Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell egy pasit, ha (46 db)

Hogyan kell leépíteni egy pasit, ha nem akarok semmit tőle?

Van egy srác, akivel tök jókat dumálunk, de nekem ? csak haver, én nem akarok senkivel most kapcsolatot, mert éppen sem id?m, sem energiám nincs rá, most pont olyan helyzetbe vagyok, hogy csak magamra és a sulira tudok koncentrálni. Na a srác elhívott egy buliba, de nagyon úgy vettem ki a szavaiból, hogy akar t?lem valamit. Hogy mondjam meg neki udvariasan, hogy én nem akarok semmit? De úgy, hogy ne sért?djön meg, mivel elkerülhetetlen, hogy ezek után is találkozzunk.

Legjobb válasz: Szerintem legyel vele oszinte. finoman fogalmaz h az eletednek ebben a szakaszaban nem tudsz parkapcsolatot letesiteni. Add a tudtara h ez nem az o hibaja tehat ne erezze az h vele van a gond, hanem te nem allsz keszen sem lelkileg sem erzelmileg egy ujabb kapcsolatra. Barmennyire is faj vmennyire a dolog az illetonek igy sokkal tisztabb es ne felj hamar kiheveri mert rajon h mashol kell keresnie es egyszer meg halas lesz az oszintessegedert. Kevesen vallaljak ezt fel es ez fiuban is igaz!!!! sokan inkabb elbujnak az erzesek elol belebonyolodnak egy kapcsiba, majd rajonnek h nem megy mert a regit nem felejtettek meg el, vagy nincs tul rajta az illeto de addigra mar a masik erzelmeket taplalt. sokan nem merik bevallani meg sajat maguknak sem es igy csak halogatnak dolgokat remelve h az ido megold mindent, de nem fogja megoldani, remelve hatha a masik eszreveszi h vmi nem stimmel csak addigra a masiknak mar keso mert az ezrelmek elkezdtek dolgozni. es aztan az illeto szep csendben lelep vagy nem jelentkezik, vagy feszultseg miatt jo bunkon elkuldi a masikat a fenebe. ez viszont nagyon tud fajni a masiknak. A te esetedben meg nem tortent meg az erzelmi kotodes tehat ha csalodik is az illeto jobb most tisztazni a dolgokat mint kesobbb.

Szerintem legyel vele oszinte. finoman fogalmaz h az eletednek ebben a szakaszaban nem tudsz parkapcsolatot letesiteni. Add a tudtara h ez nem az o hibaja tehat ne erezze az h vele van a gond, hanem te nem allsz keszen sem lelkileg sem erzelmileg egy ujabb kapcsolatra. Barmennyire is faj vmennyire a dolog az illetonek igy sokkal tisztabb es ne felj hamar kiheveri mert rajon h mashol kell keresnie es egyszer meg halas lesz az oszintessegedert. Kevesen vallaljak ezt fel es ez fiuban is igaz!!!! sokan inkabb elbujnak az erzesek elol belebonyolodnak egy kapcsiba, majd rajonnek h nem megy mert a regit nem felejtettek meg el, vagy nincs tul rajta az illeto de addigra mar a masik erzelmeket taplalt. sokan nem merik bevallani meg sajat maguknak sem es igy csak halogatnak dolgokat remelve h az ido megold mindent, de nem fogja megoldani, remelve hatha a masik eszreveszi h vmi nem stimmel csak addigra a masiknak mar keso mert az ezrelmek elkezdtek dolgozni. es aztan az illeto szep csendben lelep vagy nem jelentkezik, vagy feszultseg miatt jo bunkon elkuldi a masikat a fenebe. ez viszont nagyon tud fajni a masiknak. A te esetedben meg nem tortent meg az erzelmi kotodes tehat ha csalodik is az illeto jobb most tisztazni a dolgokat mint kesobbb.
Õszinteség, õszinteség ennyi az egész, mert ha elfogadod, elmész vele akkor elkezd majd reménykedni amit ugye te nem szeretnél, szóval szerintem modn el neki kereken, hogy nem akarsz most senkit és ha valóban normális akkor meg kell értenie:D sok sikert

Hogy kell angolul helyesen, ha le akarsz rázni egy pasit: "Tûnj el az életembõl, nem parancsolsz nekem, nem engedem. "?

Legjobb válasz: Vagy inkább ez: "Ne szólj rám, ne változtass meg, Nem akarom,hogy irányíts, nem engedem..." ?

A kérdező hozzászólása: Vagy inkább ez: "Ne szólj rám, ne változtass meg, Nem akarom, hogy irányíts, nem engedem..." ?
Get out of my life. You're not allowed to order me about.
Ne szólj rám, ne változtass meg, Nem akarom, hogy irányíts, nem engedem..." ? Do not tell me off, do not try to change me! I don't want you to guide me/order me around, I won't let you! "Tûnj el az életembõl, nem parancsolsz nekem, nem engedem. " Get out of my life! You will not tell me what to do, I won't let you!
Exit my life! I don't want you to control me!
Fuck off you motherfucker

Hogy kell megmondani egy pasinak ha akarunk tőle valamit?

inkább célozgatnirá vagy egyenesen megmondani ?

