Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell egy 5 hetes (11 db)

Hogyan kell rászoktatni egy 5 hetes babát, hogy az ágyában aludjon el és ne a cicimen?

Az a gond,hogy már 5 kiló és nagyon nehéz órákig fognom,meg cipelnem,de ha még korai a leszoktatás,akkor inkább szenvedek tovább. Bár úgy érzem néha már neki sem jó,mivel van mikor ömlik a cicimb?l a tej és ha már jól lakott,nem kellene neki több és akkor meg azért lesz ideges,hogy nem tud csak simán cicizni.A cumi sem kell neki. Próbáltam már lerakni,de a sírását csak 5 percig bírtam hallgatni,úgyhogy inkább felvettem. Pedig dúdoltam, énekeltem neki,simogattam stb...

Legjobb válasz: Szia! Nekem hasonló volt a gondom - csak a vállamon volt hajlandó elaludni a fiatalúr. Egyszer elhatároztam magam, betettem a kiságyba és egy ideig hallgattam, ahogy sír. Aztán felvettem, megnyugtattam, majd elõlrõl az egész, és ezzel eljátszottunk egy ideig. Az elején 1-1,5 óra is volt, mire elaludt, de most már magától elalszik, ha lerakom. Egy ideig nézegelõdik, csöndben van, aztán bealszik. Azért ha fáj a pocija, van, h még mindig a vállamon jut el a majdnem alvásig, de a teljes elalvás az ágyában történik.

Szia! Nekem hasonló volt a gondom - csak a vállamon volt hajlandó elaludni a fiatalúr. Egyszer elhatároztam magam, betettem a kiságyba és egy ideig hallgattam, ahogy sír. Aztán felvettem, megnyugtattam, majd elõlrõl az egész, és ezzel eljátszottunk egy ideig. Az elején 1-1, 5 óra is volt, mire elaludt, de most már magától elalszik, ha lerakom. Egy ideig nézegelõdik, csöndben van, aztán bealszik. Azért ha fáj a pocija, van, h még mindig a vállamon jut el a majdnem alvásig, de a teljes elalvás az ágyában történik.
Az én kisfiam is ezt csinálta 2 hónapos koráig. Én mindig fekve szoptattam és ha bealudt elsurrantam mellõle. Nekem így kényelmesebb volt, mert nem kellett ringatni. Most lesz 4 hónapos és már csak este és éjszaka van így. Napközben van szundikendõje, amit odaadok neki amikor látom, hogy álmos és ezzel elalszik. Már a cumit is elfogadja , de csak alváshoz kell neki megnyugtatásképpen. Igaz õ már nagyobb és megtudja fogni a tárgyakat, megjegyezte mit jelent a szundikendõ. A lényeg, hogy nálunk magától szokott le.
Én vagy betenném szopi után aztán "otthagynám", vagy fekve szoptatnék és ha elaludt akkor az ágyon hagynám aludni.Legyen egy koreográfia, abból rájön hogy mi után mi következik, ennek mindig ugyan ugy kell zajlania!Ne aggódj majd szépen kialakul , nem kell feltétlenül kézben altatni a babákat!
Én fekve szoptatok, elalszik, kicsit várok és átrakom az ágyába. Ez napközben és esti szopinál is bevállik. 5 hós a babám , sajnos egyedül nem tud elaludni.
Én babám is 5 hós múlt, még mindig így alszik el. Még nem "kell" tudnia egyedül, majd eljön annak is az ideje. Én is melléfekszem, majd otthagyom, mikor már mélyen alszik, berakom az ágyába.
Én is fekve szoptatok, és ott alszik el a baba-sajna néha igen korán- , de én mindig felveszem böfizni, ami igaz, az alvás miatt sokszor elmarad, de akkor sem hagyom fekve!. A vállamon elalszik, és úgy teszem le. De most szoktatom arra, hogy ha nem alszik el a vállamon, de tudom, hogy álmos, akkor leteszem. Általában nyöszög, de elalszik idõvel. Néha nagyon sír, ilyenkor bemegek, megvígasztalaom, megsimogatom, beszélek hozzá, és megnyugszik. Ha nagyon nem nyugszik meg, akkor felveszem kicsit, és úgy alszik el. Ha ez sem, akkor adok neki megint cicit, és 2 pillanat alatt bealszik. Néha kell neki a szeretgetés, ezt bizonyítja, hogy csak szó szerint 2 pillanatot cuclizik, utána bealszik:-) Tedd le, ha sír vígasztald meg, vedd fel kicsit, és tedd vissza. Sírás lesz eleinte, de megszokja max 2 hét alatt, hogy ilyenkor aludni kell:-)

Egy 5 hetes + 3 napos terhességet már 100%. -ban ki kell, hogy mutassa a teszt a reggeli első vizeltből?

