Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell egy szűz csajjal (8 db)

eléggé komolyan kell venni!Hagyd azt a csajt.
Ha szûz és nem akar, akkor hagyd!Hiába is nyagatod nem fog!Majd egyszer biztos akarni fog!
Eléggé...26L Inkább verd ki a falra hátha beköpik a legyek...
3! tetszett kedves kérdezõ! õ nem akar szexet, ennyi, ezen nem meglepõdni kell, ja és lehet nem is veled akarja, nem kell trükk, keresgélj tovább N
Trükkel?Mi van?Ezt sz.r korcs világot....tehát:a nem az nem.Ennyi.Ezt nem olyan nehéz felfogni.Feltéve, hogy nem vagy egy retardált bunkó 26L
Nem trükközni kell, hanem a szövegértést gyakorolni...
nem, inkább hagyd békén.
Az egyetlen trükk, hogy tarkónrúgod, aztán amíg meleg... Aztán majd tõled sem kérdezik meg a sitten, hogy akarod-e...
Általában komolyan mondják, és trükközhetsz ha nem fog veled lefeküdni
Minnél jobban erõlteted annál rosszabb lesz.... Ha úgy érzi szereted és nem csak a p'na miatt akkor úgyis megtörténik a dolog. Ha meg ilyen kis fiatalka vagy és dugni akarsz jókat miért nem kurcizol? 5 rongyért egy kurci úgy leápol hogy 2 hétig lógni fog a zsákod....
Kérdezõ hogy lehetsz ennyire szánalmas hogy nem bírod elfogadni hogy nem mindenki utánad csorgatja a nyálát?! Nem húzom fel magam, csak mondom, hogy ez igen gyerekes viselkedés. :) Itt magadra ismerhetsz: http://parkocka.hu/puccs/tronkovetelo/
Te nem vagy ép, már megbocsáss. Mi az, hogy minek kell ellenkezni? Hát bakker, mert nem akarja, mert fél, mert ismeretlen számára az érzés... és ez nem csak szüzekre érvényes, hanem MINDEN nõre. Ha a barátom így nyomult volna, akkor már rég kidobom. Nem kell az, hogy megerõszakoljon (nem tenné), mert kanos, én meg még nem szeretnék vele lefeküdni.
ISTENEM!!!Adjon valaki egy pisztolyt lézer ágyút bármit!26L
A kérdező hozzászólása: Hát úgy látszik akkor nagy pechem van ezzel a csajjal, bezzeg másnak sikerül kifogni már olyan 14 éves csajt is, akin átment a félváros, nem egy prûd csaj féle, ez meg még szexelni sem akar. Kár. A szex az élet legjobb dolgainek egyike, nem értem miért kell ellenkezni, rövid az élet, addig élvezd, amíg lehet.
5.pedig az retardált bunkó.
Huzd le a gatyáját és mond azt h csk egyzser beteszed abbol legyen ien 8-szor...aztan kovire már o fogja akarni!!
szerintem terajtad segit egy gumibaba az nem fog elenkezni meg szüz is enyi

Hogyan kell szexelni egy szűz csajjal?

Legjobb válasz: Neked nem kell.

Neked nem kell.
A kérdező hozzászólása: Vagyis inkább azt kérdezném hogy hogy kell csinálni? Óvatosan kell bánni? Szexeltem már de nem szûzzel...
Fiam! Tanuld meg végre! Semmit sem KELL megtenni! Csak, hogy jó napod legyen: figyelmesen, óvatosan és magabiztosan.
Úgy mint ha piskótát sütnél. Lágyan, gyengéden, aztán ha megreped, b*szhatod...
Nagy lendülettel sutty neki, azt élvezni fogja...
elõször is inkább szeretkezés legyen, mint szex. És csak akkor, ha a lány igazán akarja, mert csak úgy lesz jó. Ha csak a nyomás miatt (fél, hogy elhagyod, ha nem fekszik le veled, vagy sokszor kérdezted, hogy nem akarja- e, és már sokszor visszautasított, de már kellemetlennek érzi, és inkább belemegy), akkor nem lesz jó. Ha ilyesmirõl nincs szó, akkor Hosszú elõjáték kell (simogatás, sok puszi, fõleg az erogén zónákra), hogy el tudjon lazulni, elõtte esetleg kielégítheted orálisan is, hogy biztos nedves legyen, aztán pedig óvatosan hatolj be, kérdezd meg hogy nem fáj-e, meg jó-e neki így, aztán pedig lassan, óvatosan kezdd el, és figyeld a reakcióit. Ha valami nem esik jól neki, csináljátok máshogy, vagy más pózban :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A hatos mindent leírt:)

