Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell első napjától kiszámolni a (3 db)

Hogyan kell menstruációm első napjától kiszámolni a peteérést? Amelyik napom megjön? És ez mennyire bevált teherbe maradáshoz?

Legjobb válasz: Szia! Minden számitáshoz a mensi elsõ napját veszik alapul, tehát amelyik napon megjön. A mensi elsõ napjától számitva kb a 12-14 napon van a peteérés. Ha biztosra akarsz menni akkor vegyél ovulációs tesztet és mérheted az ébredési hõmérsékletedet is.

Szia! Minden számitáshoz a mensi elsõ napját veszik alapul, tehát amelyik napon megjön. A mensi elsõ napjától számitva kb a 12-14 napon van a peteérés. Ha biztosra akarsz menni akkor vegyél ovulációs tesztet és mérheted az ébredési hõmérsékletedet is.
Regisztrálj a ciklus.hu-n, be kell írnod az utolsó legalább 3 havi mensi dátumát és kiszámolja neked.Én kételkedtem benne, ezért alaposan meglepõdtem, h tényleg pontosan kiszámolják.
Szia! Ez a ciklusod hosszától függ.Akinek 28 naposak a ciklusai, annak kb:14-ik nap körül van peteérése.De akinek mondjuk 30-34 naposak, annak kb:16-20 nap körül. A peteérés a mensi elsõ napjától visszafelé számított 14 nap körül van, és nem fordítva.Remélem eléggé érthetõen írtam. De szerintem is teszteld ha babát szeretnétek.Lehet dm-ekben, gyógy szertárakban is ovu tesztet kapni. Sok sikert, üdv

Nekem ma van a 14-dik napom a menzi elso napjatol szamolva, de en nemtudom hogy kell kiszamolni milyen hosszu a ciklusom! Majus 25-diken jott meg utoljara a menzeszem! Most ma van eselyem hogy osszejon a baba?

Legjobb válasz: Ciklusod hossza: Az legutóbbi menzeszed elsõ napjától a következõ menzeszed elsõ napjáig tart. A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkro tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Trükk: Misszionárius póz, aktus közbe rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen és aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!

Ciklusod hossza: Az legutóbbi menzeszed elsõ napjától a következõ menzeszed elsõ napjáig tart. A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkro tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Trükk: Misszionárius póz, aktus közbe rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen és aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Átlag ciklus hossza? Elsõ válaszoló vagyok.
mindig onnantol számold mikor megön a menzid.most ahogy irtad hogy ez a 14 napod akkor most jol számoltad. addig számold mig meg nem jön a menzi
Általában hány naposak a ciklusaid? cilus 1.napja: amelyik nap megjön és a vége a következõ elsõ napja elõtt. Tehát 1.napod május 25 és az utolsó az lenne, amikor megint megjön, ha megjön.. Nézd meg, hogy ált. hány napos szokott lenni, és az alapján már ki tudod számolgatni, tesztet a késés után pár nappal érdemes csinálni szerintem, akkor már biztosabb eredményt ad.

Hogy kell helyesen kiszamolni, hogy mikor kell megjojjon a menzesz? 28 nap a menzesz elso napjatol v miutan befejezodott a menzesz attol kell szamolni 28 napot?

Legjobb válasz: Nem 28 naposnak kell lennie. 25-35 napos normális, meg kell nézned, neked hány napos a ciklusod, és abból tudod számolni, hogy mikor fog megjönni. Nem értem ezt miért olyan nehéz felfogni a fiataloknak:D Menzeszed elsõ napjától következõ menzesz elsõ napjáig megnézed hány nap telik el. Ha rendszeres a ciklusod, akkor ennyi nappal késõbb fog megjönni a következõ.

Nem 28 naposnak kell lennie. 25-35 napos normális, meg kell nézned, neked hány napos a ciklusod, és abból tudod számolni, hogy mikor fog megjönni. Nem értem ezt miért olyan nehéz felfogni a fiataloknak:D Menzeszed elsõ napjától következõ menzesz elsõ napjáig megnézed hány nap telik el. Ha rendszeres a ciklusod, akkor ennyi nappal késõbb fog megjönni a következõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!