Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell felvenni (208 db)

Hogy kell iPhone 4S-en beállítani azt, hogy, hogy kell felvenni a hívást?

úgyértem hogy lehet így:

Legjobb válasz: Szivesen segitenék, de te azt kérdezted hogy hol kell FELVENNI a hívást, a képen meg van egy hívás hogy vki rejtett hív és fogadás meg elutasítás... Most akkor mit akarsz? Nem kötekedni akaros, segíteni, csak nem értem a kérdést :S

Szivesen segitenék, de te azt kérdezted hogy hol kell FELVENNI a hívást, a képen meg van egy hívás hogy vki rejtett hív és fogadás meg elutasítás... Most akkor mit akarsz? Nem kötekedni akaros, segíteni, csak nem értem a kérdést :S
JAaa rájöttem mit akarsz! Ha a telód le van zárva (képernyõ off, tudod...) és ugy hívnak a csúszkás lesz a felvevõ, DE ha éppen játszol vagy vmi és fel van oldva akkor meg mint a képen! :)

League of legendsben, hogy kell ismerőst felvenni? A searchban kikerestem a profilját de nem tudom, hogy kell felvenni?

Legjobb válasz: Játssz vele egy közös meccset és utána a nevére jobb kattintással tudod elõhívni az Add Friend menüt, ha jól emlékszem.

Játssz vele egy közös meccset és utána a nevére jobb kattintással tudod elõhívni az Add Friend menüt, ha jól emlékszem.

Etr-ben pontosan hogyan kell felvenni a félévhez nem kötött kötelező kurusokat?

Ugyan úgy, mint a kötelez?key. Kinn lesz az összes és pipázgatni kell? És a szabadon választható tárgyelemek? Látom, hogy néhánynál már alig van hely? Hogy lehet ez, mikor elvileg még meg sem nyílt ezeknek a felvétele? :S Hogy tudnám már felvenni?

Legjobb válasz: Úgy. Felvehetsz harmad,negyedéves tárgyat is,azzal is elõbbre vagy,csak nézni kel van-e elõfeltétele. Szabadon választhatót,ha jót akarsz,igyekezni kell,ezek létszámkorlátosak szoktak lenni. Azt nem tudom,hogy lehet megnyitva,nekünk szept. 1-én nyitják,elsõs ismerõsöm viszont már felvett belõlük.Õ meg szakos tárgyat nem tud felvenni,amit mi már felvettünk. Az etr az egy érdekes lény.

Úgy. Felvehetsz harmad, negyedéves tárgyat is, azzal is elõbbre vagy, csak nézni kel van-e elõfeltétele. Szabadon választhatót, ha jót akarsz, igyekezni kell, ezek létszámkorlátosak szoktak lenni. Azt nem tudom, hogy lehet megnyitva, nekünk szept. 1-én nyitják, elsõs ismerõsöm viszont már felvett belõlük.Õ meg szakos tárgyat nem tud felvenni, amit mi már felvettünk. Az etr az egy érdekes lény.
Milyen egyetemre jársz? Nálunk megnyílt már a rendszer PhD-s hallgatóknak meg az Egyéb kreditek is és ott vannak olyan kurzusok, amik amúgy a szakomon is meg vannak hirdetve.


Hogyan kell felvenni a kapcsolatot a földönkivüliekkel?

nekem 404 filmje túl bonyolult és nem részletes.

Legjobb válasz: Mert ha a NASA-nak még nem sikerült felvennie velük a kapcsolatot (ha vannak valahol elérhetõ távolságon belül), akkor neked biztos sikerül, ugye? Vagy gondolod, hogy vonzzák õket az õrült ezoterikusok, vagy mi?

