Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell egy szűz (30 db)

finomanxd
hogy ne fájjon neki?ne durvulj be.kielégíteni?azt nem fogod.ahoz sok idõ kell az elején egy csajnak egy pasi sem tud orgazmust szerezni, ahoz a csajnak sokat kell még szex-elnie, hogy eleve ellazulni tudjon nemhogy élvezni.
Nos ujjazással kielégíteni nem fogod, de ha nyalod neki, azt rögtön élvezni fogja, ha nem is megy el. Higgy nekem! :) W.

Hogy kell egy lánynak simogatni a punciját aki még szűz?

Legjobb válasz: ugyanúgy ahogy egy nem szûzét

ugyanúgy ahogy egy nem szûzét
A kérdező hozzászólása: vagyis?
Ne dugd be az ujjad a huvelyébe, csak a kulso részt izgasd.
A kérdező hozzászólása: kicsit pontosabban hogy? még nem csináltam 1 ujjal cirógassam vagy mi?
simogasd a nagyajkait aztán kicsit beljebb is a kezeddel meg is nyalhatod neki keresd meg a csiklóját és azt izgasd de ne szárazon vagy az ujjad nyald meg vagy a csiklóját ha nem találod a csiklóját akkor segít neked a csaj megtalálni ha nem segít mert fogalma sincs hol van neki, akkor az anatómia könyv tanulmányozását javaslom
csiszolópapírral vagy talicskakerékkel

25 éves szűz ffi vagyok, van most egy barátnőm, valszeg jövő hét akció. Köv. érdekelne, hogy hogy kell berakni, milyen mozdulatokat kell csinálni, hogy kell "jónak lenni az ágyban"? Láttam filmeket, de nem tudom h a valóságban is olyan egyszerű-e.

tudom gáz, de ez van:)

Legjobb válasz: igen, inkább mond el neki! nagyobb ciki ha nem érti h mivan és miért nem sikerülnek dolgok... amúgy meg elsõre hosszú elõjátékot javasolok! esetleg egy masszázs, amit kezdesz a hátán majd ergo felsõ le, majd kicsatolod a melltartóját is, majd haladsz lefelé legúzod a nadrágját, masszírozod a lábait combjait, halad egyre beljebb a kezeiddel a puncijához csak körülött amolyan gyenge húzásokkal, szóval remélem érthetõ......aztán lekerül a tanga vagy francia bugyi vagy bugyi...:) aztán elkezdheted megújjazni.....majd mondhatod h forduljon meg ugyanúgy kis olaj a mellei haladsz lefelé ezt mind gyengéden, majd leérsz.....majd ismét megújazhatod...aztán ki is nyalhatod majd elõveheted és meg is bacchatod! :) ez mind arra jó hogy felfedezz mindent, felfedezd az összes apró porcikáját!!! stimmt???

