/kicsit csillogó púder/szemhéjfesték is. Szerintem észrevehetõ, de te döntsd el, hogy rajtad mennyit dob. 19L
Nagyon sokat tud számítani, de amit linkeltél, annyira nem jó, nekem is van, és meg se közelíti a másik highlighterem(limitált manhattan) Amit ajánlani tudok helyette, egy bézs színû szelyemfényû(ez fontos, ne legyen csillámos) szemhéjpúder(essence-nek tuti van)vagy van kifejezett highlighter is, ez shimmer powder néven fut. Esetleg az avon ragyogást kölcsönzõ gyöngyei is jók. Láttad a burlesque(díva)címû christina aguilera filmet? abban aztán nem spóroltah a highlighterrel:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Akkor ez nem a gyors smink kategóriába tartozik, ha jól értelmezem...
dehogynem...oda teszed, amit ki akarsz hangsúlyozni. ez nem bonyolult.
A kérdező hozzászólása: tényleg nem bonyolult(most már, hogy jobban utánajártam a dolognak :P)... használom is, ha van idõm, nagyon szeretem! :) köszi a válaszokat, ha jól sejtem, akkor a Manhattan a legnépszerûbb, sokan javasolták...
Nekem az Essence Circusos limitaltja vsn.:)

Hogyan kell helyesen használni felvinni az alapozót? És hogy az ne tűnjön el pár óra múlva?

És ha van egy csúnya pattanásom, és azt el akarom fedni, mit tegyek? a baj hogy átlátszik nem fedi, mit csinálok rosszul?

Legjobb válasz: Én csak alapozót használok. A pattanásos storyval énis így vagyok, ugyhogy abba nemtok segíteni. Az alapozót elõször az ujjaddal vidd fel, majd az ehhez szükséges szivaccsal óvatosan töröld át az arcod, így nem lesz foltos. Azt tudom, hogy ahhoz hogy tartós legyen, kell púder is. Abba nemtok segíteni.

Én csak alapozót használok. A pattanásos storyval énis így vagyok, ugyhogy abba nemtok segíteni. Az alapozót elõször az ujjaddal vidd fel, majd az ehhez szükséges szivaccsal óvatosan töröld át az arcod, így nem lesz foltos. Azt tudom, hogy ahhoz hogy tartós legyen, kell púder is. Abba nemtok segíteni.
Malu Wilz Camuoflage(kamuflázs) nevü "krémét" tudom ajánlani! sztem ez a legjobb hisz a kozmetikusok is ilyet használnak és nekem is pattanásos az arcom, de ez teljesen eltünteti! kozmetikusnál érdeklõdj ugyanis csak nála lehet ezt beszerezni! 3000 ft , de akár egy évre is elegendõ ugyanis csak a pattanásra kell kenni mint egy korrektort(én az egész arcomra használom) ha ezt használod másra nem is lesz szükséged.:) hidd el ez a világ legjobb dolga:D:D
na most jön a sminkprofi, figyeljetek...:D hát igen, tisztísd meg a bõröd, kend be, utána kenj ré alapozót, a Vichy Dermablendjét(sztem nem annyira drága, de eszméletlenül jó!!!!!! és tartós)uténa korektor, de ezutén nem kell, hidd el, és ezután púder. de ez az alapozó nagyon durva, ezért õgy használom, hogy elõtte egy normálisat, és csak a problémás heylekre, esetleg pattanásokra teszek a dermablendbõl. próbáld ki, megéri!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! :) ))
Csak annyi hogy vmelyik csatornán megy a Sminkeljünk (vagy vmi hasonló címû)mûsor. Ott azt mondta a sminkes csaj, h elõbb alapozó és utána korrektor. Hiszen az alapozó is sok mindent elfed.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, nagyon szépen köszööm Nekek a válaszokat!! :-)
Szia! Lehet h az alapozód minõsége nem megfelelõ. Egy drága és minõségi alapozó nem tûnik el pár óra múlva és nem folyik le az arcodról. Próbáld ki az ESTEE LAUDER-T v. CLINIQUE alapozóját. (kb. 6-7 ezerbe kerül, de sokáig jó és meg leszel elégedve) A pattanásra tegyél pattanásleszárítót, ha otthon vagy. Amikor vészhelyzet van, akkor korrektorral tûntesd el, amit csak erre a részre tegyél, utána szivaccsal alapozz, és jöhet a fixáló porpúder! Még a MAX FACTOR termékek is jók sztem! Remélem h elég részletes voltam:)
Így igaz, a pattira korrektort kenj, majd alapozót szivaccsal (én jobban szeretem szivaccsal felvinni, mert nem lesz vakolat-szerû, végül porpúderrel fixáld. Én még nem találkoztam olyan alapozóval, ami "nem tûnik el", persze lehet, hogy van, csak még nem találtam meg:) Nekem ha "becsillognak" a problémás részek, akkor áttörlöm egy kicsit, és egy kis púderel helyrehozom.
A pattanást korrektorral kell elfedni amit csak arra raksz a bõrödnem megfelelõ színben, majd jöhet az alapozó és utánna a púder. Totál eltüntetni nem tudod, meg az is látszani fog hogy "be vagy vakolva", már bocs a kifejezésért. Sajna olyanok nem tudunk lenni mint a TV-ben és magazinokban a nõcik, mert õket még kijavítják, szóval nem vidd túlzásba, mert az sem jó. Csak természetesen és alaposan tisztítsd meg az arcod, ha már otthon vagy.
Sminkeljünk, azt hiszem a Zone Club-on van. De ott eléggé részletesen elmondják... és sok mindent használnak sminkeléskor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!