Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell felrakni az (74 db)

Fiúk! A barátnőmmel megbeszéltük, ohgy lefekszünk, az a bajom, ohgy hogy kell felrakni az óvszer a kukimra? Melyen az első szex?

Legjobb válasz: idióták, ha normális és segítõ választ nem tudtok adni akkor inkább ne is írjatok figyelj kérdezõ, tûzõkapoccsal kell felrakni

idióták, ha normális és segítõ választ nem tudtok adni akkor inkább ne is írjatok figyelj kérdezõ, tûzõkapoccsal kell felrakni
Elõször kezdj nyelvtankönyvvel majd folytasd a biológiával, és ne felejtsd el te is bevenni a fogamzásgátlót!!
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15. Akkor is [email protected] vagytok érdekes valaki tudott normálisan válaszolni...
Vannak errõl oktatófilmek a neten!
Fogd meg a "gumigyûrût", illeszd rá a merev péniszedre és görgesd lefelé (hímvesszõ töve felé). Óvatosan bánj vele, mert nagyon vékony! Nem nagy ördöngösség. Az óvszerek elején van egy kis szûk rész, ami a péniszeden túl fog érni, ez a sperma felfogására szolgál. Amúgy a barátnõd is "felöltöztethet", elõjáték részeként. Mielõtt kihúzod a péniszed a hüvelybõl, az óvszert tartsd a kezeddel hozzá, nehogy lecsússzon. Az elsõ szex lehet, hogy kicsit még esetlen lesz, de attól még élvezetes. Tudod: gyakorlat teszi a mestert!
13. miért a kérdés nem idióta? amilyen a kérdés, olyan a válasz.
Kis gombostûket kell tenni a tövéhez!
ennyi kcsög retardált válaszolót pffffff IDIÓTÁK!!!!!!
dehogynem.....
A csõsatut meg mindenki elhallgatja. Nem szép, meg kell mondjam, nem szép....
AbA bilincs, biztos ami biztos. Ja és ha esetleg defektet kapnál, akkor feltétlen legyen nálad egy szett TOP-KIT gumijavító készlet, lehetõleg nagy kiszerelésben. UI: szembõl kapcsozd fel szögbelövõvel, nehogy lecsússzon!..
olyan mint a forró almáspite. próbáld elõször azzal
xDDD
Hány éves vagy??!

Microsoft Train Simulatorhoz honnan lehet letölteni mozdonyokat, és hogyan kell felrakni azokat?

Legjobb válasz: Magyar mozdonyok (és pályák): http://www.jadro.yofej.hu http://www.train-sim.hu Google: msts <keresett mozdony típusa, pl. V43, V46> Felrakni: A legtöbb rendelkezik telepítõvel, itt mindenre igen/ok; ha nem rendelkezik telepítõvel, akkor kitömörítés után a mappát helyezd át a Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/Trains/Trainset mappába. Szerelvény: A mozdony csak szerelvényként mûködik, ezért kell hozzá készíteni egy .con kiterjesztésû fájlt (ennek leírása fennt van az Interneten tengernyi helyen).

Magyar mozdonyok (és pályák): http://www.jadro.yofej.hu http://www.train-sim.hu Google: msts <keresett mozdony típusa, pl. V43, V46> Felrakni: A legtöbb rendelkezik telepítõvel, itt mindenre igen/ok; ha nem rendelkezik telepítõvel, akkor kitömörítés után a mappát helyezd át a Program Files/Microsoft Games/Train Simulator/Trains/Trainset mappába. Szerelvény: A mozdony csak szerelvényként mûködik, ezért kell hozzá készíteni egy .con kiterjesztésû fájlt (ennek leírása fennt van az Interneten tengernyi helyen).

Hogyan kell felrakni az avp 2010 et?

(eredeti játékom van berakom a gépbe és előhozza a stimet, de nem csinál utána semmit :/)

Legjobb válasz: Steambe be kell rggelni csak azután rakja fel a játékot

Steambe be kell rggelni csak azután rakja fel a játékot
A kérdező hozzászólása: köszi :D

SE Vivaz Pro-ra honnan lehet játékokat tölteni, és hogyan kell felrakni azokat?