Mert ha a NASA-nak még nem sikerült felvennie velük a kapcsolatot (ha vannak valahol elérhetõ távolságon belül), akkor neked biztos sikerül, ugye? Vagy gondolod, hogy vonzzák õket az õrült ezoterikusok, vagy mi?
Hát ez a film profi szinten magyaráz amit a kezdõk nem értenek. Olyan szavakat használ amibõl semmit nem értek. pl milyen csakra 6 meg 3? És mi az az ajna stb stb... Áhh ez nekem magas de tetszik amúgy. Még nem láttam ilyen filmet hogy idegen civilizációkat látogatunk meg. Tetszik ahogy megyünk a végtelen univerzumba ami valami csodálatosan szép. Tök izgalmas részek azok amikor találkozunk idegen lényekkel benne.
Ilyet nem szabad csinálni! Hagyjátok a más civilizációkat békén ne zaklassátok már õket! Mindenki maradjon a saját portáján!
15:22 , földön te is utazgatsz városról városra, miért ne lehetne ezt kiterjeszteni bolygókról bolygókra való utazásra, olyanagyoncsodálatoslenne..
"404 csóró? hát nem hinném" Hát a NASA-hoz képest biztosan... Kár, hogy lemodizták, de 404 akkor is csak egy kis mitugrász nimand...
Black Sword ne irigykedj már 404 re.
Nyúlj bele a konnektorba kedves kérdezõ, mert ez jelenti a kapcsolatot köztünk és a földönkívüliek között. :D
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 20:08!!! Nem irigykedem... Mire irigykednék??? Jobb vagyok nála...
Back showard akármi :DDDDDD "ÉN JOBB VAGYOK NÁLA" anya anya anya segícs 404 okosabb nálam óvóbácsi segícs
béna vagy blacksword
Miért lennék béna??? Elég sok mindent leraktam már az asztalra, més nem csak az üres üveget... Azért lennék béna, mert a tényeknek hiszek, vagy azért, mert nem hiszek egy hantaboynak??? Mi van ezomokuskáim??? Fáj az igazság???
E-mailben.
Kamu válasza : A mai Bors pletykalap megadja a választ : Földönkívüliek elõl menekült a férfi 2011.03.20. 09:00 120 kilométeren át üldözött a rendõrség egy amerikai férfit, míg végül sikerült elõállítaniuk. A férfi azt mondta ufók elõl menekült. Richard Donald Blanscet azt hozta fel viselkedésére mentségül, hogy barátnõjét szerette volna biztonságba helyezni a földönkívüliek támadása elõl. A rendõrségi vizsgálat megállapította, hogy a férfi szintetikus marihuána-fogyasztás következtében produkálta a paranoid tüneteket.
Ezt kajak beveszi valaki? Durva O_o;
Hát 404nek van egy filmje http://indavideo.hu/video/Tudati_transzportacios_kozmikus_te.. és arról szól hogy idegen civilizációkat iganis meg lehet látogatni. Sztm õk is használják ezeket a képességeiket és utaznak õk is tudatosan a világûrben. ugyan azt csinálják mint a NASA csak nem a fizika alapján hanem mentálisan. Nem fizikailag van ott az illetõ hanem csak a tudata.
Telepatikusan gondolod igaz? Mert legelõször csak úgy lehet kezdeményezni a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: telepatikusra gondoltam
Kamu válasza : Ha házipálinkára gondoltál, akkor a telepátia mûködik.:) )
Akkor meg kell tanulnod a telepátiát. De én nem merném velük felvenni a kapcsolatot mert veszélyes. Biztos h ezt akarod? És ha gonoszokat sikerül kifognod? Veszélyes ez.
én is nagyon erre vágyom hogy egyszer sikerült megtanulnom a telepátiát , de nem tudom hogyan gyakoroljam
A kérdező hozzászólása: sztem csak a profik értik azt a filmet
Milyen filmet?
Hol van a film?
hallucinogén drogok elutaztatják az elmét idegen bolygókra idegen lények közé. úgy ahogy a meditáció is.
404 csóró? hát nem hinném :DDD
Milyen 404 filmje? Valaki belinkelné mirõl van szó? Lehet nekem nem lenne bonyolult!
LSD
Relaxálj és képzeld hogy egy ufóval beszélgetsz.Mûködni fog.Vagy kérdezd K ügynököt a Man In Black-bõl XD!

Külföldi férj vezetéknevét hogy kell felvenni? Előre kerül, mintha egy magyar vezetéknév lenne, vagy előre kerül a keresztnevem és utána a vezetéknév?

Itt Magyrországon fogunk élni.

