Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell férfit nem (68 db)

A nõnél van a punci a férfinál meg minden más.
ha nincs sok pénzed, nem függ tõled a nõ akkor kizárólag a nõ irányít.
jó lehet ilyen okosnak lenni...
Provokatív kérdés... Meg bugyuta kérdezõ... XD 26F
Nincs igazad...Embere válogatja. De szerintem szándékosan írtad ki, és már készítve van a popkorn.
Embere és kapcsolata válogatja. Nálunk tényleg a párom az irányítóbb típus (õ a férfi), de a döntéseket mindig közösen hozzuk.

Ha a nő az apuka tudta nélkül esik teherbe, hordja ki a gyereket, szül, úgy, hogy a férfi nem akarta, miért kell a férfinak fizetni?

Ebben semmi logikát nem látok! Csak szerintem felháborító?

Legjobb válasz: mert a fogantatas ket ember felelossege. Ha apuka nem akar gyereket, akkor huzzon egy gumit a farkara.

mert a fogantatas ket ember felelossege. Ha apuka nem akar gyereket, akkor huzzon egy gumit a farkara.
Mivel nem komoly kapcsolatról van szó (ha arról lenne szó, akkor azért csak feltûnne a férfinak a nõ terhessége és nem tudna beállítani egy gyerekkel), így nem kérdés: védekezzen a férfi is. Ami nem csak a gyerek miat fontos, hanem a nemi betegségek miatt is.
fején találta a szöget az elsõ hozzászoló
A kérdésben az van, hogy a nõ titokban hordja ki és szüli meg a gyereket. Erre írtam, hogy ezt együtt élés, házasság esetén nehezen lehet elképzelni. Amúgy nem akarok megbántani egy férfit sem, de komoly kapcsolatban is lehet gumit húzni.
Mert 2 ember kell egy gyerekhez. A férfiak mindig könnyen vannak, nyavalyognak gumi miatt, ha meg véletlen sikerül a gyerek, akkor meg az a baj, hogy fizetne kell a gyerektartást. Miközben a nõ vállal gyakorlatilag mindent, ha ott hagyja.
Nõ létemre én is azt mondom, hogy igen igazságtalan a férfiakkal szemben, és még szemét embernek is lesz elhordva.
#4, tévedés, ilyen nem csak alkalmi kapcsolatban fordulhat elõ... engem úgy vezetett meg anno az exem a 3. hónap betöltéséig, hogy együtt éltünk, ráadásul még van valamicske nõgyógyászati gyakorlatom is, úgyhogy simán kitapintok egy 6-7 hetes terhességet - ha kellõen paranoid és bizalmatlan vagyok... ami sajnos addig nem volt szokásom.
Szép volt 1-es :-) Ott a pont!
Én kinézném a nõbõl, h szex elõtt direkt átszúrja a gumit a tasakon keresztül gombostûvel.
Nem Kérdezõ, szerintem is az. Valami olyan szabályozás kellene, ahol meghatározott hétig a férfinak is joga lenne nyilatkozni a terhességrõl, és ha nem vállalja - természetesen a nõ attól még kihordhatja, megszülheti, hisz a saját teste felett csak õ rendelkezhet - akkor ne lehessen bírósági úton kötelezni semmire. Illetve akkor se, ha a nõ elhallgatta a terhességet. Viszont, ha a meghatározott idõn belül tudta, és nem tiltakozott, akkor - szintén hasonlóan a nõhöz, ahol a 12. hét egy határ - utólag már a férfi se variálhasson. Így lenne kb korrekt.
"Tegyük fel, hogy a nõ direkt vágta át a pasit és így lett gyereke. Az ilyen gyerek mennyivel eszik kevesebbet, mint a közös megegyezéssel fogant? Mert errõl nem láttam még kimutatást, de ezek szerint itt mindenki úgy gondolja, hogy az kevesebbõl is megél..." Nem érted a nõ akarta legyen a nõ felelõssége, hogy eltartja. Õ akarta átverni az apát legyen az õ kötelessége eltartani.
"Az ilyen gyerek mennyivel eszik kevesebbet, mint a közös megegyezéssel fogant? Mert errõl nem láttam még kimutatást, de ezek szerint itt mindenki úgy gondolja, hogy az kevesebbõl is megél..." - nem, egyáltalán nem gondolom úgy. Azt gondolom valójában, hogy a gyerek (pozitív) diszkriminálása ugyanolyan megengedhetetlen a kérdésben, mint bármely más diszkrimináció - meg hát alaptalan is, hisz ha valakinek ismeretlen az apja, vagy meghal az apja, az sem kap tartásdíjat, pedig az is ugyanannyiból él. Igenis, ha a helyzetet a nõ felróható magatartása idézte elõ, akkor vállalja is érte a felelõsséget egy személyben, ne játszunk már olyant, hogy a csalókat támogatja az állam az egyik áldozatuk javára a másik áldozatuk kárára "jajj, mert a szegény kis baba" alapon, amíg a tényleg önhibáján kívül nehéz helyzetbe kerülõket - mondjuk, akinek meghal a párja - meg tizedannyira se...
Nem értem miért lettem lepontozva. Azért mert nem támadtam az apukát, és nem állítottam be az anyukát szentnek? Igenis ha anyuka így átvágja a párját, akkor vállalja õ a felelõsséget. Utólag könnyû hazudozni, és mindent a pasijára kenni. A tartásdíj meg hiába a gyereknek van, az anyuka dönti el, mit vesz belõle. És igaza van az elõttem szólóknak. Azok semmit sem kapnak, akiknek meghalt az egyik szülõjük, vagy nem ismerik az apjukat. Én inkább az ilyeneket támogatnám, nem pedig az efféle nõket, akik átvágják a párjukat a gyerektartás miatt. És most jöhetnek megint a "de húzzon gumit" válaszok.
Itt a gyikon mindig csak a férfi a hibás, ezért is van ennyi válás. Mondjuk akinek meghal az egyik szülõje az kap árvaságit az államtól. De ettõl függetlenül utolsó teljesen igazad van.
Az az igazság egyébként, hogy az efféle csalásokról nagyon hamar le lehetne szoktatni az ebben hajtó tisztességtelen nõi kisebbséget - mindösszesen annyi kellene, hogy a jogszabályba is beleírni az egyébként nyilvánvaló tényt, hogy itt egy olyan cselekményrõl van szó, egy olyan csalásról, aminek a gyermek az egyik áldozata. És hát innentõl evidencia a gyermek ellen bûncselekményt elkövetõ szülõ felügyeleti jogának azonnali és végleges megvonása... oszt ennyi. (ezzel az is kizárt lenne, hogy a csaló tartásdíjat kapjon kézhez). A csalás technikailag is roppant könnyen bizonyítható ma már, a hajszálból ugyanúgy kimutatható hónapokra, idõtengelyen a fogamzásgátló, mint a drogok rendszeres szedése... (és a véletlen sem zavar be, egy szem elfelejtett tabletta nem fog megjelenni, csak ha hetekig-hónapokig nem szedte, ami nem lehet véletlen)
Ha akarta, ha nem, az õ gyereke, õ csinálta. Aki nem akar gyereket, az vagy ne szexeljen, vagy védekezzen ellene õ maga! Mi száz százalékig megbízunk egymásban a párommal és egyikünk sem akar gyereket. Én felajánlottam, hogy szedek gyógyszert, de õ azt mondta, hogy ne szedjek, mert õ úgy is gumiban fogja csinálni... Nem azért, mert nem bízik bennem, hanem azért, mert számára ez az egyetlen biztos módszer. Ha gond van a gumival, az azonnal kiderül és lehet még tenni utána a terhesség ellen (esemény utáni). Azt se felejtsük el, hogy tabletta mellett is teherbe lehet esni (tesóm így esett teherbe) és ez nem is derül ki azonnal! Tehát bizalom ide vagy oda, ha egy pasi nem akar gyereket, igen is húzzon gumit a f.rkára! Ha meg nem teszi és a nyakába varrnak egy gyereket, hát meg is érdemli! 26N
Az a probléma, hogyha még így is van, nem mutatható ki, mert a tabletta sem nyújt 100% védelmet, amellett is teherbe lehet esni, és a szemetebbje úgyis ezzel védekezik, aztán hacsak nincs hangfelvétel arról, hogy röhögve mondja, hogy hogy átverte a palit azzal, hogy mégsem szedte a bogyót, be sem lehet bizonyítani az igazat.
Itt mindenki elfelejti a múltkori esetet, amikor a csaj a kidobott gumit kiszedte a szemétbõl miközben a pasi aludt. Majd felpolcolta magát és beleengedte a tartalmát. Akkor mindenki háborgott, és mindenki azt ajánlotta, hogy minden pasi maga húzza le a wc-n a gumit!!
Tegyük fel, hogy a nõ direkt vágta át a pasit és így lett gyereke. Az ilyen gyerek mennyivel eszik kevesebbet, mint a közös megegyezéssel fogant? Mert errõl nem láttam még kimutatást, de ezek szerint itt mindenki úgy gondolja, hogy az kevesebbõl is megél...
Szerintem nagyon gáz, ha direkt veri át a nõ a pasit. Az teljesen más, mint a véletlen teherbeesés, mert olyan meg sajna tényleg van. Nehéz ez, mert tényleg nem lehet bizonyítani, hogy véletlen vagy aljas átverés következménye egy ilyen terhesség. Így viszont van a gyerek védelmében a törvény, hogy apuka fizessen, mert amúgy meg utólag az is hazudhatna. Nehéz ügy.
Ha a nõ direkt nem szedi be a tablettát, onnantól már (véleményem szerint) undorító dolog a férfit hibáztatni. Az ilyen (ahogy elõttem is leírták) csak a gyerektartás miatt szül, vagy pasitartás miatt. Nem 1 ilyen esetet láttam már (egyik közvetlen rokonságban volt), hogy a nõ direkt átvágta ezzel a pasiját, majd rohant a bíróságra gyerektartást követelni. A gyomrom kifordul az ilyenektõl, de azonnal elvetetném tõle a gyereket. Ilyen esetekben, amikor ténylegesen a nõ a hibás, és nem a pasi, nem fizettetnék a pasival egy fitying gyerektartást se.