El?fordulhat, hogy vmi okok miatt még nem mutat pozitívat?

Legjobb válasz: szerintem azt már tuti ki kell mutatnia

szerintem azt már tuti ki kell mutatnia
Nem 100%, hogy kimutatja. Biztosan vervizsgalattal deritheto ki
A barátnõmnek sem mutatta ki! Elment dokihoz, aki megállapította, hogy terhes! Kiváncsiságból utána ia tesztelt, de az egész terhessége alatt nem mutatott neki pozitívat... Tehát, elképzelhetõ, hogy nem mutatja.
De hallottam olyat is, h tobb honapig nem mutatta ki a teszt a babat, az egyik baratnom is igy jart, nem jott meg neki, tesztelt, de semmi, var meg par hetet es ujra tesztelt, de akkor sem mutatta ki, aztan elment dokihoz es a doki latta a babat.Ez kb.5 eve volt, azota a tesztek is javultak erzekenyebbek lettek gondolom. Nekem mar 5 hetesen az orvos a petezsakot latta, ugyhogy ha nem jonne meg akkor menj el szerintem az orvosodhoz. 11 hetes kismama
Tuti kimutatja!
és azt gondolod terhes vagy? Már késik is? Egyébként vannak olyan érzékeny tesztek, amik már a mensi után egy nappal is kimutatják a terhességet (Gabriel)
A kérdező hozzászólása: Hétfõn teszteltem de neagtív lett. De a cicim nayon érzékeny, és fáj is!
Ki kell mutatnia!
tesztelj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Fehér színû folyásom is van, de 1 hete volt egy 2 napig tartó véres, 2 napig tartó barna vérzésem.

Kisfiam 5-én lesz 5 hónapos. Nagyon aktív gyerek, már 7 hetesen hasról hátra fordult majd egy hónapra rá vissza is. Már négykézláb kutyázik, lassan rájön hogy kell elindulni. Most jött ki az első foga is. Ettől úgy tudom köhöghet?

Voltunk doktornőnél, ő meghallgatta a kis tüdejét, de nem mondta hogy gond lenne. Nemrég volt egy teljes vérképe, ott is mindent rendben találtak. De azt vettem észre hogy kb 2-3 hete elég gyakran köhög, mondom azt gondoltam a fogzás miatti sok nyáltól, de mostanában ha felpörög játék közben szuszog is. Szerintetek ez mitől lehet? Vagy Anyukák!Tapasztaltatok hasonlót?

Legjobb válasz: Semmi köze a köhögésnek a fogzáshoz,max ha folyik a nyála,az azért van.az orrfolyás sem magának a fogzásnak a tünete,inkább ezek a náthás tünetek azért vannak,mert gyengébb az immunrendszere,és jobban elkapja a nyavalyákat.Vidd el orvoshoz,mert a tünetek alapján van egy kis nátha...A mozgásfejlõdésérõl pedig annyit,hogy a túl korai mozgásfejlõdés,késõbbi hiperaktivitáshoz vezethet,vagy kötött izomzatra utal,amit kezelni kell.(egy gyógytornász)