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Milyen kapcsoalt van köztetek, most?

Hány évesek vagytok? Milyen kapcsoalt van köztetek, most?
Egyenesen megmondani. A célozgatásból nem értünk. Férfiak vagyunk.
Kérést kell beadni.
ÁNYK-ba ki kell töltened a 1008 as nyomtatvány, ha ez megvan magyarország.hu-n beküldöd, kinyomtatod az ebev nyugtát és ennyi.
A kérdező hozzászólása: 22/L 23/F 4évig jártunk
Mindenképp egyenes beszéd.. Sokkal jobb ha egy lány el tudja mondani tisztán, világosan hogy mit szeretne, és nem nekünk kell "kitalálni".. Vagy legalább egy egyértelmû célzás..:) F/16
Már bocs, de ezt azért négy év alatt ki lehetett vón tapasztalni.
Tisztelt "tegnap 21:45"-ös hozzászóló! Egy másik nyomtatvány kell, nem a havi adóbevallásos. A kódját nem tudom, de a postán is rá lehet kérdezni. Ezt a pasis dolgot tuti nem lehet az ügyfélkapun intézni. Szerintem a kérdezõnek legalább 3 helyre el kell mennie lepecsételtetni a nyomtatványokat.


Szerintetek mennyi idő kell egy pasinak hogy újra jelentkezzen és ha még érez irántam valamit?

Már nem járunk de azóta sokszor összevesztünk meg kibékültünk.Viszont most rettenetesen összevesztünk.Mindketten hibásak voltunk ? abban ahogy viselkedett velem,én meg ahogy reagáltam rá.De én nemvagyok haragtartó viszont azt sem akarom hogy megin én nyaljak.Õ viszont sztem örökre megharagudott rám.

Legjobb válasz: Nem mindegy? Az ilyen kapcsolatoknak semmi értelme. Csak bántjátok egymást.

Nem mindegy? Az ilyen kapcsolatoknak semmi értelme. Csak bántjátok egymást.
Háát eléggé úgy tûnik, hogy õ alapjába véve egy ilyen természet.. elsõ idõkben nagyon sokan nem saját magukat adják egy kapcsolatban megjátsszák magukat teszik a szépet és a jót és megpróbálnak olyannak tûnni akire te vágysz a legjobban... Aztán mikor biztos az em, berek lába alatt a talaj akkor már elengedik magukat és jön a csúf igazság! Persze "se veled se nélküled" kapcsolat ez sok embernél így van amíg nem találmást, és sokan hiszik h képtelenek mást találni vagy jobbat de az idõ segít "az idõ a gyógyító"
A kérdező hozzászólása: Sajnos már régóta ez megy de sokszor õ is keresett és normális volt velem.Olyan mintha ilyen se veled se nélküled kapcsi lenne.Legalábbis eddig úgy nézett ki.Ezekszerint ha velem megtette akkor mással is megfogja tenni?
Akkor ha már ez egy ideje így tart akkor jobb ha elfelejted és nem foglalkozol vele ez nem fog megjavulni sosem,
A kérdező hozzászólása: Elég hosszadalmas lenne felsorolni.Pl õ nemakar velem máshol mutatkozni, sokszor lekezelõen beszél velem, hazudik stb.Az én bûnöm hogy az ilyen dolgokra elég durván szólok vissza neki!
Ha megkérdezhetem akkor, mik voltak azok a rettenetes dolgok amiket te illetve õ mondott vagy elkövetett?
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem neki nagyobb annál a büszkesége hogy jelentkezzen de nemtudom.Szeretném ha még õ is érezne irántam de erre nem sok esélyt látok sajnos...
én is így voltam vele:/ de ne írj rá..majd ha akar ír ha nem akkor egy kis idõ után próbálj meg te ráírni
A kérdező hozzászólása: Én úgyérzem még mindig szeretem!Pedig nagyon sok fájdalmat okozott már(lelkileg), de mindig megbocsájtottam.Viszont mostmár elegem van h.mindig én kezdeményezek.
viszont azt elfelejtettem kérdezni te mit érzel iránta?
nem hiszem...ne keresd õt..ha szeretne még a barátod lenni vagy ha még érez valamit akkor tuti hogy 1-2 héten belül fog jelentkezni..nekem így volt a barátommal..egyszer össze vesztünk szakítottunk..és barátok maradtunk..hátam mögött bekavart de vissza akart jönni hozám2 héten belül..hogy õ nem bírja nélkülem és legalább 1, 5 hónapja az megy hogy könyörög ...de 2szer megcsalt mikor együtt voltunk nehéz vissza fogadni... bocsánat hogy leírtam csak jól esett am ne kérj tõle bocsánatot majd õ keres ha szüksége van rád
A kérdező hozzászólása: Hát mi már elég régóta vagyunk így.A szakítás óta nem volt neki se meg nekem se normális kapcsolatunk.Mindig kikötöttünk egymásnál, de most úgyérzem hogy ezután a veszekedés után komolyan megharagudott rám!Régebben próbáltam már vele beszélni de mindig elterelte a témát.