Hogyan kell bánni egy szűz csajjal? Gyengéden kezdjük?

Legjobb válasz: Elõzõ barátnõm szûz volt..mondhatjuk hogy két alkalom alatt veszítette el, mert emikor elõször akartuk akkor nagyon fájt neki, pedig gyengéd voltam. Azt mondta hogy most inkább ne, ha ez van akkor nem kell megsértõdni:D Következõ alkalommal minden sima volt:D De tényleg kényeztesd sokáig ha gátlásos, akkor azzal oldod picit.

Elõzõ barátnõm szûz volt..mondhatjuk hogy két alkalom alatt veszítette el, mert emikor elõször akartuk akkor nagyon fájt neki, pedig gyengéd voltam. Azt mondta hogy most inkább ne, ha ez van akkor nem kell megsértõdni:D Következõ alkalommal minden sima volt:D De tényleg kényeztesd sokáig ha gátlásos, akkor azzal oldod picit.
Igen, gyengéden. Ha azt mondja, hogy fáj neki, akkor hagyd abba és majd folytatjátok máskor, nem kell siettetni semmit.
Igen, mindenképpen. Mindent amit csinálsz azt finoman csináld. VÉLETLENÜL SE UGY, hogy pár év mülva rossz emlékként éljee meg. nekem sajnos nem olyan volt az elsõ mint amijennek én szerettem volna:(.Mindent megadtam a páromnak akkor, de õ nem igazánt bánt velem ugy, ahogy elõször kellett volt. nem fájt, mármint csak amikor eéõször berakta, de az természetes, hanem olyan hirtelen jött az egész. nagyon sokat kényeztesd. ne erõltess neki semmit. kérdezd, hogy jó e neki. és amikor behejezed neki, azt nagyon óvatosan tedd, és nem is kell elõször teljesen berakni. csináld ugy, hogy felejthetetlen JÓ emlék legyen neki.
elösször az elõjátékkal kezd utána meg elégytsd ki magad elötte h legyen valami fogalma az egészrõl..aztán elégítsd ki Õt aztán jön magától az egész..

Az igaz hogy sokkal jobban, szeretnek a pasik egy olyan csajt akivel nem kell szaeakodni szex terén mint sem egy, szűz lánnyal akire várni kell és tanítgatni?

Legjobb válasz: Így van. Két verzió van. Egyesek szeretik a szûz lányt, mert nem volt senki rajta kívül. A másik meg azt szereti, hogy nem kell kínlódni a csajjal, ezek azok a típusok akik sok csajt megtudnak fektetni.

