Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell használni az óvszert (8 db)

Az a-ha játékban hogy kell használni az óvszert?

Megtaláltam de nemtudom hogy kell alkalmazni :D

Legjobb válasz: Nyugtass meg! Azért nem csináltad nélküle ugye?? :))

Nyugtass meg! Azért nem csináltad nélküle ugye?? :) )
Hogy ide mennyi nyomorék jár! Hogyhogy hogy? Ahogy az életben is kell. Ja, hogy azt még nem próbáltad...!
A kérdező hozzászólása: de nemm egyszerûen hogy basszus nemtudom nyomkodni a monitort hogy újjazzam a csajt ahogy így sem tudom felvenni az óvszer úgy értettem mit kell kattintani vagy mi?? ......
Game> Options> És bill beállítása
A kérdező hozzászólása: és mit kell rajta állítani
nem állítani kell, te nyomi, hanem ott tudod megnézni, hogy hogy kell...
és hol van a beállítás lehetõség?
AIDS
Úgy õszintén az orvosom nekem azt mondta, hogy még ez és a koton a legbiztosabb. De ha nem szereti a lány, egészséges és folyamatosan szedi a fogamzásgátlót nem lehet baj. :)
Attól függ, mikor kezdte el. De látom nagyon tájékozottak vagytok a fogamzásgátlót illetõen. Mi lenne, ha megkérdezné az orvosát, hogy hogyan kell használni, ha egyszer már felíratta...
ha rendesen szedi nem lehet baj.de antibiotikum szedése mellet, vagy ha hányt, hasmenése volt, akkor a levél végéig óvszert is kell használni. és a betegségekkel szemben is csak az óvszer nyújt védettséget.
A veszély alatt terhességet értesz? Attól függ mióta szedi!Ha most kezdte el, akkor még használjatok mellé gumit az elsõ hónapban, utána már nem kell.Ha a nemi betegségedkre gondolsz, akkor azt gumin kívül semmi mással nem kerülheted el.
Életed legjobb élménye lesz.. Az ember elõszõr akkor veszti el a szüzességét, amikor óvszerben próbálkozik a sexel. Másodjára akkor veszti el a férfi a szüzességét, amikor elõszõr szeretkezik gumi nélkül. Teljesen más, össze sem lehet hasonlítani..
ha normálisan szedi, akkor nem veszélyes. még az óvszernél is biztonságosabb

Hogyan kell helyesen használni az óvszert?

Mindenki azt mondja hogy helyesen kell kasználni az óvszert... de mit jelent helyesen használni az óvszert?

Legjobb válasz: Pl. hogy felhúzáskor nagyon vigyázol, hogy nehogy az esetlegesen már ondós, elõváladékos péniszrõl ondósejt a pénisz külsejére kerüljön. Illetve le kell görgetni tövig, hogy nehogy lecsússzon. Ha ezekre figyel az ember, és nem szakad ki az óvszer (ezt elképzelni sem tudom, hogy történthet normál használat közben), nem lehet baj.

Pl. hogy felhúzáskor nagyon vigyázol, hogy nehogy az esetlegesen már ondós, elõváladékos péniszrõl ondósejt a pénisz külsejére kerüljön. Illetve le kell görgetni tövig, hogy nehogy lecsússzon. Ha ezekre figyel az ember, és nem szakad ki az óvszer (ezt elképzelni sem tudom, hogy történthet normál használat közben), nem lehet baj.
a spermatartályt összek kell nyomni a két ujjadal mert ha levegõs akkor kiszakadhat szex közben
Amikor kiveszed, akkor is ügyelj rá, hogy ne csússzon le és nem follyon ki belõle az ondó, jobb még olyankor kivenni amikor még valamellyes merev a péniszed, nem lankadt le teljesen, mert ilyenkor még nem csúszik le olyan könnyen. Amikor húzod ki fogd az óvszert a péniszed tövéhez, hogy ne csússzon le. HA pedig a párod húzná fel ügyeljen a körmére, nehogy kiszakítsa.
Mindegyiken van használati útmutató, ábrával.
A legfontosabb, hogy ne szakadjon ki, mert ha ez megtörténik, semmit se ért az egész!

Hogy néz ki az óvszer és hogy kell használni?

Legjobb válasz: Ha nem tudod, az azt jelenti, hogy még nem volt felvilágosítás órád, tehát pici vagy még ilyen dolgokhoz!

Ha nem tudod, az azt jelenti, hogy még nem volt felvilágosítás órád, tehát pici vagy még ilyen dolgokhoz!
Hát nem feltétlen , nekem 23 évesen még soha nem volt ilyenben részem..... A google-n sok ilyet találsz ott minden le van írva. De itt egy link: http://drimmun.com/fogamzasgatlas/a-kondom-koton-gumi-ovszer..
Ez az oldal arra van, hogy megkérdezze, amit nem tud, és ez ráadásul pont egy olyan dolog, amit feltétlen ismerni kell. Az óvszer egy gumi "csõ", aminek az egyik vége nyitott. Így pl amikor vizet engedsz bele, nem folyik ki, csak ha kiszakad. A szexuális aktus elõtt kell felhelyezni, mégpedig a merev hímvesszõre kell rátenni, összefogni a csúcsos végét, majd a hímvesszõhöz szorítva letekerni egészen a tövéig, ezután mehet a szex. Miután a fiú elélvezett, a péniszt minél hamarabb ki kell venni, az óvszert óvatosan lehúzni, esetleg csomót kötni rá, és egy zsepibe csomagolva kidobni. nagyjából ennyi:)

Az ízesített óvszert hogyan kell használni?