Miért van hogy a mai fiatalok/lányok önbizalomhiányban szenvednek? Miért gondolják magukról hogy rondák? És ha szépek miért nem kell egy pasinak sem?

Ennyi a kérdésem>_<

Legjobb válasz: mert a média által sugárzott képhez hasonlítják magukat (vékony, szõke, nagy mellekkel, jó kerek seggel, sikeres, mindene megvan, bla-bla-bla-bla)

mert a média által sugárzott képhez hasonlítják magukat (vékony, szõke, nagy mellekkel, jó kerek seggel, sikeres, mindene megvan, bla-bla-bla-bla)
@elsõ magam sem tudtam volna szebben.
a kérdés harmadik fele miszerint szépek és nem kellenek senkinek se. szerintem a srácok nagy része "fél" a szép lányoktól. ha érted mire célzok és a szépség relatív, jegyzem meg..~~
Szoktad nézni az aktívot vagy a fókuszt, ahol szinte mindig bikinis lányokat mutogatnak, hol szépségkirálynõket, hol playmate cicákat.Addig megértem, hogy a pasikat ki akarják szolgálni, s így többen nézik meg, de mondhatnánk, hogy hol az egyenjogúság, mert akkor a nõk is szeretnének félmeztelen pasikat.S mutatnak is, mint pl Benkõ, vagy Kozsó...stb, ami valjuk be, nem lehet azt mondani, hogy csinosak, azt sem, hogy jól néznek ki. Mivel a lányokat, nõket mindig magasaknak mutatják be, s az ilyen pasik mellett is, akiket felsoroltam, ilyen nõk vannak, a lányok, asszonyok azt hihetik, hogy ilyennek kell lenniük, s nem lesznek megelégedve magukkal.Sajnos én sem vagyok megelégedve magammal, bár párom van, de mégsem azt mondja, hogy csinos vagyok, bár jól esne, nagyon.Bár fogytam több kilót, vagy 10 kilóval vagyok könnyebb, s a környezetembe senki sem vette észre.
Az a kisebbik baj, hogy a lányoknak nincs önbizalmuk. Az nagyobb probléma, hogy fiúknak sincs, sõt tömegével, egyre több srác szenved már krónikusnak mondható önbizalomhiányban, ami párkapcsolati szempontokat nézve katasztrófa...
Itt gyakran már nem is elsõsorban a külsõ számít, hanem az önbizalom.Láttam már több olyan lányt, akik igazán nem voltak szépnek mondhatóak, mégis volt nagy szájuk, nagy önbizalmuk és nem küzdenek ilyen problémákkal. Én is évekkel ezelõtt olyan önbizalomhiányban szenvedtem, h ki sem mertem ereszteni a hajamat, nem mertem ránézni sem gyakran az emberekre, és ahányszor egy baráti társaság mellett elmentem, azt gondoltam, h biztos rajtam nevetnek. De elkezdtem a gimit, és olyan barátokra találtam, akik segítettek ebbõl kilábalni. Bár most sem mondom, h csurig vagyok önbizalommal, de nem félek végigsétálni a fõiskola folyosóján. Ezt elsõsorban a környezetünk okozza. Gonosz emberek, rosszakarók, média, ahol mindenki tökéletes.Most 19 éves vagyok, és annyira vágyom már egy barátra, aki szeret és mellettm van. Mikor többen is kérdezik, h van-e barátom, mindig nagyot csodálkoznak, h miért nincs.(nem azt mondom, h egy bombanõ vagyok, de vannak akik szépnek is tartanak). Én nem merek kezdeményezni. Félek az elutasítástól. És attól is félek, hha esetleg én "nyomulok", akkor csak kihasználnak. De úgy látszik én sem kellek senkinek sem. Akik eddig próbálkoztak, épp azért tették, mert azon a héten nem volt barátnõjük perpill. Selejt vagyok úgy látszik.
01.38-as: A legszánalmasabb, ha valaki azt mondja (velem már nemegyszer megtörtént), hogy így vagy jó, annak ellenére, hogy kicsit husi vagy. Mintha azt mondaná: Annak ellenére, hogy fogyatékos vagy, még tetszel. Még, ha lenne is folytatása is, mindig arra gondolnék, hogy dagi vagyok, örüljek neki, hogy szeret így is...
Én még hozzátenném, hogy a fiúk sem ártatlanok (meg persze a lányok sem). Állandóan azt halljuk, hogy annak a lánynak milyen jó az alakja, meg milyen jó a feneke, és nehogy ne legyen tökéletes a nõ, mert hogy néz ki, ha narancsbõre van. Ha nem is éreznek így, akkor is könnyû egy kiskamasz önbizalmát elvenni...
19:29 Tökéletes a meglátásod! Hány éves vagy?
én az átlaghoz képest se vagyok gyönyörködtetõ...
Egyrészt a kapott modellek, másrészt az, hogy mindenkit jobban lefoglal az, hogy okosnak/szépnek/gazdagnak mutassa magát annál, hogy valóban az legyen. És valaki nem tud lépést tartani a képmutatással. Így lassan elhiszi azt amit láttatni akarnak vele. A neten is mindenki szép és kreatív és szellemes, nomeg 30 centis farokkal rendelkezik. Ha nem mennék ki minden nap az utcára, még a végén elhinném, hogy megváltozott a világ amíg itt bent ültem és nekem is kisebbségi komplexusom lenne.:D "Ha szép, akkor miért nem kell egy pasinak sem?" Én elég türelmes vagyok, de egy idõ után egyszerûen elkezdtem belefáradni abba, hogy szélmalomharcot vívjak a nõi önbizalomhiány ellen. Van, akinek nem lehet annyi szeretetet adni, vagy más módon motiválni hogy kizökkenjen az önsajnálatból és a reménytelenségbõl. Az ebbõl adódó gátlásosság és zárkózottság pedig tönkretesz mindent. Én szeretek adni, elég önzetlen típus vagyok, szeretek segíteni az embereken. Ezeknél a lányoknál sem a viszonzás hiánya zavar, hanem az, hogy amit adok, azt ledarálják, elmaratják sósavban, elássák és behintik a helyét sóval... És akkor lehet akármilyen szép. Mindenkinek elõször magával kell megküzdenie...
A másik meg az, hogy ha valakin pl 5 kg felesleg van azt már ledagizzák.
En is rondanak erzem magam :((
Teljesen egyetértek az elõttem lévõkkel. Én magam is önbizalomhiányban szenvedek, pedig azért nem vagyok piskóta (nem nagyképûségbõl mondom)! A mai lányok többsége, addig nem lesz megelégedve magával, amíg hasonló szintre nem kerül az agyonreklámozott porcelánbabákkal. Nem normális dolog!!! A pasik részérõl meg ki akar olyan nõt, akit már az elsõ beszélgetéskor elkezdhet fûzni, hogy Te így vagy jó...fárasztó!
A kérdező hozzászólása: És miért van az hogy az alacsonyabb lányoknak kisebbségi komplexusuk van?:S
20.13 Köszönöm. 23F.