Én nem értem, miért kell mindig a férfit hibáztatni. Egy nõ ugyanúgy lehet gerinctelen alja. Ha megegyeztek, hogy a nõ szedi a tablettát, akkor innentõl kezdve teljesen a nõ hibája, ha ezzel, hogy "elfelejti" bevenni, átvágja a párját. Az ilyen vagy azért szül, hogy megtartsa vele a pasiját (ami a legritkább esetekben sikerül), vagy azért mert gyerektartást akar. Le lehet pontozni, de én azokat a nõket, akik csak a gyerektartásért képesek szülni olyan gyereket, akit nem is akarnak, hívom megélhetési bûnözõnek. Ebben az esetben is könnyû a férfira kenni. Szóval szerintem nem minden esetben állja meg az az állítás a helyét, hogy "miért nem húzott a pasi gumit". Én csak a gyerekeket sajnálom, hogy ilyen felelõtlen, buta, és hazudozó az anyjuk.
ez csak egy ötlet volt. ki tudja, lehet a nõ annyira akarja, h bármit megtenne az ügy érdekében. Aztán már a végén a pasi hiába látja, h lyukas, már lehet, h terhes maradt. És akkor kezdõdnek a viták, h "a tudtom nélkül történt..."Én írtam a lyukas gumit :)
Én azt nem értem, hogy miért mindig azzal kell jönni, hogy "ha a pasi nem akar gyereket, húzzon gumit". Ha ketten, azaz KÖZÖSEN eldöntötték, hogy nem akarnak gyereket, akkor innentõl bizalom kérdése, hogy ki védekezik. Azonban ha a nõ útközben meggondolja magát, nem védekezik, de a férfinek nem szól, akkor miért a pasi a hibás? Mert ha a férfi tudja, hogy a nõ nem védekezik, akkor evidens, hogy õ fog védekezni, de ha nem szól, mert eltitkolja, akkor hogyan védekezne? Hisz úgy tudja, hogy bízhat a nõben, és õ védekezik. Hülyeség minden belegondolás nélkül kimondani, hogy "a hapsi a hibás mert nem húzott gumit". Ez a legegyszerûbb módja, a felelõsséghárításnak, és pont az ilyen nõk élnek vele...
Alap: egy nõben sohasem bízunk meg!!
Ahogy írta már valaki, ez a rizikó a férfiak számára. A nõknek meg az, hogy akármilyen védekezési módszer mellett is van esélye a teherbe esésnek, aztán meg már az egész életének a gyerek közül kell forognia (vagy abortusz ami egy életre tönkreteszi lelkileg). Ehhez képest a tartásdíj nem is olyan durva.
#67, te a VÉLETLENRÕL beszélsz, én meg a SZÁNDÉKOS becsapásról -a kettõ ég és föld, nincs közös halmazuk. A véletlen az egy helyzet, amit meg kell beszélni, ahol valamiféle döntésekre kell jutni, ott nincsen "hibás" meg "felelõs"...
Mert az ertekrended eddig terjed es ezert eshet meg ez veled. Ha maskent elnel es gondolkodnal ilyen nem tortenne veled meg. Tudod ha nalunk becsuszna egy gyerek (mar van 4) akkor a ferjem oromeben tancolna a gyerekekkel.Annak ellenere hogy mar nem szeretnenk tobbet de hat hibak elofordulnak. Soha nem jutna eszebe az a verzio hogy egy uj eletet ki lehet oltani barmmi okbol.Ezt tudom rola es o is rolam Miert mert ertekrendunk azonos vagyis okossa valasztottuk egymast es pontossan tudjuk hogy reagal a masik.Szamunkra az elet ajandek es orom . Ha ket ember kozos felfogassal bir soha nem jut el idaig a kapcsolat.
Odáig természetesen egyetértünk, hogy elmondani-leírni egy véleményt, az nem erõszak, az mindenki alapvetõ joga. Már persze, ha nem társul pl. lelkiismereti terrorizmussal, érzelmi zsarolással, hanem megmarad a vélemény-tanács szintjén. "romlott/rossz /bunos" dolognak viszont már egy adott értékrend tart dolgokat, könnyen lehet, hogy ami az egyikünknek a romlott, rossz, bûnös, az a másikunknak egyáltalán nem az. Illetve, hát van egy közmegegyezés, közös osztó, minimum, amit törvényeknek hívunk, de azon felül mindenkinek a SAJÁT lelkiismerete, meggyõzõdése kell, hogy legyen a mérce. "valj el, dobjuk ki , orok harag, vetesd el , soha ne bocsass meg bosszuld meg" - hát nézd, ez a kérés egy olyan témát feszeget, ami általában a közmegegyezés, a törvény szerint is többnyire bûn, a csalást - "aki mást szándékosan tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart" - az egy más kérdés, hogy spec ezért az esetért még lehet, hogy nem indult büntetõeljárás Magyarországon. Emellett én is azt gondolom, hogy egy párkapcsolatban a létezõ, és egyáltalán létezHETõ legnagyobb bûn a más önreprodukciós szabadságával való visszaélés és a más akaratán kívül komoly kötelezettségekbe kényszerítése, a lukasztott gumi, az elszabotált tabletta, a 3. hónap után szólás, a kakukkfióka-neveltetés. Azt gondolom, hogy ennél nagyobb párkapcsolati bûn egyszerûen NINCS. Szóval teljesen okszerûnek látom ilyen szituban az örök haragot, a válást, a soha meg nem bocsájtást, ebben nem nagyon tudok elképzelni semmiféle más alternatívát.
Raeroszakolni???ha leirom a velemenyem az azt hiszem nem eroszak.Korcs vilag ahol a jot eroszaknak nezik a romlott/rossz /bunos dolgok pedig termeszetesek. Itt inkabb ugy jon le inkabb mindenki azt hangoztatja : valj el, dobjuk ki , orok harag, vetesd el , soha ne bocsass meg bosszuld meg akarjak a kerdezok rabeszleni. Azt hiszem egeszseges dolog a masik oldalt is megvilagitani.
Nézd elõzõ, az értékrendekkel - így a keresztény-konzervatív-polgárinak mondottal is - addig a világon semmi baj nincs, amíg valaki a saját értékrendje szerint éli a saját életét. Baj akkor lesz az értékrendekkel - mindegyikkel szinte - ha valaki rá akarja tukmálni-erõszakolni valaki másra...
61en nem szoktam pontozni Es nehogy a kereszteny ertekrend legyen mar a hiba ebben a korcs vilagban .
Nézd #61, szóval akkor te is beláttad, hogy az nem védi meg semmitõl a férfit, hogy alkalmi kapcsolatban, vagy házasságban történt az a kérdéses aktus. (bár elõbb ugye le kellett pontozni a TÉNYEKET, mert történetesen nem a "keresztény-konzervatív-polgárinak" mondott értékrend mellett szólnak...) És hát szerintem van egy egyszerûbb módszer az ilyen esetek megelõzésére, bár erre sajnos én is csak késõn jöttem rá, de jobb késõbb mint soha... egyszerûen nyilvánvalóvá kell tenni az elsõ perctõl, hogy sem ideális spermadonor, sem ideális eltartó NEM vagy. Ha annak kellettél volna, erre lelép - amin csak nyersz hosszú távon - ha marad, akkor meg valszeg nyugodtan megbízhatsz benne. Egyébként visszatérve a kiinduláshoz, a stabil kapcsolatban-házasságban való szex - mint látható - nem a férfinak jó ebbõl a szempontból, hanem pont, hogy a babának. Úgyhogy ez ennél a témánál egy báránybõrbe bújt farkasság, magzatvédés ott, ahol pont a férfi érdekét kellene a magzat érdeke ellenében.
igy jart a pasi ebbol tanul es jobban valaszt par vagy esetleg sterilizaltataja magat Ez a riziko ha ferfi vagy
#59 "Ha megis akkor nincs tisztelet egymas irant." - ez nyilvánvaló, csak hát ezzel a felismeréssel ebben a szituban a világon semmire sem mentél... megtudtad, hogy a párod nem tisztel... és? Attól nem ugyanúgy õ dönt és te fizetsz?
Egy komoy kapcsoltban ez nem fordulhat elo Ha megis akkor nincs tisztelet egymas irant.
#57, ez egyszerûen nem igaz, én magam komoly kapcsolatban szúrtam rá, itt is volt olyan kérdés nem is egy, amikor a nõ házasságban szurkálta a gumikat, meg szabotálta a fogamzásgátlót. Szóval ez a két dolog egyáltalán nem függ össze, sõt, sokkal nayobb az esély rá, hogy egy nõ egy házasságban-tartós kapcsolatban akar MINDENÁRON gyereket, mint hogy egy egy éjszakás kalandban. Szóval ebbõl a szempontból az utóbbi tán biztonságosabb:)
Egy jo pelda arra miert csak egy tartos komoly kapcsolatban szabad a paroknak szexelni. Mert ha egy kapcsolat tartos es komoly (vagy hazassag) akkor a felek biznak annyira egymasban hogy ezt megbeszelik es ilyen nem fordul elo.
40: igen, egyetértek. De ezt már nem is mertem felhozni.... :-)
A "kiszúrja a gumit" amúgy csak nekem nem tiszta? Szex után amúgy is megnézi az ember, nem lyukadt-e ki, nem?
A férfiak annyi mindennel tudják szívni a nõk vérét. Pl felcsinálják, ott hagyják egyedül két gyerekkel és hasonlók, most úgy látszik, egy nõ is tud szívatni, aki elég alpári és másból sem áll az élete. Amúgy nem tudom.
19: akkor most komoly párkapcsolatról van szó, vagy alkalmiról? Mert a kérdés alapján inkább alkalmiról.
Csakhogy jó esetben nem a nõé a pénz, hanem a gyereké. Õ viszont megérdmli.
"De ha a pasi nem akar így járni, nagyon egyszerûen meg lehet elõzni." De miért nem lehet felfogni, hogy mi van akkor, ha a pasi nem gerinctelen disznó és bízik a párjában? Miért elõzné meg óvintézkedésekkel a teherbeesést, ha egyszer bízik a párjában, aki gyógyszert szed? Úgy tudja, védekeznek, eszébe sem jut, hogy a nõ ilyen aljasságra készül, hisz ha sejtené, nyilván kidobná a francba.