igen, inkább mond el neki! nagyobb ciki ha nem érti h mivan és miért nem sikerülnek dolgok... amúgy meg elsõre hosszú elõjátékot javasolok! esetleg egy masszázs, amit kezdesz a hátán majd ergo felsõ le, majd kicsatolod a melltartóját is, majd haladsz lefelé legúzod a nadrágját, masszírozod a lábait combjait, halad egyre beljebb a kezeiddel a puncijához csak körülött amolyan gyenge húzásokkal, szóval remélem érthetõ......aztán lekerül a tanga vagy francia bugyi vagy bugyi...:) aztán elkezdheted megújjazni.....majd mondhatod h forduljon meg ugyanúgy kis olaj a mellei haladsz lefelé ezt mind gyengéden, majd leérsz.....majd ismét megújazhatod...aztán ki is nyalhatod majd elõveheted és meg is bacchatod! :) ez mind arra jó hogy felfedezz mindent, felfedezd az összes apró porcikáját!!! stimmt???
Fog ez menni csak ne görcsölj rajta. Egy kis elõjáték lent egy kis feltérképezés aztán tudod hova kell "menni".
Nehogy elmond neki hogy szûz vagy! Csajok máshogy tekintenek erre, mint a férfiak a nõi szüzekre!
25 éves vagy? sajnállak, de nagyon. Nem azért, mert a kérdésed szerint szûz, vagy, hanem a szellemi színvonalad miatt. Ha igaz a kérdésed, akkor ennyi idõsen annyi filmet láthattál már, hogy igazán meg kellene találnod a megfelelõ nyílást, és láthattad már, hogy elõre, hátra, oldalra kell mozogni. Még egyszer sajnállak!
Ne aggódj minden kialakul magától.Hasonló helyzetben voltam és azóta 25 éve vagyunk együtt.A lényeg hogy akarjátok egymást.
Már 10 éve dugnod kellene. Te phd-s pö cs! Tök mindegy hogy mit és hogyan csinálsz. Úgyis [email protected]! Már évek óta görcsölsz és csak a p1nát látod a csajokban. 2 másodperc alatt elélvezel majd. A csajt sem látod többet. [email protected] sem igen fogsz utána.
ha a barátnõd nem tudja hogy veled mi a helyzet inkább mondd el neki mint hogy közbe derüljön ki
Esetleg elmehetnél egy hivatásoshoz elõtte, h tanítson. Megcsalás, de a bnõdnek nem kell tudnia róla. Ha kiderül, lehet h kidob, de ha megtudja h szûz vagy, v ha nem leszel jó az ágyban, nagyobb valószínûséggel dob ki.
akármilyen hallgato létedre 25 évesen nem jutottál odáig agyban, hogy felfogd, hogy ösztönösen cselekszel olyankor, tanulni max azt lehet hogy hogyan legyen a csajnak is jó, és hogyan bírjad tovább, akkor sajnállak...
Na, ezért jó azoknak, akik szüzen masztiztak, most ciki, vagy nem ciki, de jobban ráérez ösztönösen.Ez van.
Phd hallgató nem mond olyat, hogy "gáz". Ezen kívül körülnéz néhány internetes oldalon, ahol vannak pl. szöveges leírások is. Amúgy, ha normális párod van, elmondod neki (nem 5 perccel elõtte) és majd õ levadász téged, vagy magyaráz, segít. Ha meg nem normális, akkor miért zavarna, ha elhagy?
Nem bírom megállni! Ha egyetemen gyakorlatokat vezetsz akkor hogy nem jutottál el addig a biológia órán, hogy mit kell tenni? Nem szeretnék ilyentõl tanulni még spulnitekergetést sem!
Ez még nem jelent semmit. Az egyetemen nem tanítják a szeretkezést de talán felvethetnétek:) ) Csak a vizsgáztató személyében egyezzetek meg elõre:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi a konstruktív választ, pláne annak aki leírta h mit kell csinálni. Szellemi színvonalamról annyit, h Phd hallgató vagyok és gyakorlatokat vezetek egy bp-i Egyetemen...
Ne mond el neki hogy szûz vagy, mert lehet a végén ott hagy! Inkább mond azt neki hogy régen voltál csajjal, és kicsit béna vagy...
Sztem meg ne mondd el még utólag se, mert esélyes h otthagyna emiatt!
a film az film !!! a valosag teljesen mas.mivel eloszor csinalod az is elofordulhat hogy meg beteves elott eldurransz...de az sem gaz.a lenyeg hogy e legyel feszult hanem lazulj el..a tobbi meg jon magatol
na, megvolt? hogy ment?

Az igaz hogy sokkal jobban, szeretnek a pasik egy olyan csajt akivel nem kell szaeakodni szex terén mint sem egy, szűz lánnyal akire várni kell és tanítgatni?

Legjobb válasz: Így van. Két verzió van. Egyesek szeretik a szûz lányt, mert nem volt senki rajta kívül. A másik meg azt szereti, hogy nem kell kínlódni a csajjal, ezek azok a típusok akik sok csajt megtudnak fektetni.