Hogyan kell szenvedtetni egy pasit? Az a helyzet ugyanis, hogy mindig nekem kell kezdeményezni a szexben, ha veszekszünk, h kibéküljünk,

mindig én szenvedek, ha hanyagol én meg mindig ott vagyok neki parlagon.és ezért ha kellek el?vesz, ha nem, akkor félrerak. így nemhiszem, h ? olyan hú de szerelmes, ha nem kell értem kaparnia, vagy ilyesmi

Legjobb válasz: ezentúl fordítsd meg a dolgokat. hagyd, hogy õ keressen, õ engeszteljen ki, õ menjen oda. tudom, hogy nehéz, de a pasiknál ezt muszáj megcsinálni, hogy érezzék, nem õk a világ közepe. ha megteszi és kibékültök, akkor tegyél mindent izgalmassá, hogy te is izgi legyél neki. pl ne sexelj vele, csak húzd fel és hagyd egy kicsit. egy pár órát. izgasd fel, és csak késõbb sexeljetek. öltözz olyankor szexin, beszélgess pasikkal. akkor érdekesebb leszel neki, ezt tuti!!!! ne felejtsd el, hogy a pasik nagyon szeretik, ha egy nõért harcolni kell, ha egy nõ magabiztos, határozott. próbáld meg te is. tudom, hogy nehéz, de hidd el, jobb lesz a kapcsolatotok.