18 "Ha a férfi nem ír alá, akkor jön az apaság bírói úton való megállapítása, rövid nevén apasági per, és a férfinek ugyanúgy fizetnie kell..." Mindig megállapítom, hogy vannak még kivételesen szerencsés férfiak, akik nem ilyen mezei átlag rüfkékkel kerültek össze egykor, és hogy vége a storynak, nem kell beállniuk a sorba, mert nem követelnek tõlük semmit:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem, ha egy pár megbeszéli, hogy nem lesz gyerek, a nõ szeretne, így elfelejti bevenni a bogyóit, és teherbeesik, majd megtartja a gyereket, a nõ nem érdemli meg a pénzt. Hiszen hazudott, àtverte a férjét!! Ez gerinctelen dolog!
Ennek nagyon egyszerû az oka. Az, hogy a gyereknek akkor is biztosítani kell a neveléséhez szükséges feltételeket, ha a szülei (vagy csak az apja) nem akarták õt. Továbbá a gyerek jogos örököse mindkét szülõjének. Ezeket a jogait törvények biztosítják. Minden férfi ezeknek a szabályoknak az ismeretében létesít szexuális kapcsolatot. Azt is tudni kell, hogy nincs 100%-os fogamzásgátlási módszer. Minden szexuális együttlét esetében van esély a terhességre. Az esély nagysága függ attól, hogy milyen fogamzásgátló módszert használnak, illetve, hogy mennyire megbízható a másik fél. Ha egy férfi semmi esetre sem akar gyerek valakitõl és ki akarja zárni annak a lehetõségét, hogy akaratán kívül apa legyen, akkor egyetlen lehetõsége az, hogy nem fekszik le azzal a nõval.
#15, ez szép, csak nem igaz. Ha a férfi nem ír alá, akkor jön az apaság bírói úton való megállapítása, rövid nevén apasági per, és a férfinek ugyanúgy fizetnie kell...
De válasszuk már szét a komoly kapcsolatot meg a "dugtunk párszor, aztán 9 hónap múlva beállított egy gyerekkel meg egy ügyvéddel" helyzetet.
Már bocsánat, de van ilyen, amit sok válaszoló kérne. Apasági nyilatkozatnak hívják. Ha nem házasok a felek, akkor az apának el kell ismernie, hogy õ az apa, és csak abban az esetben kell fizetnie, ha ezt aláírta. Ha pedig aláírta, akkor tudott róla, tehát nem tudta nélkül zajlottak azok a dolgok, amiket a kérdezõ megfogalmazott. Ha a nõ ezt nem kéri, akkor nem is kötelezheti fizetésre a férfit!
4-es vagyok. Szerintem sem elfogadható, sõt. Aljas, gerinctelen ember aki ilyet tesz. De ha a pasi nem akar így járni, nagyon egyszerûen meg lehet elõzni.
Most mindenki írja, hogy férfi húzón gumit. Múltkor egy kérdésben pedig mindenki azt írta, hogy mivel a nõ párja óvszert is használt mellette mennyire bizonytalan a párjában. Nõi logika szerint akkor ha becsúszik a baba akkor a férfi miért nem húzott óvszert, ha húz akkor meg nem bízik a párjában. Kicsit ellentmondásos.
Elsõ, azért nem egészen! Tegyük fel, hogy õ úgy hiszi, normális párkapcsolatban él, bízik a párjában, ezért tablettával védekeznek. A nõ a a férfi tudta nélkül "elfelejti" bevenni a bogyókat, és felcsináltatja magát. Akkor a férfi a hülye, mert miért nem húzott gumit? Melyik férfi húzna gumit párkapcsolatban, ha a nõ szed gyógyszert?
19 Akkor mi van ha a pasi szeretne a nõtõl, csak a nõ rájön, hogy a pasi egy irányitható befolyásolható jellem mások által, és úgy dönt egyedül vagy mással neveli fel a gyerekét?pont a gyerek érdekében.És nincs apasági, nincs semmi?
24+ és nem alkalmi 1-2 kufirc, hanem több éves-sok-sok éves kapcsolat?
21: de nem lehet felfogni, hogy kicsit más egy komoly kapcsolat meg egy alkalmi??? Igen, mindenhogy gerinctelen dolog. De ismétlem: szedjen a pasi bogyót. Azzal mi a gond?
Nem olvastam végig, úgyhogy nem tudom, hogy ez elhangzott e már. Egy gyerekhez két ember kell, így igenis fizessen az apa, vagy adott esetben az anya gyerektartást. Ugyanakkor ha a nõ elfelejti bevenni a bogyót, vagy kiszúrja a gumit, meg egyéb trükkökkel próbálkozik, az kétségtelenül gerinctelen és igazságtalan a másikkal szemben. Viszont ezt a törvény nem tudja szûrni. Mert ki bizonyítja azt, hogy hogy történt? Van a mikor úgy hagyják ott a nõt, hogy megbeszélték elõre, aztán mikor teherbeesett a nõ, akkor a férfi megijed és követeli az abortuszt, vagy a 8.hónapban elhagyja. Szóval ezeket nem lehet bizonyítani. Az egyetlen dolog, ami tiszta, hogy gyerek fogant és ahhoz kéét ember kellett, hát akkor fizessen gyerektartást a lelépõ fél.
Jó akkor fizet egy olyan gyereknek akit nem akart, nem tartja vele a kapcsolatot, bocs de mivel jobb. Õ is csak az anya áldozata minta az apa.
De ki írt olyat, hogy megbocsájtható?? Ha ketten együtt, közösen döntve a nõi bogyót választják, akkor a nõ semmikor és semmilyen indokkal nem verheti át a párját.
30: Nem vagyok érintett a témában, van férjem. De ha nekem azt mondja terhesen, hogy bocsmár inkább nem kell a gyerek, kértem volna a gyt-t. Most azért legyen a gyerekemnek kevesebb, mert õ h.ülye, nem kell neki a saját gyereke, amikor már megcsinálta önszántából. Bár úgy gondolom egyedül is fel tudnék nevelni egy gyereket, de a pénzt akkor is kérném, és letenném a nevére. Ha becsúszott volna egy gyerek, és tudom hogy az apa nem akarja valószínûleg nem tartom meg. Ha mégis, mert idõsebb lennék gyerek nélkül akkor lehet igen.. Bár nem hinném. De tegyük fel, hogy megtartom. Ebben az esetben nem kérnék pénzt, mert bár közösen hibáztunk, de nekem is megvolt a lehetõség a döntésre, akkor neki is legyen. Direkt nem vernék át pasit, szóval ezt még elméletileg sem tudom mit csinálnék. Gondolom olyan mentalitással ragaszkodnék a pénzhez. De szerencsére máshogy gondolkodok az életrõl
Egy nagy, mit nagy, HATALMAS logikai bukfenc van a dologban. Az apa nem a nõnek fizet. Hanem a gyereknek. Van ugyanis egy gyereke, aki egyébként teljesen magatehetetlen, a szüleire van utalva. Ciki, ha a pasi nem akarta a gyereket, de attól még a gyereknek enni kell. Viszont mindenki tudja elõre, hogy a szex ezzel járhat. Ennek függvényében kell csinálni. Egyébként én például minden este a párom orra elõtt veszem be lefekvéskor a bogyóm. És elismerem, kicsit az is benne van, hogy mivel a bogyó se nyújt százszázalékos védelmet, nehogy véletlen azt mondja, hogy direkt nem szedtem. Bár bízom benne, de amióta ezt az oldalt olvasom, inkább túlbiztosítok mindent :)
#26 "Igen, mindenhogy gerinctelen dolog. De ismétlem: szedjen a pasi bogyót. Azzal mi a gond?" - az, hogy minden tévhittel szemben NINCS férfi fogamzásgátló hazai patikai forgalomban. Elég nagy gond?
Mondjuk amannyi véletlen gyerek van itt a gyikon is az is megérne már egy tanulmányt. Minden második kérdésben szerepel egy.
nem olvastam el a válaszokat, lehet hogy már leírták elõttem, de ha elmondta volna és te nem akarod, de õ igen akkor is megtartja, és akkor is fizetni kellett volna..
27 "Hogy derülne ki, hogy melyik mond igazat? " Ezt könnyen ki tudod deriteni:D Ha cirkuszol a gyt-ért, biróságra rohan stb-akkor azt a gyereket a pasi nem akarta, csak a csaj akarta megfogni a pasit. Ott volt közös akarat, ahol a nõ egy fillért nem követelt, hanem szép csendben egyedül felnevelte a gyereket, akit közösen akartak. Az nem rohan a biróságra, az nem erõszakoskodik a gyerek apjával stb.
"Igen, mindenhogy gerinctelen dolog. De ismétlem: szedjen a pasi bogyót. Azzal mi a gond?" Szerintem komoly kapcsolatban sem megbocsátható a nõtõl ez a húzás, akkor sem, ha lassan aktuális lett volna a gyerektéma... A másik kérdésedre a válasz: ha õk egyszer megegyeztek, hogy a nõ szedi, akkor szedje, vagy ha nem, akkor szóljon a pasijának, hogy szedjen õ, védekezzenek másképp, de még mindig nem értem, ez hogy jön ahhoz, ha átvágja egy nõ így a pasiját???
Tényleg 19, akkor mit mondanál a nõrõl, aki emlitve van a 24-esekben? Akkor is felháborító? akkor is szemét?:D
Így ahogy írtad, a nõ nem veszi be direkt a bogyót, megértem a dolgot. A baj csak az, hogy nem derülne ki mi az igazság. A nõ állítaná, hogy közös döntés volt, csak a pasi meggondolta magát, a pasi pedig, hogy átverték. Hogy derülne ki, hogy melyik mond igazat? Mindkettõ lehetséges. Én ilyen esetben amúgy ha már ennyire meg lehet választani a módját hogy mi történjen:) Elvenném a nõtõl a gyereket! Ne magának akarjon szülni. Vagy ha igen nevelje fel egyedül, pénz nélkül. Csak mint írtam ezt nem lehet bebizonyítani hogy direkt átverte a pasit, leállt a bogyókkal
8: és a pasi nem veszi ezt észre? Ne már. Van férfi fogamzásgátló gyógyszer is, lehet beszedni és megbolondítani a szervezetet, elviselni a hõhullámokat, plusz kilókat, hangulatváltozásokat stb.

