Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell férfit (253 db)

Az audicityben hogyan kell ferfi hangot noi hangra valtoztatni?

Legjobb válasz: Effekt->Hangmagasság változtatása. Félhangokként mehetsz föl. Meglepõ, hogy pusztán ezzel mennyire megváltozik a hang karaktere. De a basszust és a hangszínt is változtathatod, azzal is rádolgozhatsz.

Effekt->Hangmagasság változtatása. Félhangokként mehetsz föl. Meglepõ, hogy pusztán ezzel mennyire megváltozik a hang karaktere. De a basszust és a hangszínt is változtathatod, azzal is rádolgozhatsz.
A kérdező hozzászólása: Probaltam de ugy halszik mindha egy kis robot beszelne noi hangal
Hm, nem tudom, nekem jók vele a tapasztalataim. Lehet, hogy nem mindegy, mivel hallgatod, vagy kártyafüggõ, nem mintha ez elõrébb lendítené a dolgot.

Hogyan kell férfit nevelni magunknak?

Legjobb válasz: Ez nem feminista gyülekezet, tünés innen!

Ez nem feminista gyülekezet, tünés innen!
Nõnek kell lenni.
Öntözd naponta.
Szülsz egyet, aztán azt úgy neveled ahogyan akarod.
Így neveld a pasidat kurzus alapfok: Ne akard nevelni a pasidat/párodat! Oké, oké természetesen egy kapcsolatban létezik összecsiszolódás, némi változás, de a másik nem a te játékszered/legód amit kedved szerint rakhatsz össze. Vagyis megteheted mert van az a típus aki ezt hagyja (papucs) de a végeredmény már nem õ lesz, és akkor pont emiatt fogod dobni...szóval nem.
Volt egy film a hogy neveld a sárkányodat (vedd feleségül haha), talán errõl is csinálnak egyet hollywoodban. Alany van már?
Ha FÉRFIT akarsz nevelni, akkor legyél mellette "gyenge" nõ, add meg neki a lehetõséget, hogy erõs lehessen, éreztesd, hogy bízol benne, hogy eléri a céljait, támogasd, de ne helyette akarj gondolkodni, cselekedni. Ha papucsot akarsz nevelni, akkor csináld ennek az ellenkezõjét.
Nos, nézz szét ezen az oldalon, van olyan kérdés, h h idomítsunk be egy nõt. :D Vica-versa kb.


??
Jól.
Hosszú lenne. Néhány idézet helyette: A nõt csak addig aggasztja a jövõ, amíg férjhez nem megy. A férfit egészen addig ne aggasztja a jövõ, amíg meg nem házasodik. A férfi hallgatása nem jelenti azt, hogy nem szereti a nõt. Mindössze csöndre van szüksége. A férfiak nem tévednek el - pusztán alternatív úti célokat fedeznek fel. Amikor a férfiak a fürdõszobába indulnak, sohasem visznek magukkal segédcsapatot. Egy férfinek olyan érzés egy másik férfi mellett állni a nyilvános vécében, mint nyitott sliccel utazni a liftben.

Hogy kell férfi hajban az átmenetet?

mondjuk 0-ás két oldalt és felül 3-as!:D de meg csinálom de mindig ilyen gomba lesz köszi a segitségeteket.

Legjobb válasz: A 0-s és a 3-as közt menj át 1-essel és 2-essel, én mindig így csinálom és szép egyenletes a férjem haja (csak neki 2-7ig).

A 0-s és a 3-as közt menj át 1-essel és 2-essel, én mindig így csinálom és szép egyenletes a férjem haja (csak neki 2-7ig).
ollóval fel kell stuccolni a köztes részt

Egy kapcsolatban elõfordul, hogy egy férfinak kell egó növelésre egy olyan lány barát akire hajthat. És a nõnél?

Mi van, ha a nõ akar flörtölgetni mással. Nem akar senkivel semmit, de erre mi a jó megoldás? Gondolom, hogy hagyja abba, mert ha a barátja megtudja, akkor a kapcsolat rovására mehet. Nyilván ez lenne a jó, de mindenki tudja, hogy az ember nem fogja azt csinálni, ami feltétlenül a másiknak jó, hiszen önzõ. Akkor viszont érdemes kilépni a kapcsolatból? A szerelem és szeretet meg van. Csak ha nem mondja el naponta, hogy ilyen meg olyan szép vagy meg nem lep meg és a megszokás...