Semmi köze a köhögésnek a fogzáshoz, max ha folyik a nyála, az azért van.az orrfolyás sem magának a fogzásnak a tünete, inkább ezek a náthás tünetek azért vannak, mert gyengébb az immunrendszere, és jobban elkapja a nyavalyákat.Vidd el orvoshoz, mert a tünetek alapján van egy kis nátha...A mozgásfejlõdésérõl pedig annyit, hogy a túl korai mozgásfejlõdés, késõbbi hiperaktivitáshoz vezethet, vagy kötött izomzatra utal, amit kezelni kell.(egy gyógytornász)
Örülök, hogy ilyen gyorsan fejlõdik a babád mozgása, de ez szerintem egyáltalán nem tartozik a köhögés-fogzás témájához...
Ha a doktornõ nem hall semmit a tüdején és nem lát a torkában semmit akkor nem beteg hanem valóban a sok nyáltól köhöghet. A szuszogás meg teljesen normális hisz mozog és elfárad közben. Csak azt nem értem ezt az elején bevezetõnek minek írtad le? " már 7 hetesen hasról hátra fordult majd egy hónapra rá vissza is. Már négykézláb kutyázik, lassan rájön hogy kell elindulni." Nem értem milyen összefüggés van a köhögés és az átfordulás között???
Ha dicséretre vártál akkor elég lett volna azt megkérdezned konkrétan. Nem kellett volna ilyen maszlaggal jönni h mitõl köhög és h már mikor átfordult és h már majdnem mászik...
Szerintem azért írta le, hogy tudjuk miket szokott csinálni, ami közben rájön a köhögés.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vártam dícséretet, nem tudom miért kell egybõl támadni. Amúgy meg igen, úgy ahogy az utolsó kommentelõ írta, pontosan ezért írtam le miket csinál, hogy eközben jön nála ez a szuszogás, és hogy ezzel van e összefüggésben. Gondolom hogy elfárad, de hogy normális e hogy ettõl így szuszogna. Köszönöm az értelmes válaszolóknak.

Honnan tudom hogy, a tejem híg? Egy ciciből szopizík, de néha sírdogál a cicimen és hadakoznom kell vele. Nem értem miért sír a cicin? 2.5 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Az anyatej két részbõl áll: elõször a szomjoltó vizesebb elsõ tejet szívja ki a baba, és után jön a zsírosabb hátsó tej. A zsír mennyisége nem függ az anya táplálkozásától, az összetétele viszont igen: ha sok telítetlen zsírsavat tartalmazó dolgot eszel (hal, oliva olaj), akkor a tejben is ezek az értékes zsírok jelennek meg. Ha kevesebb kalóriát fogyasztasz, akkor a szervezet a te zsírraktáraidból veszi ki a telített zsírsavakat. Tehát olyan nincs, h' valakinek csak vizes, alacsony kalóriatartalmú teje legyen, annál sokkal jobban van kitalálva az anyai szervezet. Két és fél hetesen valószínûleg azért sírdogál szoptatás közben, mert ez nekik még elég komoly izommunka, ahogy nõ, egyre könnyebben fog menni. Ha azt tapasztalod, h' csak az elsõ tejet szívja ki rendszeresen (nem gyarapodik a súlya, nem lakik jól), akkor megpróbálhatod lefejni a tejet, és kiskanállal, pohárból, vagy ha nem idegenkedsz tõle, cumisüvegbõl odaadni neki. De valószínûleg bele fog jönni hamar. Minden jót!

