Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell egy kulcsra (17 db)

Microsoft Acces 2007-ben hogyan kell egy táblán belül több sort megadni kulcsnak?

Informatika érettségi és a megoldásban mind a kettő megvan adva.

Legjobb válasz: rájöttem, többet kell kijelölni egyszerre...

A kérdező hozzászólása: rájöttem, többet kell kijelölni egyszerre...
szeretem, ha egy probléma megoldja önmagát :) Egyébként ezt hívják összetett kulcsnak.

Facebookon-os heaven or hell játékban hogy kell több kulcsot szerezni? Heavenen van 28 hell-en 50 de látok egy srácot akinek 99van

Legjobb válasz: és a heavenen van egy pálya ami 35kulcsot kér de már minden achievementes dolog megvan úgyh télleg nem tudom hogy hogy lehet még szerezni

A kérdező hozzászólása: és a heavenen van egy pálya ami 35kulcsot kér de már minden achievementes dolog megvan úgyh télleg nem tudom hogy hogy lehet még szerezni

Hogyan kell egy jó nőt megtartani? Mi a kulcsa hogy megtartsd?

28 éves vagyok és csúnyaságom, kövérségem miatt sose volt még barátnőm. Most összejöttem egy nagyon csinos szép nővel. Kicsit hihetetlen, de velem van, valahogy mégis megszeretett. Félek hogy elhagy, megcsal. Mivel sose volt senkim ezért nem tudom mit kell ilyenkor tennem, hogy megtartsak egy nagyon csinos jó nőt.

Legjobb válasz: Jó vastag lánc a nyakára, és többet nem hagy el

Jó vastag lánc a nyakára, és többet nem hagy el
Szeresd, önzetlenül, tisztaszívvel, lopd be magad a szíve csücskébe, de tartással, és abszolút szabadsággal.Akkor nincs az a pasi, aki eltudná vinni tõled. Ennyi a titok:)
Csak add magadat és ne csinálj hülyeségeket. :D
Mindenki írja, hogy "pénz pénz pénz, csak azzal lehet megtartani egy jó nõt", nos, szerintem valamit kifelejtettek... Ha piszok jó vagy a szexben, akkor felállni se tudna az ágyból, nemhogy más férfihoz odamenni :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos mivel még szûz vagyok ezért korán fogok sülni szerintem.
13 Figyelj csak, ha egy intelligens nõnek ezt igy benyögöd, akkor egyet biztosan fog tudni, hogy nem vagytok agyilag egy szinten. Nem mondták még neked, hogy az orgazmusra ezt a szót amit te használsz, csak a primkók használják?
Azért készitsd fel magad rá. Mertha talál egy helyesebb jópasit, valószinû hogy dobni fog.
szeretgesd:)
adom a 16:25 véleményét, Pénz beszél sokszor!:)
a kulcs szóból --> a kulcs a nõkhöz címû könyv jut eszembe érdemes elolvasni és megtudod a választ
Szerintem az hogy ne add oda magad teljesen, õrizd meg a saját identitásodat, ne kerülj túlzottan "alulra" a párkapcsolati hierarchiában. Állj ki a véleményed és az érdekeid mellett. Fura, de igazából ez kell egy nõnek szerintem, kell hogy legyen tartásod, büszkeséged, legyél férfi.
jah, és sose hazudj neki, és sose csapd be, hanem mindig légy egyenes. A lóvé lényegtelen. 2-es voltam
Én nem tudom a teljes választ, de a tapasztalatom: ne féltékenykedj soha.
sok pénz
pénz pénz pénz, ez mindennek a kulcsa. fõleg a jó nõknél! sajnos ez a mai világ!
én aztmondom neked a legjobb szándékkal, h jó a kérdés, létezik a válasz, de teljes választ itt nem fogsz kapni, nincs annyi hely, sztem olvasd el csernustól az "a nõ"-t meg az "a férfi"-t.
és a pénz :S
Magas, helyes, sportos férfiak ugyan így érzünk a lelkünk mélyén.. Tudod, Hobo - hajtók dala.. Nem szabad hogy eluralkodjon ez az érzés. Egyrészt legyél jó az ágyban, legyél kedves és figyelmes a mindennapokban, add meg neki érzelmileg és testileg is azt, amit más nem.. És élvezd amíg lehet, mindig tudni kell hogy semmi sem tart örökké. De nagyon nagyon sokáig tarthat valami.. :) Mint az élet. :)