Így van. Két verzió van. Egyesek szeretik a szûz lányt, mert nem volt senki rajta kívül. A másik meg azt szereti, hogy nem kell kínlódni a csajjal, ezek azok a típusok akik sok csajt megtudnak fektetni.
Szerintem ez hülyeség, maximum a bunkók gondolják így. Mindkét variációnak megvannak az elõnyei.
23f 8 as voltam
van aki szereti van aki nem :) én inkább szusz csajt szeretnek egyébként meg nem volt barátnõm
tegnapelõtt 21:46 Osztom :) Ha szereted, akkor tökmind1 :P
Azt nem értem, hogyan jut eszedbe ilyen kérdés! Bárkivel megdugathatod magad, de attól még nem lesz a párod! És bárkit viszel ágyba, úgyis a már/még meglévõ állapotod izgatja fel...
én spec direkt élvezem ha hosszan kell a lányt kényeztetni, hogy be tudjon fogadni 26/f
Ha szeretem a lányt, akkor nem bánom ha "szaeakodni" kell vele se. Türelmesség az egyik erényem. :D 29/F
mindkettõ más, mindkettõt másért szeretik De szerintem nincs sok különbség :) )
Teljesen igaz. A szûzek feleslegesen nagy feneket kerítenek az egésznek, túlmisztifikálják a szex jelentõségét. Ezen kívül ha te vagy egy lánynak az elsõ, akkor nagy valószínûséggel nem lehetsz az utolsó is, mert elõbb-utóbb kíváncsi lesz, milyen lenne mással, stb. Szóval se akkor nem jó, ha szûz, ha rövid távra tervezek (mert nem lehet azonnal megfektetni), se akkor, ha hosszú távra (mert úgyis elhagy/megcsal egy idõ után).

Hogyan kell bánni egy szűz csajjal? Gyengéden kezdjük?

Legjobb válasz: Elõzõ barátnõm szûz volt..mondhatjuk hogy két alkalom alatt veszítette el, mert emikor elõször akartuk akkor nagyon fájt neki, pedig gyengéd voltam. Azt mondta hogy most inkább ne, ha ez van akkor nem kell megsértõdni:D Következõ alkalommal minden sima volt:D De tényleg kényeztesd sokáig ha gátlásos, akkor azzal oldod picit.

Elõzõ barátnõm szûz volt..mondhatjuk hogy két alkalom alatt veszítette el, mert emikor elõször akartuk akkor nagyon fájt neki, pedig gyengéd voltam. Azt mondta hogy most inkább ne, ha ez van akkor nem kell megsértõdni:D Következõ alkalommal minden sima volt:D De tényleg kényeztesd sokáig ha gátlásos, akkor azzal oldod picit.
Igen, gyengéden. Ha azt mondja, hogy fáj neki, akkor hagyd abba és majd folytatjátok máskor, nem kell siettetni semmit.
Igen, mindenképpen. Mindent amit csinálsz azt finoman csináld. VÉLETLENÜL SE UGY, hogy pár év mülva rossz emlékként éljee meg. nekem sajnos nem olyan volt az elsõ mint amijennek én szerettem volna:(.Mindent megadtam a páromnak akkor, de õ nem igazánt bánt velem ugy, ahogy elõször kellett volt. nem fájt, mármint csak amikor eéõször berakta, de az természetes, hanem olyan hirtelen jött az egész. nagyon sokat kényeztesd. ne erõltess neki semmit. kérdezd, hogy jó e neki. és amikor behejezed neki, azt nagyon óvatosan tedd, és nem is kell elõször teljesen berakni. csináld ugy, hogy felejthetetlen JÓ emlék legyen neki.
elösször az elõjátékkal kezd utána meg elégytsd ki magad elötte h legyen valami fogalma az egészrõl..aztán elégítsd ki Õt aztán jön magától az egész..
eléggé komolyan kell venni!Hagyd azt a csajt.
Ha szûz és nem akar, akkor hagyd!Hiába is nyagatod nem fog!Majd egyszer biztos akarni fog!
Eléggé...26L Inkább verd ki a falra hátha beköpik a legyek...
3! tetszett kedves kérdezõ! õ nem akar szexet, ennyi, ezen nem meglepõdni kell, ja és lehet nem is veled akarja, nem kell trükk, keresgélj tovább N
Trükkel?Mi van?Ezt sz.r korcs világot....tehát:a nem az nem.Ennyi.Ezt nem olyan nehéz felfogni.Feltéve, hogy nem vagy egy retardált bunkó 26L
Nem trükközni kell, hanem a szövegértést gyakorolni...
nem, inkább hagyd békén.
Az egyetlen trükk, hogy tarkónrúgod, aztán amíg meleg... Aztán majd tõled sem kérdezik meg a sitten, hogy akarod-e...
Általában komolyan mondják, és trükközhetsz ha nem fog veled lefeküdni
Minnél jobban erõlteted annál rosszabb lesz.... Ha úgy érzi szereted és nem csak a p'na miatt akkor úgyis megtörténik a dolog. Ha meg ilyen kis fiatalka vagy és dugni akarsz jókat miért nem kurcizol? 5 rongyért egy kurci úgy leápol hogy 2 hétig lógni fog a zsákod....
Kérdezõ hogy lehetsz ennyire szánalmas hogy nem bírod elfogadni hogy nem mindenki utánad csorgatja a nyálát?! Nem húzom fel magam, csak mondom, hogy ez igen gyerekes viselkedés. :) Itt magadra ismerhetsz: http://parkocka.hu/puccs/tronkovetelo/
Te nem vagy ép, már megbocsáss. Mi az, hogy minek kell ellenkezni? Hát bakker, mert nem akarja, mert fél, mert ismeretlen számára az érzés... és ez nem csak szüzekre érvényes, hanem MINDEN nõre. Ha a barátom így nyomult volna, akkor már rég kidobom. Nem kell az, hogy megerõszakoljon (nem tenné), mert kanos, én meg még nem szeretnék vele lefeküdni.
ISTENEM!!!Adjon valaki egy pisztolyt lézer ágyút bármit!26L
A kérdező hozzászólása: Hát úgy látszik akkor nagy pechem van ezzel a csajjal, bezzeg másnak sikerül kifogni már olyan 14 éves csajt is, akin átment a félváros, nem egy prûd csaj féle, ez meg még szexelni sem akar. Kár. A szex az élet legjobb dolgainek egyike, nem értem miért kell ellenkezni, rövid az élet, addig élvezd, amíg lehet.
5.pedig az retardált bunkó.
Huzd le a gatyáját és mond azt h csk egyzser beteszed abbol legyen ien 8-szor...aztan kovire már o fogja akarni!!
szerintem terajtad segit egy gumibaba az nem fog elenkezni meg szüz is enyi