Legjobb válasz: Se nõ, se férfi ne flörtölgessen "egónövelés" miatt, ha kapcsolatban van. Semmilyen esetben sem. Ahol flört van, ott lesz "egónövelési" csók és szex is. Csak, hogy tudja, kell-e még a másik nemnek...

Se nõ, se férfi ne flörtölgessen "egónövelés" miatt, ha kapcsolatban van. Semmilyen esetben sem. Ahol flört van, ott lesz "egónövelési" csók és szex is. Csak, hogy tudja, kell-e még a másik nemnek...

Mivel az már világos a férfi feladata micsoda egy párkapcsolatban, azt is megkérdezném mik a nő feladatai egy párkapcsolatban és hogy a férfinek mennyit és a nőnek mennyit kell bevállalni?

A párkapcsolatban a férfi kezdeményez szóban,tettben,de a nő hoz meg végső döntéseket.Az udvariasság férfi tekintetben lényegesebb,mint nőként hisz az erő különbség mellett a tapintatosság,a figyelmesség,a gyengédség is nagyban fontos.Utálom már ezt a kérdezz-felelek játékot csak arra lennék kíváncsi,hogyha nem akarom sem anyámat,sem apámat untatni velük,kihez fordulhatok olyan válaszokért amik még majd felvetődnek bennem?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatba senki ne mondja meg, hogy kinek mi a feladata. A 2 fel felvazolja a sajat elkepzeleset, es ha az talal, az egy jo kapcsolat gyökere lehet. Ha nem akkor csak veszekedes lesz egy eleten keresztül. Nincs jogilag megirva, hogy mosogatas tied, penzszerzes enyem, gyerekneveles a tied, keritesfestes az enyem. Es mi az, hogy a nö hozza a vegsö döntest? Azt hittem egyenlöseg van egy kapcsolatban. Mert nehogy mar a parom hozza egyedül a döntest, az közös megegyezes. Es a nö nem tud kezdemenyezni? Nincs annyi esze vagy tehetsege vagy micsoda? Ennyire nem kell altalanositani.

Egy kapcsolatba senki ne mondja meg, hogy kinek mi a feladata. A 2 fel felvazolja a sajat elkepzeleset, es ha az talal, az egy jo kapcsolat gyökere lehet. Ha nem akkor csak veszekedes lesz egy eleten keresztül. Nincs jogilag megirva, hogy mosogatas tied, penzszerzes enyem, gyerekneveles a tied, keritesfestes az enyem. Es mi az, hogy a nö hozza a vegsö döntest? Azt hittem egyenlöseg van egy kapcsolatban. Mert nehogy mar a parom hozza egyedül a döntest, az közös megegyezes. Es a nö nem tud kezdemenyezni? Nincs annyi esze vagy tehetsege vagy micsoda? Ennyire nem kell altalanositani.
hozzám
Figyelj, ez úgy fog alakulni, ahogy ketten alakítjátok a kapcsolatot majd. Legyenek saját elképzeléseid, és ha ez találkozik a másik fél elképzeléseivel az a legjobb, de ha nem is teljesen, köthettek bizonyos kompromisszumokat.
kérdésekkel kedves kérdezõ régebben maguk oldották meg, ki a fenéhez fordultunk volna ill mindenki úgy oldotta meg ahogy tudta, használta az eszét, ki mondta, hogy egy férfinek kell kezdeményezni, meg a nõ hozza meg a végsõ döntéseket, minden párkapcsolat más, hagyjuk már, a benne lévõ emberek majd eldöntik, hogy mit csinálnak, nincs elõírva, soha életemben nem kérdeztem ilyeneket N

Hogy kell jól orálisan kényeztetni egy férfit?

