Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell feltölteni a youtube-ra (8 db)

Mennyi videót kell feltölteni a YouTube-ra ahhoz, hogy a felhasználónevet és az ahhoz tartozó csatornát ne töröljék "soha"?

"Ha egy fiók túlságosan inaktív, lehetséges, hogy a YouTube kérdezés nélkül eltávolítja azt: ha a felhasználó soha nem tölt fel videókat; ha nem vesz részt aktívan a videók megtekintésében - de legf?képp -; ha 6 hónapon át nem jelentkezik be a fiókjába...". Egyáltalán elkerülhet?, hogy ha például 1, vagy 2-3 éven keresztül nem jelentkezek be a fiókomba, "nem vagyok aktív felhasználó", töröljék azt?

Legjobb válasz: Legyél belépve folyamatosan. Írj 1-1 kommentet hetente és meg van oldva. De szerintem nem fontos feltölteni.

Legyél belépve folyamatosan. Írj 1-1 kommentet hetente és meg van oldva. De szerintem nem fontos feltölteni.

Hogyan kell fraps-el felvett videókat feltölteni a youtube-ra?

Az alap probléma az, hogyha felveszek valamit fraps-el, akárha 1-2 perces is máris 2 gigánál tartok amit az életben nemfogok feltölteni a youtube-ra. Nemtudok ezzel a hatalmas fájl mérettel valamit csinálni? Láttam más profik akik frapsel vesznek fel több mint 10 perceket nekik alig 200-300 mb. Ja igen és ha valami programot ajánlotok, lécci magyarázzátok el hogy használjam :D

Legjobb válasz: Format Factory, átkonvertálod vele a nyers videót valamilyen Youtube által támogatott tömörített formátumba.

Format Factory, átkonvertálod vele a nyers videót valamilyen Youtube által támogatott tömörített formátumba.
A kérdező hozzászólása: <3
A kérdező hozzászólása: Legalábbis megpróbálom :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, pontosan így gondoltam :) másfél perc 60 mega lett a 2, 2 gigából. Kösz még1-szer szia.

Hogy kell videokameráról felvételt feltölteni a YouTube-ra?

Legjobb válasz: Nagyon nem mindegy, hogy milyen videokameráról, mert még olyan is létezik, ami cellulóz szalagra rögzít...

Nagyon nem mindegy, hogy milyen videokameráról, mert még olyan is létezik, ami cellulóz szalagra rögzít...
én úgy szoktam, hogy : -a kamiról átteszem a gépre a fájlt, -és a géprõl simán föltöltöm a Youtubera,


Hogyan kell videót feltölteni a youtube-ra?

Legjobb válasz: Regelni kell, és az upload gombbal feltöltöd a videót.

Regelni kell, és az upload gombbal feltöltöd a videót.
igen az upload menüpont alatt, kis idõt szánj rá mert lassú nettel nem megy hamar.

Hogyan kell a youtube-ra videót feltölteni?

Segítsetek lécci ,mert nagyon hülye vagyok ehhez le tudná valaki írni részletesen???

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=3judkpjHj6U

A kérdező hozzászólása: Köszi, és hogyan kell regisztrálni még az ez egy gond
Elsõ válaszoló A vidin elmondják, hogy hogyan kell megcsinálni:) Remélem sikerülni fog;)
a kezdõlapon jobb oldalt fennt van egy oylan, hogy sign up.Ott kell regizni.
A kérdező hozzászólása: a sign up nekem vmi mást ad ki sajna.. bocs írtam hogy nagyon nem értem:S de azért köszi

Hogyan kell profilt csinálni a Youtube-ra és videot feltölteni?

kitaláltam hogy aakrok ilyen video oldalt ahova kicsin yéletem minden retkes kis zugát feltöltöm... (na jó nem csak ilyen dolgokat d eez tök mindegy)

Legjobb válasz: jobb fent van hogy Create account itt ezeket gondolom ki tudod tölteni, amik rád vonatkozó adatok utána bejelentkezel van olyan, hogy Upload video a Sign out alatt utána Upload video gomb utána elnevezed és végén ne felejtsd el az egészet elfogagni, vagy OK-t vagy nem tudom mit még nyomni kell. Remélem menni fog :)

jobb fent van hogy Create account itt ezeket gondolom ki tudod tölteni, amik rád vonatkozó adatok utána bejelentkezel van olyan, hogy Upload video a Sign out alatt utána Upload video gomb utána elnevezed és végén ne felejtsd el az egészet elfogagni, vagy OK-t vagy nem tudom mit még nyomni kell. Remélem menni fog :)
A kérdező hozzászólása: köszi :D hogy ilyen gyors voltál :D:D sztem majd csak megértem =)
A kérdező hozzászólása: jóó regeltem de egy ilyet ir ki: Sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register for YouTube.com. ez mi ? :S

Hogyan kell úgy feltölteni egy képet a youtube-ra, hogy a feed ne takarja el a szöveget fölül?

A kérdésben minden benne van de itt egy kép ,hogy mire gondolok:

Legjobb válasz: sirius yt partner neki azért ilyen

sirius yt partner neki azért ilyen
A kérdező hozzászólása: és ha Én is az lennék?

Nem találom hova kell beírnom a mobil számomat youtube-ra, hogy tudjak 15 percnél hosszab vidiket is feltölteni. Szerintetek merre lehet?

mobil, youtube, teljes film, telefonszám, hova, írjam, be

Legjobb válasz: Nem tudom, de engedélyezve van alapból is a 15 percnél hosszabb videó. Csak akkor nem enged annál hosszabbat feltölteni, ha megsértettél valami jogszabályt. Velem is ez volt aztán töröltem a videómat amivel gondja volt és máris engedélyezte.

Nem tudom, de engedélyezve van alapból is a 15 percnél hosszabb videó. Csak akkor nem enged annál hosszabbat feltölteni, ha megsértettél valami jogszabályt. Velem is ez volt aztán töröltem a videómat amivel gondja volt és máris engedélyezte.
Videokezelõ --> Szerzõi jogi közlemények menüpontban nézd meg hogy nincs-e videód ami nem felel meg neki.
A kérdező hozzászólása: háth nem tudom, azt írja ki h a videó túl hosszú :S
A kérdező hozzászólása: A feltöltött vidiknél 2 van az egyik a film amit felakarok rakni, meg egy másik 6perces vidi. Ha rámegyek oda amit írtál, ott csak a 6 perces vidim van, a film sehol :S :/
Az is elég. Nem csak akkor nem engedi feltölteni ha kifogásolható, ha bármelyik más videóddal van baja akkor sem enged többet felrakni. Ha azzal nem kezdesz valamit nem tudsz feltölteni többet 15 percnél hosszabbat.
A kérdező hozzászólása: kitöröltem a másik vidit, de nem történt semmi :/ ...nem tom h most mit is kéne csinálnom, h jó legyen :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!