Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell erősen (152 db)

Terrariaban hogyan kell erős fegyvert csinálni?

mi kell egy puskához vagy egy erős kardhoz vagy bármihez ami sokat sebez ? Nekem most minden eszközöm arany (balta,kalapács,csákány,a sisakom a ruha a cipő + arany pallos) a kardom is de az nagyon keveset sebez 10-20 általában. Légy szíves írjátok le mihez mi kell MAGYARUL. A magyarosított terrariaval játszom szóval magyar neveket írjatok pls. linkeket ne másoljatok be mert angolul nem tudok :S előre is köszönöm !

Legjobb válasz: az arany után a démoni cuccok jönnek. Ehhez az kell, hogy legyõzd Cthulhu szemét, aki dob egy rakat démoni ércet. De ha jól emlékszek kell hozzá még valami (most nem jut eszembe a neve) azt pedig a rontásban lévõ világfaló dobja... Na aztán ezekbõl csinálsz démoni tömböket és ott lesznek az új cuccok. Esetleg elmész a dzsungelbe. Ott gyûjtesz egy rakat fullánkot a darazsaktól, meg dzsungel spórát, meg azt az indát (a magyarban szõlõ a neve, ez rosszul lett fordítva) és abból is elég jó kardot lehet készíteni. (amúgy a sima kis puskáktól ne várj csodát. Én azt mondom, hogy a kardok meg a nyilak ezerszer többet érnek.) ha kell még valami tanács, szólj...

az arany után a démoni cuccok jönnek. Ehhez az kell, hogy legyõzd Cthulhu szemét, aki dob egy rakat démoni ércet. De ha jól emlékszek kell hozzá még valami (most nem jut eszembe a neve) azt pedig a rontásban lévõ világfaló dobja... Na aztán ezekbõl csinálsz démoni tömböket és ott lesznek az új cuccok. Esetleg elmész a dzsungelbe. Ott gyûjtesz egy rakat fullánkot a darazsaktól, meg dzsungel spórát, meg azt az indát (a magyarban szõlõ a neve, ez rosszul lett fordítva) és abból is elég jó kardot lehet készíteni. (amúgy a sima kis puskáktól ne várj csodát. Én azt mondom, hogy a kardok meg a nyilak ezerszer többet érnek.) ha kell még valami tanács, szólj...

Az iskolában szoktunk labda kidobót játszani, és nem tudom hogy kell erőset, és pontosat dobni. Valaki el tudná nekem mondani a teknikáját?

Videó rajz, leírás... el?re is köszi... csak zavar hogy kicsit béna vagyok, hogy lehet nagyon er?set és pontosat dobni.vagy er?set simán, vagy csak pontosat simán.

Legjobb válasz: sztem erre nincs leírás =D gyakorolj! fogd az öcséd labdáját és dobáld a falnak a szoba másik oldalából. persze a törékeny dolgokat elõbb tedd a fiókba :D

sztem erre nincs leírás =D gyakorolj! fogd az öcséd labdáját és dobáld a falnak a szoba másik oldalából. persze a törékeny dolgokat elõbb tedd a fiókba :D
megfogod eldobod
megfogod és belerúgsz
szerintem rugdosni nemlehet

A fociba hogy kell erőset lőni?

Legjobb válasz: Lövés elõtt jól rádõlsz a zsére aztán teli csüddel megküldöd. Ennyi!

Lövés elõtt jól rádõlsz a zsére aztán teli csüddel megküldöd. Ennyi!
A combfeszítõ izom a kulcs, ha jól tudom.
az elsõnek van igaza, rádõlsz és egyensúlyt tartasz és ellövöd pontos erõs lövés
Mi az a zsé
A zsé a bogyó vagy másnéven LABDA
ha eddig nem ment ezután se fog menni-.-ha valaki ilyeneket kérdez vagy 5éves és nagy focista akar lenni, vagy nem egy nagy cristiano ronaldo
Lehet hogy te erõset akarsz lõni, de ha nincs meg hozzá a kellõ izomzat -- ami ugye nincs meg hozzá -- akkor mehetsz a francba