Legjobb válasz: Erre nincs egy útmutató amit pontról pontra követni kell. Az alapokat már számtalanszor leírták ezen a fórumon is, de a neten bárhol fellelheted. De ez még azért kevés, mert minden férfi mást szeret, máshogyan szereti. Légy bátor, kezdeményezõ, közben figyeld a párod reakcióit, hagyd hogy irányítson. Észre fogod venni ha élvezi amit csinálsz. De a legfontosabb hogy csak akkor csináld ha neked is van kedved hozzá mert ha csak szívességet teszel neki azt észre fogja venni.

Erre nincs egy útmutató amit pontról pontra követni kell. Az alapokat már számtalanszor leírták ezen a fórumon is, de a neten bárhol fellelheted. De ez még azért kevés, mert minden férfi mást szeret, máshogyan szereti. Légy bátor, kezdeményezõ, közben figyeld a párod reakcióit, hagyd hogy irányítson. Észre fogod venni ha élvezi amit csinálsz. De a legfontosabb hogy csak akkor csináld ha neked is van kedved hozzá mert ha csak szívességet teszel neki azt észre fogja venni.
szia! Jól úgy kell csinálni ahogy õ szeretni, vagyis gyengéden vagy vadul... Gyengéden: Le szeded a gatyát, majd szépen meg markolod és fel-le huzogatod, és lassal ha akarod a nyelveddel kezd el nyalogatni ( a makk alján a legérzékenyebb ahol a fitymát "tarja" valami bõr) körbe körbe lefelé-felfelé, kapd be.... szivogathatod is egy kicsit, de csak ovatosan, és mivel ez a gyengébbik forma vigyázz a fogaiddal mert tuti, h azért szereti gyengén mert nagyon érzékeny neki!!! Vadul: kapd ki a gatyából, kezd el verni neki, és gyorsabban nyalogasd ne úgy mintha gyenge lennél, közben markold, és erõsen szivogasd a tetejét, a fitymáját egy kicsit (nagyon gyengén) harabgáld, és probáld meg mélyen bekapni! Hogyan kell mélyen bekapni? hát így: Kinyitod a szád addig ameddig csak tudod, a nyelvedet is nyinyujtod aminek köszönhetöen a torkodba mélyebb a behatolás, és engedd rá a buksidat, ami a pasinak nagyon jo érzés szerintem!!! Hát úgy ennyi azt, h hova élvez döntse el õ!! cija :-)
Húzd le a sliccét, vedd a szádba, verd ki és ha szeretnéd nyeld le! Üdv

A nők miért gondolják azt ha lefekszenek egy férfival akkor valami félistenként kell rájuk tekínteni és hogy olyan nagy megtiszteltetés az? A nőnek nem érdeke a jó szex és hogy a férfit jól meg kefélje?

Legjobb válasz: szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l

szerintem nem azt várjuk el, hogy istennõként kezeljenek, hanem hogy pl ne "megkeféld", hanem figyelj oda rá. nem hinném, hogy olyan nagy kérés... 18/l
:D :D A férfit jól megkefélje a nõ? Hát, nem. A férfi rendezze el az én sorsom, úgy istenesen. Gyanítom és tapasztalom, hogy erre õk is vevõk és kifejezetten élvezik. Ettõl még nem tekintem magam félistennek. 24N
A kérdező hozzászólása: Elírtam nem férfit hanem férfi!Nyilván veled nem fordult elõ...

Csak hölgyek válaszát várom. Mit értenek a nők abban hogy a férfi legyen az ágyban "hogy legyen férfi, hogy tudja mit kell csinálni" egy nővel? Csak hölgyek válaszát várom.

Azt hogy figyelmes legyen meg megért?.Ha van még más is akkor osszátok meg:)