Lányok és fiúk! Szerintetek létezik olyan egy párkapcsolatban, hogy egy férfi nem köti le kellő mértékben a nő energiáit, ezáltal nem elégíti ki minden igényét, és a nő állandóan úgy érzi, hogy veszekednie KELL, csak hogy "történjen már valami"?

Legjobb válasz: Ha annyi a fölös energiája van, akkor húzzon el ásni vagy fát vágni. Tényleg ennyire primitívek a nõk, hogyha minden jó, az nekik unalmas és b*szogatni kell szerencsétlen faszit? Az ilyen idegbeteg p*csákat kell jól szájba b*szni, hogy nesze itt van a történésed.

Ha annyi a fölös energiája van, akkor húzzon el ásni vagy fát vágni. Tényleg ennyire primitívek a nõk, hogyha minden jó, az nekik unalmas és b*szogatni kell szerencsétlen faszit? Az ilyen idegbeteg p*csákat kell jól szájba b*szni, hogy nesze itt van a történésed.
Ja
Mikre képesek ezek a nõk
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, amit leírtam lehet e a kiváltó oka a nõ veszekedésének
Simán
Velem is volt már hasonló. Nem bírom, ha hónapokig harmónia van. Pár perc, míg kitombolom magam, aztán minden megy a régi kerékvágásban. :D Mondjuk én ezt a békülõs szex miatt szeretem.
Szerintem ez nem a harmónián múlik, hanem hogy ha egy pasi idióta tutyimutyi töltöttzokni, az elég idegesítõ. Ha harmónia van, de a kapcsolatban van kellõ változatosság, izgalom, élmények, akkor más a helyzet. De amúgy ahol állandóak a veszekedések, az elég gáz.
utolsóval értek egyet, pedig nõ vagyok. fú de utálom az ilyen nõket. van ilyen ismerõsöm, nagyon idegesítõ , pasija se díjazza ezt túlzottan...én sosem tenném ezt. néha kell egy kis vita, a békülõs szex miatt, de szándékosan nem provokálnám ezt ki azért, hogy történjen már valami... ez idiótaságra utal. 19l
Na utolsó válaszadó pont ez a típus... Vita a békülõs szex miatt?! MI???

A nők miért gondolják azt ha lefekszenek egy férfival akkor valami félistenként kell rájuk tekínteni és hogy olyan nagy megtiszteltetés az? A nőnek nem érdeke a jó szex és hogy a férfit jól meg kefélje?

Legjobb válasz: szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l

szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l
:D :D A férfit jól megkefélje a nõ? Hát, nem. A férfi rendezze el az én sorsom, úgy istenesen. Gyanítom és tapasztalom, hogy erre õk is vevõk és kifejezetten élvezik. Ettõl még nem tekintem magam félistennek. 24N
A kérdező hozzászólása: Elírtam nem férfit hanem férfi!Nyilván veled nem fordult elõ...