Legjobb válasz: magyar anyakönyvi jogszabályoknak megfelelõen lehet csak felvenni, magyarul ugyanúgy, mintha magyar lenne

magyar anyakönyvi jogszabályoknak megfelelõen lehet csak felvenni, magyarul ugyanúgy, mintha magyar lenne
Magyarországon, a magyar dokumentumaidban pl. Schuhmacher Katalin leszel, vagy Schuhmacherné Bakonyi Katalin, Schuhmacher Michaelné stb, külföldön az ottani útleveledben Katalin Schuhmacher. (Tapasztalat). Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Igen, ebben igazad van, köszi a tanácsot, jó meglátás. Hát nevetést talán nem fog kiváltani, mert egyébként szép név, nekem nagyon tetszik. De hogy örökké le kéne betûznöm, abban biztos vagyok :D Csak tényleg azért szeretném felvenni, amit mondtál is, mert az összetartozás szép "jelképe".
Viccet félretéve: azt érdemes meggondolnod, hogy ha nevetségesen hangzik magyarul, érdemes-e felvenni. Mert ha csak rögögnek, visszakérdeznek örökké, le kell betûzni, nem biztos, hogy jó lesz Neked vagy a férjednek. Az, hogy fölveszed a nevét, azt hivatott jelezni, hogy vállalod õt, összetartoztok, szereted, elkötelezed magad mellette... Ha nevetést / értetlenkedést gerjeszt, visszafelé sül el a gesztus...
A kérdező hozzászólása: :) Elég lesz nekem a vezetéknév+keresztnév párosítás is. Azzal is meg fog gyûlni az ügyintézõk baja :D
Ha sokat akarsz nevetni a váróban, úgy vedd fel, hogy Schuhmacher Michael Gottfriedné...:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg!! :D
Aztán az lesz majd nagyon poénos, amikor szólítanak az orvosi váróban / Önkormányzatnál stb. a szegény kis ügyintézõk, akik ki sem bírják olvasni az idegen nevet ... :) )) (Ez is tapasztalat...)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: rtem, köszi. Nagyon viccesen fog így hangozni, de az is fura lenne, ha második helyen lenne, mert akkor meg olyan lenne mintha nem is magyar lennék. De mindenképp fel szeretném majd venni.
Fekete Pákóné

Hogyan kell felvenni usb-s hangkártyával?

Sziasztok!Vettem egy alesis io 2 es usb audio interface-t avagy asio2 és nem tudok rá jönni hogyan tudnék vele felvenni.Bedugom a gép felismeri de ennyi.Kell valamit állitani hogy m?ködjön?

Legjobb válasz: Mit akarsz vele felvenni? A telefont?

Mit akarsz vele felvenni? A telefont?
Használj inkább rendes hangkártyát. Annak van sztereó keverõje azzal könnyen lehet felvenni.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló. Humorod hihetetlen jó, valószinûleg a kenyered is ezzel keresed.Kedves második válaszoló köszönöm a választ de a probléma idõközben megoldódott (:

A Cool Edit nevű programban hogyan kell felvenni a hangomat? Kell hozzá mikrofon?

Csak azért mert most nem m?ködik a mikrofonom mert van egy mikrofonos fülhallgatóm egyszer valamiért nem m?ködött és akkor megnéztem hogy mi a gond és véletlenül letöröltem a mikrofon hardvert ... ezt valahogyan visszalehet tenni a gépre??

Legjobb válasz: Ha asztali géped van, akkor kell. Viszont ha laptopod van webkamerával, akkor nem kell, mert az én laptopomnak is a webkamerán kívül van még egy beépített mikrofonja is.

Ha asztali géped van, akkor kell. Viszont ha laptopod van webkamerával, akkor nem kell, mert az én laptopomnak is a webkamerán kívül van még egy beépített mikrofonja is.
A kérdező hozzászólása: oké köszi !
nyilván, amúgy mibe beszélnél?
A kérdező hozzászólása: õõõ jó hozzá fülhallgatós mikrofon? :D
nyilván, mivel mikrofon:)
A kérdező hozzászólása: amúgy már jó köszi !! :D
semmi baj gondolkodunk helyettetek egyértelmû dolgokon!

