Találatok a következő kifejezésre: Hogyan kell divx filmet, hogy lejátsza (4 db)

Hogyan kell kiírni divx filmet, hogy lejátsza az asztali dvd lejátszó?

Természetesen tud lejátszani divxet mert rá van írva.de van amikor csak 30. próbálkozásra játsza le van amikor els?re.hogyan kell jól kiírni?

Legjobb válasz: Akkor nem igazan az irassal van a baj mert ha a divx filmeket lejatszani es ha tobszori probalkozasra megnyissa akkor nem a cd evel van a baj hanem a dvd ed nem igazan mukodik jol..

Akkor nem igazan az irassal van a baj mert ha a divx filmeket lejatszani es ha tobszori probalkozasra megnyissa akkor nem a cd evel van a baj hanem a dvd ed nem igazan mukodik jol..
A kérdező hozzászólása: úgy szoktam hogy neroval adat dvd készítése.van amikor elsõre lejátsza van amikor csak sokadszor.
Nos, ha a DVD lejátszód DIVX "képes", akkor a kiírt lemezeket elsõre olvasnia kellene. Ha mégsem olvassa ennek ellenére, célszerû a divx filmet DVD formátumba átkonvertálni. Javaslom pl. a ConvertXtoDVD nevû programot, mely egy avi filmet kb. 1, max. 2 órán belül jó minõségû DVD formátumba konvertál. És ha ezt kiírod DVD-re, mindenképpen olvasnia kell!
A kérdező hozzászólása: és ha átkonvertáltam dvd formátumba akkor azt milyen módon írjam ki?ilyet még nem csináltam soha. köszönöm!
dvd videóként ird ki!!!és nekem pl.van úgy hogy azért nem olvas divx-et, mert a lejátszón nincs olyan codec.ezért is lehet hogy nem viszi a divx-et.konvertáláshoz én a winavi video converter 8-at!
Ha véletlenszerûen olvassa be akkor nem a kódolással van probléma! Talán tisztítólemez kéne...

1280x692 felbontású avi filmet milyenre kell konvertálnom, hogy DivX-es DVD-lejátszóm le tudja játszani?

Panasonic DMR EH53 készülékem támogatja a DivX-et. Milyen formátumú az 1280x693-as avi?

Letoltottem magyar feliratot egy filmhez, de nem nyitja meg a divx lejatszo, es mas lejatszo se. Kell valamilyen codec hozza, vagy mi a baj, mit kell csinaljak, hogy megnyissa?

Legjobb válasz: Szia a feliratot nevezd át a film cimére (ugyanaz legyen a neve mint a filmnek)és a formátuma legyen srt (ha nem az nevezd át)és akkor atomatikusan megnyitja a filmel együtt

Szia a feliratot nevezd át a film cimére (ugyanaz legyen a neve mint a filmnek)és a formátuma legyen srt (ha nem az nevezd át)és akkor atomatikusan megnyitja a filmel együtt
Eddig le tudtad játszani a filmeket? Milyen lejátszót használsz? Van amihez szükséges, van amihez nem codec...Ha nincs akkor tegyél fel egyet>ffdshow pl. Egy mappába az avi, és srt, és ahogy már mondta az elõttam szóló így nézzen ki: > xyz.avi és xyz.srt < vagyis a kiterjesztés kivételével betûrõl-betûre egyezenek meg...ekkor lesz felirat(99%).


Ez a film egy natúr avi. semmi több. Le kellene játszani a mindennek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ
mpeg benne van a windowsba amúgy meg 640*480 elég kis felbontás
640x480 nem kis felbontás. Most néztem meg egy minõségi rílízt, és 624x352 a felbontása, mégis tök jó minõsége marad ha rárakom full monitorra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!