Lelkileg hogy lehet feldolgozni ha egy harmincas férfi nem kell a nõknek?

Maximum havernak, lelki szemetesnek, de férfiként nem.

Legjobb válasz: Mert olyan vagy, mint a f....aszom. Nincs lelki szemetes, meg kell mondani kerek-perec, h nem érdekel a rinya, azt mondja a barátnõjének. Veled beszélgessen másról. Másrészt a 30 feletti nõknél már nincs mese, munkanélküli, minimálbéres bohócokkal nem állnak szóba, ott már virítani kell!

Mert olyan vagy, mint a f....aszom. Nincs lelki szemetes, meg kell mondani kerek-perec, h nem érdekel a rinya, azt mondja a barátnõjének. Veled beszélgessen másról. Másrészt a 30 feletti nõknél már nincs mese, munkanélküli, minimálbéres bohócokkal nem állnak szóba, ott már virítani kell!
ez hülyeség... rossz csajokat választasz ki... miért ne kéne???
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nme kell ezt elfogadni hanme tenni kell érte hogy ne igy legyen. tudom most meg fogom kapni hogy te bármit teszel akkkor sem kellesz de ilyen meg nincs. Az a baj többen vagytok itt ezen az oldalon akik sajnos igy élenek és ugysem lehet titeket meggyõzni hogy ez igenis rajtatok mulik. Nincs olyan ember aki ne kellne senkinek, mégha el sem hiszed akkor is igy van. csak van akinek nem kell érte semmit tennie és jön másnka pedig kell. ez pont olyan mint a meddõségi probléma. A teherbeesés a világ legtermészetesebb dolga elvileg amihez cak nemi életet kell élni, mégis sokan vagyunk akinek ezért meg kell küzdeni és nem elég csak szeretkezni, tenni kel érte. Valaki megkapja csak ugy ráadásul ugy hogy nem is akarta, más meg éveket küzd érte, milliókat költ érte, fájdalmas kezeléseket vállal érte. De bármi lehetne erre példa (betegség, gyász stb). Neked a pár nem jön csak úgy magától, neked ezért kell megküzdened, mindenkinek van ilyen keresztje csak mindenkinek más. Csak rajtad mulik hogy beletörödsz vagy teszel ellene.
Mivel mentális egészség kategóriában vagyunk, itt nem fognak elküldeni a fenébe a válaszom miatt... Fordulj pszichológushoz, hogy megváltozzon a gondolkodásod. Tapasztalatból mondom, hogy sokat segít!
Hogy állsz a nõkhöz? Hogyan kezeled õket? Milyen korosztályban keresgéltél? Hogy nézel ki? Ez okoz csak lelki problémát vagy van más is? Több infó kéne rólad. Küldheted akár priviben is.
Lehet államiban is fizetõsön is. ANdrológiára kell bejelntkezni.
A kérdező hozzászólása: De oda nem kell beutaló?Ha kell, azt kitõl kell kérni?Melyik orvostól?
Szia! Engem elküldött a doki hormon vérvételre és automatikusan adott egy beutalót a páromnak andrológiára.

Nem tudok dönteni két férfi között. Már lassan 2 hónapja tart ez a helyzet. és lassan döntenem kell, de nem tudok. Kaptam olyan tanácsot, hogy keressek egy harmadikat, de nekem nem kell 3. Vélemény?

Az exem és a jelenlegi barátomról van szó. Pár hónapja újra közel kerültem az exemhez, eleinte még nem figyeltem fel rá, mint most..régen csak úgy elváltak útjaink..idővel már nem kereste egyikőnk sem a másikat. kb egy éve az exem megkeresett hogy találkozni akar, de én akkor nem vettem komolyan, és idővel kiderült,hogy már mindent bán, ami régen történt..és újra szeretné kezdeni..Elvileg megváltozott, amit eleinte nem hittem el.. de minden szempontból tényleg igaza lett..vonzódom hozzá, és valószínű, hogy még szeretem,nem bírok ki egy napot, hogy ne beszéljek vele..stb..A barátommal nemrégiben megromlott a kapcsolatunk..már semmi sem olyan mint eddig..viszont vannak pillanatok, amikor újra a régi minden..őt is szeretem, vele is minden jó..de az exem jobban érdekel mostanság..olyanra is gondoltam, hogy lehet hogy ez csak egy átmeneti fellángolás iránta.. Nem tudom mihez kezdjek.. várom a válaszokat..

Legjobb válasz: Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.

