Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell felolvasztani a (7 db)

Hogyan kell felolvasztani a lefagyasztott anyatejet?

Legjobb válasz: Melegvízbe állítod és elég hamar felolvad.

Melegvízbe állítod és elég hamar felolvad.
Fagyasztóból a sima hûtõbe tenni, és utána, ha ott teljesen kiolvadt, akkor meleg vízbe (nem forróba!) állítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hogyan kell felolvasztani a jégkockatartóban lefagyasztott husit? Ti hogyan csináljátok?

Legjobb válasz: mint a saját magadnak való husit. nem értem a kérdést? lefagyasztod a jégkockatartóba, én mindegyiket külön-külön becsomagolom folpackba, így könnyû kivenni egyet-egyet.

mint a saját magadnak való husit. nem értem a kérdést? lefagyasztod a jégkockatartóba, én mindegyiket külön-külön becsomagolom folpackba, így könnyû kivenni egyet-egyet.
hááát .:) :) mi nem jégkockatartóban tároljuk :) az miért jó ?:)
Gondolom a fõtt húsra gondolsz, amit a fõzelékhez adnál. Ha igen én úgy csináltam, hogy 1-2 órával elõbb kivettem a fagyasztóból az aktuális evéshez képest(ebéd vagy vacsi) Aventes dobozba tettem és mire kellett szépen kiolvadt.Utána hozzákevertem a meleg fõzelékhez.Sokkal gyorsabban kiolvad mint a nyers lefagyasztott ehhez képest nagyobb mennyiségû hús.
Én kiveszem, és úgy jegesen beledobom az éppen fõvõ babakajába, és együtt fõzöm, és turmixolom. (a csirkemell fõtten van elrakva a mélyhûtõbe).
Az a picike adag pár perc alatt felenged, ha forró vízbe teszed- én maradék anyatejtároló zacsiba adagoltam és folpackba.
mikróban 30 mp.

Hogyan kell felolvasztani a csokit úgy, hogy ne égjen meg? Mikróban, sütőn próbáltam, de mindig megszenesedett.

Legjobb válasz: tegyél fel vizet forrni tegyél egy tálat a víz fölé amikor forr utánna tedd bele a csokit tegyél bele egykis étolajat és olvaszd a forró víz felett

tegyél fel vizet forrni tegyél egy tálat a víz fölé amikor forr utánna tedd bele a csokit tegyél bele egykis étolajat és olvaszd a forró víz felett
csatlakozom az elõzõhöz. A csokiban nem a cukortartalom a titok nyitja, hanem a zsírtartalma. Gõzön lágyan megolvasztani. Ha igazán lágy csokit akarsz, lassan olvaszd meg, jégen megdermeszted, majd még 1× elvégzed ezt a mûveletet.


Hogyan kell szakszerűen felolvasztani a csokoládét süteményekhez felhasználásra?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb mikróban, mert amúgy meg gõz felett kellene, az meg kicsit nehézkes. A lényeg, hogy nagyon kell figyelni a mikrózás közben, nehogy túlhevítsd!

A legegyszerûbb mikróban, mert amúgy meg gõz felett kellene, az meg kicsit nehézkes. A lényeg, hogy nagyon kell figyelni a mikrózás közben, nehogy túlhevítsd!
Ha mikrózod a csokit, akkor olvasztó programon tedd! Ez a biztos és szép fényes lesz ha kevés étolajjal hígítod.
Ha szakszerûségrõl beszélünk, akkor mindenképpen gõz felett kell olvasztani.A víznek nem szabad forrnia, csak gyöngyözni.Az olvasztani kívánt mennyiség 3/4 részét olvaszd meg, többször kevergetve, ha ez felolvadt, tegyél bele kevés étolajat, vedd le a tûzrõl és keverd bele a maradék csokit elolvadásig.Utána használd fel.Igaz, hogy ez egy kicsit lassúbb mint a mikróban, de biztosan nem ég meg a szélén, és nem fog becsomósodni.
jénaiba tördeld apróra a csokit, önts rá kevés vizet...fél percig melegítsd, majd keverd el... Vigyázz, hamar megköt!!
fogsz egy edényt ragsz bele vizet elkezded forralni aztán fogsz egy másik at amibe belerakod apro darabokba a csoki és az a forralt viz fölött elkezded megolvasztani. közben kavargasd nehogy csomos legyen

A paraffinos kézápolásnál mennyi paraffint kell felolvasztani? Egy adagot többször is fel lehet használni, vagy ezt hogy lehet megoldani? Hogyan tisztítjuk ki a gépet?

Legjobb válasz: Van jelzés a gép belsejében hogy legalább emddig legyen a paraffin. Vissza teheted de attól az alján olyan koszos lesz. nem egyszerû a tisztitása, ha csak magadnak használod otthon nyugodtan tedd vissza.

Van jelzés a gép belsejében hogy legalább emddig legyen a paraffin. Vissza teheted de attól az alján olyan koszos lesz. nem egyszerû a tisztitása, ha csak magadnak használod otthon nyugodtan tedd vissza.
A kérdező hozzászólása: Igazából szalonba szeretném csinálni több vendéggel. ebben az esetben hogy kell csinálni? tudnál segíteni?

Mit jelent az, hogy a csokoládét gőz fölött kell felolvasztani?

Legjobb válasz: Felaprítod a csokoládét. Egy edénybe teszel vizet,mikor forr ráteszed a tálkát a csokoládéval és lassan felolvad. Ennyi.

Felaprítod a csokoládét. Egy edénybe teszel vizet, mikor forr ráteszed a tálkát a csokoládéval és lassan felolvad. Ennyi.
És érdemes egy kis vizet is adni a csokihoz, nem kell sokat, csak egy kávéskanálnyit, hogy jobban el tudd keverni amikor olvad a csoki és így biztos nem kap oda.
elõzõ, nem kell ahhoz víz, csak normális minõségû csokoládé - a víztõl csak szarrá csomósodik és keményedik http://csokilap.blogspot.hu/2009/10/csokolade-olvasztasa.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, így már menni fog!!! :-)
Én a gõzfölött olvasztást csak akkor alkalmazom, ha közben millió mást is csinálok. Amúgy a nélkül a gázon 1 perc alatt megolvad, csak akkor folyamatosan keverni kell és nem szabad az egész csokit megolvasztani, csak kb a háromnegyedét, a többi gázrol levéve gyorsan megkeverve beleolvad. Mindkét esetben teszek a csokihoz 1 táblához kb egy ek. tejszínt vagy tejet.
Szia! Én mikróban olvasztom, sokkal egyszerûbb, és gyorsabb. Törd kockákra, adj hozzá 2 kanál olajat, és párszor vedd ki és kevergesd meg. Kb. 1, 5 perc alatt felolvad! :)

Hogy kell a rama-t tejben felolvasztani?

Legjobb válasz: Tûzön :)Felteszed a tejed megvárod még felmelegszik és beleteszed a Rama-t. És felolvasztod.

Tûzön :) Felteszed a tejed megvárod még felmelegszik és beleteszed a Rama-t. És felolvasztod.
A kérdező hozzászólása: íí köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!