ezentúl fordítsd meg a dolgokat. hagyd, hogy õ keressen, õ engeszteljen ki, õ menjen oda. tudom, hogy nehéz, de a pasiknál ezt muszáj megcsinálni, hogy érezzék, nem õk a világ közepe. ha megteszi és kibékültök, akkor tegyél mindent izgalmassá, hogy te is izgi legyél neki. pl ne sexelj vele, csak húzd fel és hagyd egy kicsit. egy pár órát. izgasd fel, és csak késõbb sexeljetek. öltözz olyankor szexin, beszélgess pasikkal. akkor érdekesebb leszel neki, ezt tuti!!!! ne felejtsd el, hogy a pasik nagyon szeretik, ha egy nõért harcolni kell, ha egy nõ magabiztos, határozott. próbáld meg te is. tudom, hogy nehéz, de hidd el, jobb lesz a kapcsolatotok.
Szenvedtetni egy pasit?! Atyagatya.. Te vagy a hülye, mert hagytad magad eddig kihasználni. Jobban jársz, ha kilépsz ebbõl a kapcsolatból, ha lehet egyáltalán annak nevezni..
Miért nem szakítasz vele és keresel egy olyan pasit aki esetleg picit szeret is? :)
Ez nem tudattatalan taktikázás. Egy fiút 14 éves koráig arra szocializálnak, hogy ne mutassa a fájdalmat, az érzelmeit, mert az nem férfias dolog. Felnõ, férfi lesz, szerelmes és jön egy lány, aki viszont szinte követeli, hogy mutassa az érzelmeket, kézenfogva Dunapart, ilyesmik, ami az õ szocializációja szerint minden, csak nem férfias. A visszautasítástól fél. A kutyát szoktak számtalanszor próbálkozni, nem a férfiak. Kezdeményezz, de ne konkrétan.
A kérdező hozzászólása: esetleg mert hogy: ne árulja el magát, hogy milyen reménytelenül szerelmes? szóval õ is taktikázik. akár tudattalanul
A kérdező hozzászólása: az utolsót nem értem miért kellene védekeznie? miért ne tudna érzelmek miatt védekezni?
Lányok, már bocsánat, de ti nagyon nem vagytok képben. Ti kutyát akartok, vagy embert? Az fel sem merül, hogy a pasi szereti és embertelenül szenved, mert nem akarja kitenni magát újabb szakításoknak, kibéküléseknek? Egy férfi két esetben ignorál egy nõt: 1. ha a nõ kifejezetten kellemetlen számára valami miatt. 2. ha embertelenül szereti, de úgy érzi, hogy a nõ õt nem. A második esetben azért nem jelentkezik, mert nem tud az érzelmei miatt védekezni.
En ugy szoktam szenvedtetni a pasimat, hogy szopas kozben kicsit elkalandozok a nyelvemmel es aztan teljes erobol raharapok valamelyik herejere.
A kérdező hozzászólása: õ mint férfi az isten elvárja, hogy én fussak amit én szívesen itt sajnos tényleg taktikázni kell mert nõ legyek má' ne egy kutya
azt hiszem, az nem kapcsolat, ahol eljutottatok odáig, hogy csak taktikázással tudtok valamit elérni a másiknál.
A kérdező hozzászólása: ok nem csinálok semmit csak nehogy pofára essek, ha büszkeségbõl õ már csak azért se fog írni
A kérdező hozzászólása: pl most mérges rám tegnap azt mondta, ne írjak, ne hívjam õ még este leszidott egyszer. nem reagáltam. eltelt egy nap. mások azt javasolják, írjak annyit legalább, hogy hiányzik de akkor megint ott vagyok, hogy én kezdeményezek én már nem értek semmit
Pont ez az, hogy nem tanulsz így semmit. Pont az ellenkezõjét csinálod. Biztos fiatal vagy még. Ne te menj a srác után, és ha õ nem közeledik, akkor hagyd az egészet.
A kérdező hozzászólása: akkor legalább ennél a srácnál tanulom, hogy kell démonnak lenni, hogy a következõ pasi imádjon
A kérdező hozzászólása: köszönet :)

Igaz lehet az a megállapítás, hogy egy helyes pasi, ha nincs is kapcsolatban mindig talál magának szexre partnert, és egy átlagos vagy csúnyább pasinak sokszor hónapokig szex nélkül kell lennie?

Legjobb válasz: Helyes pasi --> bármikor találhat magának egyéjszakás kalandot Átlagos pasi --> találhat magának kapcsolatot, ha néha nehezen is, de nem reménytelen eset. Ronda pasi --> soha nem talál magának kapcsolatot

Helyes pasi --> bármikor találhat magának egyéjszakás kalandot Átlagos pasi --> találhat magának kapcsolatot, ha néha nehezen is, de nem reménytelen eset. Ronda pasi --> soha nem talál magának kapcsolatot
ez baromság...
alapvetõen "általánosítva" igaz.
Ha nem vagyunk kis álszentek akkor nagyrészt igaz. ÉS nem fogok most jönni azzal h nincs önbizalmuk meg visszahúzódobbak meg nem kapnak jeleket meg kezdeményezhetnének....Most csak a kérdésedre válaszolok...

Erkölcsi dilemma: ha egy pasinak menyasszonya van, akkor nőként nekem kell olyan bölcsnek lennem, hogy távoltartom magam tőle, hogy ne csalja meg, vagy én szingliként azt csinálok amit akarok és az ő döntése, hogy mit csinál?

Legjobb válasz: Csak én vagyok úgy vele, hogy a foglalt pasi nem vonzó...? Mi a francnak törjem magam egy foglalt krapekért, vért izzadva, mikor rohangál szabadon egy csomó másik...? Úgy, hogy úúúúúúgysem fogja elhagyni a menyasszonyát, feleségét, ezeket SOSEM hagyják el, csak maximum megcsalják, szeretõt tartanak. De TE nem fogsz kelleni annak a foglalt pasinak. Ne alázd már meg magad a szeretõ szerepével. Szerintem olyan ciki ilyen "kiegészítõ szolgáltatásnak" lenni egy szerelmi háromszögben.