Ne tõlünk várd a válaszokat, ha te magadhoz nem vagy õszinte.
"de az exem jobban érdekel mostanság" Kérdésedben a válasz.
hú de gerinctelen nõre emlékeztet ez... tudod mit? válaszd amelyiket akarod. leszarom.
A kérdező hozzászólása: jó, lehet vélemények most vannak errõl.. de sztem van még egy pár ember, aki hasonló helyzettel küzd, én saját magamnak nem akartam ezt.. ez így jött.. soha nem gondoltam volna, hogy ilyen történni fog, és nem is kívánom másnak sem...
Én azt mondom hallgass a szívedre. De mindenek elõtt légy õszinte magaddal!
Pontosításként kérdésed mellé tûzném: NEKED nem jönnek be. Nem egy barátom van, aki csak 18, de barátnõjük egyetemista, huszonéves. Amúgy ha nyomulnak rád az a megoldás, hogy lepattintod õket. Ennyi. Attól viszont, hogy fiatalabb, érzelmileg lehet érett. Az meg hogy meddig bírja az ágyban, legyen a te gondod. Ha nálad ez a fõszempontok között van, akkor szelektálj e szerint is.
Nektek a 40-60 éves korosztályra van szükségetek. ;)
Most úgy érted, hogy a 17-18évesek nyomulnak a 25 éves nõkre? :D Ilyet még nem láttam mondjuk.Én inkább úgy vagyok, hogy velem egy korú férfivel nem kezdek.Eddig csak ráfáztam velük.Most már hajlok a 3-4-5év korkülönbségre...
Azért kell idõsebb, mert pénzelhet benneteket. Nem hiába mennek szét ezek a kapcsoaltok, mert gorsan meghúz a pasi benneteket és kész, többre nem vagytok képesek. Hiba akartk idõsebbnek látszani, a nõk 80% sz*r az ágyban és örökre az is marad. A maradék 20% közül kell megtalálni az igazit.
A kérdező hozzászólása: hanem mi vagyok? kislány? :D ebbõl a pár kommentbõl aztán nem sokat tudsz leszûrni rólam, na de ok.. nem tudom h akkor mit mondasz a 12-13 évesekre :D én egy fiatal nõ vagyok, ha tetszik, ha nem.. :)
A kérdező hozzászólása: igen, de mivel én nõ vagyok, ezért nem igy tettem fel.. de te felteheted :D
"nekem van barátom. csak nem értem az itteni pattogó kisfiukat, akik még nõt nem láttak meztelenül, de itt jár a szájuk, h márpedig õk is ugyanolyan tapasztaltak, meg mit tudom én" Én meg nem értem, hogy za itt pattogó tizen-, és huszonéves lányok miért gondolják, hogy egyenrangú partnerei a harmincas férfiaknak. Aztán meg csodálkoznak, hogy pár szexuális együttlét után lelépnek. Tudom, 2-3-4 évet mondtál kérdezõ, de nem erre gondoltál a kérdés kiírásakor. Mivel akkor nem tetted fel volna a kérdést.
A kérdező hozzászólása: nem harmincas.. de igazabol, lehetnének. az én barátom 25 éves, és egész jól megvagyunk. elég érett már, nem kell azzal bajlódnom vele, h még mindig flörtölget mindenféle csajjal, akik kidobja a melleit :) és társai..
Jaaa, mert az az érett, aki nem flörtölget a lányokkal, nem fordul meg utánuk az utcán. Értem. Igaza van az egyik hozzászólónak, lyan lány vagy, aki túl sokal gondol magáról. Tipikus és baromi unalmas.
A kérdező hozzászólása: te csak ne itélkezz rólam :) te meg olyan vagy aki azt hiszi tizenévesen h mindent tud a vilagrol, kozben meg neeeem :D
Akkor ebben egyezünk. :) Még valami?
Nekem is van a baráti körömben olyan lány aki 16-20 év közötti és 30as pasikkal kezd. Vagy elkényeztetett pícsák vagy drogfüggõk :D. Az egyik csoport az álomvilágáért baszik a másik a drogért. Lényegében engem ez a dolog hidegen hagy, mindenkinek joga van dönteni mi fontos neki az életben. Nekem egészen más dolgok fontosak, jól lehet 30as éveimben élvezni fogom a helyzetet. Neked is jó most ahogy van, viszont kiakadsz azon ha valaki boldog mer lenni egy vele egykorúval. De ne félj egyszer te is megöregszel, sokkal hamarabb mint gondolnád. 19/F
Váljék egészségedre.
A kérdező hozzászólása: hat, egyszer mindenki megöregszik.. én csak arról beszéltem, h nekem sokkal jobb egy idõsebb pasi. és most 3-4 évekrõl beszélek.. mondjuk inkabb 4-5.. az eddigi összes velem egykoru, vagy 1-2 évvel idõsebb pasi total gyerekesen viselkedett velem.. ezért nem is szeretem õket.. csak arra akartam választ kapni, h egy igazi nõ mit akarhat a kisfiuktol.. nem akartam én senkit se bantani, no, de ti meg itt nekem estetek :D
Nem estünk neked, én biztos nem. Csak az igazi nõ még 30-40 éveseknél is ritka, alatta NINCS. Te sem vagy az, csak azt gondolod. Mivel minden második lány (30 év alatt) ezt gondolja, ezért semmi extra nem lehetsz. Megpróbálsz felnõttesen viselkedni, holott a gondolkodásod nagyon gyerekes. Ez az írásodból tükrözõdik is. És nem kell a szöveg, hogy látatlanban, meg a neten keresztül honnét ismerhetném a gondolkodásod. Olvasd vissza magad.
Az érzelmi érettség nem feltétlen kor függõ. Azokat meg, akik barátnõ mellett is flörtölnek, meg nyáladzanak, én is megvetem. Attól hogy diétán van valaki, az étlapot még megnézheti, de az sem szabad túlzásba vinni.
A kérdező hozzászólása: nekem van barátom. csak nem értem az itteni pattogó kisfiukat, akik még nõt nem láttak meztelenül, de itt jár a szájuk, h márpedig õk is ugyanolyan tapasztaltak, meg mit tudom én, meg itt sirnak h minden csaj az idõsebbekre bukik.. ezt nem értettem, h mi ebben a felfoghatatlan? h normalis, ha van 2-3-4-5 év korkülönbség..
Kérdezõ! A szöveged arra utal, hogy te egy sértõdött kislány vagy, aki senkinek sem kell. Az éretlenségedet teljesen bizonyítja a gondolkodásmódod. Ha korrekt lennél, akkor ezzel is kiegészítenéd a szövegedet: Olyan nehéz megérteniük a mai 17-18 éves kislányoknak, hogy a férfiaknak NÕ kell? Normális férfinak nem kellenek éretlen kislányok. Nagyon pattognak itt mostanában a lánykák, hogy õk milyen jók és menõk annak ellenére, hogy még csak 17-18 évesek. Egy 17-18 éves lány ugyanannyira mondható nõnek, mint amennyire férfinak mondható egy ugyanilyen idõs fiú.
A kérdező hozzászólása: igen, errõl beszélek.. mert nagyon pattognak itt mostanában a fiukak, h márpedig õk milyen jók és menõk annak ellenére, h még csak 17-18 évesek :D
A kérdező hozzászólása: dehogy.....
LOOOOL :DDD mi ez a kérdés?:DDD nekem is férfi kell, mert érzelmileg áll olyan szinten, nem mert jó az ágyban :DD loool, a kisfiúk még jobbak is, mert be lehet õket tanítani és a saját ízlésemre megalkotni õket. hmmm. csak kár, hogy érzelmileg semmilyen vonzalmat nem érzek irántuk.
A kérdező hozzászólása: engem nem kell pénzelni, milyen hülye általánositás ez már megint???
Ez szerintem nem a kortól függ! Tudod elõfordulhatna olyan is, hogy egy 15 éves szûz olyan lenne mint egy vadállat, és egy huszonéves is lehetne kis visszafogott mimóza az ágyban.
A kérdező hozzászólása: de nem tapasztalt.. és sose tudtam megérteni h mit akarnak a lanyok a kisfiuktol :S
Én sem, hogy a férfiak a kislányoktók, akik nagylánynak akarnak kitûnni , de egytõl egyig (kivétel nélkül) semmi extrák. Viszont lyuknak jók, csak mind egyforma.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h mi rossz van pl. a 21-25 párositásban.. annyi korkulonbseg kell..
Sok. 1-2 év különbség, nem több.
A kérdező hozzászólása: dehogy sok :D ugy értettem h a lány a 21..
Tudom hogy értetted. De, sok.
16:26 "engem nem kell pénzelni, milyen hülye általánositás ez már megint???" Amilyen hülye általánosításokat te írtál, kérdezõ. 17:38 "nem tudom h mi rossz van pl. a 21-25 párositásban.. annyi korkulonbseg kell.." Semmi rossz nincs abban, ha a fiú 21 a lány meg 25. Ez is ugyanolyan, mint fordított esetben.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Nagyon vágyok babára, de férfit nem szeretnék. Egyedül vállalom. Csak gyerek kell. Mik a lehetőségek Magyarországon? Senkit nem szeretnék átvágni hogy terhes leszek tőle és soha nem tudja meg hogy van egy gyereke!

Legjobb válasz: Érdekes a gondolkodásod:-) Természetes úton akarsz megtermékenyûlni,vagy mesterségesen? Nem zavarna az hogy azt sem tudod ki a gyereked apja és kire hasonlít? Próbáld meg a párommal:-)Én úgyse akarok gyereket.

Érdekes a gondolkodásod:-) Természetes úton akarsz megtermékenyûlni, vagy mesterségesen? Nem zavarna az hogy azt sem tudod ki a gyereked apja és kire hasonlít? Próbáld meg a párommal:-)Én úgyse akarok gyereket.
Szia! Meg tudlak érteni ..))) Itt esetleg próbálkoztál már? http://www.krio.hu/ Esetleg nincs olyan férfi ismerõsöd, akivel meg tudnád beszélni, hogy õ legyen a biológiai apja a gyermekednek? Sok sikert!!
Óh, ez aztán mekkora ötlet, én is megértelek! :-D Szerintem hivatalosan ha egyáltalán megcsinálják, biztos nagyon macerás és hosszú idõ. Sok pasi eleve elhagyja az anyát mikor az teherbe esik...
A (Nyírõ Gyula) Róbert Károly Magánkórházban van erre lehetõséged. A barátnõm nem rég szült, és a szobatársa, aki 2kisfiúnak adott életet, ennek a magánklinikának köszönheti a piciket. Elmondta az elképzeléseit, és 6spermadonor leírásából választhatott. Azt hiszem lombik volt, összesen 500ezer ft-ba került neki. Ha bevállalod, hajrá! :)
De kár, h ezt a választ nem hamarabb láttam! Nem kéne más után takarítani, más ízlésének megfelelõen fõzni, és minden másnap meghallgatni, h "itthon vagy, ráérsz"! ;) De a (fél)viccet félretéve, ha ennyi pénzt rááldoznál, akkor csináld így! Ismerõst megkérni viszont nem jó ötlet, sztem nem igazán van olyan ffi, aki erre rááll.

Mi kell hozzá, hogy a férfi hűséges is maradjon? Mikor nem lép félre?

Legjobb válasz: szerintem ez nem elég... Én legalábbis úgy érzem, hogy mindezt megadtam neki, mégis... :( A pasi jellemétõl is függ. Hiába vagy vele kedves, és engedékeny, ha a legnagyobb nõcsábász a városban. arról nem is beszélve, hogy hány olyan megcsalásra láttam példát, hogy valaki úgy ment fel a csajhoz, hogy szeretem a feleségem, és nem is akarok többet, de egy kis kalandra vágyok. Azt hiszem, meg tudnám folytani õket... Ha valaki 100%-ra biztos, hogy a párja sosem csalná meg õket, elõszeretettel várom az ilyen e-maileket privibe is. És nem utolsó sorban, kíváncsi lennék arra, hogy hány pasi ír ide...