Fiú vagy lány? Amúgy úgy csak jobb lesz az orgazmus.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok..!
Oké, akkor most fogsz kapni úgy 30 privát levelet.
A kérdező hozzászólása: Miért kapnék?..
Én is így szoktam, nem tudom, hogy miért.Jól esik.:)
Én is ezt szoktam :D
Tehát ezt úgy kell elképzelnünk, hogy orgazmus közeli állapotban belemarkolsz mondjuk egy kilincsbe és elkezded szorítani?
Kicsit zavaros, de értem mit akarsz kérdezni Szerintem tök mindegy :D
ouhh.... mi ez a kérdés? amugy a shader modell az amikor egy játékban látsz egy embert vagy autót vagy bármit... pl az autó vázának részletességében számít a shader ... a vázat úgy értsd mint egy autó alakú hálót, nagy részletességgel és erre van ráhúzva a textúra...a színek a külsején..az ablak, az ajtó... remélem érthetõ volt...:)
Képzeld, ha friss gyömbérbõl csinálnád! Egyébként normális: a gyömbérnek nagyon jó hatása van az emberi szervezetre.
Igen, a gyömbérnek csípõsnek kell lennie.

Hogy lehetek erős szkanderbe? Milyen izomcsoportokat kell jobban erősíteni? Mire figyeljek oda szkanderezés közben?

Legjobb válasz: Szkandernél alapszabály, hogy igyekezni kell bicepszbõl és a felsõtestet is kihasználva húzni. Tehát a kezedet kissé magad felé kell fordítani és törekedni kell, hogy a csukló és a felsõtest között minél kisebb legyen a távolság. Így az egész tested erejét bele tudod vinni, nem csak alkarból, oldalra nyomod.

Szkandernél alapszabály, hogy igyekezni kell bicepszbõl és a felsõtestet is kihasználva húzni. Tehát a kezedet kissé magad felé kell fordítani és törekedni kell, hogy a csukló és a felsõtest között minél kisebb legyen a távolság. Így az egész tested erejét bele tudod vinni, nem csak alkarból, oldalra nyomod.

Az epilátort jó erősen oda kell nyomni bőrhöz hogyan kell jól epilálni, hogy jó eredményt érjek el?

Legjobb válasz: nem kell erõsen nyomni, de azért egy picikét nyomjad rá. de az a baj az epilátorral, hogy 100%-os eredményt nem fogsz vele elérni. :S

nem kell erõsen nyomni, de azért egy picikét nyomjad rá. de az a baj az epilátorral, hogy 100%-os eredményt nem fogsz vele elérni. :S
nem kell rányomni, inkább a szögre figyelj (kb merõlegesen a bõrfelülettel tartsd) Én amúgy epilátorral is tökéletesen le tudom szedni, csak bizony sok idõ, többször át kell menni egy-egy felületen. A végén meg ajánlom, hogy (miután lemostad a szõrt, tiszta lett) hintõporozd be a bõrfelületet, hogy ne annyira pirosodjon ki a bõröd)

Hogyan kell beadni, magas passzt adni? Úgy, hogy az ne csavarodjon és erős legyen.

A labda közepén kell alányúlni és rüszttel?

Legjobb válasz: Igen, de olyat, hogy ne csavarodjon, olyat nem tudnak nagyon használni a fociban, mert miközben futnak elõre azzal is számolni kell, hogy akinek megy a passz, az is fut elõre, és akkor jó a beadás, ha a játékos elé érkezik, hogy a lendületét megtudja tartani, ne kelljen megtorpannia. Gyakorlatilag úgy kell rúgni, mintha kapura rúgnál, csak talán kissebb erõvel, és jobban kanalazni, bár ez függ attól hogy mekkora területet akarsz átemelni.

Igen, de olyat, hogy ne csavarodjon, olyat nem tudnak nagyon használni a fociban, mert miközben futnak elõre azzal is számolni kell, hogy akinek megy a passz, az is fut elõre, és akkor jó a beadás, ha a játékos elé érkezik, hogy a lendületét megtudja tartani, ne kelljen megtorpannia. Gyakorlatilag úgy kell rúgni, mintha kapura rúgnál, csak talán kissebb erõvel, és jobban kanalazni, bár ez függ attól hogy mekkora területet akarsz átemelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát egy kis csavar még nem olyan nagy gond, de én mindig elcsavarom a rákba... meg pl olyanra gondolok hogy hátul vagyok és valakinek elõreadni, mint mondjuk a kapuskirúgás vagy ilyenek.