Az anyatej két részbõl áll: elõször a szomjoltó vizesebb elsõ tejet szívja ki a baba, és után jön a zsírosabb hátsó tej. A zsír mennyisége nem függ az anya táplálkozásától, az összetétele viszont igen: ha sok telítetlen zsírsavat tartalmazó dolgot eszel (hal, oliva olaj), akkor a tejben is ezek az értékes zsírok jelennek meg. Ha kevesebb kalóriát fogyasztasz, akkor a szervezet a te zsírraktáraidból veszi ki a telített zsírsavakat. Tehát olyan nincs, h' valakinek csak vizes, alacsony kalóriatartalmú teje legyen, annál sokkal jobban van kitalálva az anyai szervezet. Két és fél hetesen valószínûleg azért sírdogál szoptatás közben, mert ez nekik még elég komoly izommunka, ahogy nõ, egyre könnyebben fog menni. Ha azt tapasztalod, h' csak az elsõ tejet szívja ki rendszeresen (nem gyarapodik a súlya, nem lakik jól), akkor megpróbálhatod lefejni a tejet, és kiskanállal, pohárból, vagy ha nem idegenkedsz tõle, cumisüvegbõl odaadni neki. De valószínûleg bele fog jönni hamar. Minden jót!
Az elején híg és kékes, az a tejcukorban gazdagabb és az oltja a babák szomját, majd utána szívják ki a sárgásabb zsírdús tejet.
mért mondjátok, hogy nincs híg tej? ??? igenis van!!!! nekem az elsõ gyerek 2 évig szopott, volt tejem bõven, csak sz_rt se ért. összevissza szopott, negyedóránként, fél órákat, megõrültem, mindíg fent volt, és sírt, a védõnõnek mondtam, hogy nem lehet jó a tejem, mert ilyen vizes-kékes, azt mondta az a jó tej, aha, megszültem a másikat, na megtudtam , milyen a jó tej, aranysárga volt, sûrû zsíros, a kissebbik lányom 4-5 órákat aludt két szoptatás közt, nem is hittem el, hogy ilyen különbség lehet. most a harmadikat várom, mindeninek szíve joga mit tesz, én ha látom, hogy megint olyan rossz a tejem, azonnal adni fogok pótlást, nem kínzom szegényt, az elsõ gyerekem éppeleget éhezett, "hála" a baromi okos védõnõnek...
Szia! Azt mondják, hogy nincs olyan, hogy híg tej. Egy ilyen pici baba azért is sirdogálhat, mert még nincs hozzászokva a külvilághoz, vagy mert fáj a pocija. Minél többet szoptatod, annál több tej fog termelõdni, ha rendesen eszel, akkor biztos, hogy nincs baj a tejeddel sem. Az sem gond ha mind a 2 cicibõl eszik, nem jelenti azt, hogy nem elég a tejed. A nagyobb lányom 15 hónapig szoptattam, a kicsi 13 hónapos és még szopik. Sok szerencsét a szoptatáshoz! üdv. Csilla
Valóban nincs olyan, hogy híg tej!igaz az elõtebb hígabb mint ami utána jön zsírosabb tejcsi!Az én fiam amikor pici volt( akkor volt egy idõszak)akkor sírt szopizás közben amikor ömlött a tejem, szegény valószínûleg nem bírta nyelni olyan gyorsan jött.Nehezen jöttem rá, hogy ez a baja, de utána mindig lefejtem a tejcsi egy részétszopi elõtt és utána már jó volt neki!Vagy éppen az ellenkezõje lassabban jön mint ahogy õ szertné.
ja, bocsi, éppen a kérdésre nem válaszoltam, szóval ha olyan átlátszó, kékes vizesnek látod a tejed, az akkor híg, és értéktelen. az anyatejnek ha jó sárgásnak kell lennie, sûrû ragacsosnak, és ha sok van, lefejed, föle lesz, mint a tejföl, vagy tejszín.
A kérdező hozzászólása: Ha , lefejem a tejem csak 10-20ml jön le kicsit sárgás és ragados, jót cuppog utána a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Ja van mikor órákig alszik, az éjszakát fél9-tõl általába 2-ig alszik , viszont napközben csak 1-2 órákat szundizk. Köszönöm a válaszokat!!!!
A enyém igaz, hogy 5 hetes, de van úgy hogy 4-5 órát alszik, máskor meg csak kettõt és cicit kér. Éjjel is vagy 3x eszik, vagy 2x. A lányom akkor is szokot sírni a cicin, ha már eléggé tele van és fája hasa, de persze azért még enne. Ilyenkor ringatni kell a kis fenekét, vagy simogatni a hasát és fél óra múlva szokott még enni egy kicsit. utolsó

5 hetes kismama vagyok! Ha hüvelyi fertőzésem van az eljut a babához is? vagy védve van? A baj hogy a doki csak most vette le a kenetet és csak januárban kell vissza mennem hozzá és még nem irt fel semmit sem! Ezért félek egy kicsit

Legjobb válasz: semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama

semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, aranyos vagy!szia

Utolsó mensi szerint 7 hetes vagyok, Ma voltam UH-on, a doki szerint maximum 5 hetes és még csak petezsák látszik. Egy hét múlva kell újra mennem. Lehet, hogy még se vagyok terhes?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Biztos ott van a baba, csak még nagyon pici! Jövõ héten már biztos többet lát a doki, esetleg már szívhang is lehet!

