Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell francia manikűrt (4 db)

Vettem a dm-ben egy francia manikűr "készítőt". Ez a neve: s-he stylezone francia manikűr duo, 20 sablonnal stb. hogy kell használni? : DDvagy hogy csináljammeg?

Legjobb válasz: nézd meg a lakkokra mi van ráírva az alapozó lakkot azt kell elõször felkenni. a sablont utána kifested fehérrel megszárad, leveszed és egy fedõlakkot kensz rá. 2 lakk van benne??mi van ráírva:?

nézd meg a lakkokra mi van ráírva az alapozó lakkot azt kell elõször felkenni. a sablont utána kifested fehérrel megszárad, leveszed és egy fedõlakkot kensz rá. 2 lakk van benne??mi van ráírva:?
A kérdező hozzászólása: 2lakk van benne az 1ik fehér a másik kicsit krémszinû..
a sablon nem túl jó, mindig befolyik alá a fehér lakk, sztem ne használd! 1.fess egy fehér csíkot a körmöd végére, és félig hagyd megszáradni, 2.aztán egy olló hegyéel, vagy vmi kis hegyessel kapard le a felesleget, 3.és fesd le a másik lakkal én így csinálom, sztem szép lesz ( :

Hogyan kell a francia manikűrt csinálni? Milyen színekkel érdemes?

Vettem hozzá matricát, de nem tudom, hogyan kell használni.

Legjobb válasz: Én úgy szoktam csinálni, hogy ráragasztom a matricát a körmömre, a fehér részt fehérre festem. Megvárom, még megszárad, óvatosan leszedem a ragasztót. Utána egy bézses színnel kifestem a körmömet (a fehér nem fog elszínezõdni, a MissSportynak van kifejezetten francia manikûrhöz való bézses, rózsaszínes színe) megvárom, még megszárad, ha van kedvem, akkor díszítem, ha nincs, akkor mehet rá az átlátszó fedõlakk, és ennyi.

Én úgy szoktam csinálni, hogy ráragasztom a matricát a körmömre, a fehér részt fehérre festem. Megvárom, még megszárad, óvatosan leszedem a ragasztót. Utána egy bézses színnel kifestem a körmömet (a fehér nem fog elszínezõdni, a MissSportynak van kifejezetten francia manikûrhöz való bézses, rózsaszínes színe) megvárom, még megszárad, ha van kedvem, akkor díszítem, ha nincs, akkor mehet rá az átlátszó fedõlakk, és ennyi.
Én elõbb az alaplakkot használom (mert így kell), megvárom míg teljesen megszárad, aztán fehérrel kifestem a végét, bár én nm szoktam használni hozzá matricát. ha az is megszáradt, akkor lefestem átlátszóval.
Ha nem használok matricát, akkor én is így szokta, de ha használok, akkor elõször fehérre festem, mert a matrica leszedné az alaplakkot.

Hol tudok körömsablont venni francia manikűrhöz? Ilyen félhold alakú matrica, amit a körömre kell ragasztani, hogy szabályos legyen a fehér rész a köröm tetején, amikor megfestjük.

DM-nem már néztem, de ott csak francia manik?r szettben árulják, külön nem...

Legjobb válasz: Rossmannban van, én ott szoktam venni. A DM-ben még én sem láttam.

Rossmannban van, én ott szoktam venni. A DM-ben még én sem láttam.
én magamnak vágtam ki õket:) egy ragadós cimkébõl , jó lett nagyon:) mindenki azthitte manikûrös csinálta
az AVON-ból is lehet rendelni
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, holnap megnézem a Rossmannban.
rossmanban ott 100% hogy van én is ott láttam de én mással csinálom a francia manikûrt nem adok sablonokra pénzt mert azt az 500ft-ot másra is el tudom költeni


menj el manikuroshoz ;)
Használhatsz francia manikûr sablont is! kis csíkok, amiket ráragasztasz a körömre, és úgy fested le a fehér részt, hogy szabályos legyen! Ezekkel nagyon vigyázz mert ha még nem elég száraz az alapozóréteg akkor azt fel is tépheti! Légy nagyon türelmes és inkább várj többet! Amúgy ha lehet egy tanácsom, akkor próbálj minél gyorsabban száradó, minél kevésbé szûrû fehér lakkot választani mert azzal van a legtöbb baj! Inkább vegyél vmi drágát de jobbat, vagy olyan márkát mirõl tudod, h illik rá a leírás. és én úgy szoktam h: 01.reszelés 02. átmosom körömlakklemosóval(hogy jobban tapadjon a lakk amjd) 03.áttörlöm és vízzel lemosom 04. alapozó lakk 05. rózsaszín vagy csillám lakk vagy amit akarsz 06. fehér 07. fedõlakk, hogy tartósabb legyen nekem am a színtelen lakkom fedõ, alapozó és körömerõsítõ. nagyon jó: astor power3
Nekem az a bajom, hogy 2 nap alatt lekopik. Nem sokat érnek a körömlakkok:@. Különben én a lábamon szoktam kifesteni és úgy csinálom, hogy levágom a nagyját és kockásra lereszelem. Aztán jöhet a fedõlakk majd a francialakk rá a fehér és megégy fedõlakk esetleg elõtte egy szép matrica:)
Sszia, legelõször is levágod a kellõ hosszúságra, de annál egy picit hosszabbra, mert még reszelsz is rajta. Szal ha levágtad, lereszeled olyan formára amilyenre akarod. Amelyik jobban megy a kezed formájához.. (lehet szögletes is, de lehet ovális is) .. szóval ha kész vagy a reszeléssel (tudod ott a körömágynál ott is fel kell tolni a bõrt, van direkt egy "kellék", azzal ez nagyon egyszerû) Aztán vmi "alapozó" mármint amelyik a többi alá van, mert mondjuk védi, vagy ilyesmi. Aztán elõször a fehéret kell, és úgy csináld, hogy balról húzod szépen jobbra.. vagy ha így nagy nem megy, akkor csináld úgy, mint a festõk .. mármint föntrõl lefelé, aztán utána egy fültiszítóval majd leszeded ha nem egyenes.. mert nyílván nem lesz az. Aztán ha megszáradt jöhet egy másik fehér/vagy a rózsaszín. Sok szerencsét.. Habár nem biztos, h sikerült ezt így itt jól leírnom :S Kérj meg valakit, hogy mutassa meg, utána már menni fog.
DEHOGY IS!!!!!! NEM ! Odaadom az ms-em ha írsz rpivátot és elmondom hogy kell (most tanulok manikürösnek ) ezeket lehetõleg ne alkalmazd (bár van ami jó de nem telyesen) tönkre teszed a körmöd vagy pedig nem lesz jó ! szívesen segítek írj bátran :)
magadnak is megcsinálhatod, és szép is lehet! ha megvan milyen fazont szeretnél, láss hozzá. gondolom hosszú körmöket, de ha rövidebbet, akkor is csak reszelõvel.reszeld a kívánt formára, a lakkozás pedig legyen gyors, határozott, ne remegõs kézzel. :-) sok sikert!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!