Szerintem meg gének. Ennyi... A többi meg a köret hozzá. Volt egy egészségügyi kapcsolatom. A srác rögtön az elején elmondta, hogy van barátnõje és hogy nem is én vagyok az egyetlen, akivel megcsalja. Azt is elmondta, hogy Õ nagyon meg szeretne változni és, hogy az évek során próbálta, sõt eljutott addig, hogy Krisna is lett és ott élt a Krisna völgyben, de ez sem ment neki. Nagyon sokáig bántotta, hogy ilyen, próbált tenni érte, de rájött, hogy neki ez nem megy és beletörõdött. Így most minden kapcsolatát úgy kezdi, hogy elmondja, hogy Õ milyen, amit vagy elfogadnak vagy nem. Akármilyen érdekes is a srácnak azóta 1 új barátnõje van és nemsokára házasodnak. Úgy, hogy a csaj tisztában van vele, milyen is Õ valójában. Szerintem elég ritka lehet az az egyed, amelyik így bevallja, de ezek legalább tiszta lapok. Amúgy szerintem sokat számít a géneken túl a gyermekkor is..., de ez már egy másik törpénet.
megadhatsz neki MINDENT, ez nem számít semmit..ugyanúgy képes lesz megcsalni, ha "olyan" fajta..
szerintem ez nem elég... Én legalábbis úgy érzem, hogy mindezt megadtam neki, mégis... :( A pasi jellemétõl is függ. Hiába vagy vele kedves, és engedékeny, ha a legnagyobb nõcsábász a városban. arról nem is beszélve, hogy hány olyan megcsalásra láttam példát, hogy valaki úgy ment fel a csajhoz, hogy szeretem a feleségem, és nem is akarok többet, de egy kis kalandra vágyok. Azt hiszem, meg tudnám folytani õket... Ha valaki 100%-ra biztos, hogy a párja sosem csalná meg õket, elõszeretettel várom az ilyen e-maileket privibe is. És nem utolsó sorban, kíváncsi lennék arra, hogy hány pasi ír ide...
Kezdeném azzal, hogy pasi vagyok. Ismerem a fajtámat nagyon is, ráadásul jó emberismerõnek tartom magam, sokat foglalkozok az emberekkel. Csakúgy mint a nõk, úgy a férfiak is ösztönvezéreltek ami a vágyakat illeti. Az ösztönök pedig úgy mûködnek, hogy ki kell õket elégíteni. A kulcs tehát csupán csak annyi, hogy "meg kell tömni a hasát". Teli hassal ugyanis az ember nem eszik máshol. Sokan ott követik el a hibát, hogy azt gondolják mindent megtettek a férfiért, pedig ez nem így van. A legtöbben csak azt teszik meg amirõl õk úgy gondolják, hogy a férfi arra vágyik. Tapasztalatból mondom, hogy a pasiknak rengeteg rejtett vágyuk van. Nagyon sokan nem beszélnek ezekrõl. A legtöbb kapcsolat ott van elrontva, hogy ezeket a dolgokat nem kommunikálják le. Hozzátenném, hogy ez oda-vissza igaz, tehát a nõknek is megvannak a vágyaik és õk is jogosan elvárják, hogy megkapják amire szükségük van. Ugyanakkor a nõk nagy részére inkább jellemzõ a mártír szerep, tehát könnyebben kötnek túlzott kompromisszumot. Amennyire én látom a dolgokat az emberek 90%-a ott rontja el, hogy nem kommunikál. És azt kell, hogy mondjam, ennek megvan a maga oka, errõl is tudnék írni, de ez már egy másik kérdés... Egy szó mint száz: foglalkozni kell a másikkal, kideríteni, hogy mi az amit szeret, amire vágyik. Biztonságos légkört teremteni neki, hogy biztos mindent elmondhasson. Ne feledjük, hogy ha valaki azt mondja, hogy "nincs semmi" az nem feltétlenül jelenti ezt. Ugyanakkor figyelni kell az egyensúlyra. Ha a partner nem foglalkozik legalább annyira veled mint te vele, akkor nem õ a te embered. Én szilárdan meg vagyok róla gyõzõdve, hogy ezen múlik minden.
Én pasi vagyok, másodiknak írtam. 22 éves.
A kettõvel elõttem írónak maximálisan igazat adok, nekem is ez a meglátásom. A kommunikáció nagyon fontos. Még akkor is meg kell beszélni a kényes, de fontos dolgokat ha a másik nem akar errõl hallani. Ha nem reagál rá semmit, vagy nem változik meg az adott dolog akkor nem õ az, akivel az életét le szeretné élni az adott személy. B.P.
Én biztos vagyok benne hogy nem fog soha megcsalni.Második házassága mindkettõnknek, öt éve vagyunk együtt, imádjuk egymást.100%-osan megbízunk egymásban.Megnézi a szép nõket sõt néha pornót is néz, de ez nem ad okot arra hogy féltékeny legyek.
szerintem akkor, ha kiegyensulyozott kapcsolata van. ha mindent megkap otthon, belertve a teret is, ha nem fojtja meg a parja a feltekenykedessel, nem akarja mindenhova elkiserni es nem akar mindent tudni rola, plusz ha nyitott uj dolgokra es kompromisszumokra.
Csatlakozom elõttem szólóhoz.
az én párom sosem csalna meg.találtam egy olyan fiút :) aki más mint a többi, ez komoly.nem fogom ide leirni miket ir nekem, de a többség még 6 hónap után sem irná le, h. szeretlek stb. a párom nem fél kimondani amit érez.És ez neki szivbõl jön.annyira odafigyel rám.nagyon jó érzés.Hûséges párom van
nekem ehhez hozzáfûzve annyi véleményem van még, hogy szerintem, hogy egy pasi mindent megkapjon, rengeteg energiát kell naponta rááldozni. Ezzel nincs is probléma, de ha újszülött csecsemõ van a háznál, ahogy a kérdezõ is írta, nehéz, vagy lehetetlen ugyanannyi energiát rááldozni a pasira, mint elõtte. Én megcsalt nõ vagyok, szerintem a férfiak ilyenkor vállat vonnak és szépen csendben lelépnek, mert úgyis akad más, akitõl megkapja, amivel meg lehet tömni a hasát és még csak nem is tenne semmit érte... Ahogy nézem, nem fognak könyörögni senkinek, h ugyan már, én is itt vagyok, arról nem is beszélve, hogy rengeteg pasi annyira önzõ, hogy még csak meg sem kérdezi, Õ hol tud segíteni a gyerek körül, hogy a szerelmes anyukának kevesebb gondja legyen. És igen, közvetlen környezetemben fordult elõ (nem velem, ezt sosem hagynám), hogy a pasi máshol aludt, mert nem bírta a 3óránkénti sírást a gyereknek. Szóval véleményem szerint nem a "vinnyogáson" múlik a dolog. hanem a pasi jellemétõl. Én eddig csak önzõvel találkoztam, akik kizárólag a farkuk után rohannak, szarnak az érzésekre.
Ez elõzõ bejegyzést én írtam. Túl gyorsan nyomtam entert, több hülyeséget is írtam, elnézést miatta. Sajnálom ha a lelkedbe gázoltam a vinnyogás szóval. Minden bizonnyal félreértettél és valószínûleg a téma számodra érzékeny valamilyen okból kifolyólag. Zárjuk le és bocsáss meg ha megsértettelek. Tiszteletben tartom a véleményedet, mint ahogy remélem te is tiszteletben tartod az enyémet. Részemrõl lezárva.
A hangnemed nem túl kultúrált. A vinnyogás egy erõs indulatszó, a pofa be szerintem már egy más kategória, de nem kezdek el errõl elmélkedni tovább. Egyrészt nem tudom mitõl ítélkezel felettem, mikor fogalmad sincs hány éves vagyok. Az, hogy egy unalmas 20 éves kapcsolatban vagy a te problémád. A kérdezõ arra volt kíváncsi, mi kell ahhoz, hogy a férfi hûséges maradjon. Erre kívántam válaszolni, ugyanis AZ kell hozzá, hogy a partner hûséges maradjon (akár férfi, akár nõ), hogy boldoggá tedd. Ha te úgy gondolod, nem lehet semmit se tenni ahhoz, hogy valaki melletted maradjon, akkor oszd meg kultúráltan. Amennyiben tovább óhajtasz vinnyogni (amit most mis is teszünk, pont mint a 3 éves kisgyerek a homokozóban mikor elveszik egymás lapátját), akkor állok rendelkezésedre magán levélben, vagy akár személyesen is. Hozhatod a szívlapátodat, azzal talán rá tudsz venni, hogy fogjam be a pofámat.
