Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell feltölteni a (160 db)

Freeweb.hu-ra hogyan kell feltölteni a weboldalt?

Egyszerüen sehol sem találom hol lehet bármit is feltölteni... És ha már feltöltésröl van szó, akkor bármit fel lehet tölteni? (mármint weboldalt)

Legjobb válasz: Regisztrációkor kapsz egy elérést, belépési adatokat a szerverre, ahová FTP-n keresztül kell az elkészült weboldalt, és minden hozzá tartozó fájlt feltölteni. Total Commander erre a praktikus program, mert beépített ftp-kezelõje van. Feltöltéskor, és az oldal létrehozáskor arra figyelsz, hogy az index a szerver/tárhely gyökerébe kerüljön, és ahhoz viszonyítva legyenek a hivatkozások és mappaszerkezet kialakítva. A bármi kategóriába az tartozik, amit a szolgáltató megfogalmaz a felhasználási szabályzatban. Warez-t, letöltõoldalakat, jogvédett anyag megosztását tartalmazó oldalakat figyelmeztetés nélkül szoktak felfüggeszteni, törölni.

Regisztrációkor kapsz egy elérést, belépési adatokat a szerverre, ahová FTP-n keresztül kell az elkészült weboldalt, és minden hozzá tartozó fájlt feltölteni. Total Commander erre a praktikus program, mert beépített ftp-kezelõje van. Feltöltéskor, és az oldal létrehozáskor arra figyelsz, hogy az index a szerver/tárhely gyökerébe kerüljön, és ahhoz viszonyítva legyenek a hivatkozások és mappaszerkezet kialakítva. A bármi kategóriába az tartozik, amit a szolgáltató megfogalmaz a felhasználási szabályzatban. Warez-t, letöltõoldalakat, jogvédett anyag megosztását tartalmazó oldalakat figyelmeztetés nélkül szoktak felfüggeszteni, törölni.

NEPTUNba hogyan kell feltölteni a kért dokumentumot? (pl. kerestei igazolás).

Legjobb válasz: Hát szerinted? Igazolni is kell a dolgokat, nem csak úgy beírni...de ha gõzöd sincs az egészrõl, akkor minek...:S

A kérdező hozzászólása: Hát szerinted? Igazolni is kell a dolgokat, nem csak úgy beírni...de ha gõzöd sincs az egészrõl, akkor minek...:S
neptunba nem kell feltölteni semmit! ki mondta ezt neked?


Hogyan kell feltölteni a youtub-ra olyan videót/zenét, hogy ne irja ki, (hogy harmadik félről való vissa)?

Előre is köszönöm

Legjobb válasz: Egyszerûbb ha nem töltesz fel olyan tartalmat ami nem a tiéd, mivel tilos. Ha nem azonnal akkor idõvel úgyis tiltásra kerül, amivel a fiókod állapotát veszélyezteted. Ilyenkor jönnek azzal a példával hogy "bezzeg mások" is feltöltik és azt nem törlik, igazából azt is le fogják törölni, ha az adott tartalom szerzõi jogot sért. El kell fogadni hogy a saját csatornádon csak a saját vagy a terjesztésre megjelölt tartalom kerülhet fel.

Egyszerûbb ha nem töltesz fel olyan tartalmat ami nem a tiéd, mivel tilos. Ha nem azonnal akkor idõvel úgyis tiltásra kerül, amivel a fiókod állapotát veszélyezteted. Ilyenkor jönnek azzal a példával hogy "bezzeg mások" is feltöltik és azt nem törlik, igazából azt is le fogják törölni, ha az adott tartalom szerzõi jogot sért. El kell fogadni hogy a saját csatornádon csak a saját vagy a terjesztésre megjelölt tartalom kerülhet fel.
A kérdező hozzászólása: Értem, ha már azt irja, hogy egyeztettet a harmadik félel?

Ha csinálok itthon egy videót (ugye kazettával) akk azt hogyan kell feltölteni a gépemre, és hogyan kell megszerkeszteni?

(pl hogy zene, vagy kép pl:zsuzsi 7 éves és egy torta a háttérben közben megy a happy birthday és a hang nem...)

Legjobb válasz: Windows Movie Makerrel áthúzod a kazettás kameráról a videót(eltõte felteszed a kamera driverjét,hogy a gép felismerje) és utánna meg már szerkeszthetõ. Elõször gigantikus méretben kapod meg,de átkonvertálod olyan formátumba amilyenbe neked kényelmes és Movie makerrel megszerkeszted.

Windows Movie Makerrel áthúzod a kazettás kameráról a videót(eltõte felteszed a kamera driverjét, hogy a gép felismerje) és utánna meg már szerkeszthetõ. Elõször gigantikus méretben kapod meg, de átkonvertálod olyan formátumba amilyenbe neked kényelmes és Movie makerrel megszerkeszted.
Szerintem is MM. Ez ugyan Dv-re vonatkozik, de kb így... http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=215..

Hogyan kell feltolteni a Napiszar.hu -ra?

Szeretnek feltolteni ide : Napiszar.hu

Legjobb válasz: Miért nem inkább az igazi napiszarra töltesz fel, a .com-ra?

Miért nem inkább az igazi napiszarra töltesz fel, a .com-ra?
A kérdező hozzászólása: Ide nem lehet feltolteni ?
Nem

Hogyan kell feltölteni a wowos accot bankártyáról?

Még nem küldték ki a bankártyámat de pénz már van rajta ahoz elég hogy feltöltsem... csak nem tudom hogyan kell

Legjobb válasz: ja és hogyha forintba töltöttem fel és euróba kel lfizetni akkor kikell venni és átváltani majd betenni?

A kérdező hozzászólása: ja és hogyha forintba töltöttem fel és euróba kel lfizetni akkor kikell venni és átváltani majd betenni?
Olyan kártya kell, amihez van CVC vagy CVC2 kód, tehát lehet interneten használni (a bank megmondja, hogy lehet-e). A battle.net oldalon belépsz az accountodra (ebben a pillanatban nem tudsz mert karbantartás van a 4.2 patch miatt), és ott a Payment Methodnál megadod, hogy bankkártya, kiválasztod hogy milyen típusú kártya, megadod az adatait (kell hozzá a kártya száma is, tehát anélkül nem tudod megcsinálni), kiválasztod azt is, hogy milyen ütemben fizetnél (1-3-6 hónap). Meg kell adni a kártyakódot is, és elfogadni. Nem kell váltogatni semmit. A fizetés hol USD-ben hol EUR-ban van, a bank az éppen aktuális közép(!)árfolyamon fogja átváltani, és Ft-ban vonja le a számládról.

Hogyan kell feltölteni a hörcsög itatóját?

golyós itatónk van

Legjobb válasz: Tetejét letekered felengeded vizzel visszatekered a tetejét és beteszed a hörcsögnek.

Tetejét letekered felengeded vizzel visszatekered a tetejét és beteszed a hörcsögnek.
Kettécsavarod ott, ahol lehet, teleengeded, visszacsavarod a másik felét, aztán fejre állítod és beteszed neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! sikerült :)

Hogyan kell feltölteni a telefonra azt a zenét, amelyet már letöltöttem a youtube-ról?

(Sony Xperia U)

Legjobb válasz: USB-vel összekötöd, és ráteszed.

USB-vel összekötöd, és ráteszed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!