ÁOK-n a szakokat hogy kell felvenni? Az orvosi könyveket hol kell megvásárolni? - minden lehetőség érdekel. Mikor kezdődik a tanítás?

Legjobb válasz: Nekünk neptunon kell majd a tárgyfelvétel menüpontban, de az elsõ félévben az egyetem intézi... Könyveket meg az egyetem saját könyvesboltjában, a bookline.hu-n, meg felsõbbévesektõl lehet venni, ja meg antikváriumban, meg orvosi szakkboltokban. Tanítás szet 5-én kezdõdik.

Nekünk neptunon kell majd a tárgyfelvétel menüpontban, de az elsõ félévben az egyetem intézi... Könyveket meg az egyetem saját könyvesboltjában, a bookline.hu-n, meg felsõbbévesektõl lehet venni, ja meg antikváriumban, meg orvosi szakkboltokban. Tanítás szet 5-én kezdõdik.
Nem mindegy melyik egyetemen... SOTE-s vagyok, nálunk magadnak veszed fel a tárgyakat aszerint, hogy melyik csoportba kerültél (és minden évfolyam más napon veszi fel a kötelezõket, illetve 2.-án a választhatókat). Könyvek: év elején vannak akciók a könyvesboltokban (Medicina, Semmelweis kiadó), illetve meg lehet venni a felsõbbévesek használt könyvét, beiratkozásnál megkapjátok, hogy milyen könyvek kellenek (és a felsõbbévesekkel kiszelektáljátok, hogy mi az ami valóban kell).A szorgalmi idõszak nálunk szept 12-tõl kezdõdik.
Szakokat felvenni? Nem egészen értem. A kurzusokra gondolsz? Mert azokat nálunk etr-ben, de vhol neptun van. Lényeg az, hogy interneten keresztül:D Az orvosi könyveket meg orvosi szakkönyveket áruló boltban lehet megvenni...(Medicina, Semmelweis kiadó boltjai). Persze lehet netrõl is rendelni, vagy használtat venni, könyvtárból kihozni, kölcsönkérni.. Nálunk jövõ hét hétfõn kezdõdik a tanítás.
A kérdező hozzászólása: Kõszönöm!
A kérdező hozzászólása: Sokat segítettetek!

Van egy traktor s2 kontrollerem és felszeretném venni amit mixelek ki irja h veszi de amikor megprobálom lejátszani nincs hang, hogy kell felvenni vagy beállítani?

wav ba veszi átkonvertáltam de akkorsem volt jo

Legjobb válasz: a traktor programon belül be kell álltani hogy honnan, hova.

a traktor programon belül be kell álltani hogy honnan, hova.
Vagy a hangkártya beállításon állíts, vagy a "recording" résznél a setup-ban állítsd át external-ról internal-ra, vagy fordítva.
A kérdező hozzászólása: koszi

Hogyan kell felvenni DVD-re filmeket a TV-ből? és át kell utána konvertálni vagy vmi ilyesmi?

Chili dvd lejátszóm van ha ez segít vmit... meg felvev?s a tévénk(T-Home), csak szeretném vhogy lementeni a felett filmeket a gépre vagy tudom is én pls segítsetek

Legjobb válasz: Szerintem az nem fog menni, egyszerûen mûszakilag úgy oldották meg, hogy lehetetlen legyen.

Szerintem az nem fog menni, egyszerûen mûszakilag úgy oldották meg, hogy lehetetlen legyen.
Ha a tévéd digitális tunerét használod a mûsorok vételére és nem valamilyen beltéri egységet, ami mondjuk HDMI-val / Scarttal van összekötve a televízióval, akkor pendrive-ra fel tudod venni az adásokat. Attól függõen, hogy a T-Home MPEG2-t vagy MPEG4-et használ kell beszerezni a megfelelõ konvertáló programot - pl. a Freemake Video Converter igen sokoldalú és ingyenes - amivel át tudod konvertálni az adást a DVD-lejátszó által is lejátszhatóba. De amennyire én tudom, a T-Home-nál mindenképpen adnak beltéri egységet a digitális csomagokhoz, így szinte biztosan nem fog menni a dolog.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!