Hogyan kell szexelni egy szűz csajjal?

Legjobb válasz: Neked nem kell.

Neked nem kell.
A kérdező hozzászólása: Vagyis inkább azt kérdezném hogy hogy kell csinálni? Óvatosan kell bánni? Szexeltem már de nem szûzzel...
Fiam! Tanuld meg végre! Semmit sem KELL megtenni! Csak, hogy jó napod legyen: figyelmesen, óvatosan és magabiztosan.
Úgy mint ha piskótát sütnél. Lágyan, gyengéden, aztán ha megreped, b*szhatod...
Nagy lendülettel sutty neki, azt élvezni fogja...
elõször is inkább szeretkezés legyen, mint szex. És csak akkor, ha a lány igazán akarja, mert csak úgy lesz jó. Ha csak a nyomás miatt (fél, hogy elhagyod, ha nem fekszik le veled, vagy sokszor kérdezted, hogy nem akarja- e, és már sokszor visszautasított, de már kellemetlennek érzi, és inkább belemegy), akkor nem lesz jó. Ha ilyesmirõl nincs szó, akkor Hosszú elõjáték kell (simogatás, sok puszi, fõleg az erogén zónákra), hogy el tudjon lazulni, elõtte esetleg kielégítheted orálisan is, hogy biztos nedves legyen, aztán pedig óvatosan hatolj be, kérdezd meg hogy nem fáj-e, meg jó-e neki így, aztán pedig lassan, óvatosan kezdd el, és figyeld a reakcióit. Ha valami nem esik jól neki, csináljátok máshogy, vagy más pózban :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A hatos mindent leírt:)

Egy szűz fiú mit csináljon ha nem tudja hogy mit kell elsőnek csinálnia az ágyban?