Csak én vagyok úgy vele, hogy a foglalt pasi nem vonzó...? Mi a francnak törjem magam egy foglalt krapekért, vért izzadva, mikor rohangál szabadon egy csomó másik...? Úgy, hogy úúúúúúgysem fogja elhagyni a menyasszonyát, feleségét, ezeket SOSEM hagyják el, csak maximum megcsalják, szeretõt tartanak. De TE nem fogsz kelleni annak a foglalt pasinak. Ne alázd már meg magad a szeretõ szerepével. Szerintem olyan ciki ilyen "kiegészítõ szolgáltatásnak" lenni egy szerelmi háromszögben.
Szerintem kettõn áll a vásár. Ha vele akarsz lenni, akkor szerezd meg, de ne szórakozz vele. már ne haragudj, de a leírásod alapján olyan, mintha te szegényt csak szívatnád, mert élvezed, hogy rajong érted. bocsi, de nekem ez jött le. amúgy, ha meg ennyire "könnyen" elcsábítható a pasi, akkor ha nem te, de majd más elszedi a menyasszonyától.
Az elõbbi.
Amúgy meg ne haragudj de mi közöd van az õ magánéletéhez? Valamiért eljegyezte azt a lányt, téged meg biztos nem. Most bosszút akarsz állni csak ezt szép kis köntösbe csomagolod, hogy sajnáljunk.
Tartsd távol magad tõle. A lehetõ leggusztustalanabb és legtaszítóbb tulajdonság ez a hozzád hasonló nõkben. Minek kell más barátja??? Mi a franc baj van veled, hogy nem tudsz magadnak "sajátot" szerezni? Ha az én võlegényemmel csinálnád ezt a nagy l'amour-t, akkor azt ajánlanám, hogy ezentúl nyitott szemmel aludj. Ugyanis - tudod - a nõk nagyon nagy része nagyon jó a bosszúállásban, és ha kiderül a dolog (bár azt sem zárom ki, hogy a menyasszonya már tudja) akkor Isten sem ment meg a másik nõ - koránt sem alaptalan - haragjától, sõt, ha kicsit keményebb típus, mindent meg fog tenni, hogy ott köpjön a levesedbe, ahol tud.
A kérdező hozzászólása: Már ne is haragudj kedves elõzõ, de én meg az ilyen nõktõl készülök ki, mint te vagy. Bocs, de szerinted ha a võlegényed félremenne - történetesen mondjuk velem - akkor szerinted én lennék a hibás? NEm véletlenül a kedves võlegény, vagy mondjuk a kapcsolat, ami vélhetõen nem kielégítõ számára valamilyen szempontból? Sose értettem azokat a nõket, akik ilyen szituban a másik nõt tépik meg, meg tesznek neki keresztbe. Hát mi köze a harmadiknak a másik kettõ tönkre ment kapcsolatához? Õ tette tönkre, vagy mi? Egyébként nem találkoztam a sráccal azóta, és nem is írtam vissza a levelére. De még mindig sokat gondolok rá :(
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg nem derül ki, mert nincs minek kiderülnie. A szó fizikai értelmében nem történt köztünk egyáltalán semmi. Az meg, hogy mirõl beszélgettünk sosem fog kiderülni.
Alapjáraton nem tennék keresztbe a harmadiknak, hiszen elsõsorban nyilván mi ketten (mármint a párom meg én) hibáztunk, elõször együtt ott, hogy valami nem stimmelt, aztán ott, hogy nem beszéltük meg, aztán õ ott, hogy félrement. Ha a lány nem tudna rólam, maximum elmondanám neki a helyzetet, de valószínûleg még azt sem. VISZONT ha végig tudott rólam, akkor azt "felénk" úgy hívják, hogy [email protected], ha nem haragszol. Félre ne érts, voltam én is harmadik, de amint megtudtam, kidobtam a srácot a francba, bármennyire is összeillettünk volna, egyrészt, mert nem kezdek ennyire gerinctelen emberrel, másrészt, mert nem teszem tönkre más emberek kapcsolatát, harmadrészt pedig azért, mert gyûlölöm, ha megaláznak. Neked viszont gratulálok, hogy emelt fejjel ki tudtál lépni a dologból.
77%-os szerintem ne ragadtasd el magad ennyire:) ha szeretitek egymást a võlegényeddel, tuti nem fog ilyen történni. szerintem a kérdezõ esete kissé más, ott eleve a fiú olyan nõt jegyzett el, akit szerintem nem szeret...egy normális nõ azonnal kiszûri, ha a párjának más is van az életében vagy esetleg betolakodó lenne. nem igazán értem a menyasszony nem veszi észre? vagy inkább nem akarja...
A kérdező hozzászólása: Mindegy, hogy mit érez, meg mit nem - legalábbis nekem. Olyan szinten azért nekem is vannak elveim, hogy magam miatt élesváltásba úgysem mennék bele, tehát azt nem vállalom, hogy miattam hagyja ott a lányt. Innentõl az õ dolga helyretennie magában a dolgokat, és eldönteni mit akar. Adnék neki esélyt, ha engem akarna, de idõvel, miután már lelkileg is le van zárva az ügy.
A kérdező hozzászólása: Azóta egyszer megint találkoztunk - nem történt köztünk semmi - és megint felzaklatott lelkileg. És most megint elhívott. Annyira tanácstalan vagyok, nekem kellene õ, de ezzel a háttérrel nem tudok mit kezdeni. Nem szeretném, ha miattam szakítana. Nemet kéne mondanom ezekre a találkákra? De ha egyszer jól esik õt látni...
Én azt kívánom az ilyen nõnek hogy egyszer õ legyen a mostani menyasszony helyébe. Bár ha ezzel a pasival összejön biztosan megesik még ez is.
Már nem azért de te is egy szar alak vagy. Vagy kell neked a pasi vagy nem. Fel kellene nõni érzelmileg nem szívatni a férfiakat. Amit adsz azt visszakapod duplán!!!