A sulim nem kapta meg a jogot hogy ősszel éretségit tartson így más suliba kell mennem, de félek hogy ottani tanárok 'szivatni' fognak. Mennyire számít hogy úgymond 'erős' vagy nem olyan jó suliba érettségizünk?

Persze a szóbeli szempontjából

Legjobb válasz: Ha egy t-vel írod az érettségit és a "suliban" helyett "suliba"-t mondasz meg írsz, és nem teszel vesszõt a hogy elé, azért biztosan levonnak, ez a dolguk. "Szívatni" egészen biztosan nem fognak. Csak egyetlen kérdésre próbálj válaszolni: miért tennék? Mi hasznuk volna belõle? Azok ott ugyanolyan tanárok, az a dolguk, hogy a tudásodat értékeljék, és ezt is fogják tenni. Erre pedig vannak sztenderdek. Természetesen a hazai pálya elõnye hiányozni fog, ezzel nem tudsz mit tenni. Mindenki megkapta a lehetõséget, hogy tavasszal a saját iskolájában érettségizzen. De attól nem kell félned, hogy "szívassanak", mivel egyszerûen semmi okuk, nekik te nem valami ellenséges vizsgázó vagy, csak egy vizsgázó.

Ha egy t-vel írod az érettségit és a "suliban" helyett "suliba"-t mondasz meg írsz, és nem teszel vesszõt a hogy elé, azért biztosan levonnak, ez a dolguk. "Szívatni" egészen biztosan nem fognak. Csak egyetlen kérdésre próbálj válaszolni: miért tennék? Mi hasznuk volna belõle? Azok ott ugyanolyan tanárok, az a dolguk, hogy a tudásodat értékeljék, és ezt is fogják tenni. Erre pedig vannak sztenderdek. Természetesen a hazai pálya elõnye hiányozni fog, ezzel nem tudsz mit tenni. Mindenki megkapta a lehetõséget, hogy tavasszal a saját iskolájában érettségizzen. De attól nem kell félned, hogy "szívassanak", mivel egyszerûen semmi okuk, nekik te nem valami ellenséges vizsgázó vagy, csak egy vizsgázó.
Szivatni nem fognak, a saját tanáraidnak annyi elõnye van esetleg, hogy ismernek, tudják mit tudsz és nem fogják azt erõltetni a "felügyelõ" (vagy mi) elõtt, amit tudják, hogy nem kéne. De egyébként mindenkinek az az érdeke, hogy átmenj. Én töri emelten voltam másik iskolában, vadidegen tanárok elõtt és tök jó százalékot kaptam, holott a fél feleletemben izgalmamban 100 évvel elõbbre dátumoztam az egész törökös részt. Egy idõ után kedvesen megkérdezték, hogy biztos akkor volt? Ja mondom, úristen, dehogy...
A kérdező hozzászólása: Na remélem itt is ilyesmi lesz hogy normálisak lesznek És az hogy az idegen sulik közül melyiket választom az szeritned mind1? :D
Nem lesz semmi baj. A mi osztályunkból egy páran azért mentek emelt fizikára, hogy ne a saját fizikanatárunknál kelljen érettségizniük. Szóval még könnyebb is lehet :)
Utolsó arra esetleg gondoltál már, hogy a kérdezõ nem egy barom, hanem mondjuk elõrehozott érettségire megy? Csak már ha ilyen lekezelõen írogatod, hogy milyen a helyesírása itt, meg hogy mindenkinek megvolt a lehetõsége tavasszal stb.
Rendben, elõrehozottra a megjegyzésemnek ez a része nem vonatkozik, az összes többi viszont igen, és az a válasz lényege. Remélem, te is látod belõle, mi a ténylegesen fontos.
A kérdező hozzászólása: Igen egyébként elõrehozott, és bocsi a helyesírási hibákért, nagyon reggel volt.. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!