Ne aggódj! Biztos ott van a baba, csak még nagyon pici! Jövõ héten már biztos többet lát a doki, esetleg már szívhang is lehet!
tuti hogy terhes vagy.
En is az utolso mensim szerint mar 13 hetes terhes vagyok, viszont a doki szerint csak 12 hetes. Tudom, h nekem ossze vissza jott meg nem volt az utobbi ket evben normalis ciklusom hol 30-33-36 napra jott meg.Es vszinu, h emiatt nem akkor fogant mint akinek 28 napos a ciklusa. Szoval ne aggodj, van ott baba, ja es En is 5 hetesen mentem el eloszor, es nekem is petezsak latszodott meg csak.Ne izgulj minden rendben van!!! Gratulalok a babahoz
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...Nekem 31 napos a ciklusom a 28 helyett, és a némely doki csak megijeszt nem mondja, hogy ez befolyásolná...pedig IGEN.Viszont most próbáld magad lenyugtatni, mert az idegesség kihat az embrióra is.Egy kalappal!! 15 hetes kismama

Hogyan öltöztessem fel az 5 hetes babám a sétához, ha 1 fok, vagy 6-8 fok van? Kell e vastag pléd még vagy elég egy vékonyabb? Szóval ki hogy csinálja?

Legjobb válasz: Bár az én fiam 2 hónapos múlt, ma úgy voltunk kint, hogy overál, azon egy plüss pléd, és arra a mózesnek ez a teteje (nem tudom mi a neve)!

Bár az én fiam 2 hónapos múlt, ma úgy voltunk kint, hogy overál, azon egy plüss pléd, és arra a mózesnek ez a teteje (nem tudom mi a neve)!
Kicsi, babapléd. Én sem húzom fel teljesen, mert adok alá egy vékonyabb kardigánt, és az védi a nyakát! A plédet jól húzd fel, egészen a nyakáig, az biztos nem zavarja. De szerintem nektek még most bõven elég kint 20 perc max. fél óra!
A kérdező hozzászólása: Aha az van nekem is. A pléd az kicsi babapléd vagy rendes nagy méretû pléd? Az overáll zipzárját nem tudom teljesenfelhúzni, mert zavarja, akkor tegyek oda sálat (mondjuk nincs is sálunk)? Kicsit ráparáztam erre a sétára, mert eddig csak az ablakot nyitottam rá, de nem igazán tetszett neki a babakocsiban levés, egyfolytában feszengett :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most még csak nyitott ablaknál szoktatom, majd hétvégén megyünk ki, remélem nem esik majd :-)
szolj az orvodnak, hogy babát vársz, és lehet, hogy kitalál valamit ami sokkal humánosabb ... Minden féle képp hívd fel!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tegnap tudtam meg, hogy terhes vagyok, és rögtön szóltam az urológusomnak is, hogy babát várok. Hétfõn kell mennem, és váltunk más gyógyszerre, ami nem olyan káros!
urológushoz?n em nõgyógyászhoz jársz?
A kérdező hozzászólása: Természetesen nõgyógyászhoz is járok, de mivel gond volt a vizelet eredményemmel, amikor még nemtudtam, hogy terhes vagyok, az urológus barátomhoz fordultam segítségért!
Ne idegeskedj, mindent vagy semmit alapon megy a dolog. Az elsõ 6-10 hétben nincs olyan kapcsolat az anya és a baba közt, termelõdik a hcg és mivel még nincs placenta nem vészes ha gyógyszert szedsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Szép babavárást, jó egészséget! :D
Addig védekezzetek, azért van a 3 hónap, ogy addig regenerálódik a szervezet. Biztos sikerülni fog a következõ, sok sikert!
3 hónap múlva próbálkozhattok újra, szóval addig védekezzetek.
szia. Nekem is pont 3 hete volt vetélésem( kb. 4-5 hetes voltam)elhalt terhesség miatt.Mensturációszerûen "elvetéltem". Ma voltam kontorollon. Nem kell várni 3 hónapot. Annyira korai ez a terhesség, amit, ha nincsenek ezek az érzékeny tesztek, észre sem veszed. Természetesen nem vagyok orvos, de sok ez a 3 hónap egy kicsikét, nem.hiszen mûtéted sem volt. De amúgy én óvszerrel védekeznék ha így lenne.
Szia! Én 4 hete vetéltem el kb 4 hetes terhesen, szintén menstruáció szerûen, beavatkozásra nem volt szükség. A dokim azt mondta, hogy ez annyira kis terhesség volt, hogy nem kell regenerálódnia a szervezetemnek, mert nincs miért. És bizatott is, hogy jönnek az ünnepek, lehet próbálkozni!! :-) (ez ugye december közepén volt)
Én úgy gondolom, hogy a szervezeted úgy is tudja mit kell tennie. Ha nem védekeztek és teherbe esel akkor fel van rá készülve. RÁadásul ilyenkor még több "elõsegítõ" hormon van a szervezetedben. Fiatal lányoknál akik abortuszra mennek, kiemelten felhívják rá a figyelmet, hogy kétszer könnyebben terhesek lesznek mint általában. Viszont ha a tested nincs rá kész akkor ugysem maradsz terhes. Én nem vártam meg a (anno 6 hónap)-ot, két hónap után terhes is lettem. És egy gyönyörû makk egészséges fiucska alszik a kiságyban :)
Szia! Ha három hónapot mondtak, ne kockáztass, várd ki. Nem véletlenül mondott annyit. Szerintem az enyém is túlaggódja magát, nekem hat hónapot mondott, de inkább betartom, minthogy utána, ha még egy elmenne, magamat hibáztassam, hogy nem voltam képes türtõztetni magam. Igen, védekezni kell. Nekem fel is írta a doki a fogamzásgátlót. És ne izgulj, hamar eltelik az idõ.