azt írtad, hogy elõtte is megtette! ez megint hülyeség! ne várd már el tõle, hogy ha te nem lehetsz az övé, akkor más se legyen. szegény csak próbálkozik boldog lenni nélküled, ezt igazán nem hányhatod a szemére. most maradjon örökké egyedül, mert neked nem kell? ha kell neked, akkor mondd meg neki és bízd rá a döntést. miért te gondolkozol azon, hogy mit fog csinálni? te csak annyit tehetsz, hogy döntesz arról, hogy vele akarsz-e lenni vagy sem és ezt elmondod neki. a többi az õ dolga, felesleges rajta agyalni. ja amúgy meg, mi van akkor ha 3 hónapig lennétek együtt? sztem semmi. tudod elõre, hogy ennyi ideig tartana vagy mi? ezen megint feleslgese agyalni. túl sokat gondolkozol és nem csinálsz semmit vagy elmenekülsz. szegény srácot ezzel jobban megbántod, mintha szétszednéd a kapcsolatát.
A kérdező hozzászólása: A szívem pontosan ezt diktálja nekem is. Csak mi van, ha 3 hónap után kiderül, hogy ez nem mûködik? Akkor teljesen feleslegesen robbantottam szét a kapcsolatát, és ezt a felelõsséget félek felvállalni. Meg nem is tartom egészségesnek ezt az egyik kapcsolatból a másikba ugrálást, tehát elõbb neki kellene meghoznia a döntést, szakítania, eljegyzést felbontania, kihevernie, és aztán visszatérni a kettõnk kérdésére. Csak ez neki túlságosan nagy kockázat lenne szerintem...
Amit az ember nem tesz, de ha kapsz is pofont a legtisztább, hogy megteszed: elmondod a menyasszonyának. Azt is megteheted, hogy hallgatsz. Fordított helyzetben, te inkább tudatlan maradnál vagy szeretnéd, ha valaki jelezné neked, hogy kihez mész férjhez?
Ne kezd ilyen pasival... Ha meg is csalná veled a menyasszonyát, vagy nem hagyná el, vagy késõbb te lennél a menyasszony, akit megcsal mással.
Mindkettõ. Okosnak kellene lenned és távol maradni, de azt teszel amit akarsz..:D
A kérdező hozzászólása: Akkor a background: Ennek a srácnak sok-sok éve én vagyok az ördög a bal vállán, a nagybetûs Nõ az életében. Már az elõzõt is otthagyta miattam, csak aztán én kihátráltam. Most viszont teljesen más a szitu, testiség nélkül is gyakorlatilag félrelép velem, iszonyatosan belegabalyodtunk érzelmileg a storyba, annak ellenére, hogy a szó testi értelmében a világon semmi nem történt.
Jó szar alak. Nem kell magyaráznom hogy miért. Szerintem. Döntsd el basszus hogy mit akarsz, és szólj neki hogy szabadítsa meg a menyasszonyát a szenvedéstõl, hadd legyen boldog szegény olyannal, aki megérdemli õt. Ti meg aztán azt csináltok amit akartok, rátok van bízva.
Csak, gondolj bele abba, hogy te mit éreznél, a nõ helyében, ha megtudnád. Nem csak a pasi hibás ilyenkor...ha nem lenne kivel enyelegnie, akkor nem lenne semmi probléma. Szerintem nincs az a körülmény, ami feljogosítana valakit arra, hogy belemásszon egy kapcsolatba harmadikként. Az más kérdés, hogy aki félrekacsint az mennyire gerinctelen, de neked nem kell annak lenned!
A kérdező hozzászólása: Csak közben meg arra is gondolok, hogyha ez a kapcsolat ennyire instabil, mert a srác még mindig nincs túl rajtam, akkor nem jobb, ha az eljegyzés bomlik fel, mintha majd házasként egy gyerekkel vagy kettõvel derül ki, hogy mégsem passzolnak? A másik meg, hogy ha instabil a kapcsolat, akkor nem rajtam múlik, hogy félremegy-e, idõvel úgyis megteszi mással is. Nem tudom. Az, hogy nem feküdtünk le egymással rajtam múlt, tehát felettem nem kell ítélkezni, csak nagyon nehezemre esik kiverni õt a fejembõl...
A kérdező hozzászólása: "olyan, mintha te szegényt csak szívatnád, mert élvezed, hogy rajong érted" Igen, én is ettõl félek. Nem így élem meg, csak az eszemmel én is tudom, hogy ez benne van a pakliban. Ugyanakkor õ az az ember, akit egész életemben tudtam önzetlenül szeretni, és mindig az tartott vissza attól, hogy jobban belebonyolodjak vele bármibe, hogy úgy gondoltam, hogy én nem tudnám õt boldoggá tenni, és az õ érdekeit szem elõtt tartva mindig inkább felszívódtam és eltûntem elõle, hogy ne zaklassam fel érzelmileg.
bocsi Kérdezõ, de ez hatalmas baromság. talán ne legyél gyáva, vágj bele. ha meg mégis megfutamodsz, azt tedd most, adj neki esélyt a boldogságra. (bár szegény veled szerete boldog lenni, de te eldöntötted helyette, hogy veled nem lehet boldog. talán errõl neki kellene határoznia és nem neked)
A kérdező hozzászólása: Update: Míg én kemény voltam és tartottam magam, hogy õ ne lépjen félre, de még így is evett a lelkiismeretfurdalás, a kedves menyasszony párhuzamos kapcsolatban élt valaki mással. Még januárban felbontották az eljegyzést, nemrég keresett meg a srác, hogy találkozzunk. Szóval én egy jó fél évre kiszálltam az egészbõl, mert én is így éreztem, hogy nem lenne korrekt most már belerondítani más kapcsolatába. Bár azóta is nagyon sokat gondoltam rá, de volt annyi tartásom, hogy ne kommunikáljak vele. Most mindketten szabadok vagyunk, lassan 10 év után elõször van ilyen élethelyzet. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy ilyen alapokon fel tudunk-e építeni egy normális, kiegyensúlyozott kapcsolatot, vagy eleve halálra van ítélve.
háát nem feltétlenül.esetenként csak reakció érdekelhet
pontosan
Igen. Ez egy célzás, hogy véletlenül se számíts semmire.

