Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell egy kulcsra zárt (2 db)

Hogyan kell betörni egy kulcsra zárt ajtón át?

a hullámcsat meg a bankkártyás trükk nem m?ködik :P

Legjobb válasz: Ha nem a tied az ajtó, sehogy. Ha a tied akkor hívjál lakatost.

Ha nem a tied az ajtó, sehogy. Ha a tied akkor hívjál lakatost.
Most lehet hülyének fogsz tartani, de ajánlok neked egy jó erõs és vastag csavarhúzot, vagy pajszert!!! igen, igen ezek nyomot hagynak... Tudom de te voltál kíváncsi.. Gondolom a használtatára ott rá jössz. NAhh csak annyi hogy a kilincs mellett a zár nyelvénél, vagy az körül feszítsd az ajtót. és pár perc és pár erõfeszítés és benn is vagy.
Csak a saját ajtód feszegesd, ne másét! Amúgy a csavarhúzó, vagy a pajszer: hivatalos nevén ládabontó :-D tökéletesen alkalmas erre. Vagy simán rúgd be... Mivel csak a saját ajtódat törheted fel büntetõjogi következmények nélkül, így a javítás vagy a csere költségét is állnod kell :-D Jobban jársz egy lakatossal!
Ha cilinderzáras: 1.) fúrással: a zárbetéttet kell megfúrni 4-5 mm-es fúróval közvetlenül a kulcsnyílás alatt, majd egy erõs csavarhúzóval elfordítható! 2.) zártörés: a kilógó zárbetétre ráfogsz egy francia kulccsal, és eltöröd, kiveszed a feléd esõ részt, és egy meggörbített csavarhúzóval, vagy dróttal kinyitod a zárat. Hagyományos zárat egy görbe dróttal ki lehet nyitni. A hullámcsat, és a bankkártya az legtöbbször csak a filmeken mûködik! A fenntebb leírtakat, mindenki csak a büntetõjogi felelõsségének tudatában használja!
A kérdező hozzászólása: oksa köszi a tippeket! :D

Van egy 13 éves BMW-m. Az a hibája, hogy a az indítókulcs nem működteti a központi zárat. A kulcs az új, mondták hozzá kell hangolni az autóhoz. Hogyan? Én otthon meg tudom ezt csinálni?

Vagy mit nézzek meg rajta? Mi lehet a baja? Miért nem reagál a kulcsra? Senzor baj? Tükör érzékel?? E39 540i.

Legjobb válasz: Szervíz! Ott tudni fogják, milyen módszerrel kell újrahangolni a távirányítókat. BMW-d van, ki tudod fizetni.

Szervíz! Ott tudni fogják, milyen módszerrel kell újrahangolni a távirányítókat. BMW-d van, ki tudod fizetni.
Hát az 1999-es CLK Mercim kulcsa márpedig 70 ezer volt, betanítással együtt!
E39-be nekem 40-et mondtak új kulcsra. Elvileg úgy kell, hogy gyújtáson megnyomod valamelyik gombját (talán az emblémát, nem tudom), talán néhány másodpercig nyomva is kell tartani, és akkor összehangolja magát. De lehet, hogy ennél már máshogy kell...
egy E39-es BMW-nél nincs 70.000 kulcsmásolási költség. Általában 10.000 szokot lenni a kulcs és max 15.000 a betanítása. Be kell tanítani a kulcsot az autó kódjára, és nem csak a márkaszervízbe lehet ezt megcsinálni, de ott érdemes, mivel 100% hogy õk nem fognak visszaélni a kóddal.
A kérdező hozzászólása: A kulcs új õk rendelték, ahogy leírtad.Egy 15 perces nyomogatás után feladták, és megkértek vigyem késõbb vissza.Nem vittem. Valamiért nem kommunikál az autó a kulccsal.Szóval akkor felejtõs az otthoni dolog. Köszi a válaszokat!!!
Bár persze lehet, hogy megbírják csinálni, de nagy valószínüséggel végleg behalt a kulcs!
Jah és ha immobiliser-es, gondolom, hogy az, akkor kb 70 ezer ft-s költségre számíts!
kulcsot kizárólag a BMW tud készíteni, valóban kell hozzá nekik az autó, sõt csak az autó kell, semmi más! És otthon te a büdös életbe nem fogod megcsinálni! Németországból fogják rendelni hozzá az új kulcsot és kb másfél hét míg megjön, de lehet, hogy kevesebb. Persze te ez idõ alatt nyugodtan használhatod az autót, ez egyszeri alkalom, hogy bemész a BMW szalonba, ahol szervíz is van bemutatod a kulcsodat, a személyidet, a forgalmidat, minden hivatalos okmányt az égvilágon és már le is hívják az adatokat az autó alapján és rendelik a kulcsot!
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs annyi lóvém, azért kérem a segítségeteket. Egyébként autó szeretõ vagyok, nem burzsuly.
És ismerõsömnek is szintén ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!