Legjobb válasz: pl. hogy- ne kérdezgesse, hogy te akarod? - legyen határozott és ne tutyimutyi - "döngessen" bele rendesen az ágyba - azt se kérdezgesse folyton, hogy jó így neked?nézzen rám, látnia kellene, jó-e,vagy sem!) Hát ilyesmi! 33/N

pl. hogy- ne kérdezgesse, hogy te akarod? - legyen határozott és ne tutyimutyi - "döngessen" bele rendesen az ágyba - azt se kérdezgesse folyton, hogy jó így neked?nézzen rám, látnia kellene, jó-e, vagy sem!) Hát ilyesmi! 33/N
Hogy irányítson, mi hadd éljük bele magunkat ebbe a félpasszív állapotba. Szóval ismerje fel hogy hol a legjobb az érintése, vegye észre, ha nem jó, amit csinál, és érezzük, hogy õ vezet. Ez távolról sem azt jelenti, hogy a nõ nem csinál semmit, hanem azt jelenti, hogy a férfi a domináns. Nem véletlenül hívják a mai napig családfõnek a férfiakat :) Egyébként nem sok olyan férfi van, akit én most fent jellemeztem, de bármelyik tud ilyenné válni, ha akar.
hat en ezt mashogy ertem... en pl nem szeretem hogyha mindenkepp arra megy ki h nekem ne fajjon:(
Az is igaz, hogy sokan túlzásba viszik a lovagiasságot, csak arra figyelnek, hogy a másiknak jó legyen.Ez már a másik véglet. Mindkét fél ugyanannyira fontos, mindkettõnek jónak kell lennie, nem csak kizárólag a másiknak vagy kizárólag magunknak.
Az utolsóval is maximálisan egyetértek, megõrjítene engem is, ha állandóan kérdezgetné, hogy jó ez neked, meg hogy akarod-e. Nem vagyok szerencsétlen szólok, ha nem tetszik valami.
Bár fiú vagyok, de a kérdésedre a válasz: azt még õk se tudják! Bármit csinálsz úgyse jó, de ez nem csak az ágyban van. Ha nem elégited, ki õket béna vagy. Ha van benned szándék és próbálkozol túlzásba viszed a szexet. Én mindig odafigyelek a csajra, hogy jó legyen neki is nekem is, de fõleg neki. Egyszer azt vettem észre magam, hogy a volt barátnõm már a kezét harapdálja. Megkérdeztem tõle és el van folyva, tisztára mitha élvezne. Megkérdeztem, hogy ennyire élvezi? Azt mondta, hogy nem, ennyire fáj neki. Mondtam neki, hogyha valami nincs rendben, akkor szóljon és másképp csinálom vagy mondja el, hogyan szeretné, mert végül kitalálni nem tudom, mi a jó neki, mert nem mindenkinél válik be ugyanaz a technika. Erre azt mondta, hogy: jó. Legközelebb, ugyanaz a sztori, kérdezem közben, hogy jó-e neki, õ mondja, hogy minden jó csináljam csak, de úgyanúgy fájt neki. Amikor én szerettem volna keményebben, akkor õ nem. És forditva, de soha nem szólt volna, hogy mikor melyik legyen. De utána a fejemhez vágta, hogy miért támadtam le úgy. Meg utóbb megtudtam, hogy ki volt akadva, mert nem találtam a G pontját, de egyszer nem segitett volna megkeresni. De lemerem fogadni, hogy oltott a barátnõi elõtt, milyen béna vagyok, hogy még azt se találom meg. Szóval errõl ennyit.
Nem tudom, nekem soha nem voltak egy kapcsolat kezdetén olyan elvárásaim, hogy az illetõ férfi azonnal pontosan tudja, mi is a jó nekem, mit kell velem csinálni, hiszen lehet az is, hogy elõttem olyan nõkkel volt, akiknek mások voltak az igényei. Szerintem ennél fontosabb az odafigyelés a másikra, a másik igényeinek figyelembevétele. Abból általában rossz nem sülhet ki. :)
Keresse a kegyeimet, elégítse ki a vágyaimat, de legyen egészségesen önzõ, kezdeményezõ.
Tudja tövirõl hegyire a szexuális aktus minden jelenetét megvalósítani ami lejátszódik az agyában.Persze normálisan... Nagyon fontos a jó kezdés szexnél.Elõtte mindenképp kell a kedvesség, az izgalom, az izgatás, a kényeztetés.Ezt csókokkal, érintéssel, simogatással, taperolással, fenékmarkolászással, mellpuszilgatással, óvatos levetkõztetéssel és hosszú csókolózással lehet csak elérni.Ezek után már bármi is történjék, az biztos hogy szuper lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!