16 éves srác vok akineka b.n?je nem sz?z csak én és még nem tom hogy mit csináljak vagy hogy fogjak hozzá akárhányszor megpróbáltuk soha nem tutam berakni valaki segicsen jó tanácsall

Legjobb válasz: beszartam én is a leírásodon, igazából ehhez semmit sem kell hozzáfûzni :D xD 1 tökéletes szex tökéletes képlete:D

beszartam én is a leírásodon, igazából ehhez semmit sem kell hozzáfûzni :D xD 1 tökéletes szex tökéletes képlete:D
Hoppá azért valamit mégis kifelejtettem!:D Tehát mindenekelõtt: --Zárd be a szobaajtót! Mert mi közben ujjazod, nehogy benyisson a nagymama a sütikkel és az almalével. --Húzd be a sötétítõt is nehogy a szomszéd kukkoló kisgyerek átnézzen távcsõvel.
Állati vagy második HSZ-elõ XD Jófej lehetsz :D "kriszrudi" XD
arra azért figyelj ha elélveztél óvatosan vedd ki a farkad, szal fogd meg a tövénél és ugy vedd ki nehogy lecsússzon a gumi, bejusson a csajod puncijába a maradék! Sok sikert!
Egyszerû a képlet: 1, Csókolózol vele, végigsimogatod a testét. 2, lehámozod róla folyamatosan a rucikat az ölelgetések, csókok közepette.(természetesen magadról is) 3, ráteszed az ágyra majd ott folytatod már meztelenül a csókokat, simogatásokat stb. 4, Két lábát szétnyitod, megnézed milyen ott a berendezés, közben elõjáték címen az ujjaddal be is hatolhatsz neki oda, szval megujjazhatod.(Ez teccik a csajoknak.) 5, Vagy orálisan kielégítheted.(Ez mégjobban teccik nekik.) 6, Ha már áll a p.csöd(ezek után sztem simán)annyira hogy érzed rajta hogy kicsit kemény, akkor ráhúzod az óvszert. 7, Rásimulsz a testeddel a csaj testére, megfogod a p.csöd és megkeresed vele a csaj lyukát(de vigyázz ne a seggébe nyomd fel!).Ha megtaláltad akkor felnyomod neki és csinálod az õsi ösztönös mechanikus mozgást. 8, Pár percen belül el fogtok jutni az orgazmushoz ha minden jól megy és elélvezel a csaj lyukában. 9, Ekkor kihúzod a p.csöd a csajból, leveszed a gumit és eldobod a fr.ncba. 10, Szex utáni levezetésképpen a csajok szeretik ha még kicsit ölelgetik csókolgatják õket.Tedd te is ezt. 11, Egy 8-10perc múlva megint állni fog a bökõd és akkor következhet a 2.menet amit ugyanígy kell végigcsinálni. De újításként lehet más pózokat is kipróbálnotok, úgy élvezetesebb...
Második válaszoló vagyok! Jah és ezt tedd vagy világosba vagy este lámpafénynél, hogy lásd a csaj alsó berendezését! Síkosítótót nem feltétlenül kell használni ha jól felizgatod.Mert akkor benedvesedik a puncija és könyebben belemegy a "bráner". Ha úgyse akkor mondom nyald ki a punciját, tehát elégítsd ki orálisan.Mert akkor nedves lesz ott neki és ugy mégkönyebben belemegy a "kriszrudi".
01:48 Hát ez XD iszonyat jó leírás, mondjuk annyit változtatnék rajta hogy a 2. menetnél már nem kell vigyázni hogy véletlen seggbe mennyen:)
világosban csináljátok, hogy lásd a lyukat :D és mindenképpen síkosító, vagy gumi, hogy könnyen becuppanjon :D de elõtte picit kényeztesd[ott lent]hogy el tudjon lazulni, benedvesedjen, stb...

Miért sír ezen az oldalon egy csomó szerencsétlen, magányos srác, hogy ő egy lánynak sem kell, meg ő még szűz stb. , amikor a mai lányok nem is érik meg, hogy sírjanak értük?

De most komolyan térjetek észhez, inkább prostizzatok, a rendes lányok ritkák és már elkeltek, maradtak a csúnyák, azokat akarjátok talán? Nem hiszem, akkor irány prostizni.

Legjobb válasz: Jutalékot kapsz a prostiktól ezért a reklámért? Netán strici vagy?