Van egy autom nemreg vettem, viszont egy kulcsom van csak. Hogy tudnek masoltatni mert ha elhagyom akkor szivas. Ugy tudom hogy kell valami kod kartya, de az hogy mi? Kösz

Legjobb válasz: Bárhol bárki másol neked kulcsot, de HA IMMOBILISERES azaz chipes elektronikus kóddal ellátott, azt nem tudják másolni, csak céges szervizben -aranyárért. Általában vastagabb a mûanyag része és, ha kihúzod a kulcsot villog a controll-lámpa, onnan lehet felsimerni.

Bárhol bárki másol neked kulcsot, de HA IMMOBILISERES azaz chipes elektronikus kóddal ellátott, azt nem tudják másolni, csak céges szervizben -aranyárért. Általában vastagabb a mûanyag része és, ha kihúzod a kulcsot villog a controll-lámpa, onnan lehet felsimerni.
Kivétel amelyikbõl ki van lõve :) Amúgy nekünk Toyotánk van és ahhoz is van kártya, de anno azt mondták hogy anélkül is megoldható.
Egy jó kulcsmásoló símán megoldja ezt a problémát. Amúgy milyen autód van?Tudtommal csak a Renault-oknál van kódkártya..
Nekünk suzukink van, és ehhez is van kódkártya. Az egyik kulcs karikáján lógott az pici kis kártya, rajta egy kóddal, ez kell a másoláshoz. Természetesen mi pont ezt a kulcsot hagytuk el :)
immobiliser minden uj autónál van
A kérdező hozzászólása: nekem fiatom van, egy rendes kulcsmásoloban azt mondtak hogy 30e, de azt sztem sok
Nekem is Toyotám van, maga a kulcs másolható kulcsról is, gyári szám alapján is(amit nevezhetünk kódkártyának is) de ez csak egy kis biléta, ami a karikán van egy hat v.nyolc jegyû számmal tartalmaz és csak akkor kell, ha maga a kulcs is eleveszne- Az a baj hogy ezzel a kulccsal az összes zár elfordul, az ajtót is ki tudom nyitni, de NEM ÖNINDÍTÓZ, mert ahhoz a kulcs mûa.fejében lévõ elektronikus impulzus-adót kódját le kell másolni egy arra alkalmas spéci kulcsba. Végül is ezt csinálja a gyári szerviz, bár a harminc rugó nekem is egy kicsit soknak tûnik.
Bemész a konyhába, kinyitod a hütõszekrényt, és ott lesz az orrod elött.
Bocs, rosszul mondtam. Egy muffin lesz a hütõszekrényben. A pincében lévõ kölyök az, aki a muffint kérte. Miután odaadod neki ezt mondja: A tûzhelyben kerested? Aztán eltûnik. Mire bemész a medvebõrös szobába a tûz már kialudt. Ennél tovább szerintem egyszerûen nem lehet eljutni.
Mégsem... Ha bemész a tûzhelybe egy kisebb udvaron találod magad. Ha rálépsz egy adag száraz falevélre az összeomlik alattad, és bejutsz a pincébe!
És most én kérdezek valamit: Hogy a fenébe találad meg a listán szereplõ alulról a 2. Chocolate Chips Muffins-ot?
Ha a hûtõszekrénybõl kivetted a muffint, add a pincében lévõ kissrácnak, aztán menj a medveszõnyeges szobába, akkorra már kialudt a tûz.Menj be a kandallón, és látsz majd egy levélkupacot.Menj a levélkupacra, leesel, és innen már menni fog! Palágyi Réka:Találsz egy ásót, ha a ládától, ami a kastélyt nyitó kulcsot rejti tovább mész jobbra.Menj a temetõbe.Onnan menj jobbra, egy másik képre, a temetõ másik felére.Ott van egy sír, amelyik elõtt föld van.Menj oda, kattints rá, és nézd meg mi történik.Írj üzit ha még mindig nem jöttél rá!
Igen, azt a muffin-t már megszereztem. egy másikról beszélek. Megtaláltam a.... -pókoknál lévõt -denevéreknél lévõt -az egérnél lévõt - a csontváznál lévõt -azt amirõl beszéltél De azt még mindig nem, amirõl én beszéltem.