már bocsáss meg, de neked pofa be.próbálj kúlturáltan írni légyszíves, mert lehet a "vinnyogás"jogos, még ha nem is értesz vele egyet.majd ha le élsz a pároddal 20évet, és elmúlik a fene nagy szerelem, elcsodálkozol, hogy vagy õt vagy éppen TÉGED!!talál meg egy másik vonzalom, szerelem, hiába elégít ki minden téren a másik!lehet hogy meg se tudod az életben soha, hogy a párod "félrekacsintott" mert úgy hozta a pillanat.Te se vegyél rá mérget, hogy akár sok év múlva nem csábulsz el!!!
A férfi ha megkap otthon mindent, nem megy félre. Pont. Lehet vitatkozni, lehet hangoztatni, hogy vannak kivételek, igaz. Vannak. Vannak akiknak a génjükben van. Ez olyan minthogy minden nõben benne van az anyai ösztön. Mégis van olyan nõ, aki nem akar gyereket. Hát van olyan férfi aki meg nem tud hûséges lenni. De azért abban ugye nem vitatkozunk, hogy idõvel a legtöbb nõ szeretne gyereket? Sok olyan férfit ismerek, aki végigkefélte a fél országot és hangoztatta, hogy õ sosem fog csak egyvalakivel, mert nincs olyan nõ aki megadni neki mindent és kell neki a változatosság, különben meghal. És aztán összetalálkozott azzal az eggyel, aki megadta. Kész, fejlövés, flörtölt mással is, bárkit megkaphatott volna, de sosem tette meg. Egyszerûen nem volt rá szükség, otthon mindent megkapott és bár vonzotta az újdonság, de az érzelmek erõsebbek voltak. Tudom, a legtöbb nõ azon a véleményen van, hogy ha a lelkét is kiteszi, akkor sem tudja magához kötni a pasit és nem ezen múlik. De igen, ezen múlik. Ha az ember elhagy, valamit nem kap meg. Errõl nem csak a nõ tehet, sokan el sem mondják mire vágynak. De nem egy olyan esetet ismerek mikor a pasi mindent elmond, de a nõ egyszerûen nem teszi meg amire vágyik. Ez természetesen oda-vissza igaz. Hogy könnyebb legyen elképzelni: Volt már olyan, hogy annyira tele volt a hasad, hogy a kedvenc kajádra rá se tudtál nézni? Igen, meg lehet tölteni egy férfi hasát is így. Csak tudni kell vele bánni. És kedves pasik. A nõket is le lehet láncolni hasonlóképpen, csak meg kell nekik adni amire szükségük van. Minden állításomat tapasztalatból írom, mind saját, mind elsõ kézbõl kapott információkból. Tehát a vinnyogás helyett pofa be és tedd boldoggá a másikat, ha normális, õ is boldoggá tesz téged. Ha nem, akkor õ nem a te embered. Ennyi.
Az én férjem eddig az összes nõjét megcsalta. Engem még nem! Sokan mondják, hogy kutyából nem lsz szalonna, de hátha mégis. Nem jár sehova, otthon van ill dolgozik. Sokszor nem értem miért pont engem nem csal meg és meg is kérdeztem tõle már jópárszor. Azt mondta, hogy ennyire õt még soha nem szerette senki, és bár vannak problémáink, tudja, hogy nem kihasználom, hanem megteszek érte mindent. Tudja, hogy nem csak akkor vagyok vele, amikor van pénze és jól mennek a dolgai, hanem akkor is amikor problémái vannak. Én elég tapasztalatlan voltam az ágyban (nekem õ volt a 2. és elõtte egy kezemen meg tudom számolni hányszor szexeltem), de mégis én vagyok neki a legjobb, mert én benne vagyok egy csomó mindenben és tök nyílt vagyok. És ami még fontos, hogy életében nem nevetett annyit, mint velem 1hét alatt. 40éves, és megszokta, hogy kiszolgálják, hogy megcsinálnak neki mindent, de nekem mindig segít. Ha dolgozom és itthon van, mire hazajövök megfõz, kitakarít és kimos. Tudom, hogy nem fog megcsalni. És õ is azt mondta, hogy lehet, hogy jön majd egy olyan csaj, aki klasszisokkal jobb lesz, mint én, és lehet, hogy a vére is elkezd majd pezsegni, de tudja, hogy már van veszteni valója, és nem fogja 1kellemes óra miatt kockáztatni a kapcsolatunkat. És amíg 4év után egy csóktól is feláll neki, nem hiszem, hogy van félni valóm:-)
mindig azt hangoztatják, hogy ha a férfi megkap otthon mindent, nem megy félre.ez nem igaz.mert szeretik a változatosságot, a mást, és mert mindenre rá lehet unni egyszer, és de jó egy kis újdonság.hiába teszel meg mindent az ágyban, de érdekes-izgalmas lehet egy más körítés, más test.ha nem is keresi az alkalmat, de ha alkalma adódik(egy dekoratív hölgyike igen kitartó mondjuk) igenis félremegy. természetesen kivételek itt is lehetnek, bár azt gondolom, nagy százalékban ez a jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, érdekes volt a férfiak szemszögébõl olvasni a témáról. Ez a második házasságom, férjem "sikeres" a nõk körében, ami hízeleg is a hiúságának. Tudom, hogy szeret mert érzem, de bepánikoltam, hogy elveszíthetem. Most van kisbabánk, elég sokszor fáradt vagyok, de igyekszem toppon maradni. Szóval, ha minden mûködik, nem kacsingat másra?
Én pasi vagyok. Soha nem csalnám meg a barátnõmet, mert annak a kapcsolatnak már nem is lenne szerintem értelme. Ha nem mûködik a kommunikáció 100%-osan, akkor elõbb utóbb felgyülemlenek a hülyeségek, ez feszültséghez vezet, és a pasik egy része ilyenkor félrekefél, a másik része meg szakít (ez utóbbi ahogy látom elég ritka mostanság) Szerintem a korrektség a legfontosabb... Hozzátartozik hogy volt egy 4, 5 éves kapcsolatom, azóta csak fél éves kapcsolataim voltak, és már nagyon szeretnék megállapodni... majd egyszer eljön az ideje... Szerintem az egésznek a lényege az az, hogy lásd meg a partnered jó oldalát is, ne csak a hibáit. Ha ezt érezteted is vele, akkor nincs értelme annak hogy megcsaljon. Az már genetika, mert láttam én már olyat hogy valaki nem bír magával. Ilyen volt egy volt partnerem, de természeténél fogva bele volt kódolva a megcsalás, és mivel élni akart de túlságosan becsült ahhoz hogy félrelépjen, inkább szakított (annak ellenére hogy megbánta nem jöttem vele még1x össze) Szerintem ezt a szerepkört nem lehet nemre konkretizálni, mind2 fél hasonlóan mûködik
Nõi szemmel nézve a férfiak bonyolultak és ez fordítva is így van. Gondolj arra, neked mi kell ahhoz , hogy hûséges tudja maradni. Ugyanaz kell a férfiaknak is, csak egy kis pluszt kell beletenni. Úgy gondolom, fontos, hogy mindig tudj valami újat mutatni. Ha nem laposodik el a kapcsolat, nem kell neki más. Én különösen szerencsés helyzetben vagyok, az én párom sosem csalna meg, más nõkre még csak rá se néz. Mert mindent megteszek érte, amit egy nõ egy férfiért tehet, ezért õ is igyekszik jó partner lenni. Légy változatos, játékos, felelõsségteljes és biztosítsd te is arról, hogy csak õ számít. És akkor minden rendben lesz. Remélem, segítettem
Én fiú vagyok és kellemetlen az amit itt látok! Képzeljétek magatokat egy fiú bõrébe! Kommentek: Minden fiú farka után rohan, mocskos szemetek, túl sokat kell velük foglalkozni, folytassam? Mi lesz az eredmény? Valószínû az, hogy szeretnénk ezeknek megfelelni! Elõitéletes, önbizalomhiánytól szenvedõ sok nõ. Nagyon vonzó! Sokszor Ti tehettek arról, hogy sokan menekülõre fogják! Szerintem lehet olyan is elõfordul, hogy férfi és nõ tud együttmûködni. Azt a dumát, hogy a nõ a Vénuszról, férfi a Marsról jött, csakis nõ találhatta ki. Hiába vagyunk különbõzek, jó párt alkothatnánk. Sok félelmet(féltékenységet, hisztit) hallunk és elõitéletet, hogy mennyivel nehezebb. (Gyermek, háztartás, munka, család) Ezekért az elõítéletekért soha nem akarok tartós kapcsolatot, mert úgyis áldozatok lennétek, inkább b.zi leszek. Csók! Lepontozhattok, mert nem sírok veletek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!