Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell füvet műtrágyázni (1 db)

Hogyan kell a füvet műtrágyázni?

Mivel a kutyák tönkrették kert egy részét, gondoltam újra felásom és újraszóróm.Akkor tudom simán a földbe keverni a m?trágya granulátomut, vagy le kell a föld alá valahogy forgatni?

Legjobb válasz: gereblyével. (azt hiszem ly) ha már van fü akkor meg lehet ilyen fülazitó tólgatós izét kapni amivel szintén meg tudod trágyázni. de sokkal jobb ha igazi trágyát hsználnál, egy kicsit büdi de a németeknél azért olyan zöld minden, mert szarral locsolnak.

gereblyével. (azt hiszem ly) ha már van fü akkor meg lehet ilyen fülazitó tólgatós izét kapni amivel szintén meg tudod trágyázni. de sokkal jobb ha igazi trágyát hsználnál, egy kicsit büdi de a németeknél azért olyan zöld minden, mert szarral locsolnak.
Én semmi esetre sem raknék a gyepemre szerves trágyát! Hacsak nem tudod beszántani a gyep alá, viszont akkor semmi értelme az egésznek, mert úgy fog kinézni a kerted mint egy szántóföld. (Ugyanis a szervestrágya elveszíti hatóanyagtarttalmát, ha nincsen bedolgozva a földbe) Menjél be egy gazdaboltba, és kérjél direkt gyepekhez való - elhúzódó hatású - mûtrágyát. Pontos mûtrûgya nevet nem tudok, de az eladó segíteni fog!
Nekem a fûre eddig egy táp vált be. Tavaly tavasszal vmikor lehetet a Lidl-ben kapni, egy doboz kb. 500 Ft volt. Sajna egy vettünk kipróbálásra (mire újra mentünk már elfogyott:-((((), de szuperul bevált. A gaz eltûnt a fûbõl és a gyep is nagyon szép, erõs lett. Remélem idén is lehet majd kapni, akkor tutira feltankolok belõle:-)))))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit lehet még ilyenkor ültetni?

idén elhanyagoltam a konyhakert témát, de most szívesen ültetnék valamit. mi az amit még ilyenkor is el lehet vetni?

4

Rhododendronnak milyen föld kell?

Vettem egy rhododendront ami jelenleg sima kerti földben és cserépben van.Valaki azt mondta hogy ennek a viragnak savanyu föld kell.Azt mondta esettel lehet a földet savanyitani.gaz lehet?? Nem tudom el higyjem -e az egészet.Kertbe is ki lehet ültetni?

1

Jo napot kivanok! Beszélek egy kicsit magyar. Keresek mester kútfúrás. Itt vannak a részletek: cim 8315 Gyenesdiás, Mély út . Mennyibe kerül az összes munkát (fúrás, engedélyek? )? Kulcsrakész? Körülbelül?

Tudom, hogy a hossza (mélység) 100-120 m (karszt tiszta víz). Mennyibe kerül az összes munkát (fúrás, engedélyek? )? Kulcsrakész? Körülbelül? Víz, villany (380v), a térségben (van). Elnézést a nyelv.

2

Tudtok olyan virágot, ami kb.1 órát kibírna ilyen melegben? Lánynak lenne, bocsánatkérésképp.

2

Hogyan készítsek savanyú talajt?

Inkább házi praktikák érdekelnek. Van sok növényem ami a savanyú talajt szereti.

2

Medence homokszűrője miért a szkimernél nyomja vissza a vizet?

Már megforgattuk a csöveket minden verziót kipróbáltunk de sehogy se jó.

2

Ez milyen fajta alma?

http://blogol.hu/pikz/mclub/20111028.jpg

1

Mi hibádzik, ha libazöld és nem elég kemény a fejessaláta levele?

Tápanyagdús a föld elvileg, hetente locsolom csalántrágyával is, vizet minden nap kap. Május másodikán lett vetve. Lento a fajtaneve, elvileg 75 napos tenyészidejű, kifejezetten hőség idejére kitenyésztett fajta a mag csomagolása szerint. Vagy csak még fiatalok a növények?

Kapálni is megkapáltam. Kezdő vagyok a nyári saláta nevelésében, a jégsalátával sosem volt bajom.

Szerintetek adjak neki a drága komplex bioműtrágyából?

4

Milyen földkeveréket?

A kávécserjét milyen földkeverékbe ültessem?

1

A fák hogy bírják az árvízet?

Meddig vannak el a nagy vízben: 1-2 hétig?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!