Hogy bírjam ki még vele egy padban? Ha valakinek van pasija, a barátokat és a tanulást is hanyagolni kell?

Eddig padtársam volt a legjobb barátn?m a suliban,de mióta pasija van azóta nem lehet vele semmir?l se beszélni,azóta nem is tanul,pedig gyógyszerészetire megy,és idén lesz az érettségi,elvárja t?lem,h mindent én súgjak le neki,és intézzem el,h mehessen javítani,odaadtam neki a tételeket,h tanuljon,de ? bedobta a padba ?ket,és haza se vitte,amikor felelnie kellett volna,akkor meg tanult,mert nem voltak meg neki a tételek,pedig én odaadtam neki.

Legjobb válasz: Egyszerû... mond meg neki, hogy nem vagy hajlandó tovább segíteni neki, mert neked is megvan a magad baja, és tanulnod kell... Mond meg, hogy nagyon megfogja bánni amit tesz, hogy nem tanul, mert jövõje megy rá, és cseszheti az érettségiét, ha nem megy át... Ha sikerül egy kicsit ráijesztened, talán belátja, hogy tanulnia kell... Ha nem, meg az õ baja lesz... Ha nagyon nem bírod vele egy padban, kérd meg ofõdet, hogy ültessen el, ha elmondod az okokat, ha nem, rajtad áll...

Egyszerû... mond meg neki, hogy nem vagy hajlandó tovább segíteni neki, mert neked is megvan a magad baja, és tanulnod kell... Mond meg, hogy nagyon megfogja bánni amit tesz, hogy nem tanul, mert jövõje megy rá, és cseszheti az érettségiét, ha nem megy át... Ha sikerül egy kicsit ráijesztened, talán belátja, hogy tanulnia kell... Ha nem, meg az õ baja lesz... Ha nagyon nem bírod vele egy padban, kérd meg ofõdet, hogy ültessen el, ha elmondod az okokat, ha nem, rajtad áll...
Szia! Szerintem egy pasi sem ér annyit, hogy a tanulást így félre tegye..nekem ez olyan furcsa..én mindig jobban igyekeztem, mikor pasimm volt, hogy büszke legyen rám...a barátnõdet sajnálom, õ cseszi el a jövõjét:( Ofõddel beszélj, hogy szeretnél máshova ülni... 25/l
Ülj át máshova, lehetõleg elõbbre (ha van hely), így tudsz azzal védekezni, hogy így jobban látod a táblát. Az ofõnek szólj, de (és ezt úgy mondom, hogy én is ofõ vagyok) ne mondd el, hogy súgtál, segítettél, nem kell a bonyodalom senkinek, fõleg nem neked. A csajt hagyd, biztos fáj a hiánya, majd megtalál (és próbálja visszanyerni a bizalmadat) ha akar - akkor viszont nem kell rögtön a karjaiba omlani!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!