Jutalékot kapsz a prostiktól ezért a reklámért? Netán strici vagy?
és te miért irogatsz ide ahelyett, hogy a pároddal töltenéd az idõd? menjé prostizni, mert mindenki odarohant.
A legtöbb srác úgy ír ide, hogy meg se mer szólítani egy lányt, csak arra vár, hogy majd a csaj ugrik a nyakába, arra meg aztán lehet várni. Embereljétek már meg egy nagyon kicsit magatokat, mit veszíthettek? A prostizás meg... hááát.... max. aki már 30 felé közelít és még mindig szûz. Szerintem megéri várni rá, hogy az elsõ egy olyan lánnyal történjen, akit tényleg szeret is az ember. 22/F
Már ne is haragudj de vannak rendes lányok, és nem feltétlen azért nincs pasijuk mert csúnyák, hanem azért mert nem adják egy bizonyos szintnél alább.Ugyanezt gondolom itt néhány magányos srácról(attól, hogy valaki érzelmesebb mint az átlag, nincs barátnõje, és netalán szûz még lehet helyes srác, nem csak szerencsétlen, nyomi.)Igazad van, ha te a fiúk táborát erõsíted akkor meg is érdemled hogy kikosarazzanak/összetörjék a szíved ugyanis úgyis csak a város ribancai kellenek, na értük meg kár sírni.És van, aki megérdemelné hogy sírj érte, de õ nem fog sírásra késztetni.Ezért nem kell elsõre megítélni valakit.Ja és rendes lány nem egyenlõ hûséges társ, kedves, szerethetõ jellem.Nekem lányként a rendességrõl a balf*szság jut eszembe és azt se gondolnám hogy egy jó vagy jobb csaj egyenlõ ribanc.Nem, mert attól hogy valaki ad a külsejére, még öltözhet ízlésesen, és nem kell kiló smink meg póthaj meg stb. Hogy a kérdésedre is válaszoljak a legtöbb pasi töketlen(sajnos)minden kéne hogy alacsony törékeny kedves szerethetõ hûséges szép csinos okos...miközben õ nem közelíti meg a felsorolt jelzõk felét sem., kezdeményezni nem mer, Fél, de hogy mitõl nem értem(Én utcán is tapasztalom hogy mivel magas is vagyok csinos meg azt mondják szép is mindenki megbámul beszólogatnak vagy fütyülnek de odajönni vagy valami nem mernek.pedig lehet bejönne, lehet beszélgetnék is pedig nem szokásom, és lehet hogy lehetne valami.)De könnyebb itt sírni hogy a szép csajok elérhetetlenek.Valóban, mert rendes, jó csajoknak Férfias Férfi kell, nem töketlen balf*sz.
A kérdező hozzászólása: Én sok lányt szólítottam már le, van tapasztalatom e téren. Kb. egy kezemen meg tudom számolni, hány volt rendes, illedelmes és a többi. De a lényeg, hogy a rendes lányok ritkák és szinte biztos, hogy már van párjuk. A sok gyökér meg csak itt sír, de nem is mernének leszólítani lányokat sem, akkor meg mit jár a szájuk?! Húzzanak prostihoz, úgy is jobb nekik. Ja, vagy félenka pin.tól?
Ha nem tetszik az oldal minek jársz ide? :D
Jopár lánynál probálkoztam(leszolitás meg stb) Aztán meguntam és elmentem prostihoz.
Talán mert megunták hogy a csajok elküldik õket, amint kiderül hogy nincs 50 millió meg fekete Bömös.
Ritka az ilyen lány.
utolsó: asszed a kérdezõ tudja mi az a csikló? :D
gondolj szexi srácokra ahogy simogatják a meztelen testedet, vagy csak nézz vmi lájtosabb pornót, aztán nyálas ujjaiddal dörzsölgesd a csiklódat. Leírom már neked, a sok troll után xD f18
Azt is meg lehet oldani a pasival.
Olyan izék vagytok, nem biztos hogy szexelni akarnak, lehet h csak pettingelni.
Dehát minek az önkielégítés, mikor ott lesz a pasi? Hm?
Maszturbálás= önkielégités. Ezt akartad kérdezni?
Mire vagy kíváncsi? Önkielégítés? Vagy szeretkezés?
már csak pár óra...
nem kell erõltetni! akartok egy s mást? de hogy? a kérdésedbõl úgy vettem ki, még korai lenne. mondjuk merem feltételezni h a barátod van olyan érett h mindezzel tisztában van és azzal is ha még korai lenne neked, és azzal is, hogy ha mégsem, akkor hogyan vezessen rá. bár sajnos nem feltételezem, mert nem olyan gyakori, de hátha mégis ilyen a barátod h képben van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!