17 hetes kismama vagyok. 12 hetesen egy 3, 5*1, 5 cm-es bevérzést mutatott az ultrahang, majd 16 hetesen azt mondta az orvosom, hogy túl közel van a méhlepény a méhszájamhoz. Állományba vett. Mennyire komoly a dolog? Kell aggódnom?

Legjobb válasz: Ha túl közel van a méhlepény a méhszájhoz, a legtöbb amit tehetsz, hogy sokat pihensz,fekszel,nem emelsz semmit,és nem lesz semmi baj.Ne aggódj azzal csak ártasz!Nyugodj meg, már a 17.hétben vagy,nyugi,csak tényleg pihengess,ne erõlködj semmin.

Ha túl közel van a méhlepény a méhszájhoz, a legtöbb amit tehetsz, hogy sokat pihensz, fekszel, nem emelsz semmit, és nem lesz semmi baj.Ne aggódj azzal csak ártasz!Nyugodj meg, már a 17.hétben vagy, nyugi, csak tényleg pihengess, ne erõlködj semmin.
Szia, azt nem írtad, hogy a 12. és 16. hetes vizsgálat között mi történt a bevérzéssel. Nekem 9 hetesen volt egy 6mm átmérõjû vérömlenyem, amit az okozott, hogy a méhlepény fedte a belsõ méhszájat. Kaptam rá rutascorbint, hogy felszívódjon a vérömleny, és magnéziumot, nehogy begörcsöljek. Mire mentem a 12. hetes uh-ra a vérömleny eltûnt, vagyis felszívódott. De a közbülsõ 3 hétben nagyon sokat feküdtem, pihentem, semmit nem emelten, vigyáztam, hogy ne erõlködjek a wc-n. Vigyázz magadra, ne erõltess semmit. A méhlepény még elvándorolhat akár késõbb is.
A kérdező hozzászólása: Valóban nem írtam, kb.3 hétig véreztem, de gyógyszeres kezelés után szerencsére elmúlt.A 16 hetes ultrahangon már nem látszott a bevérzés.
Szia ne haragudj de hasonlo cipöbn járok ha tudnál segiteni megköszönném!23.héten 2 hete kedden éjjel elkezdtem vérezni korházba kerültem ahol kiderült a lepény széle a méhszáj közelében van haematomat nem láttak a méhszáj zárt.A kórházban 4 napig véreztem utánna tünetmentesen lettem hazaengedve itthon szigoruan fekszem mégis barnázgatom.Reggel több és sötét utánna v barna egész nap.tudnál privit irni neked ez meddig tartott mikor mult el?Köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!