Van egy ilyen kapucsengönk ilyen érintős és ehez nem adtak kodot hogy kell raja beállítani? Pl:.7 kulcs 78387

Legjobb válasz: Beszélj a közös képviselõvel vagy a házmesterrel. Õ felveszi a kapcsolatot a kaputelefont üzemeltetõ céggel, aki beállítja a kódot.

Beszélj a közös képviselõvel vagy a házmesterrel. Õ felveszi a kapcsolatot a kaputelefont üzemeltetõ céggel, aki beállítja a kódot.
Kellett kapnotok kódot hozzá, ha mégsem, akkor aki beszerelte annak kell szólni, mert õ tudhatja a kombinációt.
A kérdező hozzászólása: Ohh köszöntem szépen

Hogyan kell betörni egy kulcsra zárt ajtón át?

a hullámcsat meg a bankkártyás trükk nem m?ködik :P

Legjobb válasz: Ha nem a tied az ajtó, sehogy. Ha a tied akkor hívjál lakatost.

Ha nem a tied az ajtó, sehogy. Ha a tied akkor hívjál lakatost.
Most lehet hülyének fogsz tartani, de ajánlok neked egy jó erõs és vastag csavarhúzot, vagy pajszert!!! igen, igen ezek nyomot hagynak... Tudom de te voltál kíváncsi.. Gondolom a használtatára ott rá jössz. NAhh csak annyi hogy a kilincs mellett a zár nyelvénél, vagy az körül feszítsd az ajtót. és pár perc és pár erõfeszítés és benn is vagy.
Csak a saját ajtód feszegesd, ne másét! Amúgy a csavarhúzó, vagy a pajszer: hivatalos nevén ládabontó :-D tökéletesen alkalmas erre. Vagy simán rúgd be... Mivel csak a saját ajtódat törheted fel büntetõjogi következmények nélkül, így a javítás vagy a csere költségét is állnod kell :-D Jobban jársz egy lakatossal!
Ha cilinderzáras: 1.) fúrással: a zárbetéttet kell megfúrni 4-5 mm-es fúróval közvetlenül a kulcsnyílás alatt, majd egy erõs csavarhúzóval elfordítható! 2.) zártörés: a kilógó zárbetétre ráfogsz egy francia kulccsal, és eltöröd, kiveszed a feléd esõ részt, és egy meggörbített csavarhúzóval, vagy dróttal kinyitod a zárat. Hagyományos zárat egy görbe dróttal ki lehet nyitni. A hullámcsat, és a bankkártya az legtöbbször csak a filmeken mûködik! A fenntebb leírtakat, mindenki csak a büntetõjogi felelõsségének tudatában használja!
A kérdező hozzászólása: oksa köszi a tippeket! :D

Ha beejtettem a kulcsomat a liftaknába egy emeletes lakóházban, akkor kit kell hívni? És kell fizetni azért, hogy kiszedjék?

Legjobb válasz: Lehetõleg azt a céget hívd ki akik a liftet üzemeltetik, elméletileg kell hogy legyen valami felirat a fülkében hogy ezt melyik cég hozta össze és kik tartják karban. És kell fizetned érte mivel a te bénaságod miatt került oda a kulcs.

