Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell füvet műtrágyázni (1 db)

Hogyan kell a füvet műtrágyázni?

Mivel a kutyák tönkrették kert egy részét, gondoltam újra felásom és újraszóróm.Akkor tudom simán a földbe keverni a m?trágya granulátomut, vagy le kell a föld alá valahogy forgatni?

Legjobb válasz: gereblyével. (azt hiszem ly) ha már van fü akkor meg lehet ilyen fülazitó tólgatós izét kapni amivel szintén meg tudod trágyázni. de sokkal jobb ha igazi trágyát hsználnál, egy kicsit büdi de a németeknél azért olyan zöld minden, mert szarral locsolnak.

gereblyével. (azt hiszem ly) ha már van fü akkor meg lehet ilyen fülazitó tólgatós izét kapni amivel szintén meg tudod trágyázni. de sokkal jobb ha igazi trágyát hsználnál, egy kicsit büdi de a németeknél azért olyan zöld minden, mert szarral locsolnak.
Én semmi esetre sem raknék a gyepemre szerves trágyát! Hacsak nem tudod beszántani a gyep alá, viszont akkor semmi értelme az egésznek, mert úgy fog kinézni a kerted mint egy szántóföld. (Ugyanis a szervestrágya elveszíti hatóanyagtarttalmát, ha nincsen bedolgozva a földbe) Menjél be egy gazdaboltba, és kérjél direkt gyepekhez való - elhúzódó hatású - mûtrágyát. Pontos mûtrûgya nevet nem tudok, de az eladó segíteni fog!
Nekem a fûre eddig egy táp vált be. Tavaly tavasszal vmikor lehetet a Lidl-ben kapni, egy doboz kb. 500 Ft volt. Sajna egy vettünk kipróbálásra (mire újra mentünk már elfogyott:-((((), de szuperul bevált. A gaz eltûnt a fûbõl és a gyep is nagyon szép, erõs lett. Remélem idén is lehet majd kapni, akkor tutira feltankolok belõle:-)))))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A banánfa igényli a nagy cserepet?

2

Mondanátok növényírtó vegyszereket?

A kérdésem az lenne, hogy melyik a legjobb növényírtó vegyszer. Nincs kikötésem, olyan kell ami minden növényre jó. Én sajos nem ismerek egyet sem. A válaszokat köszönöm.

3

Hol tudok kárpátalján alkatrészeket beszerezni?

Kárpátalján Hol lehet RK-05B típusu rotációs kapagéphez alkatrészeket venni?

2

Hogyan ölhetek meg egy fát?

Ha körbe bevágom 1 centire a fa (30cm átmérőjű) törzsét akkor kiszárad?

13

15nm konyhakertből hogy lehetne kihozni a legtöbbet?

Sajnos csak ekkora kert van, szeretném kihasználni minél értelmesebben, hasznosabban, vannak ilyen tanácsaitok? Köszönöm szépen!

9

Ti mit szoktatok betenni a medence vízébe hogy ne keljen hetente cserélni?

8

Melyik a leggyorsabban növő / lombosodó gyümölcsfa?

6

Hol lehet licsi fát venni?

2

Bestway felfujható peremű medencének lyukas 2 helyen a pereme hogy ragasszam meg illetve mivel?

1

Ha egész nap süti a kaktuszaimat a nap akkor elég hetente 1 tápoldatos öntözés?

Vannak egészen picik és elég nagyok is, a legnagyobb kb 75 cm es medvetalp, a legkisebb az egy 2cm es átmérőjű gömb kaktusz féle.Van még ezen kívül szalonna fám ami kb 20 cm es nagyságú.Annak jó e ha egész nap a napon van?Eddig nem volt vele probléma nőtt rendesen, de lehet hogy nem annyira szereti.Azt tudom hogy a kaktuszok sivatagi növények és bírniuk kell, de ahhoz hogy szépen nőjenek elég e hetente 1 tápoldatos öntözés?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!