Lehet hogy bután hangzik, de számomra kérdéses hogy milyen esetben kell használni az óvszert. :( Az alábbi két lehet?ség közül melyikben kell: 1. A lány óvszeresen leszopja a fiút. 2. A fiú nyalja a lány punciját, ezáltal érzi az ízesített óvszert.

Legjobb válasz: Jó kérdés... 31f

Jó kérdés... 31f
szex elõtt szopogasd le róla az anyagot
valószínû, hogy az elsõ.. a másodikat nem értem, ha a fiún van az óvszer és nyalja a lány punciját, akkor hogyan érezné az ízét? O.o"
Két szelet kenyér közé téve, vajjal és kis lekvárral el kell fogyasztani.
A kérdező hozzászólása: 10:23 Mert amíg a vaginájában volt a lánynak a punci átvette az óvszer ízét. Azért.
Második: Hát úgy, hogy elõtte azzal szexeltek, pl... Válasz: Nálunk ez úgy funkcionál, hogy néha kedvünk támad ahhoz, hogy ilyennel szexeljünk, és én miután elélveztem (én vagyok a lány), és a párom szeretné hogy leszopjam, tök jó, hogy gyümölcs ízû.. :D De ez is ritka. Másoknál meg gondolom igen, a szopáshoz kell, akik pl undorodnak tõle állandó jelleggel, vagy idegen a partner, stb...
A kérdező hozzászólása: 10:26 Köszönöm a választ. :D :)
3:D XDDDDDD

Elég régóta szedek Dienille-t, tegnap az elsõ heti egy pirula kimaradt. Egyáltalán nem mérvadó, hogy huzamosabb ideje szedem már, ilyenkor mindenképp kell használni óvszert?

Akkor is, ha nem belém megy el a fiú?

Legjobb válasz: 2 éve szexelek a barátommal úgy, hogy kihúzza + naptármódszer kombó. Egyszer sem lettem terhes.

2 éve szexelek a barátommal úgy, hogy kihúzza + naptármódszer kombó. Egyszer sem lettem terhes.
MINDIG HASZNÁLJ GUMIT, HA A LÁNY NEM SZED FOGAMZÁSGÁTLÓT!!! EZT AZ ÖSSZES TUDATLAN, DE SZEXHEZ MÁR ELÉG ÉRETT EGYÉN FOGADJA MEG!!
Ha nem szeretnétek gyereket, akkor kellesz a gumi, rögtön az elejétõl fogva.
KELL óvszer, ha nem akarsz gyerektartást fizetni sok éven át.
Muszáj óvszer...
mi vezetett téged arra a logikára, hogy az elsõnél nem lehet terhes a lány? -.-··
retardált vagy, menj aludniz való neked
nyugodtan mehet óvszer nélkül, nem lesz terhes sohasem, bízz bennem
ez kamu, mert azt írtad õ szûz, Te nem? szóval ne is menjünk tovább N
Kedved kérdezõ! Kérlek, mondd meg, min alapult az a gondolatod, hogy ha elsõ alkalommal hatol be egy pénisz a hüvelybe, akkor a nem jöhet létre a terhesség? Vajon milyen mechanizmus akadályozza ezt meg?
Ezek szerint még te is szûz vagy, ha ezt nem tudod...
esküszöm, hogy nem értem az embereket. biológiát minden iskolában oktatnak, de ha véletlenül nem oktatnák, szerintem a mai világban az ilyen kérdés nem kellene hogy gondot okozzon! orvostanhallgatóként szörnyû az ilyen postokat olvasni, hogy a XXI. századi generáció ennyire "buta". Attól függetlenül hogy szûz, még ugyanugy van peteérése ami le is válik és le is jut a petefészekbe, mint egy 25 éves nem szûz lánynak, a te spermád szintén termékeny ha szûz vagy, ha nem!
Ha ennyire nem értetek még hozzá, akkor ne akarjátok még "kipróbálni"...
Orális?
de persze, pharmatex+megszakitás az van..
Mellszexnél tuti nem kell, de orálnál sem szokás. A többi esetben vagy fogamzásgátlás vagy higiéniai szempontok miatt kell.
nem értem.. anális, orális?
a fogamzásgátlós vagy a "gyereket akarok" szex
elvileg, ha a pasi nem élvez a csajba, akkor mehet gumi nélkül, de szerintem ez is kockázatos, csak azok állítják ezt, akik rá akarják venni a csajt, hogy gumi nélkül....
Análhoz se kell, de akár a sima is mehet, csak amikor a lány "azokban" a napokban van, akkor kell hanyagolni.
mi a normal szexhez se hasznalunk..
apád f.sza cigó, csak én nem birom a tablettát, a pasim meg a gumit.. idióta..
14:25 cigók vagytok?
Jaaa..az a farkas póz.. Ülsz a lyuk mellett és vonyítasz..
A pettinghez(orál, kézzel való kielégítés) Maga a szex az aktust jelenti, ahhoz pedig csak akkor nem kell óvszer, ha a lány fogamzásgátlót szed, vagy van neki bent hüvelygyûrû.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!