Lehetõleg azt a céget hívd ki akik a liftet üzemeltetik, elméletileg kell hogy legyen valami felirat a fülkében hogy ezt melyik cég hozta össze és kik tartják karban. És kell fizetned érte mivel a te bénaságod miatt került oda a kulcs.
A liftes szervizet. És saját zsebbõl fizeted. Amiért kihívod az nem hiba elhárítás, nem üzemzavar. Nézd meg a fülkében a lift üzemeltetõjének telefonszámát, címét.
Ha nincs a fülkében vagy az ajtón vagy amellett felirat, akkor kérdezd meg a közös képviselõt, hogy ki üzemelteti a felvonót?

Az Avatar játékhoz kell a Multiplayerhez egy CD Kulcs, igen ám de ahoz egy olyan kell amit más nem használ, vagyis akkor nekem azt valahol megkéne néznem hogy nekem melyik lenne jó, de hol nézhetem ezt meg?

Próbálkoztam ilyen Generálóval is de nem tom mi a Hardware ID !

Legjobb válasz: (az elözö kommentelö) Hát nem tudmom h ki nem nórmális...Miattatok elöbb vagy utóbb az összes cég észre fogja venni h nem éri meg PC- re fejleszteni. És akkór persze egyre menni is fognak a nagyobb és kissebb cégek is. aztán már arra eszmélünk h nem lessz PC-s játék a piacon. És mi NORMÁLIS emberek mehetnénk Xbox ozni. DE gondólj bele h milyen érzés? H minden pénzed rámegy a fejlesztésre. De gondolod h vissza fog jönni... Aztán nézed az adatokat és látszik h senki nem vette meg. Hát remélem találkozól pár ilyen játékfejlesztövel akinél lessz pár baskeball ütö...

(az elözö kommentelö) Hát nem tudmom h ki nem nórmális...Miattatok elöbb vagy utóbb az összes cég észre fogja venni h nem éri meg PC- re fejleszteni. És akkór persze egyre menni is fognak a nagyobb és kissebb cégek is. aztán már arra eszmélünk h nem lessz PC-s játék a piacon. És mi NORMÁLIS emberek mehetnénk Xbox ozni. DE gondólj bele h milyen érzés? H minden pénzed rámegy a fejlesztésre. De gondolod h vissza fog jönni... Aztán nézed az adatokat és látszik h senki nem vette meg. Hát remélem találkozól pár ilyen játékfejlesztövel akinél lessz pár baskeball ütö...
A kérdező hozzászólása: Ugyan már! Játékokat mindig is fogják venni (és bármelyik játékról van szó azt a bevételt amit kapott mindig úgy kapta hogy a pénz amit keresnének a játékkal csak olyan 60 %-ban kapta meg)! És szerintem eleve így számítják ki a keresetüket hogy levonnak! Ha valakinek nincs pénze játékra de nagyon meg szeretné szerezni akkor szerezze be ingyen nem? Most ki költene 10 000 ft-ot az Avatar játékra? Szerintem annak a játéknak a fejlesztõi nem érdemelnék meg a sok pénzt hiszen egy nagy darab [email protected] csináltak!!!
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg szerintem nem a fejlesztõ csoport kapja meg azt a pénzt amit elköltök a CD GALAXIS -ban! Ma már mindenki ezt csinálja hiába!
csak olyan cd kulccsal lehet multiba tolni, ami legális.Am ha nem tetszik ne játsszál vele...
Az elsõ kommentelõnek írom! Az "basketball" és nem "baskeball", "lesz" és nem lessz! Remélem még van rajtam kívül valaki aki figyelt az iksolában magyar órán!
Azt hiszem Ambert kell.
Amber volt a tolvaj. Mindegy hogy kit választasz de csak akkor kapod meg a kalapot az epizód végén ha Ambert választod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!