Így van. Két verzió van. Egyesek szeretik a szûz lányt, mert nem volt senki rajta kívül. A másik meg azt szereti, hogy nem kell kínlódni a csajjal, ezek azok a típusok akik sok csajt megtudnak fektetni.
Szerintem ez hülyeség, maximum a bunkók gondolják így. Mindkét variációnak megvannak az elõnyei.
23f 8 as voltam
van aki szereti van aki nem :) én inkább szusz csajt szeretnek egyébként meg nem volt barátnõm
tegnapelõtt 21:46 Osztom :) Ha szereted, akkor tökmind1 :P
Azt nem értem, hogyan jut eszedbe ilyen kérdés! Bárkivel megdugathatod magad, de attól még nem lesz a párod! És bárkit viszel ágyba, úgyis a már/még meglévõ állapotod izgatja fel...
én spec direkt élvezem ha hosszan kell a lányt kényeztetni, hogy be tudjon fogadni 26/f
Ha szeretem a lányt, akkor nem bánom ha "szaeakodni" kell vele se. Türelmesség az egyik erényem. :D 29/F
mindkettõ más, mindkettõt másért szeretik De szerintem nincs sok különbség :) )
Teljesen igaz. A szûzek feleslegesen nagy feneket kerítenek az egésznek, túlmisztifikálják a szex jelentõségét. Ezen kívül ha te vagy egy lánynak az elsõ, akkor nagy valószínûséggel nem lehetsz az utolsó is, mert elõbb-utóbb kíváncsi lesz, milyen lenne mással, stb. Szóval se akkor nem jó, ha szûz, ha rövid távra tervezek (mert nem lehet azonnal megfektetni), se akkor, ha hosszú távra (mert úgyis elhagy/megcsal egy idõ után).

Hogyan kezdjek neki? még kicsit távlati a dolog de alakuló félbe van egy kapcsolatom és most bunkózhatok de egyértelműen kívánom a csajt, viszont még szűz vagyok és ő is mennyi időnek kell el telnie hogy legyen sex is?

Petingbe mi tartozik bele mik a határok? És hogyan bánjak majd vele ha oda kerülünk?

Legjobb válasz: Elég baj, hogy még nincs is köztetek semmi, de már a szexen jár az eszed. Egyébként mivel a csaj is szûz így õ fogja eldönteni.

Elég baj, hogy még nincs is köztetek semmi, de már a szexen jár az eszed. Egyébként mivel a csaj is szûz így õ fogja eldönteni.
A kérdező hozzászólása: öhm már régebben volt azt elfelejtettem le írni csak volt köztünk némi távolság így vége lett maradtunk barátok de most megint össze hozott a sors minket nekem lett kocsim stb. :D mellesleg ki az a férfi aki nem gondolna rá ?
elsõként azt tudom tanácsolni hogy csak akkor pettingeljetek ha a lány is szeretné, bár szerintem a jó szándék benned van, nem véletlen tette fel a kérdést.:) ha a szándék megvan akkor mindenképp érdemes vele gyengéden bánnod hiszen a lányoknak ez nagyon fontos(különösen ha szüzek, tehát sokat simogasd, csókolózzatok bátran az ágyban, levetkõzhettek félmeztelenre, vagy meztelenre is a petting során, ezt ti dönthetitek el. Alapjáraton a petting azt foglalja magába hogy minden olyan tevékenység ami során nincs behatolás( tehát nem veszed el a szüzességét) ezért beletartozhat az orális szex is, de persze ehhez bizalom kell és hajlandóság mindkettõtök részérõl. de ha nem szeretnétek orálisan egyelõre, simogathatjátok egymást lent a nemi szerveknél is stb. Még biztos írnak hasznos tanácsokat! nem akarok regényt írni:) 21/F
A kérdező hozzászólása: oksa kösszi :)

Ha a srác még szűz, és először van együtt egy lánnyal, akkor hogyan kéne tálalnia ezt a csaj felé? Kell egyáltalán?

19/F

Legjobb válasz: Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)