Legjobb válasz: Ha androidos akkor így : 1.Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstalálni kívánt apk fájlt 2.Fájlkezelõvel(pl astro fájlkezelõ) megnyitod az apk fájlt Ilyenkor két lehetõség van: a,Telepítettél már ezzel a módszerrel programot, ebben az esetben nem kérdez semmit, hanem elindul a telepítõ, amin értelemszerûen végig kell menni. b,Nem telepítettél még külsõ alkalmazást a telefonodra, ez esetben elkell fogadnod a külsõ alkalmazások kezelését -> Ismeretlen forrás bepipálásával ha nem akkor nem tudom :S

Ha androidos akkor így : 1.Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstalálni kívánt apk fájlt 2.Fájlkezelõvel(pl astro fájlkezelõ) megnyitod az apk fájlt Ilyenkor két lehetõség van: a, Telepítettél már ezzel a módszerrel programot, ebben az esetben nem kérdez semmit, hanem elindul a telepítõ, amin értelemszerûen végig kell menni. b, Nem telepítettél még külsõ alkalmazást a telefonodra, ez esetben elkell fogadnod a külsõ alkalmazások kezelését -> Ismeretlen forrás bepipálásával ha nem akkor nem tudom :S

Hogy kell felrakni az eredeti rom-ot az LG Optimus 3D-re?

Kb. fél éve felraktam rá a Cyanogen 7-et, sokkal gyorsabb lett, de már kezdem hiányolni, hogy így nem lehet 3D-s játékokkal játszani, sem fényképezni. A telefon rootolva van. Van valakinek ötlete, hogy honnan szedhetném le az eredeti rom legújabb verzióját és esetleg milyen leírás szerint pakolhatnám vissza a telefonra? Update-eléssel próbálkoztam, úgy sajnos nem sikerült. Csináltam biztonsági mentést a gépemre, de sajnos azóta az már nincs meg. Köszönöm szépen a válaszokat előre is, remélem, tud valaki segíteni:)

Hogyan kell felrakni az AoE 3-at Win7-re?

Mindig hibát ír ki és visszaszedi az egészet, de még akkoris ha xp módban futtatom.

Legjobb válasz: nekem simán felmegy az egész... lehet a telepítõd hibás

nekem simán felmegy az egész... lehet a telepítõd hibás
A kérdező hozzászólása: 1935-ös hibát ír ki... Pedig eredeti a játék.

Magyar nyelvű androidot mennyire nehéz, hogyan kell felrakni az angol helyett?

HTC Desire a telefon.

Legjobb válasz: Töltsd le a morelocale2 címû programot a boltból, 1 perc alatt magyar lesz. A HTC-ken soha nincs gyárilag, hacsak itthon nem piszkált bele a szolgáltató.

Töltsd le a morelocale2 címû programot a boltból, 1 perc alatt magyar lesz. A HTC-ken soha nincs gyárilag, hacsak itthon nem piszkált bele a szolgáltató.
A kérdező hozzászólása: milyen boltra gondolsz?

Hogy kell felrakni az audio drivert?

Sziasztok újraraktam a gépem windows xp sp3 van rajta és amióta újraraktam nincs hang, azt mondták drivert kell rá felrakni de nem tudom hogy milyen programmal vagy mivel? Alaplapom:Gericom N34AS1 A segítséget előre is köszönöm.

Legjobb válasz: http://download.gericom.com/NOTEBOOK/WebShox-Serie/Webshox-P.. Itt vannak a driverek. Letöltöd, kibontot és futtatod a Setup.exe-ket. :)

http://download.gericom.com/NOTEBOOK/WebShox-Serie/Webshox-P.. Itt vannak a driverek. Letöltöd, kibontot és futtatod a Setup.exe-ket. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem értem sikerült de a beszédhang elvan torzítva a basszusa pedig szépen szól mi lehet a probléma?

Hogy kell felrakni az Irrlicht 1.8-at Code::Blocks-ra?

Windows OS-on. Beraktam a Libet, meg az Include mappát, de még nem akarja lefordítani a forráskódot...

Legjobb válasz: milyen hibát ír ki?

milyen hibát ír ki?
A kérdező hozzászólása: Azt, hogy az irrlicht.h fájl nem létezik/nem találja.
Be kell állítani az include könyvtárat, hogy amikor keresi a header fájlt, akkor a tiédet is megtalálja. Code::Blocksnál itt lehet beállítani: Settings -> Compiler & Debugger Settings -> Search Directories A compiler-hez a header fájl(okat) kell megadni A linkerhez meg a libraryket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!