Hát figyelj, szerintem ha nem kérdezni akkor nem kell mondanod neki, de ha kérdezi akkor szerintem ne hazudj neki. De tényleg attól függ, hogy a lány szûz-e még vagy nem, vagy hogy mennyit beszélgettek elõtte, mert pl. ha jól leisszátok magatokat, amire szerintem házibuli lévén van reális esély, és csak úgy belekeveredtek az ágyba akkor nem kell témát nyitni errõl.:) De inkább ne igyatok sokat és normálisan, józanon szexeljetek!:D Azért nem lehet egyértelmûen eldönteni, hogy meg kellene-e mondanod neki, mert lehet, hogy fel s fog tûnni neki, de az is lehet, hogy egy kicsit bénázni fogsz.. ja, és még az, hogy attól is függ, hogy megbízol-e ebben a lányban..mert ha eléggé jóban vagytok akkor simán megmondhatod neki.:) sok sikert!;)
Ha rendes a lány nem is fogja érdekelni fölég ha szeretés komoly a kapcsolat .Ha pedig valami bulizós betépet kurv.a akkor meg felesleges megrántod azt lapát.
a lány már nem szûz? vagy még az? ezt jobb lenne tudni :) amúgy, ha szeret ez marhára nem fogja érdekelni hidd el. mikor én elvesztettem a szüzességem 16 voltam, a barátom meg 19 és szûz. egyszer egy beszélgetés során mondtuk el egymásnak, hogy hát, szûzek vagyunk :) és végülis, örültünk neki :) jó volt elsõnek lenni egymásnak :) 20/L
A kérdező hozzászólása: Jelenleg nincs kapcsolatom, csak hát foglalkoztat a dolog... Viszont van egy lány, akivel egy többnapos házibuliban együtt leszünk, és annak ellenére, hogy nem járunk, talán megtörténhetne a dolog, nyilván, ha mind a ketten benne lennénk. Tehát mondjuk úgy, hogy az alkalom futókaland lenne, de régóta ismerjük egymást. Ez esetben? :) (Köszönet az eddigi válaszokért.)
A kérdező hozzászólása: Köszi az uccsó választ is, nagyon rendben volt. :)

Hogy lehet ennyire álszent egy férfi? Õ lefeküdhet akárkivel, de ha a csaj nem szűz, már nem is kell?

Legjobb válasz: Ki mondta azt neked, hogy csak és kizárólag ilyen agyhalott nyomorultakkal lehet kapcsolatod? :D

Ki mondta azt neked, hogy csak és kizárólag ilyen agyhalott nyomorultakkal lehet kapcsolatod? :D
Engem nem érdekel, ha a lány nem szûz.
én is csak szûz csajjal tudom elképzelni a jövõbeli kapcsolatomat. 21f még nem volt nõm.
A kérdező hozzászólása: Nem az, mert én 17 vagyok és még szûz, de ez durva hogy a fiúknak mindent lehet!
dehogy lehet nekik mindent:D az ilyen és hasonló idiótákat el kell kerülni, és kész:)
A kérdező hozzászólása: Jó, okés tudom, de ez olyan idegesítõ volt .
Ha nem értesz vele egyet, akkor ne foglalkozz vele.
Ne foglalkozz az ilyenekkel.
Szûz lánynál nincs jobb:) Nem fog neki fájni, csak neked ne fájjon.
nem tudom ki találta ki ezt a marhaságot hogy tágítani kell. nem kell tágítani mert pont hogy az okoz neki fájdalmat ami majd még fokozódik késõbb. meg kell keresni szépen a csikló nevezetû kis bigyót, azt kell ujjal birizgálni addig amíg olyan nedves nem lesz hogy kifolyik belõle valami és akkor kell rátérni a berakom dologra. erre kell egy olyan 15-25 percet szánni attól függõen, a csaj mennyire ideges, görcsös vagy ellenkezõleg. semmi mást nem kell tenni fõleg nem tágítgatni. engem próbáltak az 1.-nél, gyorsan le is állítottam. és jól tettem mert ezzel a módszerrel amit leírtam, szinte nem is fájt.
Persze hogy szereti!Minél szûkebb annál jobb!
Nagy tévedés, nem addig kell birizgálni a csiklót, hogy a hüvelyváladék folyjon a hüvelybõl, és azt rákenni a péniszre. Kell persze, hogy felizgulj, de nem fog ömleni semmi váladék. Nyugodtan használjatok síkosítot, ha nincs, akkor bõ nyálat mindenhova, szárazon semmiképp ne hatoljon be, mert fájni fog, és csalódás lesz.
Tágítani tilos, minél szûkebb, annál jobb. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!